Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok haklısın ve sert çıkılmazsa zaten yarışmanın manası yok. Ben evde de kendi halime yer içerim o zaman. Yeri gelince bana yeri gelince başkasına sert çıkılmalı bence de. Şahsen bu durumda alınmam.

tatlısım benim hayat zor donemeclerle dolu hakkıyla sınavları geçmek en güzeli inşallah basaranlardan oluruz.

Bende özledim bebeğim ya daha iyi kv de inşallah biraz daha toparlasin gelen giden az alsın başınızın etini yiycem :)))))

Elif im

olar bakarım

Zamana bırakalım Ekimcim
Seni listeye alırız gibime geliyor
Bence Bilinçlisin ve güzel gidiyor herşey senin adına
Kiloları yüzdeye çevirip yarışa katmamız lazım demi
ben çok minnak ilerliyorum bazı haftalar sabit kalıyorum o yüzden liste de olmak istemedim sadece köstek olurum çünkü
haaa eğer güzel güzel her hafta zayıflarsam tabi ki listeye girerim cancağızım

En uygun zamanda bekliyoruz senide canım
Nasıl kv düzelmiştir yaraları

Merhaba Arkadaşlar,
Ben bugün dışarıdaydım, menüm geç kaldı kusura bakmayın.

Sabah:
3 adet sirniki
7 adet zeytin
Labne

Sirnikiyi bilmeyenler için yazayım: 1 yk süt tozu(normal bildiğimiz süt tozu değil), 1yk nişasta, 2yk lor, 1 yumurta.
Ben normal ekmek yiyemiyorum, onun yerine aralarda kendim yapıyorum.

Piyasalardaki labnelerde yağlı olduğu için kendim yapıyorum labneyi de.

Öğlen: 2 yk yulaf kepeği
3 yk yoğurt
1 yk goji berry

Akşam
3 yk yoğurt ve tarçın
Mistik çay

1.5 lt su
1 saat pilates

Bugün çok az oldu farkındayım, spora gidip geldim, dışarı gezmeye gideceğim derken yemek yapamadım, ben dışardan yemiyorum kızlar yağlı diye o yüzden akşamı yoğurtla geçiştirmek zorunda kaldım. Ama yarın güzel güzel yemekler yapıcam inşallah.

Artık bende yatıyım malum pazar herkes evde
Dışarı işlerimiz var yarın bide
Geceniz hayırda kalsın
Gene güzel bir dua ile kapatıyım
Rabbim
Unutursak veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma Bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme.
gücümüzün yetmediği işler de yükleme
Bizi affet!
Bizi bağışla!
Bize acı!
Sen bizim mevlamızsın. Zalimler topluluğuna karşı bize yardım et amin

Iyi geceler arkadaslar. Benim menum:
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 ceviz
Peynir

Oglen:
5 mercimek koftesi marul Habinar askrhpozitif

Ara:yarim muz

Aksam: 4 kasik pilav
Tavuk izgara
Salata

2.5 lt su ictim. Yarim saat yurudum.

Son düzenleme:
Dün gece oturmadaydım . Çok geç geldik uğraysmadan yattim.
Menü gelsin.
Sabah 10.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
5 zeytin

Öğlen 16.00
1 haşlanmış but.
5 yk taze fasulye
Domates

Akşam 19.00
1 kase mervimek çorbası
4 -5 parça ciğer tava

2 litre su
Spor yapamadım.

Günaydın herkese dün iki sayfa okuyorm sonra donuyo kk ilerleyemedim bi türlü

Canım diyete ilk başladığımda uzun süre herhün yürüdüm evde bant ve eliptikte var ama yürüyüş iyi geliyo ama sivasta havalar ısınmadı daha

Herkese merhaba :) Aranıza yeni katıldım, ismim Ceylan :)
Ceylan aramıza hoşgeldin ben Poni

Canm bana da vermşti dr ama kullanmadım çok gerekli hayati bi ilaç olmadığını düşünüyorum. diyetini uygular sporunu yaparsan tıkır tıkır gider kilolar

Hİç göstermiyorsun çok iyisin boy kaç canım
Boyum 164 canm tşk ederm yaseminm

65-70 ler elekte taş olsa kalsa, gülüm ben kaya parçası küçük tepecik gibiyim eleği patlatırım kökten kalırım :))
öyle deme kızz

Çıtırlar olarak çıtır çıtır yiyeceğiz sizi

Aramıza hoşgeldin ben Poni
Bence metabolizman çok iyi kısa sürede yine verebilirsin kilolarını

ben o zamanlar tıp fakültesi 6. sınıftaydım acil stajındaydık uyku denen bir şey yok gibiydi stresli bir ortamdıasistanların üzerimizdeki baskısı hastaların yoğunluğu...6.sınıflara intern deniyor ve tüm ayak işleri nerdeyse bize yaptırılurdı bir yandan da TUS gibi zor bir sınava yoğunluktan çalışamamanın stresi.

fakültede çokyalnızlık çektim nerdeyse hiç arkadaşım yoktu.kısır döngüye girmiştim kilolarım yüzünden kimseyle konuşmak bile istemiyordum yalnız kaldıkça da yemekler arkadaşlarım oluyordu.
ve uzun bir süredir o zamanlar bir ilişkim vardı pek ilişki de denilemezdi ama düzenli olarak neredeyse her gün ağlıyordum o ilişkide yaşadığım sorunlardan dolayı.tüm bunlar birleşince dünyanın en güzel şeyi o pastalar oluyordu....böyle işte ....

Bütün gün disaridaydim canim dışarıda hurma ve kayısı yedim bunlar dışarıda taşınıyor sabah da kacamak oldu biraz onu telafi etmek istedim akşam onume gelenleri reddettim benim bütün haftasonlari kalabalık bol yemeli icmeli geciyor kendi evimde olsam böyle olmaz hatta baska evde oldugum icin bagirsaklarim da çalışmıyor 2 gün boyunca lavaboya çıkmıyorum yarın sabaha da yansicaktir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…