Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba hoşgeldinn :) 103 den 69 a düştüysen mükemmel bir azmin varmış seni gerçekten tebrik ediyorum. :) Umarım aynı azmi bende yapabilirim. Ve inanıyorum bunu daha önce başardıysan yine yapabilirsin.

o süreçte yasemin soysalın kitapları ve ozan tunçerin kitaplarının çok faydasını gördüm tavsiye ederim.hatta ozan tunçerin e kitapları vardı ücretsiz.

madem kitaplar işe yarıyordu niye tekrar kilo aldığımı düşünebilirsiniz.dediğim gibi stres ve moral bozukluğuyla orda yazılanları hiç uygulamadım.hayatıma tam olarak geçirememişken doğru beslenmeyi uygulamaları bıraktım ve deli gibi yedim yemeklerden çıkardım hıncımı.bir seferde bir yuvarlak pastayı tek başıma çayla yiyordum.böyle 30 dan fazla pasta yediğimi biliyorum çok kısa sürede.kitapları yavaştan tekrar uygulamak istiyorum bakalım ...cuma sonucum ne olacak çok merak ediyorum :)

Bugunki menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta+kk peynir+2dilim ekmek
Öğle:4yk yağsız peynirli makarna+2bardak ayran salata yarım portakal
Ara:ada çayı iki diyet bisküvi
Akşam: yoğurt pulbiber,limon kürü
Su:2 litre
Spor:temizlik

canım hayat tarzını değiştirdiğin zaman başta cok hızlı gıdıyor zaten 1 ayda sadece ufak değişiklerle 8 9 kilo verebilirsin kilonun yuzde 10 kadarını ilk ayda verebiliyormussun bence bu şeklde başlayıp devam edersen yapamıyacağın birşey yok

Adım kübra :) 28 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum ve sınava hazırlanıyorum
öğretmenlik için mi sınavvv bende sınava hazırlanıyorum da iibf liyimmm kpss ye hazırlanıyorm
canım ne guzel yaptığın hatalarınn farkındasın duzeltmen gereken yerleri biliyorsunnn bence en onemlli seylerden biri de bu
canım menun guzelll cok da ıı oldu benim için bende kaptana bunu sorcaktım North River kaptanım yagsız makarna yapabiliyomuyuzzz dersane çıkışlarında kolay olur hazırlaması benim için eğer izin veriliyosa

Kızlar bugün telefon bakmaya gittik alamadangm geri döndük pazartesi netten sipariş vericem muhtemelen salı yada çarşamba elimde olur diğe düşünüyorm
niye canım beğenemedin mi ondan mı almadın? modeli biliyorsan bu akşam sipariş ver pazartesine gelir.

bugünkü menüm
sabah 11.30
sekersiz cay
1 dl tb ekmeği
1 dl macar salam
beyaz peynir
2 parça çeçil peyniri
haslanmış yumurta
öğle 15.00
ızgara tavuk
akşam 19.30
patates yemeği
spor leslie 3 45 dk 5 dk karın egzersizi
su 3 olur (ilk defa olduuuu )
gün içinde 1 sade turk kahvesi 1 de akşam kiraz saplı çay içicem
2 adet limonlu lifli form bisküvi yiyeceğim:)
Habinar askrhpozitif

Kızlar Menu bildirimini yapıp Mutfağı toplamak için aranızdan ayrılıyorum birazdan görüşmek üzere

25 Şubat Diyabetik menüm

Kahvaltı 12:30
1.5 kk b peynir
6zeytin
2 d ekmek
Domates

Ara yok

Öğle 15.00
1 kase tarhana çorba
Haşlanmış d eti
2 d ekmek (3 ekmek var listemde)
Domates

Ara 17.30
1 armut
1 sb sut

Akşam 19.30
Yağsız nohut salatası (6 YK nohut yarım soğan 1 yeşil biber 1tk kırmızı biber püresi + 3yk sarımsaklı yoğurt ve pul biber)
¶¶¶¶¶Nohuttan 4 kaşık hakkım vardı 6 YK yedim 3D ekmek hakkımı yemedim bu yüzden

Ara 21.30
1 elma
1 sb süt

Su 2 lt
Spor yok

Sabah tartı peşinde kosusturdum öğleden sonra temizlik yaptım spor sayılmıyor kar ama demi
askrhpozitif Habinar

Salam da olmasaymış birde Patates yemeği dikkatimi çekti diyette sadece haşlanmış patates yiyebiliyoruz 1 orta boy ve ekmek yememek şartıyla
Patates yemeği de kalori olarak çok yüksek

Temizlik rutin işleri olarak geçiyor canım malesef sayılmıyor alışverişte avm gezmeleri de spor sayılmıyor

Normalde yemem ama bugün yoğunluktan yemek yapamadım.

Makarna da bilmiyorum arkadaşlar yorum yapsın genelde biz makarna tüketmiyoruz
Temizlik spordan sayılmıyor canım rutin işlerimiz çünkü birde öğün saatlerini yazarsan iyi olur

Gayet güzel menü afiyet olsun spor yokmu

Makarna da bilmiyorum arkadaşlar yorum yapsın genelde biz makarna tüketmiyoruz
Temizlik spordan sayılmıyor canım rutin işlerimiz çünkü birde öğün saatlerini yazarsan iyi olur
Normalde yemem yoğundum yemek yapamadım.sınıf annesiyim oğlumun biri sabahçı biri öğlenci gel git,bazen tüm gün okuldayım.o yüzden büyük temizlik günüm cumartesi.çok yoruldugum icin cumartesi sporda offf günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…