Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

genelde meyveyle yoğurt yada süt içiyorum bu gün sütçü de geldi taze süt kaynattım ama bir fırsat bulup oturup içmedim sonra da gönlüm geçti istemedim
yazsaydın ya sen de sporunu göz doldururdu :))))))))))))
aaa aileyse başka yemeğe gelirler çaya değil mecbur yapıcan dediğin gibi yiyen yesin sen dikkat et yeter ki

gec olsun guc olmasin
Ayy harika bir fikir olmus goze goz e dis hadi
aynen oyle tatlim
Goruseceggiz sevgili kitirlarrrr citirlari cok hafife aliyorsunuzzz
pitirlar siz kapisorken birinci olacak :)

afiyet olsun guzel canim
daha once basardiysan tekrar basarirsin canim

Çıtır çıtır buluyoruz.

Sözde gelmicem dedim ama Arada mola verince bi bakayım dedim maşallah herkesde full enerji
Alıntılar uçmazsa sonra cevap veririm
aklin bizde ablam
ama listeler ayni kkdan buldun dimi stick vardi brnde yapmıştım onceden
Kızlar bugün telefon bakmaya gittik alamadangm geri döndük pazartesi netten sipariş vericem muhtemelen salı yada çarşamba elimde olur diğe düşünüyorm
yaa sali carsambaya kadar sen yokmusun

kimse oyle birşey demez canim insaniz biz bu kilolari nasil aldik
bozde yanında olacagiz
saglikli karbonhidrati bakliyati hafta sonu tuketiyoruz ama sindirim icin hafta ici izellikle cumaya yakin tuketmiyoruz afiyet olsun guzel menu
hafta sonu olabilir canim porsiyinu asmadan
midem iyi değil. o yüzden çay demledim açık çay içiyorum
gecmis olsun canim

patates yemeginin miktari nedir canim bir orta boy haslanmis 1dlm ekmek ama ywmrgi 1kasik bi dlm ekmek
afiyet olsun canim

İyi akşamlar kızlar özledim valla buraya eşimden telini alabildigim ger fırsata yazmaya okumaya gayret ediyorum
niye canım beğenemedin mi ondan mı almadın? modeli biliyorsan bu akşam sipariş ver pazartesine gelir.
Beğendik canımda bi kaç model arasında gidip geliyoruz açıkçası birde fiyat uygunluğu açımındansa araştırıyoruz bugün teknosaydi bimexdi vatandı derken ayaklarımıza kara sular indi birde ekran boyutunda kararsız kaldık vs.
Hadi bakalım bekliyoruz seni özledim yaaa enerjim azalıyor sen olmayınca
En yakın zamanda gelicem inşallah canım aksi gibi karşı komşumla interneti ortak kullanıyorduk cumadan beri oda kesildi bilgisayardan da gelemiyorum
Sony xperia xa ultra ve z5 arasında kaldık canım
valla kaptanım en yakın zamanda gelmeye calisacam bir yanım eksik kaldı

bir bakayım o markaya.
yok canım üşütme değil. yemekten herhalde midem bulanmaya başladı. ama sıcak açık çay iyi geldi. şimdi daha iyiyim.

benim telefonda yavaştan tekliyor. laptop da. ikisi de gözüme bakıyor. valla idare ettiği kadar etsinler.
ama teli yenilersem yine samsung bakarım. iphone lara baktım çok pahalı. samsunglar da öyle ama A7 ler falan daha uygun. samsungtan mennunum da ben. ben de şu an S4 var. ama yeni alırsam S serisine bakmam. çok pahalı. o zaman almıştım ama valla gereksiz geliyor. belli şeyler dışında hiçbirşeyini kullanmıyorum. ne gerek var.
umarım güzel bir telefon alırsın içine siner canım. sony ye de iyi diyorlar. kaliteli telefon. hadi bakalım hayırlısı olsun.

Yok yatmıyorum eşim kızıyor kacamak girdim simdi lavaboda.

Menüm
Sabah 9
2 yumurta ile peynirli omlet
1 dl ekmek
Öğlen 14:30
6-7 badem
1 portakal
1 bardak süt
Akşam 19:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk aerobik
Filtre kahve
Bitki çayı
afiyet olsun o hatali menu

burcucum kacamaklari cumada birakiyoruz lutfen tekrarlamayalim calorisi kadar spor cezasi ver kendine bizi citirlarla kitirlarin diline dusurmd
Herkese iyi geceler.
iyi geceler canim
sabah hic olmamış zaten ekmek var pidenin ne isi var helva iki catal degisir minik minik mi aldin iki catal bi kibrit kutusu eder mi
aradaki meyvelerinin yaninda sut yada yogurt tuket ki tatli krizine girme canim

Kızlar Biraz önce telefon geldi bana yarına misafirlerim geliyorlarmış Birazda kalabalıklar benim tekrardan Mutfağı ziyaret edip pasta börek yapmam lazım Yaptıklarımdan kendim yemeyeceğim ama
kolay gelsin canim sen kararli olduktan sonra tabiki yemezsin
yemezler o spor olsa ben bugun neler yaptim temizlik utu balkin yikama vs vs
pizzayi gormedim sanma geldiginden beri ilk kacamagin 4adet sarmayi saymazsak onun icin ses etmiyorum
bizde seni ozledik canisi
hic anlamam bildigim tek sey samsubglar bana dayanmiyor bi yil bile olmadan beynini yiyor
samsubglar hep elimde patladi cok cabuk gidiyor
Yok yatmıyorum eşim kızıyor kacamak girdim simdi lavaboda.
ilk önce kizacak sonra kıskanacak sonra merak edecek sonra söylenecek sonra akisina birakip bizim hatun kkda sayifliyor diye dalga gececek hepsi gecti bu yollardan

huhuuu pitirlar citirlar kitirlar
menuleri begenmedim çoğunda fire var bi iki menu hatasizdi pazartesi tarti var cumanin gelişi pazartesiden belli olur sarkisini soyleyerek spora gidiyorum
gidiyorumbu saatte mi evet ancak bitti oglsni uyut utu yap ortaligi topla kosu bandim paslandi bi haftador

Kahvaltida zeytinyağlı taze kekik salatasini yazmayi unutmusum disardaydim çok aciktigim için ağzıma attim diilse kahvaltiyi telafi icin hiç yemicektim aslında. Helva toplam yarim kibrit kutusudur. Küçük catalla iste. Inan ki annemlerdeyim ve bu bir ilk. Herkes benle spor yaptı normalde cekirdek cay kahve kısır mangal vs sirayla yapılır agzimiz hic bos durmaz ama bugun hiçbiri yapılmadı sadece bir pasta yapilci tadına bak o kadar guzelki yemezsen pisman olursun dediler ben de asil yersem pisman olurum dedim bisey denmedi sonra

Yarin bisiklet 1 saat cnm o zamn

Hoşgeldin canım
Demekki iradene sahip çıkınca başarı elde edebiliyorsun
Daha önce yapmışsın kaç yaşındasın

Özel olmazsa bu kadar büyük ne yaşadın da kendine bunu yaptın çok merak ettim canım
Koca bir pastayı tek başına yemek 30 dan fazla kez
Yazarken bile şok yaşadım
Heleki isteyince mucize gibi bişey yapmışsın 40 kilo gibi bişey vermişsin nasıl kıydın kendine
Öncelikle bu problemini çözmen gerekiyor canım
en son aralık ayında dedimki kendime
Yasemin yiyebileceğin herşeyi ye
Ölene kadar kusana kadar ye bütün hırsını al dedim
Ve yaptığım en büyük çılğınlık nutellayı kaşıklamak oldu oda 5 kaşıktan fazla değildir
Birde 5-10 tane Elmalı kurabiye yemişimdir üstüste
Senin yaptığın intihar resmen yanlış anlama lütfen
Çok şaşırdığım ilk defa böyle birşey gördüğüm için soruyorum

O menü 2. liste, şu anda 1. listeyi uyguluyorum 25er günlük. 25 gün sonra bu listeye geçeceğim. Sporsuz aslında bu diyet sadece balon şişirin denilmişti yine de ben haftada 3 gün fitness gidiyorum.
balon şişirmek mi nasıl yani
Canım Bi baştan anlatsana bana listeler felan valla takip edemiyorum takım baya çoğaldı

ama listeler ayni kkdan buldun dimi stick vardi brnde yapmıştım onceden
Evet KKda buldum ama bende neden çikolata yok bende istiyorumm Üstelik yasak listemde çikolata var şu anda. Tatlı ihtiyacımı probiyotik yoğurtla tamamlayacakmışım.. Çok tatlıcıyım, illa kesilecek kaçış yok

Canım benim evde ne varsa onumu yiyorsun

Hergün sabah kendime şu soruyu soruyorum
Bugün ne yesem bana fayda sağlar
Önce limonlu ılıksu bazen elma sirkesi
Sonra kahvaltı sıkı yapmam lazım krize girmemek için
Karbonu abartırsam biliyorum ki arkası gelecek yedikçe yedirtiyor bu karbon çünkü bizi bu hale getiren bağımlılıklarımız bir uyuşturucu gibi ona benzetiyorum
Öğlene doğru yeşil çay filtre kahve meto hızlansın bişeyler yapmalıyım diyorum
Öğlene gelince yemek yoksa bile yoğurt yumurta meyve ne bulursam yumurta en mantıklısı geliyor
Akşam mutlaka yemek buna özen gösteriyorum
Yatmadan bitki çayı eksik suyum varsa tamamlama
Kendine bi özeleştiri yaparmısın lütfen
Bu yazdıkların bir diyet menüsüne benziyormu
Ya da bugün için neye sabrettin yemedin nefsinle ne zaman mücadele ettin mesela
Samimiyetine güvenerek bunları yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…