- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.981
Bence güzel afiyet olsunMenüm
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 cin biber turşusu
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Biraz yoğurt
Yeşilçay
15.00
Yarım dilim tb ekmeği (elim gitti dolaba, açtım baktım bunu bulmuşumm)
15.30
Sade kahve
10 tane fındık
18.00
1 porsiyon mercimek çorbası
5 yk ciğer
Biraz yağsız salata
Akşamüstü
Bitki çayı
Kivi
2,5 litre su
45 dk leslie @askrhpozitifHabinar
canım hayat tarzını değiştirdiğin zaman başta cok hızlı gıdıyor zaten 1 ayda sadece ufak değişiklerle 8 9 kilo verebilirsin kilonun yuzde 10 kadarını ilk ayda verebiliyormussun bence bu şeklde başlayıp devam edersen yapamıyacağın birşey yok
öğretmenlik için mi sınavvv bende sınava hazırlanıyorum da iibf liyimmm kpss ye hazırlanıyorm
canım ne guzel yaptığın hatalarınn farkındasın duzeltmen gereken yerleri biliyorsunnn bence en onemlli seylerden biri de bu
canım menun guzelll cok da ıı oldu benim için bende kaptana bunu sorcaktım @nanekekik kaptanım yagsız makarna yapabiliyomuyuzzz dersane çıkışlarında kolay olur hazırlaması benim için eğer izin veriliyosa
Aaaa bunu bilmiyordumm yemegi olunca sikinti olmaz diye dusunmustum tamam bir daha yapmiyorum o zamannnSalam da olmasaymış birde Patates yemeği dikkatimi çekti diyette sadece haşlanmış patates yiyebiliyoruz 1 orta boy ve ekmek yememek şartıyla
Patates yemeği de kalori olarak çok yüksek
Allah yardimcin olsun canimmm hersey gonlunce olur insallahh :)yok tus'a hazırlanıyorum ben.22 nisanda sınavım var dua edin :)sizin de Allah yardımcınız olsun
Allah yardimcin olsun canimmm hersey gonlunce olur insallahh :)
Canımm Allah yardımcın olsun deshaneye gidiyo musunyok tus'a hazırlanıyorum ben.22 nisanda sınavım var dua edin :)sizin de Allah yardımcınız olsun
çok sağol :)Canımm Allah yardımcın olsun deshaneye gidiyo musun
Amanın sütlaç yemiş hemde 20:00 dan sonraSabah 11.00
1.5 haslanmis yumurta
Yarim kirmizi biber
5 zeytin
1 kk peynir
1 lokma ekmek
Ara 15.30
1 turk kahvesi
1 kuru incir
5 antep fistigi 5 badem
Aksm 18.00
3 tane suli kofte koftesi
2 firinda baget derisiz
Salata
Ara 20.00
Yarim kase sutlac
2 litre su
30 dk bisiklet
20 dk yuryus
Afiyet olsunn canimMenüm
Sabah 9
2 yumurta ile peynirli omlet
1 dl ekmek
Öğlen 14:30
6-7 badem
1 portakal
1 bardak süt
Akşam 19:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk aerobik
Filtre kahve
Bitki çayı
Canım Tek tartı iki farklı rakam gösteriyorsa Ardarda ve iki rakam arasında da en az 500 ya da 600 ya da 1000 gram fark varsa o zaman o tartının bozuk olduğunu düşünüyorumtartılar arasındao kadar fark olmaz. diğeri bozuktur.
harikasınız kızlar
gayet güzel. o azcık sütlaç da nazar boncuğu olsun artık
ne marka aldın canım?
Güzel bir meydan okuma görüyorum burada Hadi bakalım Biz de sonucu Merakla bekliyoruzYok ne evi bahar geldi mis gibi çıkıp gezmek lazım Hadi bakalım hangimiz çabuk zayıflayacağız
Çok iyi yapmışsın canım benim çok güzel spor olmuş senin için emek vermeden yemek yok biliyorsun yorulmadan olmuyorkızlar bugün dışarı çıktım. arada dinlenerek tam 130 dk yürüdüm. yorgunluktan bayıldım yalnız. çok fenayım.
Hoş geldin aramıza Ben böyle Ayşe 2 yaşında diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum ben de bu gruba gireli çok olmadı burada çok mutlu olacak kilolarına veda edeceksin emin olmerhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba 28 yaşındayım kaç kilo olduğumu sabah tartılınca yazarım karnım dolu her zamanki gibi şuan ve tam kaç kiloyum bilmiyorum en son 104 tü:/
ilk sayfadaki kuralları okudum benim uyabileceğim gibi...
yarışmaları severim burasının bana faydalı olacağını düşünüyorum.Beni de kabul ederseniz sevinirim :)
Bebek mi istiyorsun canım benim Rabb'im gönlüne göre versin inşallah bütün isteyenlereAy tesekkur ederim ama hamile kalinca da alcam ya vereyim diyorum kalmadan
Ya aslında ben Meydan okumadım bizim gruba Meydan okundu ben de karşılık verdim ama işte şimdi okuyorum bizden korkun kızlar elele Gönül gönüle Sizi yeneceğiz@nanekekik. Evettt ogrendim alintilamayiii 2 hafta surdu ogrenmem ama neyseetamamdir nugget i odul olarak verdim kendime o zamannn :) bu arada takimlar harika olmus super bir fikirrrr sans_sans . Duydumki meydan okuyormussun citirlara canimmmm:)
ya onlar konuşuyorlar sen bakma onlara onlar konuşur biz yaparızSanki kitırları geçebileceksiniz
Tabii hafife alıyoruz kızım siz bizden Hafif değil misinizGoruseceggiz sevgili kitirlarrrr citirlari cok hafife aliyorsunuzzz
maşallah canım çok kısa sürede çok büyük rakamlarla kilo vermişsin Tebrik ediyorum seni aynı şekilde tekrardan aldığın kiloları verebileceğine inanıyorum ve destekliyorum insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığına inanıyorumhoşbuldum :)
bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.
25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.
Abla Senin enerjini hayranım ya Hem misafirlere hem eve hem bize yetişiyor Sun maşallahSözde gelmicem dedim ama Arada mola verince bi bakayım dedim maşallah herkesde full enerji
Alıntılar uçmazsa sonra cevap veririm
Doğru seçim canım Doğru yerdesin inan bunahangi sayfaydı hatırlamıyorum birileri 9. takıma gel diye çağırmıştı başka bir arkadaşı burasının aktif ve hevesli olduğunu düşündüm.o yüzden bu takıma yazdım :)
Hangi markaya almayı düşünüyorsun canım İnşallah gönlüne göre bir telefon bulursun bir daha problem yaşamazsın inşallahKızlar bugün telefon bakmaya gittik alamadangm geri döndük pazartesi netten sipariş vericem muhtemelen salı yada çarşamba elimde olur diğe düşünüyorm
Geçmiş olsun canım benim Hayırdır üşüttün mü yoksamidem iyi değil. o yüzden çay demledim açık çay içiyorum
Canım makarna konusunda benim diyetisyenim 3 yemek kaşığı makarnanın Bir dilim ekmeğe karşılık geldiğini söyledi yani Mesela benim Öğle yemeğinde 3 dilim ekmek hakkın var Ben ekmek yemek yerine üç yemek kaşığı hesabıyla 9 yemek kaşığı makarna yiyebiliyorumMakarna da bilmiyorum arkadaşlar yorum yapsın genelde biz makarna tüketmiyoruz
Temizlik spordan sayılmıyor canım rutin işlerimiz çünkü birde öğün saatlerini yazarsan iyi olur
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım İnşallah başarıyla sonuçlanır sınavlarınyok tus'a hazırlanıyorum ben.22 nisanda sınavım var dua edin :)sizin de Allah yardımcınız olsun
kız Yatıyor musun bu saatte Ben mutfaktan Yeni geldim daha iyi gecelerHerkese iyi geceler.
kolay gelsin işin zor 3 çeşidi geçme bari hafif şeyler yap yiyenlere de yazık onlar da çok yemesin :)Kızlar Biraz önce telefon geldi bana yarına misafirlerim geliyorlarmış Birazda kalabalıklar benim tekrardan Mutfağı ziyaret edip pasta börek yapmam lazım Yaptıklarımdan kendim yemeyeceğim ama
Ablacığım muzun glisemik indeksi biraz fazla olduğu için diyetisyen Ben ne zaman muz yersen mutlaka yanında süt içmem tavsiye ettim sana da söylemek istedim Bu arada sporla bayıldım aynı spor ben de yaptım ama senin gibi söylesem belki spordan sayılırdımenüm
sabah 10 :30
sağanlı biberli yumurta
1 kk peynir
6 yeşil zeytin 2 siyah zeytin
1 d. rüşeymli ekmek
ara
muz (kasılmalar için)
bitki çayı
akşam 19 :30
önden: 1 elma 2 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık yoğurt
1 börek dilimi ebatın da ev pizzası
su 2.5 l. yatana kadar 3 lt. yi geçer
spor
15 dk bacak kasları için çalışma
kanepe itme sehpa, sandalye kaldırma ( bildiğiniz temizlik yaptım spor diye kakalıycam )hihihihi
Gelenlerin hepsi aslında çekirdek aile diyebilirim abimler yöntemler çocuklar babam yigenlerim kardeşlerim falan yani Aslında Onların da çok kilolu ama onlar yemeyi çok seviyorlar yapmazsan da olmaz zaten Ben Diyetteyim diyeceğim yemeyeceğim dileyen gönlünce Yasin dilemeyen bana Eşlik etsin diyetime yoldaş olsun Ne diyeyim ablakolay gelsin işin zor 3 çeşidi geçme bari hafif şeyler yap yiyenlere de yazık onlar da çok yemesin :)
Ellerine saglikk canm simdiden yavrm bu aradaaa espri harikaydi hahhahahaKızlar Biraz önce telefon geldi bana yarına misafirlerim geliyorlarmış Birazda kalabalıklar benim tekrardan Mutfağı ziyaret edip pasta börek yapmam lazım Yaptıklarımdan kendim yemeyeceğim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?