- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.921
ye valla benden 20 -30 -40 kilo ye gitsin helal hoş olsun derimO kaptanimmmm degisik fikirler cok tatlisin
Tabiki citir olabilirz ama cipcitir olup pitirlari kitirlari katur kutur yiyeegimiz kesin dimi
@kkelebeketkisi @Cilekli Turtammasal3487
25 yasindayim. Ogretmenim. Boyum 1.70. Kilo 66. Kilo alma sebebim cocuk istegi yuzunden psikolojim bozuldu. Hamile kalana kadar aldiklarimi vereyim diyorum bari. Kalinca da sagliklo beslenmeye devam edecegim insallah. Hedef 58.
Memnun oldum eliff. son zamanlarda çok oyalandım senin hikayen nedir canım
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler ben burcu 2t yasimdayim 16 aylik bir prensesim var hemsireyim ankarada yasiyorum. Alip verip buralara geliyorum
Akşam geldim tebrik ettim bile :))
kolay gelsin cnm
Senin bebeler kaç yaşındaydı
Kızz paranoyak yaptın bizi :)))olursa yaz cnm
Yoksa problemleri çözemeyiz
Bide kilo boy bilgilerini profilin altına yazarsan unutmayız
Senin yurtta kalıyodun değilmi cnm yoksa yanlışmı hatırladım
ahhh ahhh bende de dolu iş var hepimize kolay gelsin
sen stress yapma bebeğim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş.
Kendiliğindenmi bıraktın konuştunmu onunla
Birazdaha göbüş var gibi
10 kilo 3 ayda verilmiyecek bi kilo değil
Tabiki dikkat edilirse
Allah yardımcın olsun cnm
Kilon fazla değilmiş dikkat edersen kısa sürede verirsin
Oooo bisürü mamalar yaptın desene :))
Herkeşlere günaydın mutlu haftasonları hanımlar
Benimde yarın misafirim var
Hem eski Hem yeni dünürleri çağırdım tanışsınlar diye
Bilmeyenler için 2.oğluma 1,5 ay önce falan söz kesilmişti
Bugün temizlik alışveriş kısmını hallederim
Yarında hazırlık
Akşam 6 gibi gelceklr
Herkese kolay gelsin
Bir de ayrıntılı tanıtmamı istemişsiniz sanırım hemen başlayayım :)
23 yaşındayım 1.63 boyunda ve 93 kiloyum. Ankara'da yaşıyorum ve evliyim. Aynı zamanda öğrenciyim. Duygusalım. Nasıl kilo aldım? Aslında çok abartılı zayıftım ben keşke hep öyle kalsaydım.. Ailem benim zayıflık durumumdan rahatsızlanıp ölecek çocuk deyip doktora götürdüler, doktorda bastı demir vitaminini bastı iştah şuruplarını.. Babam da sırf azıcık kilo alayım diye lise dönemlerinde gecenin 2-3 civarında tavuk filan kızartıp bana yedirirdi. Bu böyle giderken bi baktım ben balon olmuşum bu sefer yaşıtlarım hamile misin diye alay edince daha çok moralim bozuldu ama kilo vermeyi başaramadım. Yakın zamanda 97 kilodan 93e düşmeyi başardım, spor ve diyetle. O kadar düşmek benim için büyük başarıydı cidden, bunu yapabildiysem gerisi de gelir dedim ve şimdi çabalıyorum bakalım :) Hedefim 85. En son hedefim de 55. Eşimi de fişekledim biraz, kilo verdikçe bana süprizler yap dedimŞehir dışı gezileri filan. Onayda aldım. Çok hırslıyım :)
ogrendin mi canim alintilari :)
nugget sevmiyoruz ama cuma diye ses etmiyoruz cumadan cumaya ye sen :)
sagol canimda aslinda yemesemde olurdu canim hic istemeden yedim bilincsiz
bak bak birinciligide komseue birakmiyor
kolay gelsin canim
nasil bir bilincsizlik rastgele kullanmak ys
icini ferah tut canim
tmmdir her menude soruyorum cunku :)
kolay gelsin canim
klasik hafta sonu maclarikolay gelsin
sen istersen daglari sen istersen yollarii.... iste yeter ki ponim
ust bolumde giderse super poni 69 u unutma
boyuna gore kilon cok yok ams bu surec kilo aldiriyor ne kadar zayifsin o kadar karli canim hosgeldin
gozin aydin cnm bol eksiler getirsun insallah
ahh ogrencilik yillarim geldi aklima 8sene önce
abla dunurlrr nasil kilolumu fit mi
fitlrrse bol bol yedir abla
haftaya birincilik insallah
neyine emin olamadin kiz sanki biz extra ne yapiyoruz :)
hadi insallah
aboo kiz fransaya gidemeyiz o gelsun:)
60-70 grubu pitirlar
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Cilekli Turtam
Bestttt
masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
@Habinar
Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
80-90 grubu kitirlar
sans_sans
@isilkzlll
H hedef25
Pamukseker19
KelebekEtkisi93
ekim2009
1.kural her takim kendi icinde yarista gruplarda ilk uc secilecek
2.kural her grup diger grupla yatista uc grup var
dise dis goze göz ortalama hesaplanacagi icin adil bir yaris unutmayin ortiniz ayni zamanda rakibiniz
Merhaba hoşbuldummm :) Örgünden Peyzaj bitirdim şu anda AÖF ile İlahiyat okuyorum :) Evet hedef olmazsa zayıflamayı başaramadığımı anladım. Bazı hayallerim vardı eşim hemen gerçekleştirmek istedi ama ben onu ödül olarak gerçekleştirmesini söyledim. Karadeniz Turu ve Londra Tatili gibi. Londra en son mesela, 55e düşünce :) Şimdi 85 Karadeniz Turu. Ufak bir hedef ama ben gezmeyi çok seven biriyim özgür ruhluyum, gezelim denilsin her şeyi yaparımO yüzden kendimi koşullandırmayı mantıklı buldum.
neeeeeee yoksa bu bir meydan okuma mı citirlarim biz varız demi katur kuturlar anammm kimler vardı bizim grupta
ekim2009 @isilkzlll H hedef25 Pamukseker19 KelebekEtkisi93
Tabikide varız.onlar tozumuzu yutacaklarda kıtır ismi ne bileyimneeeeeee yoksa bu bir meydan okuma mı citirlarim biz varız demi katur kuturlar anammm kimler vardı bizim grupta
ekim2009 @isilkzlll H hedef25 Pamukseker19 KelebekEtkisi93
Korkun kıtırlardan.60-70 grubu pitirlar
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Cilekli Turtam
Bestttt
masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
@Habinar
Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
80-90 grubu kitirlar
sans_sans
@isilkzlll
H hedef25
Pamukseker19
KelebekEtkisi93
ekim2009
dise dis goze göz ortalama hesaplanacagi icin adil bir yaris unutmayin ortiniz ayni zamanda rakibiniz
tartılar arasındao kadar fark olmaz. diğeri bozuktur.İyi geceler kızlar bugün akşam arkadaşlarılar dışarı çıktık hala daha da dışarıdayız güzel bir akşam geçti benim içinsans_sans karşı komşumla benim tartımın. Arasından 1,8 kg fark ediyor
TAKIM İÇİ HAFTALIK DERECELER
haftanın birincisi....... @kkelebeketkisi
haftanın ikincisi............ @askrhpozitif
haftanın üçüncüsü.......... @nanekekik
TAKIM İÇİ DENEME SÜRESİ HAFTALIK DERECELER
haftanın birincisi....... @sehnsuht
haftanın ikincisi............ @isilkzlll
haftanın üçüncüsü..........Melekkk90
gayet güzel. o azcık sütlaç da nazar boncuğu olsun artıkmenümü yazıp uykuya gidiyorum sabah zombi gibi oluyorum sonra son çıkan ışıkları kapasın okuyup üflesin takıma yatsın
sabah (10:00)
1/2 sucuklu omlet(1 yumurta 3 dilim sucuk)
öğle(13:00)
3 yk yulaf
1 kase yogurt
1/2 muz
akşam (17:30)
1 tabak pazı yemegı (6yk kadar)
1/2 kase yogurt
ara(20:30)
çay yanına 3-5 kuruyemiş
2 tatlı kaşıgı sütlaç
su: 2 lt
ne marka aldın canım?Günaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in @Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
Kilolarımız aynı. Hadi bakslım hangimiz dsha hızlı zayıflayacak.
Ben de tam tersi gezmekten hiç hoşlanmam. Mümkünse evde durayım hep.
Boyum 160 kilom 90,hedef 60 adım melektakıma yeni gelen arkadaşlar boyunuzu, başlangıç-güncel ve hedef kilonuzu bizim gibi profil resminizin altına yazarsanız birbirimizi daha iyi takip ederiz.
ben de fulya canım. melekcim yukarıda profil bilgilerinden kişisel bilgileriniz bölümüne girip bu rakamları kaydediyorsun. o zaman benimki gibi profil resminin altında görünüyor. mesela seninkinde 9. takımın çıtırı yazıyor. o yere yazılacak yani.Boyum 160 kilom 90,hedef 60 adım melek
Ay tesekkur ederim ama hamile kalinca da alcam ya vereyim diyorum kalmadanMaşallah
Herkese merhaba :) Aranıza yeni katıldım, ismim Ceylan :)
Hosgeldin canim bende seren 27 yasinda 80.2 kilodayim su an 2 yillik evli ve atanmayi bekleyen bir iibf liyim . insallah gidecek bu kilolarimiz sadece sabir ve iradeBir de ayrıntılı tanıtmamı istemişsiniz sanırım hemen başlayayım :)
23 yaşındayım 1.63 boyunda ve 93 kiloyum. Ankara'da yaşıyorum ve evliyim. Aynı zamanda öğrenciyim. Duygusalım. Nasıl kilo aldım? Aslında çok abartılı zayıftım ben keşke hep öyle kalsaydım.. Ailem benim zayıflık durumumdan rahatsızlanıp ölecek çocuk deyip doktora götürdüler, doktorda bastı demir vitaminini bastı iştah şuruplarını.. Babam da sırf azıcık kilo alayım diye lise dönemlerinde gecenin 2-3 civarında tavuk filan kızartıp bana yedirirdi. Bu böyle giderken bi baktım ben balon olmuşum bu sefer yaşıtlarım hamile misin diye alay edince daha çok moralim bozuldu ama kilo vermeyi başaramadım. Yakın zamanda 97 kilodan 93e düşmeyi başardım, spor ve diyetle. O kadar düşmek benim için büyük başarıydı cidden, bunu yapabildiysem gerisi de gelir dedim ve şimdi çabalıyorum bakalım :) Hedefim 85. En son hedefim de 55. Eşimi de fişekledim biraz, kilo verdikçe bana süprizler yap dedimŞehir dışı gezileri filan. Onayda aldım. Çok hırslıyım :)
Gorusuruz ablacimmmmBenden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
Ayyyy citir olmusum bennnn cok mutluyummm:)60-70 grubu pitirlar
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Cilekli Turtam
Bestttt
masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
@Habinar
Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
80-90 grubu kitirlar
sans_sans
@isilkzlll
H hedef25
Pamukseker19
KelebekEtkisi93
ekim2009
Masallahh cok guzel yurumusuun canimmm gitsin kalorilerrrkızlar bugün dışarı çıktım. arada dinlenerek tam 130 dk yürüdüm. yorgunluktan bayıldım yalnız. çok fenayım.
Hos geldin aramiza ben seren memnun oldum :)merhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba 28 yaşındayım kaç kilo olduğumu sabah tartılınca yazarım karnım dolu her zamanki gibi şuan ve tam kaç kiloyum bilmiyorum en son 104 tü:/
ilk sayfadaki kuralları okudum benim uyabileceğim gibi...
yarışmaları severim burasının bana faydalı olacağını düşünüyorum.Beni de kabul ederseniz sevinirim :)
gül hatırın için ben de yazdım canım :)) adım zaten belli ekim :)ben de fulya canım. melekcim yukarıda profil bilgilerinden kişisel bilgileriniz bölümüne girip bu rakamları kaydediyorsun. o zaman benimki gibi profil resminin altında görünüyor. mesela seninkinde 9. takımın çıtırı yazıyor. o yere yazılacak yani.
Hosgeldin canim bende seren 27 yasinda 80.2 kilodayim su an 2 yillik evli ve atanmayi bekleyen bir iibf liyim . insallah gidecek bu kilolarimiz sadece sabir ve irade :)[/QU9OTE]
Ay çok memnun oldumGidecek gidecek grubumuz çok istikrarli görüyorum. Ama kıtırlar hepinizi geçecek :-D
Ayy harika bir fikir olmus goze goz e dis hadi60-70 grubu pitirlar
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Cilekli Turtam
Bestttt
masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
@Habinar
Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
80-90 grubu kitirlar
sans_sans
@isilkzlll
H hedef25
Pamukseker19
KelebekEtkisi93
ekim2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?