Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iraden guzel sen inanip ararli lunca kimsede israr demez ama pideyi yutturamszsin ben kul yutmam
Yarin bisiklet 1 saat cnm o zamn
anlastik pesindeyim:60
Kaçamak günü cuma günü mü arkadaşlar ben orayi kaçırdım
kilo verilmisse cuma gunu bir hakkimiz var ama abarti degil bir cikolata olur ama bi dilim pasta olmaz cok asiri calori telafi edilemiyor malum yada kahvaltida bi jest olur gibi gibi
Benim gibi burda zayıflama grubunda olduğunu eşinden gizleyenler mi var bana mi öyle geldi
basta benimki bilmiyordu ama adam aldatilsigini dusunecekti az daha soylemesem,
balon şişirmek mi nasıl yani
Canım Bi baştan anlatsana bana listeler felan valla takip edemiyorum takım baya çoğaldı
evet canim gunde 20ile basliyorsun zamanla artiyor katin kaslati icin yag yakici kiz nasil haberin olmaz ay bunun etkinliginimi yapsak aksam oturup balon sisirsek

canim belki cikardilar sonra listeden bilemedim simdi
probiyotik meyveliyse zaten bildigin bi tatli gibi incirlisi cevizlisi elmali tarcinli zamanla gidecek o istek canim

Canım Bi baştan anlatsana bana listeler felan valla takip edemiyorum takım baya çoğaldı

Tabii ki hemen anlatıp sana şu anki listemi yollayayım. Ben normalde spordan hoşlanmıyorum, bu yüzden internete sporsuz zayıflama yazdım KK dan bir diyet çıktı karşıma. KK ile de böyle tanıştım zaten. Okudum hoşuma gitti. yazanda çok iyi kilo verdim filan demişti. Spor niyetine her gün 5-6 kez balon şişirin demişti. patates, mısır, havuç, turşu, bezelye ve çikolata vs yasak. Liste şöyle;

1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 1 meyve

Şimdi bu liste 25 gün yapıldıktan sonra 2. liste var. bu şekilde sırayla 5 liste var. Her yeni listede geçen listede olmayan bir şeyler ekleniyor. Mesela şu an da yoğurt yiyemiyorum ama 25 günün sonundaki 2. listede probiyotik yoğurt hakkım var. Bir de spor olayına gelelim şimdi. Spordan hoşlanmıyorum çünkü Ankara'da yeniyim, aslında İstanbulluyum evlenip iş için geldik. Ankara da kimim kimsem olmayınca kilo aldım ama çevre yoksa spor salonları çilehaneye dönüşüyor. Arapça kursuna gidiyorum. Gittiğim yerden arkadaş edindim ve onlarla fitness'a başladım. Diyet sporsuz olsa da ben haftanın 3 gününe arkadaşlarımla spor koydum.

Bilmiyorum ki olabilir. İncir sevmem. Ama sevsem de yoğurtta yok şu anda bende...

cekilin pitircik baharin menusu geliyorrr
sabah(10:00)
2dlm ananas
1kivi
1dlm hellim

ogle(13:00)
1kase yogurt
3yk yulaf
1kivi
bu karisimin 2/3 unu yedim

ara(16:00)
1meyve 1sut var listemde ama midem bulaniyordu 1dlm tambugdaya 1ucgen peynir koyup yedim

aksam(19:00)salata
1dlm ekmek

ara(21:00)
1portakal

su:1lt odem atici 1.5normal spor:45dk yuruyus
askrhpozitif Habinar

Valla aha şimdi duydum
Zaten vücuttaki yağların yüzde 80 i nefesle atılıyormuş bunu balonla bağdaştırdım şimdi nedense
Ben idrar büyük abdest terle gider sanıyordum meğersem nefesle atıyormuşuz yağları çok şaşırmıştım bunu duyunca
Şimdi de üzerine balon tam oturdu
Kaptan yapalım bunu
Hergün balon şişirme kuralı koyalım düzenli yapana ekstra sevdiği bişeyi ödül veririz

Kaptanim cumartesi icinnn fazla harikaaa:) afiyet olsun bu arada patates i sormussun ben 3 4 kasik yedim bu kadar cok oldugunu bilmiyordum pure de ayni mi peki

Bir ajan Edasıyla bekliyordum menünü

yapalim kiz baloncuuu geldi hanimmmmm deriz gunde 20ile baslariz sisir sondur sisir sondur dur bunu yarin gundeme getirelim

Liste güzel üstüne spor da yapacaksın hadi bakalım kolay gelsin sanada umarım güzel sonuçlar alırsın

@askrhpozitifi Habinar

yapalim kiz baloncuuu geldi hanimmmmm deriz gunde 20ile baslariz sisir sondur sisir sondur dur bunu yarin gundeme getirelim
Tamam kaptan
Pazartesi başlayalım baloncu olsun bi arkadaş gözüme Gül Ayşe'yi kestirdim yapanları listelesin
Cuma akşamı yazar kazananı

Ooo sizde mi balona başlıyorsunuz :) Hadi kolay gelsin o halde umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Balon şişirmek beni çok susatıyor sizde nasıl olur bilmem ama normalde içmediğim kadar da su içmeme sebep oluyor :) Yanınızda şişirirken su bulundurun :))

galiba sebebi nefes tekniklerini uygulatmak derin nefes alıp tüm bedene bol oksijen gitmesi bunu biraz da hızlı yapmak sporla aynı eforu harcatıyor dene bak kalp hızın hemen artacak balon şişirmeye gerek yok derin hızlı nefes al ver ne demek istediğimi anlayacaksın

Sizdemi derken canım
Hep birlikte başlıyoruz kural koyduk kaptancığımla iki dakikada
Hergün balon şişirme kuralı

kızz kaptanım bi tenem inşallah her gün böyle değildir menün çok az... meton böyle az yemeyle çalışmaya alışırsa sonra kilo vermen durunca daha neyi kısacaksın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…