Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence güzel afiyet olsun

yok tus'a hazırlanıyorum ben.22 nisanda sınavım var dua edin :)sizin de Allah yardımcınız olsun

Salam da olmasaymış birde Patates yemeği dikkatimi çekti diyette sadece haşlanmış patates yiyebiliyoruz 1 orta boy ve ekmek yememek şartıyla
Patates yemeği de kalori olarak çok yüksek
Aaaa bunu bilmiyordumm yemegi olunca sikinti olmaz diye dusunmustum tamam bir daha yapmiyorum o zamannn

Sabah 11.00
1.5 haslanmis yumurta
Yarim kirmizi biber
5 zeytin
1 kk peynir
1 lokma ekmek

Ara 15.30
1 turk kahvesi
1 kuru incir
5 antep fistigi 5 badem

Aksm 18.00
3 tane suli kofte koftesi
2 firinda baget derisiz
Salata

Ara 20.00
Yarim kase sutlac

2 litre su
30 dk bisiklet
20 dk yuryus

Amanın sütlaç yemiş hemde 20:00 dan sonra pıtırlar neredesiniz.

tartılar arasındao kadar fark olmaz. diğeri bozuktur.

harikasınız kızlar

gayet güzel. o azcık sütlaç da nazar boncuğu olsun artık

ne marka aldın canım?
Canım Tek tartı iki farklı rakam gösteriyorsa Ardarda ve iki rakam arasında da en az 500 ya da 600 ya da 1000 gram fark varsa o zaman o tartının bozuk olduğunu düşünüyorum
Beurer gs 51 XXL aldım canım netten sipariş verdim en kısa zamanda gelir inşallah
Yok ne evi bahar geldi mis gibi çıkıp gezmek lazım Hadi bakalım hangimiz çabuk zayıflayacağız
Güzel bir meydan okuma görüyorum burada Hadi bakalım Biz de sonucu Merakla bekliyoruz
kızlar bugün dışarı çıktım. arada dinlenerek tam 130 dk yürüdüm. yorgunluktan bayıldım yalnız. çok fenayım.
Çok iyi yapmışsın canım benim çok güzel spor olmuş senin için emek vermeden yemek yok biliyorsun yorulmadan olmuyor
Hoş geldin aramıza Ben böyle Ayşe 2 yaşında diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum ben de bu gruba gireli çok olmadı burada çok mutlu olacak kilolarına veda edeceksin emin ol
Ay tesekkur ederim ama hamile kalinca da alcam ya vereyim diyorum kalmadan
Bebek mi istiyorsun canım benim Rabb'im gönlüne göre versin inşallah bütün isteyenlere
Ya aslında ben Meydan okumadım bizim gruba Meydan okundu ben de karşılık verdim ama işte şimdi okuyorum bizden korkun kızlar elele Gönül gönüle Sizi yeneceğiz
Sanki kitırları geçebileceksiniz
ya onlar konuşuyorlar sen bakma onlara onlar konuşur biz yaparız
Goruseceggiz sevgili kitirlarrrr citirlari cok hafife aliyorsunuzzz
Tabii hafife alıyoruz kızım siz bizden Hafif değil misiniz
maşallah canım çok kısa sürede çok büyük rakamlarla kilo vermişsin Tebrik ediyorum seni aynı şekilde tekrardan aldığın kiloları verebileceğine inanıyorum ve destekliyorum insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığına inanıyorum
Sözde gelmicem dedim ama Arada mola verince bi bakayım dedim maşallah herkesde full enerji
Alıntılar uçmazsa sonra cevap veririm
Abla Senin enerjini hayranım ya Hem misafirlere hem eve hem bize yetişiyor Sun maşallah
hangi sayfaydı hatırlamıyorum birileri 9. takıma gel diye çağırmıştı başka bir arkadaşı burasının aktif ve hevesli olduğunu düşündüm.o yüzden bu takıma yazdım :)
Doğru seçim canım Doğru yerdesin inan buna
Kızlar bugün telefon bakmaya gittik alamadangm geri döndük pazartesi netten sipariş vericem muhtemelen salı yada çarşamba elimde olur diğe düşünüyorm
Hangi markaya almayı düşünüyorsun canım İnşallah gönlüne göre bir telefon bulursun bir daha problem yaşamazsın inşallah
midem iyi değil. o yüzden çay demledim açık çay içiyorum
Geçmiş olsun canım benim Hayırdır üşüttün mü yoksa
Makarna da bilmiyorum arkadaşlar yorum yapsın genelde biz makarna tüketmiyoruz
Temizlik spordan sayılmıyor canım rutin işlerimiz çünkü birde öğün saatlerini yazarsan iyi olur
Canım makarna konusunda benim diyetisyenim 3 yemek kaşığı makarnanın Bir dilim ekmeğe karşılık geldiğini söyledi yani Mesela benim Öğle yemeğinde 3 dilim ekmek hakkın var Ben ekmek yemek yerine üç yemek kaşığı hesabıyla 9 yemek kaşığı makarna yiyebiliyorum
yok tus'a hazırlanıyorum ben.22 nisanda sınavım var dua edin :)sizin de Allah yardımcınız olsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım İnşallah başarıyla sonuçlanır sınavların
Herkese iyi geceler.
kız Yatıyor musun bu saatte Ben mutfaktan Yeni geldim daha iyi geceler

menüm
sabah 10 :30
sağanlı biberli yumurta
1 kk peynir
6 yeşil zeytin 2 siyah zeytin
1 d. rüşeymli ekmek

ara
muz (kasılmalar için)
bitki çayı

akşam 19 :30
önden: 1 elma 2 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık yoğurt
1 börek dilimi ebatın da ev pizzası

su 2.5 l. yatana kadar 3 lt. yi geçer
spor
15 dk bacak kasları için çalışma
kanepe itme sehpa, sandalye kaldırma ( bildiğiniz temizlik yaptım spor diye kakalıycam )hihihihi

Kızlar Biraz önce telefon geldi bana yarına misafirlerim geliyorlarmış Birazda kalabalıklar benim tekrardan Mutfağı ziyaret edip pasta börek yapmam lazım Yaptıklarımdan kendim yemeyeceğim ama
kolay gelsin işin zor 3 çeşidi geçme bari hafif şeyler yap yiyenlere de yazık onlar da çok yemesin :)

Ablacığım muzun glisemik indeksi biraz fazla olduğu için diyetisyen Ben ne zaman muz yersen mutlaka yanında süt içmem tavsiye ettim sana da söylemek istedim Bu arada sporla bayıldım aynı spor ben de yaptım ama senin gibi söylesem belki spordan sayılırdı
kolay gelsin işin zor 3 çeşidi geçme bari hafif şeyler yap yiyenlere de yazık onlar da çok yemesin :)
Gelenlerin hepsi aslında çekirdek aile diyebilirim abimler yöntemler çocuklar babam yigenlerim kardeşlerim falan yani Aslında Onların da çok kilolu ama onlar yemeyi çok seviyorlar yapmazsan da olmaz zaten Ben Diyetteyim diyeceğim yemeyeceğim dileyen gönlünce Yasin dilemeyen bana Eşlik etsin diyetime yoldaş olsun Ne diyeyim abla

Kızlar Biraz önce telefon geldi bana yarına misafirlerim geliyorlarmış Birazda kalabalıklar benim tekrardan Mutfağı ziyaret edip pasta börek yapmam lazım Yaptıklarımdan kendim yemeyeceğim ama
Ellerine saglikk canm simdiden yavrm bu aradaaa espri harikaydi hahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…