Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben balon şişirilen beynimde şişiyor sanki fazla kanmı oksijenli beyne gidiyor bilmiyorum acayip kızarıyorum başım ağrıyor ama deniyecem su içecekmişiz bide bak

Sizde mi derken şöyle, ben dedim ya balon şişirme olayını, ben yapıyorum diye :) Ama sevindim sizlerin de başlamasına, kolay gelsin :)
Fikir senden çıktı canım zaten
Şaka yaptım canım siz biz Yok anlamında
artık zorunlu olacak beraber yapacaz diye

Ben balon şişirilen beynimde şişiyor sanki fazla kanmı oksijenli beyne gidiyor bilmiyorum acayip kızarıyorum başım ağrıyor ama deniyecem su içecekmişiz bide bak
gülüm ilk başta zorlama hatta yanında biri varken yap bence ilk nefes teknikleri uygulanırken baş dönmesi hatta bayılmaya yakın hafif kendini kaybetme yaşayanlar olabiliyor
bak şimdi aklıma ne geldi hemen ek bilgi paylaşıcam :)

KIZLAR SONUNA KADAR OKUYUN MUTLAKA ek bilgi geliyor :))

KAYBETTİĞİNİZ KİLOLAR NEREYE GİDER
Bildiğimiz, varlığıyla gurur duyduğumuz, onsuz olmayacağını düşündüğümüz Türk kasımız. Ya da basenlerimizde selülit olan ekstra yağlar. Liposuction gibi metodları doğal olmadığı için kesinlikle düşünmeyip spor yapmaya karar verdiniz. Aynı zamanda diyete de başladınız. Diyelim ki 3 ayın sonunda da güçlükle de olsa 10 kilo verdiniz.

Bu 10 kilo nereye gitti?

Isıya mı dönüştü sizce? Kaka mı oldu? Tere mi dönüştü? Yoksa kas mı oldu? 50şer kişilik gruplardan oluşan Doktorlara, dietisyenlere ve spor hocalarına soruldu. Gelen cevaplara göre sadece diyetisyenler doğru cevabı bilebildi.

Isıya dönüşmesi kütlenin korunumu kanununa aykırı. Madde sadece füzyon tepkimeleri ile enerjiye dönüşebilir yoksa başka miktarda da olsa bir maddeye dönüşmeli. Tabii ki yağ yakınca midemizde karnımızda atom patlamaları yaşamıyoruz.

Sindirim sistemimizde büyük tuvalet sadece sindirilmekte olan yemeklerin sindirilmemiş artığıdır. Vücudumuza depolanmış yağ olsun yada kas olsun bu tarz sindirim sistemi dışarısında kullanılmış maddeler bir daha sindirim sistemine dönemez. Bu nedenle yakılan yağlar tuvalete de gitmez.

Kas da olmaz, çünkü moleküler olarak yağ molekülü ile kas molekülü farklı moleküllerdir. Kaslar aminoasitlerden yapılır, yağlarla bir ilgisi yoktur.

C55H104O6+78O2→55CO2+52H2O+energy ise formülümüz. Bu formüle göre, yaktığınız 10 kg yağ, 8.4 kg karbondioksite ve 1.6 kg suya dönüşür.

YANİ CEVAP: Yakılan yağlar vücuttan Karbondioksit ve Su olarak atılır. Bu anlamda yakılan yağların vücuttan atıldığı ana organ akciğerlerimizdir.

Kaptan kim oluyor acaba? Site kurucusu mu? :)
Kaptan @nanekekik Bahar bizim takımın kaptanı kuralları koyar düzeni sağlar hepinizle özel ilgilenir
Her takımın Kaptanı var
Ben yardımcısıyım hergün menülerinizi takip ediyorum bildirim yapmayana uyarı
Spor bakanımız askrhpozitif sporları takip ediyor

Eşimin doktoru nefesle yağları atıyorsun deyince araştırdım bende bu yazı çıkmıştı karşıma
Bunu daha önce okumuştum çok ilginç değilmi

Bilgi için teşekkür ederim :) Ve sistem çok güzelmiş çok beğendim. Böyle ilgili kaptanlarımız varken kesin zayıflarız biz :)

Eşimin doktoru nefesle yağları atıyorsun deyince araştırdım bende bu yazı çıkmıştı karşıma
Bunu daha önce okumuştum çok ilginç değilmi
ben bu yazıyı 5-6 ay önce okudum aklıma geldikçe herkese söylüyorum nefes tekniklerini araştırıyordum benim de karşıma tesadüf çıkmıştı :)

Balon deyince yapsam da gülmüştüm bi bildikleri vardır demiştim ama hakkaten varmış ha, ne güzel bilgi. Çok teşekkürler

uyku apnesi olanlar o yüzden kilo veremiyor ya da kilo alıyor nefes çok önemli doğru nefesin tarifi diyaframdan almak nefes alırken göğsünüz mü şişiyor mideniz mi karnınız mı önce onu öğrenip nefesi karından almaya çalışmak lazımmış ben göğüsten alıyordum daha çok şimdi karından alıyorum aylarca uğraştım doğru nefesi almaya alışmak için :)

Bilgi için teşekkür ederim :) Ve sistem çok güzelmiş çok beğendim. Böyle ilgili kaptanlarımız varken kesin zayıflarız biz :)
İnşallah canım
Menülere yorum yaparken alınma darılma olmasın bazen sert kaçılabiliyor ama kaçamak yapan yada aktif olmayan üye sırtımızda kambur gibi oluyor
Listeye girince hele yüzde düşüyor sonuçta birinciliğe oynuyoruz
Disiplin olmazsa zamanımız da emeklerimizde boşa gidiyor
Hayatının merkezinde zayıflama olmak zorunda
Ucundan kıyısından köşesinden tutarsa kişi kendi de dahil hepimiz yoruluruz herşey boşa gider

Balon deyince yapsam da gülmüştüm bi bildikleri vardır demiştim ama hakkaten varmış ha, ne güzel bilgi. Çok teşekkürler
zaten balon şişirme deyince direk aklıma geldi o yüzden yazıyı buldum paylaşayım dedim , sen hatırlattın yani gülüm sen de sağ ol :)

Canım benim bir kaç sağlık sorunum var ek olarak ondan sanırım hızlı kilo veremiyorum, eskiden gayet güzel verebilirdim halbuki. Bir süre daha uğraşıcam olmadı diyetisyene gidicem.

Canım benim bir kaç sağlık sorunum var ek olarak ondan sanırım hızlı kilo veremiyorum, eskiden gayet güzel verebilirdim halbuki. Bir süre daha uğraşıcam olmadı diyetisyene gidicem.

ben liste dışıyım kızlar listede olmak beni strese sokuyor mefkurem listesiz de katılırsın ne olacak dedi ama bana da aynı menü yorumları isterim ben listeye katılmadan sizdenim :) köstek olmak yok destek olmak varr

Hergün sabah kursta hocamız diyafram nefesi yaptırarak derse başlıyor
Tut bırak uzat çek derken baya öğrendim diyafram işini

Size bir bilgi daha vereyim ben uyguluyorum. Eşim diksiyon dersine gidiyor ve orada 75 yaşında bir kadın hoca ders veriyormuş. Ama görsen aynı genç kız gibi fiziği var diyor. Sormalarına fırsat kalmadan kendi anlatmış, her sabah bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve azıcık da bal katıp içiyormuş. Tadı çok kötü değil. Sadece koklamayın tadını anlamazsınız bile. Yemekten yarım saat önce içiliyor. Ben yeni başladım. Ama kadın fiziğimi elma sirkesine borçluyum demiş. Yine eşim iş yerindeyken müdürü masasının altına elma sirkesi koymuş. Her gün bir kapak öylece içiyor diyor. Çok şaşırmıştım ama şu an uyguluyorum ve sanki işe yarıyor gibi hissediyorum. Bir zararını da görmedim. Araştırın bakın derim :)

Zamana bırakalım Ekimcim
Seni listeye alırız gibime geliyor
Bence Bilinçlisin ve güzel gidiyor herşey senin adına
Kiloları yüzdeye çevirip yarışa katmamız lazım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…