- 25 Haziran 2015
- 61
- 166
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.061
İnşallah canım
Menülere yorum yaparken alınma darılma olmasın bazen sert kaçılabiliyor ama kaçamak yapan yada aktif olmayan üye sırtımızda kambur gibi oluyor
Listeye girince hele yüzde düşüyor sonuçta birinciliğe oynuyoruz
Disiplin olmazsa zamanımız da emeklerimizde boşa gidiyor
Hayatının merkezinde zayıflama olmak zorunda
Ucundan kıyısından köşesinden tutarsa kişi kendi de dahil hepimiz yoruluruz herşey boşa gider
tatlısım benim hayat zor donemeclerle dolu hakkıyla sınavları geçmek en güzeli inşallah basaranlardan oluruz.Sağolsun eşim her konuda benim destekçim Allah razı olsun ondan kırmaz beni gücendirmez ne desem elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bazen gerçekten ama gerçekten çok gideriz gülmekten yerlere yatarız Aslında uyumlu bir çiftiz belki de o yüzden Allah nazarlardan saklasın
Ben değilim kp ne diyordum ya kayınpeder miş aslında Üzüldüm canım kayınpederin için Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah bu arada anne Zorlu şeyler anlatmışsın uygulandım İnan yaşam Azmi ne Eşin çocukların için hayatta kalma azmine hayran kaldım bu kadar şeyi atlatmış olan bir bayanın da en kısa sürede aramıza tekrar geleceğine ve zannetmiyorum ama aldığı kilo varsa hemencecik verebileceğine inanıyorum
Canım benim ya ne yapayım listemde yoktu karnabahar sapı bende kaçamak olarak onu oraya ekledim Çünkü inanırım listem dışında Ağzıma bir lokma dahi atmıyorum yani karnıbaharı başlamadan önce hazırlarken sapını atmaya kıyamadım çok severim de normalde sebzeden de bir şey olmaz diye düşündüm açıkçası
görüyorum ki bu tartı problemi sadece benim başıma gelmiyor Siz neler neler atlstmisdiniz da bizim Haberimiz yokmuş olsun canım İnşallah biz de haftaya girerim problem değil Ben kilo vereyim de önemli olan o sağlıklı yaşama bir an önce kavuşmak istiyorum çünkü
Ya bu tartılar niye bu kadar fark ediyor çok kötü bir şey ama bu üretirken kontrol etmiyorlar mı acaba Yani tekrar tekrar denemeleri gerekmez mi Gerçekten bugün benim aklımı çok karıştırdı �nşallah yarın güzel bir tartı Alırım da bu problemi kökten temizlemiş olurum
canım benim sadece akşamları menü bildirimi yapıyoruz menüde ise yediklerimizin dışında İçtiğimiz su miktarı litre olarak ve yaptığımız sporları dakika olarak ekliyoruz ve menümüzde kaçamak yaparsak da onları da birebir ekleyerek yazıyoruz ki Ne yapıp ne yapmamız gerektiği hakkında Herkes yorum yapıyor Böylece bildiğimiz ama unuttuğumuz ya da bilmediğimiz şeyleri birbirimizden öğrenme fırsatımız oluyor Ve sen de başkalarının beğenilerini gördükçe kendine örnek alıyorsun ve daha sağlıklı bir hayat için daha sağlıklı bir beden için kendin için bir iyilik yapıp �ncecik bir hatun olma yolunda adım adım ilerlemeye başlıyorsun
Bende özledim bebeğim ya
Elif imHoşbulduk canım.
Güzel menü.
Afiyet olsin. Ćok beğendim.
Hoşbulduk canım.
Zamanla iyicd tanışırız
Bence güzel ama üstadlar ne der bilmem.
Biraz yoğun grldi bana.
Hoşbulduk. İnşallah canım.
Gayet güzel bence. Afiyet olsun.
Canım evlenirken 62 kg dım. Tabii ki 10 yıl önce. Sonra hep kiloluydum.
Ahhhh buu adamlaaaaa ahhhhhh.
Hoşbulduk fulya.
Merhaba canım sende yenisin herhalde hoşgeldin.
İnşallah hep beraber veririz.
Hoşbulduk canım.
Ne güzrl öğrenci olmak.
Hoşnulduk adaşım.
Benimle üçledik. İnşallah ben dd veririm sizin gibi.
Ben elif
Teşekkür ederim adaşım.
Ne kadar güzel kilo vermişdin. Tebrikler.
ßimdi de bebiß yolda iñşallah kucağına alırsın bebişini.
Allah kavuştursun.
Bebißinden de güzel haberleri bekliyoruz canım.
Hoşbulduk canım.
Hoßbulduk canım.
İnşallah sizinle dombili değil de çıtır olacaģıma.
olar bakarımay seve seve ne diyorsunHabinar
ay hepimiz bu kadını takipteyiz tabi ki başta günde 3 kere ilac kullanmış ama en buyuk etken spor ve beslneme
tabi ki canım iste yeter
elifim nasılsın gelmedimi babaanne
hepsini mezun ettik
kız kelebek ne yaptın senyemek fazla olmuş aksam akşam çikoda minnaktır bilirimo 25krşları ama bu haftaki kaçamak limitin doldu ödülün olsun canım
bizde de var o çakilerden uyuttum uyandı hala geçmiş yapıyorum duşun her msj motive için herkes birbriinin motive kaynagı canım
miniş ablacım
aa bize gerek kalmamış demek ki gelmeyelim o zaman dolguyasınavını atlatırsın inşallah arkadasın iiçinde hayırlısı olsun sanrım ciddi bir ilişki onun içinde hayırlı olsun
pro üyeliğin gözünü sevem
hadi bakalım bol eksilerle gel fulyacım
afiyet olsun canım dogru tercih
amin bol eksilere uyan canım
uyma canım onlaraada deme ben saf uydum ye ye süt olsun verirsin sonra bi baktım ki kendileri dgorunca yemediler kimse kimsenin iyiiliğini istemiyor severim ama hinliklerde yok degil
kız sen hep telefona bak
pro üyeler altta konuyu kimin okudugunu görebiliyor canım hoşgeldin kuralları okumuşssun kendini tanıtırmısın kaç kilosun kilo alma sebebin ne vs bahset kendinden ben bahar takım kaptanıyım
Eğer sana köstek olacaklarını düşünüyosan hiç söyleme tatlım
Illa ye diye israr ederlersede
Midem ağrıyor, biraz önce çok yedim karnım şiş vs.diye geçiştir
Allah rahmet eylesin cnm
Mutfakta iş yapıyomuş gibi yap :))ordan bak
yeni tel alıcanmı baby
inş.kaptanı derya yardımcım :))
senin kan grubun ne tatlım
Yarın bomba gibi bi başlangıçla bekliyoruz cnm
Senin hedefin 25 kilo vermekmi
O yüzdenmi nickin öyle :))
ben çok minnak ilerliyorum bazı haftalar sabit kalıyorum o yüzden liste de olmak istemedim sadece köstek olurum çünküZamana bırakalım Ekimcim
Seni listeye alırız gibime geliyor
Bence Bilinçlisin ve güzel gidiyor herşey senin adına
Kiloları yüzdeye çevirip yarışa katmamız lazım demi
En uygun zamanda bekliyoruz senide canımtatlısım benim hayat zor donemeclerle dolu hakkıyla sınavları geçmek en güzeli inşallah basaranlardan oluruz.
Bende özledim bebeğim yadaha iyi kv de inşallah biraz daha toparlasin gelen giden az alsın başınızın etini yiycem :)))))
Elif im
olar bakarım
A angelinaangel merhba adaşKübracım bi adaşın daha var burdaCilekli Turtam
Zaten yağlı tatlı hamurişlerini bırakırsan başlangıçta çabuk gider
Bence azimle ve kaçamaksız devam edersen 25 marta baya bi gider
Bide merak ettim niye direk bu takıma yazdın
Canım diyete ilk başladığımda uzun süre herhün yürüdüm evde bant ve eliptikte var ama yürüyüş iyi geliyo ama sivasta havalar ısınmadı dahaKilonu hiç gostermiyorsun maşallah canim azcik göbek var gibi sporla zayifladiysan ondam daha sıkı bir görünümde olabilirsin tabi
Haftada bir bir d vit mi içiyorsun. Benimki de 6 bebek de 9. Ayına girdi haftada bir mi içsem günde 8 10 damla mi içsem bilemedim ben de hemsireyim buarada meslektasiz
Ceylan aramıza hoşgeldin ben PoniHerkese merhaba :) Aranıza yeni katıldım, ismim Ceylan :)
Canm bana da vermşti dr ama kullanmadım çok gerekli hayati bi ilaç olmadığını düşünüyorum. diyetini uygular sporunu yaparsan tıkır tıkır gider kilolarkızlar bende diaformin kullanıyorum 2 senedir bana endokrin doktoru verdi ben niye kilo veremiyorum o vakit allah allah
yanlış mı kullanıyorum en son dahiliye doktoruna gittim(benim endokrinci acıbadem e gitti de) o da sabah akşam yaptı 1000mg 2 aydır sabah akşam kullanıyorum yemekten hemen sonra yan etki de yok kilo verme de..
DİAFORMİN ve tarzı kullanan kızlar ben mi yanlış kullanıyorum siz ne zaman yutuyorsunuz
Boyum 164 canm tşk ederm yaseminmHİç göstermiyorsun çok iyisin boy kaç canım
65-70 ler elekte taş olsa kalsa, gülüm ben kaya parçası küçük tepecik gibiyim eleği patlatırım kökten kalırım :))
Çıtırlar olarak çıtır çıtır yiyeceğiz sizi60-70 grubu pitirlar
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
Cilekli Turtam
Bestttt
@masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
Habinar
@Melekkk90
sehnsuht
Poni Bon
80-90 grubu kitirlar
@sans_sans
I isilkzlll
H hedef25
@Pamukseker19
KelebekEtkisi93
ekim2009
1.kural her takim kendi icinde yarista gruplarda ilk uc secilecek
2.kural her grup diger grupla yatista uc grup var
dise dis goze göz ortalama hesaplanacagi icin adil bir yaris unutmayin ortiniz ayni zamanda rakibiniz
Aramıza hoşgeldin ben Ponihoşbuldum :)
bundan 3 yıl önce 6 aydan kısa sürede 103 ten 69 a düştüm ama moral bozuklukları sınav stresi derken 108 leri gördüm.
bir ara leslie yapmaya başladım 102 lere düştüm şimdi biraz daha almış olarak yeniden başlamak istiyorum ve son kez.
Diyet yapamıyorum ama sporla kilo verebiliyorum103 ten 69 a da diyet yapmadan yürüyüşle ve abur cubura dikkat ederek düştüm.
25 martta sınav için kampa gideceğim ders çalışma kampı o zamana kadar 27 gün var
hiç bir kıyafet olmuyor kıyafetlerin içine girebilmem için bi 97 olmam şart ilk etapta.inşallah yapabilirim.
28 yaşındayım inşallah hep birlikte başaracağız :)Hoşgeldin canım
Demekki iradene sahip çıkınca başarı elde edebiliyorsun
Daha önce yapmışsın kaç yaşındasın
Özel olmazsa bu kadar büyük ne yaşadın da kendine bunu yaptın çok merak ettim canım
Koca bir pastayı tek başına yemek 30 dan fazla kez
Yazarken bile şok yaşadım
Heleki isteyince mucize gibi bişey yapmışsın 40 kilo gibi bişey vermişsin nasıl kıydın kendine
Öncelikle bu problemini çözmen gerekiyor canım
en son aralık ayında dedimki kendime
Yasemin yiyebileceğin herşeyi ye
Ölene kadar kusana kadar ye bütün hırsını al dedim
Ve yaptığım en büyük çılğınlık nutellayı kaşıklamak oldu oda 5 kaşıktan fazla değildir
Birde 5-10 tane Elmalı kurabiye yemişimdir üstüste
Senin yaptığın intihar resmen yanlış anlama lütfen
Çok şaşırdığım ilk defa böyle birşey gördüğüm için soruyorum
Bütün gün disaridaydim canim dışarıda hurma ve kayısı yedim bunlar dışarıda taşınıyor sabah da kacamak oldu biraz onu telafi etmek istedim akşam onume gelenleri reddettim benim bütün haftasonlari kalabalık bol yemeli icmeli geciyor kendi evimde olsam böyle olmaz hatta baska evde oldugum icin bagirsaklarim da çalışmıyor 2 gün boyunca lavaboya çıkmıyorum yarın sabaha da yansicaktir mutlakaCanım benim evde ne varsa onumu yiyorsun
Hergün sabah kendime şu soruyu soruyorum
Bugün ne yesem bana fayda sağlar
Önce limonlu ılıksu bazen elma sirkesi
Sonra kahvaltı sıkı yapmam lazım krize girmemek için
Karbonu abartırsam biliyorum ki arkası gelecek yedikçe yedirtiyor bu karbon çünkü bizi bu hale getiren bağımlılıklarımız bir uyuşturucu gibi ona benzetiyorum
Öğlene doğru yeşil çay filtre kahve meto hızlansın bişeyler yapmalıyım diyorum
Öğlene gelince yemek yoksa bile yoğurt yumurta meyve ne bulursam yumurta en mantıklısı geliyor
Akşam mutlaka yemek buna özen gösteriyorum
Yatmadan bitki çayı eksik suyum varsa tamamlama
Kendine bi özeleştiri yaparmısın lütfen
Bu yazdıkların bir diyet menüsüne benziyormu
Ya da bugün için neye sabrettin yemedin nefsinle ne zaman mücadele ettin mesela
Samimiyetine güvenerek bunları yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?