- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.001
genelde meyveyle yoğurt yada süt içiyorum bu gün sütçü de geldi taze süt kaynattım ama bir fırsat bulup oturup içmedim sonra da gönlüm geçti istemedimAblacığım muzun glisemik indeksi biraz fazla olduğu için diyetisyen Ben ne zaman muz yersen mutlaka yanında süt içmem tavsiye ettim sana da söylemek istedim Bu arada sporla bayıldım aynı spor ben de yaptım ama senin gibi söylesem belki spordan sayılırdı
Gelenlerin hepsi aslında çekirdek aile diyebilirim abimler yöntemler çocuklar babam yigenlerim kardeşlerim falan yani Aslında Onların da çok kilolu ama onlar yemeyi çok seviyorlar yapmazsan da olmaz zaten Ben Diyetteyim diyeceğim yemeyeceğim dileyen gönlünce Yasin dilemeyen bana Eşlik etsin diyetime yoldaş olsun Ne diyeyim abla
gec olsun guc olmasinNorth River . Evettt ogrendim alintilamayiii 2 hafta surdu ogrenmem ama neysee tamamdir nugget i odul olarak verdim kendime o zamannn :) bu arada takimlar harika olmus super bir fikirrrr @sans_sans. Duydumki meydan okuyormussun citirlara canimmmm:)
aynen oyle tatlimAyy harika bir fikir olmus goze goz e dis hadi
pitirlar siz kapisorken birinci olacak :)Goruseceggiz sevgili kitirlarrrr citirlari cok hafife aliyorsunuzzz
afiyet olsun guzel canimMenüm
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 cin biber turşusu
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Biraz yoğurt
Yeşilçay
15.00
Yarım dilim tb ekmeği (elim gitti dolaba, açtım baktım bunu bulmuşumm)
15.30
Sade kahve
10 tane fındık
18.00
1 porsiyon mercimek çorbası
5 yk ciğer
Biraz yağsız salata
Akşamüstü
Bitki çayı
Kivi
2,5 litre su
45 dk leslieaskrhpozitif Habinar
daha once basardiysan tekrar basarirsin canimhoşbuldum :)
bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.
25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.
Çıtır çıtır buluyoruz.
aklin bizde ablamSözde gelmicem dedim ama Arada mola verince bi bakayım dedim maşallah herkesde full enerji
Alıntılar uçmazsa sonra cevap veririm
ama listeler ayni kkdan buldun dimi stick vardi brnde yapmıştım oncedenGezmek insanın ruhunu dinlendiriyor ya gezmedikçe de kilo alınıyor. Ve 2.liste de çikolata yok. Keşke olsa ama 5 liste boyunca yok.
2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 3 kuru kayısı, ılık su
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur
12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
14:00 2 kuru incir
16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )
17:30 1 meyve
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
21:00 3 kuru kayısı, ılık su
yaa sali carsambaya kadar sen yokmusunKızlar bugün telefon bakmaya gittik alamadangm geri döndük pazartesi netten sipariş vericem muhtemelen salı yada çarşamba elimde olur diğe düşünüyorm
kimse oyle birşey demez canim insaniz biz bu kilolari nasil aldiko süreçte yasemin soysalın kitapları ve ozan tunçerin kitaplarının çok faydasını gördüm tavsiye ederim.hatta ozan tunçerin e kitapları vardı ücretsiz.
madem kitaplar işe yarıyordu niye tekrar kilo aldığımı düşünebilirsiniz.dediğim gibi stres ve moral bozukluğuyla orda yazılanları hiç uygulamadım.hayatıma tam olarak geçirememişken doğru beslenmeyi uygulamaları bıraktım ve deli gibi yedim yemeklerden çıkardım hıncımı.bir seferde bir yuvarlak pastayı tek başıma çayla yiyordum.böyle 30 dan fazla pasta yediğimi biliyorum çok kısa sürede.kitapları yavaştan tekrar uygulamak istiyorum bakalım ...cuma sonucum ne olacak çok merak ediyorum :)
bozde yanında olacagizyazmayı unutmuşum 168 boyundayım
cumaya kadar her gün leslie 3 mil yapacağım
günde 3 lt su
acıktığımda yeyip tabağım bitmese bile doyduğumda bırakacağım
stresli olduğumda yemeklere saldırmayacağım
gün geçtikçe acıkma doyma takibi daha da kolaylaşacağı için sabırlı olacağım :)
saglikli karbonhidrati bakliyati hafta sonu tuketiyoruz ama sindirim icin hafta ici izellikle cumaya yakin tuketmiyoruz afiyet olsun guzel menuBugunki menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta+kk peynir+2dilim ekmek
Öğle:4yk yağsız peynirli makarna+2bardak ayran salata yarım portakal
Ara:ada çayı iki diyet bisküvi
Akşam: yoğurt pulbiber,limon kürü
Su:2 litre
Spor:temizlik
hafta sonu olabilir canim porsiyinu asmadancanım hayat tarzını değiştirdiğin zaman başta cok hızlı gıdıyor zaten 1 ayda sadece ufak değişiklerle 8 9 kilo verebilirsin kilonun yuzde 10 kadarını ilk ayda verebiliyormussun bence bu şeklde başlayıp devam edersen yapamıyacağın birşey yok
öğretmenlik için mi sınavvv bende sınava hazırlanıyorum da iibf liyimmm kpss ye hazırlanıyorm
canım ne guzel yaptığın hatalarınn farkındasın duzeltmen gereken yerleri biliyorsunnn bence en onemlli seylerden biri de bu
canım menun guzelll cok da ıı oldu benim için bende kaptana bunu sorcaktımNorth River kaptanım yagsız makarna yapabiliyomuyuzzz dersane çıkışlarında kolay olur hazırlaması benim için eğer izin veriliyosa
gecmis olsun canimmidem iyi değil. o yüzden çay demledim açık çay içiyorum
patates yemeginin miktari nedir canim bir orta boy haslanmis 1dlm ekmek ama ywmrgi 1kasik bi dlm ekmekbugünkü menüm
sabah 11.30
sekersiz cay
1 dl tb ekmeği
1 dl macar salam
beyaz peynir
2 parça çeçil peyniri
haslanmış yumurta
öğle 15.00
ızgara tavuk
akşam 19.30
patates yemeği
spor leslie 3 45 dk 5 dk karın egzersizi
su 3 olur (ilk defa olduuuu)
gün içinde 1 sade turk kahvesi 1 de akşam kiraz saplı çay içicem
2 adet limonlu lifli form bisküvi yiyeceğim:)
Habinar askrhpozitif
afiyet olsun canimKızlar Menu bildirimini yapıp Mutfağı toplamak için aranızdan ayrılıyorum birazdan görüşmek üzere
25 Şubat Diyabetik menüm
Kahvaltı 12:30
1.5 kk b peynir
6zeytin
2 d ekmek
Domates
Ara yok
Öğle 15.00
1 kase tarhana çorba
Haşlanmış d eti
2 d ekmek (3 ekmek var listemde)
Domates
Ara 17.30
1 armut
1 sb sut
Akşam 19.30
Yağsız nohut salatası (6 YK nohut yarım soğan 1 yeşil biber 1tk kırmızı biber püresi + 3yk sarımsaklı yoğurt ve pul biber)
¶¶¶¶¶Nohuttan 4 kaşık hakkım vardı 6 YK yedim 3D ekmek hakkımı yemedim bu yüzden
Ara 21.30
1 elma
1 sb süt
Su 2 lt
Spor yok
Sabah tartı peşinde kosusturdum öğleden sonra temizlik yaptım spor sayılmıyor kar ama demi
askrhpozitif Habinar
Beğendik canımda bi kaç model arasında gidip geliyoruz açıkçası birde fiyat uygunluğu açımındansa araştırıyoruz bugün teknosaydi bimexdi vatandı derken ayaklarımıza kara sular indi birde ekran boyutunda kararsız kaldık vs.niye canım beğenemedin mi ondan mı almadın? modeli biliyorsan bu akşam sipariş ver pazartesine gelir.
En yakın zamanda gelicem inşallah canım aksi gibi karşı komşumla interneti ortak kullanıyorduk cumadan beri oda kesildi bilgisayardan da gelemiyorumHadi bakalım bekliyoruz seni özledim yaaa enerjim azalıyor sen olmayınca
Sony xperia xa ultra ve z5 arasında kaldık canımCanım Tek tartı iki farklı rakam gösteriyorsa Ardarda ve iki rakam arasında da en az 500 ya da 600 ya da 1000 gram fark varsa o zaman o tartının bozuk olduğunu düşünüyorum
Beurer gs 51 XXL aldım canım netten sipariş verdim en kısa zamanda gelir inşallah
Güzel bir meydan okuma görüyorum burada Hadi bakalım Biz de sonucu Merakla bekliyoruz
Çok iyi yapmışsın canım benim çok güzel spor olmuş senin için emek vermeden yemek yok biliyorsun yorulmadan olmuyor
Hoş geldin aramıza Ben böyle Ayşe 2 yaşında diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum ben de bu gruba gireli çok olmadı burada çok mutlu olacak kilolarına veda edeceksin emin ol
Bebek mi istiyorsun canım benim Rabb'im gönlüne göre versin inşallah bütün isteyenlere
Ya aslında ben Meydan okumadım bizim gruba Meydan okundu ben de karşılık verdim ama işte şimdi okuyorum bizden korkun kızlar elele Gönül gönüle Sizi yeneceğiz
ya onlar konuşuyorlar sen bakma onlara onlar konuşur biz yaparız
Tabii hafife alıyoruz kızım siz bizden Hafif değil misiniz
maşallah canım çok kısa sürede çok büyük rakamlarla kilo vermişsin Tebrik ediyorum seni aynı şekilde tekrardan aldığın kiloları verebileceğine inanıyorum ve destekliyorum insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığına inanıyorum
Abla Senin enerjini hayranım ya Hem misafirlere hem eve hem bize yetişiyor Sun maşallah
Doğru seçim canım Doğru yerdesin inan buna
Hangi markaya almayı düşünüyorsun canım İnşallah gönlüne göre bir telefon bulursun bir daha problem yaşamazsın inşallah
Geçmiş olsun canım benim Hayırdır üşüttün mü yoksa
Canım makarna konusunda benim diyetisyenim 3 yemek kaşığı makarnanın Bir dilim ekmeğe karşılık geldiğini söyledi yani Mesela benim Öğle yemeğinde 3 dilim ekmek hakkın var Ben ekmek yemek yerine üç yemek kaşığı hesabıyla 9 yemek kaşığı makarna yiyebiliyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım İnşallah başarıyla sonuçlanır sınavların
kız Yatıyor musun bu saatte Ben mutfaktan Yeni geldim daha iyi geceler
valla kaptanım en yakın zamanda gelmeye calisacam bir yanım eksik kaldıgec olsun guc olmasin
aynen oyle tatlim
pitirlar siz kapisorken birinci olacak :)
afiyet olsun guzel canim
daha once basardiysan tekrar basarirsin canim
aklin bizde ablam
ama listeler ayni kkdan buldun dimi stick vardi brnde yapmıştım onceden
yaa sali carsambaya kadar sen yokmusun
kimse oyle birşey demez canim insaniz biz bu kilolari nasil aldik
bozde yanında olacagiz
saglikli karbonhidrati bakliyati hafta sonu tuketiyoruz ama sindirim icin hafta ici izellikle cumaya yakin tuketmiyoruz afiyet olsun guzel menu
hafta sonu olabilir canim porsiyinu asmadan
gecmis olsun canim
patates yemeginin miktari nedir canim bir orta boy haslanmis 1dlm ekmek ama ywmrgi 1kasik bi dlm ekmek
afiyet olsun canim
bir bakayım o markaya.Canım Tek tartı iki farklı rakam gösteriyorsa Ardarda ve iki rakam arasında da en az 500 ya da 600 ya da 1000 gram fark varsa o zaman o tartının bozuk olduğunu düşünüyorum
Beurer gs 51 XXL aldım canım netten sipariş verdim en kısa zamanda gelir inşallah
benim telefonda yavaştan tekliyor. laptop da. ikisi de gözüme bakıyor. valla idare ettiği kadar etsinler.İyi akşamlar kızlar özledim valla buraya eşimden telini alabildigim ger fırsata yazmaya okumaya gayret ediyorum
Beğendik canımda bi kaç model arasında gidip geliyoruz açıkçası birde fiyat uygunluğu açımındansa araştırıyoruz bugün teknosaydi bimexdi vatandı derken ayaklarımıza kara sular indi birde ekran boyutunda kararsız kaldık vs.
En yakın zamanda gelicem inşallah canım aksi gibi karşı komşumla interneti ortak kullanıyorduk cumadan beri oda kesildi bilgisayardan da gelemiyorum
Sony xperia xa ultra ve z5 arasında kaldık canım
valla kaptanım en yakın zamanda gelmeye calisacam bir yanım eksik kaldı
Yok yatmıyorum eşim kızıyor kacamak girdim simdi lavaboda.Canım Tek tartı iki farklı rakam gösteriyorsa Ardarda ve iki rakam arasında da en az 500 ya da 600 ya da 1000 gram fark varsa o zaman o tartının bozuk olduğunu düşünüyorum
Güzel bir meydan okuma görüyorum burada Hadi bakalım Biz de sonucu Merakla bekliyoruz
Çok iyi yapmışsın canım benim çok güzel spor olmuş senin için emek vermeden yemek yok biliyorsun yorulmadan olmuyor
Hoş geldin aramıza Ben böyle Ayşe 2 yaşında diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum ben de bu gruba gireli çok olmadı burada çok mutlu olacak kilolarına veda edeceksin emin ol
Bebek mi istiyorsun canım benim Rabb'im gönlüne göre versin inşallah bütün isteyenlere
Ya aslında ben Meydan okumadım bizim gruba Meydan okundu ben de karşılık verdim ama işte şimdi okuyorum bizden korkun kızlar elele Gönül gönüle Sizi yeneceğiz
ya onlar konuşuyorlar sen bakma onlara onlar konuşur biz yaparız
Tabii hafife alıyoruz kızım siz bizden Hafif değil misiniz
maşallah canım çok kısa sürede çok büyük rakamlarla kilo vermişsin Tebrik ediyorum seni aynı şekilde tekrardan aldığın kiloları verebileceğine inanıyorum ve destekliyorum insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığına inanıyorum
Abla Senin enerjini hayranım ya Hem misafirlere hem eve hem bize yetişiyor Sun maşallah
Doğru seçim canım Doğru yerdesin inan buna
Hangi markaya almayı düşünüyorsun canım İnşallah gönlüne göre bir telefon bulursun bir daha problem yaşamazsın inşallah
Canım makarna konusunda benim diyetisyenim 3 yemek kaşığı makarnanın Bir dilim ekmeğe karşılık geldiğini söyledi yani Mesela benim Öğle yemeğinde 3 dilim ekmek hakkın var Ben ekmek yemek yerine üç yemek kaşığı hesabıyla 9 yemek kaşığı makarna yiyebiliyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım İnşallah başarıyla sonuçlanır sınavların
kız Yatıyor musun bu saatte Ben mutfaktan Yeni geldim daha iyi geceler
afiyet olsun o hatali menuMenüm
Sabah 9
2 yumurta ile peynirli omlet
1 dl ekmek
Öğlen 14:30
6-7 badem
1 portakal
1 bardak süt
Akşam 19:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk aerobik
Filtre kahve
Bitki çayı
burcucum kacamaklari cumada birakiyoruz lutfen tekrarlamayalim calorisi kadar spor cezasi ver kendine bizi citirlarla kitirlarin diline dusurmdSabah 11.00
1.5 haslanmis yumurta
Yarim kirmizi biber
5 zeytin
1 kk peynir
1 lokma ekmek
Ara 15.30
1 turk kahvesi
1 kuru incir
5 antep fistigi 5 badem
Aksm 18.00
3 tane suli kofte koftesi
2 firinda baget derisiz
Salata
Ara 20.00
Yarim kase sutlac
2 litre su
30 dk bisiklet
20 dk yuryus
iyi geceler canimHerkese iyi geceler.
sabah hic olmamış zaten ekmek var pidenin ne isi var helva iki catal degisir minik minik mi aldin iki catal bi kibrit kutusu eder miMenum
10.00
2 kk peynir
2dilim t.b ekmeği
1 küçük dilim pide
2 catal helva
15.00
1.5 hurma
1 ceviz
16.30
1 kuru kayısı
1 hurma
19.30
El kadar tavuk haslama
1 kase yogurt
21.30
Sütlü kahve
Yarim saat step aerobik leslie karışık
2 litre su olur
kolay gelsin canim sen kararli olduktan sonra tabiki yemezsinKızlar Biraz önce telefon geldi bana yarına misafirlerim geliyorlarmış Birazda kalabalıklar benim tekrardan Mutfağı ziyaret edip pasta börek yapmam lazım Yaptıklarımdan kendim yemeyeceğim ama
yemezler o spor olsa ben bugun neler yaptim temizlik utu balkin yikama vs vsmenüm
sabah 10 :30
sağanlı biberli yumurta
1 kk peynir
6 yeşil zeytin 2 siyah zeytin
1 d. rüşeymli ekmek
ara
muz (kasılmalar için)
bitki çayı
akşam 19 :30
önden: 1 elma 2 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık yoğurt
1 börek dilimi ebatın da ev pizzası
su 2.5 l. yatana kadar 3 lt. yi geçer
spor
15 dk bacak kasları için çalışma
kanepe itme sehpa, sandalye kaldırma ( bildiğiniz temizlik yaptım spor diye kakalıycam )hihihihi
bizde seni ozledik canisiİyi akşamlar kızlar özledim valla buraya eşimden telini alabildigim ger fırsata yazmaya okumaya gayret ediyorum
Beğendik canımda bi kaç model arasında gidip geliyoruz açıkçası birde fiyat uygunluğu açımındansa araştırıyoruz bugün teknosaydi bimexdi vatandı derken ayaklarımıza kara sular indi birde ekran boyutunda kararsız kaldık vs.
En yakın zamanda gelicem inşallah canım aksi gibi karşı komşumla interneti ortak kullanıyorduk cumadan beri oda kesildi bilgisayardan da gelemiyorum
Sony xperia xa ultra ve z5 arasında kaldık canım
valla kaptanım en yakın zamanda gelmeye calisacam bir yanım eksik kaldı
samsubglar hep elimde patladi cok cabuk gidiyorbir bakayım o markaya.
yok canım üşütme değil. yemekten herhalde midem bulanmaya başladı. ama sıcak açık çay iyi geldi. şimdi daha iyiyim.
benim telefonda yavaştan tekliyor. laptop da. ikisi de gözüme bakıyor. valla idare ettiği kadar etsinler.
ama teli yenilersem yine samsung bakarım. iphone lara baktım çok pahalı. samsunglar da öyle ama A7 ler falan daha uygun. samsungtan mennunum da ben. ben de şu an S4 var. ama yeni alırsam S serisine bakmam. çok pahalı. o zaman almıştım ama valla gereksiz geliyor. belli şeyler dışında hiçbirşeyini kullanmıyorum. ne gerek var.
umarım güzel bir telefon alırsın içine siner canım. sony ye de iyi diyorlar. kaliteli telefon. hadi bakalım hayırlısı olsun.
ilk önce kizacak sonra kıskanacak sonra merak edecek sonra söylenecek sonra akisina birakip bizim hatun kkda sayifliyor diye dalga gececek hepsi gecti bu yollardanYok yatmıyorum eşim kızıyor kacamak girdim simdi lavaboda.
Kahvaltida zeytinyağlı taze kekik salatasini yazmayi unutmusum disardaydim çok aciktigim için ağzıma attim diilse kahvaltiyi telafi icin hiç yemicektim aslında. Helva toplam yarim kibrit kutusudur. Küçük catalla iste. Inan ki annemlerdeyim ve bu bir ilk. Herkes benle spor yaptıafiyet olsun o hatali menu
burcucum kacamaklari cumada birakiyoruz lutfen tekrarlamayalim calorisi kadar spor cezasi ver kendine bizi citirlarla kitirlarin diline dusurmd
iyi geceler canim
sabah hic olmamış zaten ekmek var pidenin ne isi var helva iki catal degisir minik minik mi aldin iki catal bi kibrit kutusu eder mi
aradaki meyvelerinin yaninda sut yada yogurt tuket ki tatli krizine girme canim
kolay gelsin canim sen kararli olduktan sonra tabiki yemezsin
yemezler o spor olsa ben bugun neler yaptim temizlik utu balkin yikama vs vs
pizzayi gormedim sanma geldiginden beri ilk kacamagin 4adet sarmayi saymazsak onun icin ses etmiyorum
bizde seni ozledik canisi
hic anlamam bildigim tek sey samsubglar bana dayanmiyor bi yil bile olmadan beynini yiyor
samsubglar hep elimde patladi cok cabuk gidiyor
ilk önce kizacak sonra kıskanacak sonra merak edecek sonra söylenecek sonra akisina birakip bizim hatun kkda sayifliyor diye dalga gececek hepsi gecti bu yollardan
afiyet olsun o hatali menu
burcucum kacamaklari cumada birakiyoruz lutfen tekrarlamayalim calorisi kadar spor cezasi ver kendine bizi citirlarla kitirlarin diline dusurmd
iyi geceler canim
sabah hic olmamış zaten ekmek var pidenin ne isi var helva iki catal degisir minik minik mi aldin iki catal bi kibrit kutusu eder mi
aradaki meyvelerinin yaninda sut yada yogurt tuket ki tatli krizine girme canim
kolay gelsin canim sen kararli olduktan sonra tabiki yemezsin
yemezler o spor olsa ben bugun neler yaptim temizlik utu balkin yikama vs vs
pizzayi gormedim sanma geldiginden beri ilk kacamagin 4adet sarmayi saymazsak onun icin ses etmiyorum
bizde seni ozledik canisi
hic anlamam bildigim tek sey samsubglar bana dayanmiyor bi yil bile olmadan beynini yiyor
samsubglar hep elimde patladi cok cabuk gidiyor
ilk önce kizacak sonra kıskanacak sonra merak edecek sonra söylenecek sonra akisina birakip bizim hatun kkda sayifliyor diye dalga gececek hepsi gecti bu yollardan
Hoşgeldin canımhoşbuldum :)
bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.
25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.
Yarın tüm yorgunluğun gider canım eksileri görünce mutluluğuna değecek iyi olmuşkızlar bugün dışarı çıktım. arada dinlenerek tam 130 dk yürüdüm. yorgunluktan bayıldım yalnız. çok fenayım.
Mart ayının sonunda sınıf atlıyorum canım bir pıtırcık edasıyla salınacam takımdaSanki kitırları geçebileceksiniz
Gayet güzel menü afiyet olsun spor yokmu
Özel olmazsa bu kadar büyük ne yaşadın da kendine bunu yaptın çok merak ettim canımo süreçte yasemin soysalın kitapları ve ozan tunçerin kitaplarının çok faydasını gördüm tavsiye ederim.hatta ozan tunçerin e kitapları vardı ücretsiz.
madem kitaplar işe yarıyordu niye tekrar kilo aldığımı düşünebilirsiniz.dediğim gibi stres ve moral bozukluğuyla orda yazılanları hiç uygulamadım.hayatıma tam olarak geçirememişken doğru beslenmeyi uygulamaları bıraktım ve deli gibi yedim yemeklerden çıkardım hıncımı.bir seferde bir yuvarlak pastayı tek başıma çayla yiyordum.böyle 30 dan fazla pasta yediğimi biliyorum çok kısa sürede.kitapları yavaştan tekrar uygulamak istiyorum bakalım ...cuma sonucum ne olacak çok merak ediyorum :)
balon şişirmek mi nasıl yaniO menü 2. liste, şu anda 1. listeyi uyguluyorum 25er günlük. 25 gün sonra bu listeye geçeceğim. Sporsuz aslında bu diyet sadece balon şişirin denilmişti yine de ben haftada 3 gün fitness gidiyorum.
Evet KKda buldum ama bende neden çikolata yok bende istiyorummama listeler ayni kkdan buldun dimi stick vardi brnde yapmıştım onceden
Canım benim evde ne varsa onumu yiyorsunMenum
10.00
2 kk peynir
2dilim t.b ekmeği
1 küçük dilim pide
2 catal helva
15.00
1.5 hurma
1 ceviz
16.30
1 kuru kayısı
1 hurma
19.30
El kadar tavuk haslama
1 kase yogurt
21.30
Sütlü kahve
Yarim saat step aerobik leslie karışık
2 litre su olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?