- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.941
Sanki kitırları geçebileceksinizAyy harika bir fikir olmus goze goz e dis hadi
gül hatırın için ben de yazdım canım :)) adım zaten belli ekim :)
bebde cok severim valla ev yuru kalk gidelim der ben gezme pesindeMerhaba hoşbuldummm :) Örgünden Peyzaj bitirdim şu anda AÖF ile İlahiyat okuyorum :) Evet hedef olmazsa zayıflamayı başaramadığımı anladım. Bazı hayallerim vardı eşim hemen gerçekleştirmek istedi ama ben onu ödül olarak gerçekleştirmesini söyledim. Karadeniz Turu ve Londra Tatili gibi. Londra en son mesela, 55e düşünce :) Şimdi 85 Karadeniz Turu. Ufak bir hedef ama ben gezmeyi çok seven biriyim özgür ruhluyum, gezelim denilsin her şeyi yaparımO yüzden kendimi koşullandırmayı mantıklı buldum.
bizde cipcitir olcaz fistik olcaz :)Çıtırlar kısa zamanda pıtır olur bizim takım süper azimli gerisine artık bizleri tebrik etmek düşer
amin insallah canim bizim emzirme son buluyor 25aylik oldu meme duskunlugunden yemek yemiyor hasta diye ertelemistikinat etmeden olmuyor gülüm hatta ben bazen tehdit bile ediyorum koca bir tava yaptırıp korum ocağın üstüne atarım seni eri diye kendi kendimi tehdit ediyorum :))))
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına emzirme dönemin bitene kadar kendine çok dikkat etmen ilaç olmadan da doğal yollarla beslenmeyle, sen zaten biliyorsundur .. biz sağlıklı olmazsak sonrası evlatlarımıza da bir faydamız olmaz biz iyi olucaz ki onları koruyup kollayıp destek olabilelim değil mi canımcım
biliyorum gormustum ikinci listede cikolata vardi dimi :)Menü paylaşılıyor sanırım birde, burada bir arkadaşın yaptığı sporsuz diyete başladım ilk günler çok zorlandım çünkü hem bu diyeti yapıyor hem spor yapıyor hem de doymuyordum ama şimdi bünyem alıştı üstelik saat gibi kendi kendime gidip vaktinde yiyorum. 1 hafta oldu başlayalı. Listem 25 günlük sonra liste değişecek. Şöyle,
1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
ohh ne guzelSpora başlamak zor oluyor aslında çünkü yanında seni teşvik edecek kimse olmuyor ama bir kere gitsen illa ki senin gibi destek bekleyen birileri oluyor spor salonunda ve birbirinize destek olup arkadaş oluyorsunuz sonra vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun. Ben Arapça kursuna gidiyorum, oradan bir iki arkadaşı kafaladım onlarla gidiyorum şimdi spora :)
tabi ki canim seferogullari twlliogullari pek tutmadi gibiO kaptanimmmm degisik fikirler cok tatlisin
Tabiki citir olabilirz ama cipcitir olup pitirlari kitirlari katur kutur yiyeegimiz kesin dimi
kkelebeketkisi Cilekli Turtam @masal3487
ne yasadin kiz yok yok aceleye gerek yok hersey vaktinde guzel 26da evlen 28de dogur :)Zonguldaklıyım canımm diş hekimliği okuyorum... Şu yıllar çabuk geçsinde evlenmek istiyorumm bende ne güzel her zaman eşlerinizin yanında olması kızlar yaa maşallah :) yıllardır hep umut ediyorum umut ediyorum ama hala aynı yerdeyim bi ulaşamadım hayalimdeki hayata :) gerçekten anlaşmazlıklar oluyodur eşlerinizle aranızda illa olur ama her akşam onu görebilmenin beraber uyuyabilmenin değerini çok iyi bilin.. Yaşım sizlere göre küçük belki daha sen ne yaşadın diceksiniz ama gerçekten çok değerli bişey bu
,isler bitmiyor abla yumurta ye candir :)benim pilim bitti kanepe koltuk çek sil süpür çamaşır yıka ser bu ev işini yaptıkça bitmiyor en iyisi yapmamak :))
akşam yemeğine kendime bir şey yapasım yok belim ağrıdı yoruldum..geçen oğlum pizza demişti o zaman yapmadım bu gün istedi akşama pizza var
hamurunu yaptım, tepsiye yayıp pişirmesi kaldı
ben ne yiycem yaaaa
akşam menü yazarken şaşırıp beni çok taşlamayın diye önden yer yapıyorum kendime sanmayın valla kafam durdu ne yesem bilemedim acıkmaya da başladım
gevezeyiz biz birazcikKızlar okuldan geldim ve buraya bakayım dedim sayfalar uzamış.
huhuu herkes cok iddeali bakalim sonuc ne olacakKorkun kıtırlardan.
o nazar boncugu +100getirdi bipe:)tartılar arasındao kadar fark olmaz. diğeri bozuktur.
harikasınız kızlar
gayet güzel. o azcık sütlaç da nazar boncuğu olsun artık
ne marka aldın canım?
hosgeldin canim kuralları kabul etmissin kendinden bahseder misin kilo alna hikayen nedirmerhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba 28 yaşındayım kaç kilo olduğumu sabah tartılınca yazarım karnım dolu her zamanki gibi şuan ve tam kaç kiloyum bilmiyorum en son 104 tü:/
ilk sayfadaki kuralları okudum benim uyabileceğim gibi...
yarışmaları severim burasının bana faydalı olacağını düşünüyorum.Beni de kabul ederseniz sevinirim :)
Goruseceggiz sevgili kitirlarrrr citirlari cok hafife aliyorsunuzzzSanki kitırları geçebileceksiniz
Düzenli paylaşım yapabileceksen hoşgeldin cnmmerhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba 28 yaşındayım kaç kilo olduğumu sabah tartılınca yazarım karnım dolu her zamanki gibi şuan ve tam kaç kiloyum bilmiyorum en son 104 tü:/
ilk sayfadaki kuralları okudum benim uyabileceğim gibi...
yarışmaları severim burasının bana faydalı olacağını düşünüyorum.Beni de kabul ederseniz sevinirim :)
Çıtır çıtır buluyoruz.Goruseceggiz sevgili kitirlarrrr citirlari cok hafife aliyorsunuzzz
Hoşgeldin canımm yaşın kaç adın nedir?hoşbuldum :)
bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.
25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.
Düzenli paylaşım yapabileceksen hoşgeldin cnm
Birazdaha ayrıntılı tanıyabilirmiyiz seni
Hoşgeldin canımm yaşın kaç adın nedir?
Kübracım bi adaşın daha var burdahergün buraya gelmeyi düşünüyorum.belli bir sürede şu kadar kilo vermem lazım olayını hiç sevmiyorum hayat tarzı değişikliği en güzeli ama dediğim gibi 25 martta kıyafetlerin içine girmem lazım.
tesettürlüyüm ve en bol kıyafet 52 beden ben 54-56 bedenim.hem leslie yapıp hem de abur cubura dikkat ederek en azından bir 52 bedeni görmek istiyorum o da yaklaşık 97 kilo olduğumda olur diye tahmin ediyorum
bende cok severim valla ev yuru kalk gidelim der ben gezme pesinde
biliyorum gormustum ikinci listede cikolata vardi dimi :)
ohh ne guzel
hoşbuldum :)
bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.
25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.
Kübracım bi adaşın daha var burdaCilekli Turtam
Zaten yağlı tatlı hamurişlerini bırakırsan başlangıçta çabuk gider
Bence azimle ve kaçamaksız devam edersen 25 marta baya bi gider
Bide merak ettim niye direk bu takıma yazdın
Hosgeldin canım.hoşbuldum :)
Merhaba hoşgeldinn :) 103 den 69 a düştüysen mükemmel bir azmin varmış seni gerçekten tebrik ediyorum. :) Umarım aynı azmi bende yapabilirim. Ve inanıyorum bunu daha önce başardıysan yine yapabilirsin.
hoşbuldum çok teşekkür ederim inşallah başarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?