Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim pilim bitti kanepe koltuk çek sil süpür çamaşır yıka ser bu ev işini yaptıkça bitmiyor en iyisi yapmamak :))
akşam yemeğine kendime bir şey yapasım yok belim ağrıdı yoruldum..geçen oğlum pizza demişti o zaman yapmadım bu gün istedi akşama pizza var
hamurunu yaptım, tepsiye yayıp pişirmesi kaldı
ben ne yiycem yaaaa
akşam menü yazarken şaşırıp beni çok taşlamayın diye önden yer yapıyorum kendime sanmayın valla kafam durdu ne yesem bilemedim acıkmaya da başladım

25 yasindayim. Ogretmenim. Boyum 1.70. Kilo 66. Kilo alma sebebim cocuk istegi yuzunden psikolojim bozuldu. Hamile kalana kadar aldiklarimi vereyim diyorum bari. Kalinca da sagliklo beslenmeye devam edecegim insallah. Hedef 58.

Kız zaten zayifcacıksın.
Benim hedef kilom senin başlangıç kilon. Maşallah.

Memnun oldum eliff. son zamanlarda çok oyalandım senin hikayen nedir canım

Ben hep balık etliydim. Evlenmeden önce
2 -3 yıl cök güzel zayıfladım. 62 kg dım. Evliliten sonra ve 2 doğumdan sonrs hep 90 kg civarıydım. Artık vermem gerektiğini düşünüyorum. Çocuklar büyüğü daha mutlu bir anne kilo takıntısı olmayan bir anne olmak istiyorum.

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler ben burcu 2t yasimdayim 16 aylik bir prensesim var hemsireyim ankarada yasiyorum. Alip verip buralara geliyorum

Hoşbulduk canım ben elif.

4 ve 10 yaşındz zuhalcim.
Ama 4 yaşındaki bizi yiyip bitiriyor.

Kolay gelsin işin çok.
Ama ne kadar ince bir düşünce. Harikasın.

Kilolarımız aynı. Hadi bakslım hangimiz dsha hızlı zayıflayacak.

Ben kıtıřım. Süper olmuş.

Ben de tam tersi gezmekten hiç hoşlanmam. Mümkünse evde durayım hep.

neeeeeee yoksa bu bir meydan okuma mı citirlarim biz varız demi katur kuturlar anammm kimler vardı bizim grupta
ekim2009 @isilkzlll H hedef25 Pamukseker19 KelebekEtkisi93

Kesinlikleeee.
Sonuna kadar.

Korkun kıtırlardan.

tartılar arasındao kadar fark olmaz. diğeri bozuktur.

harikasınız kızlar

gayet güzel. o azcık sütlaç da nazar boncuğu olsun artık

ne marka aldın canım?

Boyum 160 kilom 90,hedef 60 adım melek
ben de fulya canım. melekcim yukarıda profil bilgilerinden kişisel bilgileriniz bölümüne girip bu rakamları kaydediyorsun. o zaman benimki gibi profil resminin altında görünüyor. mesela seninkinde 9. takımın çıtırı yazıyor. o yere yazılacak yani.

merhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba 28 yaşındayım kaç kilo olduğumu sabah tartılınca yazarım karnım dolu her zamanki gibi şuan ve tam kaç kiloyum bilmiyorum en son 104 tü:/

ilk sayfadaki kuralları okudum benim uyabileceğim gibi...

yarışmaları severim burasının bana faydalı olacağını düşünüyorum.Beni de kabul ederseniz sevinirim :)

Herkese merhaba :) Aranıza yeni katıldım, ismim Ceylan :)

Hosgeldin canim bende seren 27 yasinda 80.2 kilodayim su an 2 yillik evli ve atanmayi bekleyen bir iibf liyim . insallah gidecek bu kilolarimiz sadece sabir ve irade

Benden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
Gorusuruz ablacimmmm

Ayyyy citir olmusum bennnn cok mutluyummm:)

kızlar bugün dışarı çıktım. arada dinlenerek tam 130 dk yürüdüm. yorgunluktan bayıldım yalnız. çok fenayım.
Masallahh cok guzel yurumusuun canimmm gitsin kalorilerrr

Hos geldin aramiza ben seren memnun oldum :)

gül hatırın için ben de yazdım canım :)) adım zaten belli ekim :)

Ayy harika bir fikir olmus goze goz e dis hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…