Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karşıyaka Tokiler, ben Ankaranın yabancısıyım burayı da zorla buldum :) Oysa burnumun dibindeymiş :)

Spora başlamak zor oluyor aslında çünkü yanında seni teşvik edecek kimse olmuyor ama bir kere gitsen illa ki senin gibi destek bekleyen birileri oluyor spor salonunda ve birbirinize destek olup arkadaş oluyorsunuz sonra vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun. Ben Arapça kursuna gidiyorum, oradan bir iki arkadaşı kafaladım onlarla gidiyorum şimdi spora :)

Çok sevdim ben bu yarışma olayını pitirlar çıtırlar katur kurtlar hemen zayıflayıp çıtır olmam lazım
doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmak Bana göre çok saçma insanın en değerli şey bence sağlığı ve insan sağlığı ile asla ve asla oyun oynamamalı şakaya gelmez bir durum bu bazen insanların Spor yapmadan dengeli beslenmeden diyetlerine dikkat etmeden sadece ilaçları güvenerek kilo verme düşüncelerini anlamlandıramıyorum Sen zaten doktor tavsiyesi üzerine bu ilaca başlamışsın o yüzden hiç bir problem olmadan güvenle kullanabilirsin ablacığım
eline emeğine sağlık
ben da katur kuturlar gurubuyum sanırım
Çok sevdim bu katır kuturlari
Ama bugrupta fazla kalmak istemiyorum en kısa zamanda çıtırlar grubuna girmek istiyorum

="nanekekik, post: 50284426, member: 784730"]ucu olsun ven kac aydir 69u ucubdan gormeye calisiyorum ahh aghh inat ettim benim olacak[/QUOTE]
Rabbim bana İnşallah 70'i göstersin sonra inşallah 69-68 67-66 ve Zafer �nşallah hedefimize kolayca ulaşmamızda yardımcı olur rabbim
odulyemk olmasinda ikiside mantikli

abla valla cok hassasim o konuda belki kendime zarar verdim ama o bize Allahin emaneti ince o gelir helede dualarla zar zor bi tanesi durmusken gelmisken dunyama omrume
Canım bende kaybettiğin Bebeğimin hamileliğinde kullanmıştım o ilacı Hatta hamile olduğumu biraz geç fark ettiğimde Acaba bir zararı olmuşmudur diye korkmuştum ama doktor bana iyiki ilaçları bırakmamışsın durumun daha kötü olurdu şeklinde cevap vermişti

="KelebekEtkisi93, post: 50284538, member: 687740"]Merhaba hoşbuldummm :) Örgünden Peyzaj bitirdim şu anda AÖF ile İlahiyat okuyorum :) Evet hedef olmazsa zayıflamayı başaramadığımı anladım. Bazı hayallerim vardı eşim hemen gerçekleştirmek istedi ama ben onu ödül olarak gerçekleştirmesini söyledim. Karadeniz Turu ve Londra Tatili gibi. Londra en son mesela, 55e düşünce :) Şimdi 85 Karadeniz Turu. Ufak bir hedef ama ben gezmeyi çok seven biriyim özgür ruhluyum, gezelim denilsin her şeyi yaparım O yüzden kendimi koşullandırmayı mantıklı buldum.[/QUOTE]

ne güzel ödüller koymuşsun kendine çok beğendim Rabb'im inşallah başarmayı nasip etsin sana ve hepimize
Çıtırlar kısa zamanda pıtır olur bizim takım süper azimli gerisine artık bizleri tebrik etmek düşer
Kız bizde azimliyim en kısa zamanda çıkıp yanına geleceğim ama ben gelene kadar sen zaten o gruptan çıkmış olacaksın Bence bu grup içinde yarışma işi bizleri daha çok motive edecektir ben buna eminim Hadi kızlar ateşleyelim kendimizi yansın bu yağlar
çok güzel menü canım aynı benim Diyabetik menüme benziyor biraz

Çok güzel canım ne kadar güzel inşallah ben de spora başladığımda kendimi hayırlı arkadaşlar edinirim ve beraberce spor yapmaya devam ederiz Bu öyle bir süreç ki gerçekten yalnız başına yapılamıyor eşim sağolsun bu konuda bana çok yardımcı Havalar artık Yavaş yavaş güzelleşmeye başladı Bizde yakında yürüyüş yolunda yürüyüşlere başlarız eşim de benimle yürümeyi seviyor 8 10 kilometre arası yürümeye çalışıyoruz zaten bu yürüyüşlere başladığımızda gece gündüz saat farkı olmaksızın illaki yürürüz burası o konuda biraz rahat bir yer Hiç problem olmuyor gecenin 4 ünde bile yürüyüş yaparız biz eşimle o saatte bile insanlar yürürler hele gündüzleri çok kalabalık oluyor bazen 250 300 kişinin aynı anda yürüyüş yaptığını gördüğüm olur ve insan diğer insanların da sağlıkları için yürüyüş yaptığını gördükçe daha bir motive hissediyor kendini

ne güzel ödüller koymuşsun kendine çok beğendim Rabb'im inşallah başarmayı nasip etsin sana ve hepimize
çok güzel menü canım aynı benim Diyabetik menüme benziyor biraz

Ödül olmazsa koşullanamıyorum :) Menü kendini tekrar ettiği için biraz zor oluyor ama zamanla alışılıyor :) İnşallah hep beraber zyıflayacağız :)

Benim annem çok kısa ve şişman İstanbulda yaşıyor. Üstelik bacağından da rahatsız. Her akşam ya babamla ya da gündüz tek başına 1 saat sahilde yürüyor ve yakında gördüm ki benden bile iyi durumda maşallah. Yani insan isterse yapamayacağı hiç bir şey yok. Bence sende çok iyi kilo vereceksin :)

O kaptanimmmm degisik fikirler cok tatlisin

Tabiki citir olabilirz ama cipcitir olup pitirlari kitirlari katur kutur yiyeegimiz kesin dimi

kkelebeketkisi Cilekli Turtam masal3487

İnşallah canım benim sadece ben değil hepimiz verelim yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde almamız gereken ideal kilolarımız a ulaşalım annenin tebrik ediyorum Maşallah diyorum o yaptıysa biz neden yapamayalım Öyle değil mi Her şey bizim elimizde Normalde her şeyi vaktimiz var Yemek yemeye gezip tozmayı alışveriş yapmaya eşimize çocuğumuza çocuğumuza zaman ayırıyoruz akrabalarımızla arkadaşlarımıza zaman ayırıyoruz ama nedense kendimize zaman ayıramıyoruz işte tam da şu an bunu yapmak üzereyiz kendimizi seviyoruz kendimize değer veriyoruz kendimize zaman ayırıyoruz Çünkü biz önemliyim değerliyiz ve Bu değerin farkındayız Belki de hayatımızda yaptığımız en güzel şey kendi vücudumuza yaptığımız şey olacaktır o daha sağlıklı şekilde kilo vermek sağlıklı bir bedene kavuşmak sağlıklı yaşamayı hayat felsefesi olarak kabul etmek ve bu şekilde yaşamaya devam etmek eğer biz Bunu başarabilirsek bir daha verdiğimiz kiloları asla geri alabileceğinizi zannetmiyorum

Çok doğruuuu! :) Vericez inşallah :)

Vaoww ne güzel ablacım kolay gelsinn :)

Menülerine göre yemek olayındada sorun yok heralde tatlım
Sebze türleride oluyor
Aynen ablacım devlet yurdunda kalıyorum 10 çeşide yakın yemek çıkıyor hergün lezzetide yerinde oluyor

Anam nick adaşım gelmiş, hoşgelmiş...hemde yaşlarımızda yakın birbirine canımm benim adımda Sema,22 yaşındayım, öğrenciyim :) tanıştığıma memnun oldum

O kaptanimmmm degisik fikirler cok tatlisin

Tabiki citir olabilirz ama cipcitir olup pitirlari kitirlari katur kutur yiyeegimiz kesin dimi

kkelebeketkisi Cilekli Turtam masal3487
Tabi ki gruptaşımm zaferrr bizimdirrrr

Anam nick adaşım gelmiş, hoşgelmiş...hemde yaşlarımızda yakın birbirine canımm benim adımda Sema,22 yaşındayım, öğrenciyim :) tanıştığıma memnun oldum

Ayy bir kelebek gördüm gözlerimde kalpler çıktı
_
Çok çok çok memnun oldum Semacım :) Ceylan bende, 23 yaşında hem öğrenci hem evliyim :) Nerede okuyorsun?

Ay Allah yardımcın olsun. Aslen nerelisin? Hangi bölüm okuyorsun?
Zonguldaklıyım canımm diş hekimliği okuyorum... Şu yıllar çabuk geçsinde evlenmek istiyorumm bende ne güzel her zaman eşlerinizin yanında olması kızlar yaa maşallah :) yıllardır hep umut ediyorum umut ediyorum ama hala aynı yerdeyim bi ulaşamadım hayalimdeki hayata :) gerçekten anlaşmazlıklar oluyodur eşlerinizle aranızda illa olur ama her akşam onu görebilmenin beraber uyuyabilmenin değerini çok iyi bilin.. Yaşım sizlere göre küçük belki daha sen ne yaşadın diceksiniz ama gerçekten çok değerli bişey bu

Ah ah çok acele etme

Çok doğru canım, sevdiğinin kıymetini bilip değer verirsen o da senin kıymetini bilip değer verir. Allah hiç bir yuvayı bozmasın, sende hayırlı insanlarla karşılaş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…