Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bebde cok severim valla ev yuru kalk gidelim der ben gezme pesinde
Çıtırlar kısa zamanda pıtır olur bizim takım süper azimli gerisine artık bizleri tebrik etmek düşer
bizde cipcitir olcaz fistik olcaz :)
amin insallah canim bizim emzirme son buluyor 25aylik oldu meme duskunlugunden yemek yemiyor hasta diye ertelemistik

biliyorum gormustum ikinci listede cikolata vardi dimi :)
ohh ne guzel

O kaptanimmmm degisik fikirler cok tatlisin

Tabiki citir olabilirz ama cipcitir olup pitirlari kitirlari katur kutur yiyeegimiz kesin dimi

kkelebeketkisi Cilekli Turtam @masal3487
tabi ki canim seferogullari twlliogullari pek tutmadi gibi

ne yasadin kiz yok yok aceleye gerek yok hersey vaktinde guzel 26da evlen 28de dogur :)
,isler bitmiyor abla yumurta ye candir :)
Kızlar okuldan geldim ve buraya bakayım dedim sayfalar uzamış.
gevezeyiz biz birazcik
Korkun kıtırlardan.
huhuu herkes cok iddeali bakalim sonuc ne olacak
tartılar arasındao kadar fark olmaz. diğeri bozuktur.

harikasınız kızlar

gayet güzel. o azcık sütlaç da nazar boncuğu olsun artık

ne marka aldın canım?
o nazar boncugu +100getirdi bipe:)
hosgeldin canim kuralları kabul etmissin kendinden bahseder misin kilo alna hikayen nedir

Menüm
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 cin biber turşusu
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Biraz yoğurt
Yeşilçay

15.00
Yarım dilim tb ekmeği (elim gitti dolaba, açtım baktım bunu bulmuşumm)
15.30
Sade kahve
10 tane fındık

18.00
1 porsiyon mercimek çorbası
5 yk ciğer
Biraz yağsız salata

Akşamüstü
Bitki çayı
Kivi

2,5 litre su
45 dk leslie askrhpozitif Habinar

Düzenli paylaşım yapabileceksen hoşgeldin cnm
Birazdaha ayrıntılı tanıyabilirmiyiz seni

hoşbuldum :)

bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.

25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.

Hoşgeldin canımm yaşın kaç adın nedir?

Düzenli paylaşım yapabileceksen hoşgeldin cnm
Birazdaha ayrıntılı tanıyabilirmiyiz seni

hergün buraya gelmeyi düşünüyorum.belli bir sürede şu kadar kilo vermem lazım olayını hiç sevmiyorum hayat tarzı değişikliği en güzeli ama dediğim gibi 25 martta kıyafetlerin içine girmem lazım.
tesettürlüyüm ve en bol kıyafet 52 beden ben 54-56 bedenim.hem leslie yapıp hem de abur cubura dikkat ederek en azından bir 52 bedeni görmek istiyorum o da yaklaşık 97 kilo olduğumda olur diye tahmin ediyorum

Kübracım bi adaşın daha var burda Cilekli Turtam

Zaten yağlı tatlı hamurişlerini bırakırsan başlangıçta çabuk gider
Bence azimle ve kaçamaksız devam edersen 25 marta baya bi gider

Bide merak ettim niye direk bu takıma yazdın

bende cok severim valla ev yuru kalk gidelim der ben gezme pesinde

biliyorum gormustum ikinci listede cikolata vardi dimi :)
ohh ne guzel

Gezmek insanın ruhunu dinlendiriyor ya gezmedikçe de kilo alınıyor. Ve 2.liste de çikolata yok. Keşke olsa ama 5 liste boyunca yok.

2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 3 kuru kayısı, ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız
)

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı, ılık su

Merhaba hoşgeldinn :) 103 den 69 a düştüysen mükemmel bir azmin varmış seni gerçekten tebrik ediyorum. :) Umarım aynı azmi bende yapabilirim. Ve inanıyorum bunu daha önce başardıysan yine yapabilirsin.

hangi sayfaydı hatırlamıyorum birileri 9. takıma gel diye çağırmıştı başka bir arkadaşı burasının aktif ve hevesli olduğunu düşündüm.o yüzden bu takıma yazdım :)

Hosgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…