- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.081
Branşın ne cnm okul tamamen bittimiben o zamanlar tıp fakültesi 6. sınıftaydım acil stajındaydık uyku denen bir şey yok gibiydi stresli bir ortamdıasistanların üzerimizdeki baskısı hastaların yoğunluğu...6.sınıflara intern deniyor ve tüm ayak işleri nerdeyse bize yaptırılurdı bir yandan da TUS gibi zor bir sınava yoğunluktan çalışamamanın stresi.
fakültede çokyalnızlık çektim nerdeyse hiç arkadaşım yoktu.kısır döngüye girmiştim kilolarım yüzünden kimseyle konuşmak bile istemiyordum yalnız kaldıkça da yemekler arkadaşlarım oluyordu.
ve uzun bir süredir o zamanlar bir ilişkim vardı pek ilişki de denilemezdi ama düzenli olarak neredeyse her gün ağlıyordum o ilişkide yaşadığım sorunlardan dolayı.tüm bunlar birleşince dünyanın en güzel şeyi o pastalar oluyordu....böyle işte ....
Haftasonlarını annenlerdemi geçiriyosun cnmBütün gün disaridaydim canim dışarıda hurma ve kayısı yedim bunlar dışarıda taşınıyor sabah da kacamak oldu biraz onu telafi etmek istedim akşam onume gelenleri reddettim benim bütün haftasonlari kalabalık bol yemeli icmeli geciyor kendi evimde olsam böyle olmaz hatta baska evde oldugum icin bagirsaklarim da çalışmıyor 2 gün boyunca lavaboya çıkmıyorum yarın sabaha da yansicaktir mutlaka
Branşın ne cnm okul tamamen bittimi
Sizde nasıl oluyor bilmiyorum ama daha işe başlamadınmı
Sürekli verip geri alan biri olarak seni çok anlıyorum
Allah hakkında hayırlısını versin cnmokul bitti branşımızı tustan aldığımız puana göre seçiyoruz ben aile hekimliği düşünüyorum.sınav iyi geçerse psikiyatri de olabilir tabi :)
okul bitince devlet hemen pratisyen olarak atıyor benim atamam şırnak'a çıktığı için gitmedim o zamanlar daha karışıktı oralar.nasip...
Allah hakkında hayırlısını versin cnm
Psikiyatride zor olur heralde insan ruhen çok yıpranır gibi geliyor
Belkide dr lar alışınca o kadar etkilenmiyodur
Sana başarılar diliyorum canımamin çok sağol :)
zor diyor herkes hatta hastası önünde poliklinikte çekip tabancayla kendini vurmuş bir tanıdığımın.puan bir gelsin de hep hayırlısı diye dua ediyorum :)
Ayy Allah korusunamin çok sağol :)
zor diyor herkes hatta hastası önünde poliklinikte çekip tabancayla kendini vurmuş bir tanıdığımın.puan bir gelsin de hep hayırlısı diye dua ediyorum :)
ben o zamanlar tıp fakültesi 6. sınıftaydım acil stajındaydık uyku denen bir şey yok gibiydi stresli bir ortamdıasistanların üzerimizdeki baskısı hastaların yoğunluğu...6.sınıflara intern deniyor ve tüm ayak işleri nerdeyse bize yaptırılurdı bir yandan da TUS gibi zor bir sınava yoğunluktan çalışamamanın stresi.
fakültede çokyalnızlık çektim nerdeyse hiç arkadaşım yoktu.kısır döngüye girmiştim kilolarım yüzünden kimseyle konuşmak bile istemiyordum yalnız kaldıkça da yemekler arkadaşlarım oluyordu.
ve uzun bir süredir o zamanlar bir ilişkim vardı pek ilişki de denilemezdi ama düzenli olarak neredeyse her gün ağlıyordum o ilişkide yaşadığım sorunlardan dolayı.tüm bunlar birleşince dünyanın en güzel şeyi o pastalar oluyordu....böyle işte ....
sabah tartıldım 104.3 kiloyum
25 mart olduğunda ben de 90 larda olmak istiyorum haydi bismillah :)
Allah hakkında hayırlısını versin cnm
Bence senden iyi psikolog olurdu ablaAyy Allah korusun
Yok Yok hiç bana göre değil
Iyiki dr falan olmamışım :))ben karşımda biri ağlarken bile dayanamam derdini dert ediniyom daha fazlasını düşenemiyorum
Sana başarılar diliyorum canım
Bu işin beyinde biteceğini sende biliyorsun
Seni hergün takip ederiz
Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım kendi adıma
Sen zaten ne yapacağını biliyorsun
hedef kilo ve süre olarak da planlamışsın
Değil 52 beden 40 bedenlerinde görmen hiç uzak değil gibime geliyor
Bağlantını koparma bizimle
Aktif olman çok önemli
Allah yardımcımız olsun
Benim gibi burda zayıflama grubunda olduğunu eşinden gizleyenler mi var bana mi öyle geldi
Hoßgeldin canım.
İnşallah hep birlikte zayıflarız.
Boyun kaç canım.
Hep birlikte yaza zayıflayacağız.
Bence dd çok zor psikiyatri.
Benim derdim bana yetiyor bir dr başkasının kini dert edeinmrk.
gunaydin poncikler bu nedir ya gece de yatilmamis sabahta erkenden kalkilmis masallah masallah kem gozlere şiş
çok teşekkür ederim
elimden geldiğince aktif olacağım inşallah 40 bedeni bir görsem ahh ah :)
amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.burasını sevdim :)birbirimize destek olacağız ve başaracağız inşallah :)
Bemde gizliyorum canim cok tasvip etmiyor kendileri
hoşbuldum :)
168 cm boyum
inşallah çok güzel sonuçları yazacağız bu sayfalara :)
Gunaydin kizlar daha yeninkalktim ama cok iyi dinlenmisim kizim malum geceleri cok uyutmuyo bu gce iyiydi cok rahatlamisim
yiyenlere afiyet olsun yapanin eline saglikKızlar tatlı ve tuzlu kurabiyeler yaptım çok yoruldum hepinizin Mesajlarını okudum ama cevap yazabilecek gücüm kalmadı Kusura bakmayın İyi geceler diliyorum hepinize Öpüldünüz
ayni canim puredede kasar tereyagi arada tabiki olur cuma gunu :)Kaptanim cumartesi icinnn fazla harikaaa:) afiyet olsun bu arada patates i sormussun ben 3 4 kasik yedimbu kadar cok oldugunu bilmiyordum pure de ayni mi peki
Bir ajan Edasıyla bekliyordum menünü
abla dogru nefesi bilmiyoruz kigaliba sebebi nefes tekniklerini uygulatmak derin nefes alıp tüm bedene bol oksijen gitmesi bunu biraz da hızlı yapmak sporla aynı eforu harcatıyor dene bak kalp hızın hemen artacak balon şişirmeye gerek yok derin hızlı nefes al ver ne demek istediğimi anlayacaksın
hepimiz hepimiz balonnn sisirecegizSizde mi derken şöyle, ben dedim ya balon şişirme olayını, ben yapıyorum diye :) Ama sevindim sizlerin de başlamasına, kolay gelsin :)
yok kiz siteyi karistirmaKaptan kim oluyor acaba? Site kurucusu mu? :)
kilonunbher turlusu zarar yagli yagli ksrbonmoniksitlerimiz dogayi kirletiyorKIZLAR SONUNA KADAR OKUYUN MUTLAKA ek bilgi geliyor :))
KAYBETTİĞİNİZ KİLOLAR NEREYE GİDER
Bildiğimiz, varlığıyla gurur duyduğumuz, onsuz olmayacağını düşündüğümüz Türk kasımız. Ya da basenlerimizde selülit olan ekstra yağlar. Liposuction gibi metodları doğal olmadığı için kesinlikle düşünmeyip spor yapmaya karar verdiniz. Aynı zamanda diyete de başladınız. Diyelim ki 3 ayın sonunda da güçlükle de olsa 10 kilo verdiniz.
Bu 10 kilo nereye gitti?
Isıya mı dönüştü sizce? Kaka mı oldu? Tere mi dönüştü? Yoksa kas mı oldu? 50şer kişilik gruplardan oluşan Doktorlara, dietisyenlere ve spor hocalarına soruldu. Gelen cevaplara göre sadece diyetisyenler doğru cevabı bilebildi.
Isıya dönüşmesi kütlenin korunumu kanununa aykırı. Madde sadece füzyon tepkimeleri ile enerjiye dönüşebilir yoksa başka miktarda da olsa bir maddeye dönüşmeli. Tabii ki yağ yakınca midemizde karnımızda atom patlamaları yaşamıyoruz.
Sindirim sistemimizde büyük tuvalet sadece sindirilmekte olan yemeklerin sindirilmemiş artığıdır. Vücudumuza depolanmış yağ olsun yada kas olsun bu tarz sindirim sistemi dışarısında kullanılmış maddeler bir daha sindirim sistemine dönemez. Bu nedenle yakılan yağlar tuvalete de gitmez.
Kas da olmaz, çünkü moleküler olarak yağ molekülü ile kas molekülü farklı moleküllerdir. Kaslar aminoasitlerden yapılır, yağlarla bir ilgisi yoktur.
C55H104O6+78O2→55CO2+52H2O+energy ise formülümüz. Bu formüle göre, yaktığınız 10 kg yağ, 8.4 kg karbondioksite ve 1.6 kg suya dönüşür.
YANİ CEVAP: Yakılan yağlar vücuttan Karbondioksit ve Su olarak atılır. Bu anlamda yakılan yağların vücuttan atıldığı ana organ akciğerlerimizdir.
gecmis olsun canimCanım benim bir kaç sağlık sorunum var ek olarak ondan sanırım hızlı kilo veremiyorum, eskiden gayet güzel verebilirdim halbuki. Bir süre daha uğraşıcam olmadı diyetisyene gidicem.
kimseye ayricalik yok dise dis goze goz :)ben liste dışıyım kızlar listede olmak beni strese sokuyor mefkurem listesiz de katılırsın ne olacak dedi ama bana da aynı menü yorumları isterim ben listeye katılmadan sizdenim :) köstek olmak yok destek olmak varr
bizede ogret kizHergün sabah kursta hocamız diyafram nefesi yaptırarak derse başlıyor
Tut bırak uzat çek derkenbaya öğrendim diyafram işini
benim ablamin kvde kendi yaptigi sirkeyi icer direk kscvyasinda bi gr fazlasi selülit yok valla ama direk icme suyla be pipetle bebde dis eti cekilmesi yaptiSize bir bilgi daha vereyim ben uyguluyorum. Eşim diksiyon dersine gidiyor ve orada 75 yaşında bir kadın hoca ders veriyormuş. Ama görsen aynı genç kız gibi fiziği var diyor. Sormalarına fırsat kalmadan kendi anlatmış, her sabah bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve azıcık da bal katıp içiyormuş. Tadı çok kötü değil. Sadece koklamayın tadını anlamazsınız bile. Yemekten yarım saat önce içiliyor. Ben yeni başladım. Ama kadın fiziğimi elma sirkesine borçluyum demiş. Yine eşim iş yerindeyken müdürü masasının altına elma sirkesi koymuş. Her gün bir kapak öylece içiyor diyor. Çok şaşırmıştım ama şu an uyguluyorum ve sanki işe yarıyor gibi hissediyorum. Bir zararını da görmedim. Araştırın bakın derim :)
zaman ne gosterir gorecegiz canim stres yokben çok minnak ilerliyorum bazı haftalar sabit kalıyorum o yüzden liste de olmak istemedim sadece köstek olurum çünkü
haaa eğer güzel güzel her hafta zayıflarsam tabi ki listeye girerim cancağızım
afiyet olsun dukanin bu yani zor yag oranindan dolayi yiyememekMerhaba Arkadaşlar,
Ben bugün dışarıdaydım, menüm geç kaldı kusura bakmayın.
Sabah:
3 adet sirniki
7 adet zeytin
Labne
Sirnikiyi bilmeyenler için yazayım: 1 yk süt tozu(normal bildiğimiz süt tozu değil), 1yk nişasta, 2yk lor, 1 yumurta.
Ben normal ekmek yiyemiyorum, onun yerine aralarda kendim yapıyorum.
Piyasalardaki labnelerde yağlı olduğu için kendim yapıyorum labneyi de.
Öğlen: 2 yk yulaf kepeği
3 yk yoğurt
1 yk goji berry
Akşam
3 yk yoğurt ve tarçın
Mistik çay
1.5 lt su
1 saat pilates
Bugün çok az oldu farkındayım, spora gidip geldim, dışarı gezmeye gideceğim derken yemek yapamadım, ben dışardan yemiyorum kızlar yağlı diye o yüzden akşamı yoğurtla geçiştirmek zorunda kaldım. Ama yarın güzel güzel yemekler yapıcam inşallah.
menu nerede ceee deyip gidiyorsun
aminnnnnArtık bende yatıyım malum pazar herkes evde
Dışarı işlerimiz var yarın bide
Geceniz hayırda kalsın
Gene güzel bir dua ile kapatıyım
Rabbim
Unutursak veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma Bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme.
gücümüzün yetmediği işler de yükleme
Bizi affet!
Bizi bağışla!
Bize acı!
Sen bizim mevlamızsın. Zalimler topluluğuna karşı bize yardım et amin
aksam ki pilav disinda guzelIyi geceler arkadaslar. Benim menum:
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 ceviz
Peynir
Oglen:
5 mercimek koftesi marulHabinar askrhpozitif
Ara:yarim muz
Aksam: 4 kasik pilav
Tavuk izgara
Salata
2.5 lt su ictim. Yarim saat yurudum.
gunaydun ortmenim :)Günaydınlarrr.
Herkese mutlu pazarlar
sporda olsa supermisDün gece oturmadaydım . Çok geç geldik uğraysmadan yattim.
Menü gelsin.
Sabah 10.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
5 zeytin
Öğlen 16.00
1 haşlanmış but.
5 yk taze fasulye
Domates
Akşam 19.00
1 kase mervimek çorbası
4 -5 parça ciğer tava
2 litre su
Spor yapamadım.
76.5 du dimi poni cuma seninGünaydın herkese dün iki sayfa okuyorm sonra donuyo kk ilerleyemedim bi türlü
Canım diyete ilk başladığımda uzun süre herhün yürüdüm evde bant ve eliptikte var ama yürüyüş iyi geliyo ama sivasta havalar ısınmadı daha
Ceylan aramıza hoşgeldin ben Poni
Canm bana da vermşti dr ama kullanmadım çok gerekli hayati bi ilaç olmadığını düşünüyorum. diyetini uygular sporunu yaparsan tıkır tıkır gider kilolar
Boyum 164 canm tşk ederm yaseminm
öyle deme kızz
Çıtırlar olarak çıtır çıtır yiyeceğiz sizi
Aramıza hoşgeldin ben Poni
Bence metabolizman çok iyi kısa sürede yine verebilirsin kilolarını
xciks olmamis aksam aksam hemde cezani kes ponicimDünkü menüm
12.00
1 d ekmek
3 k kıymalı yumurta
1 tk bal
Domates
15.00
8 çiğ fındık
18.00
1 d ekmek
4 sivas köfte(kıyma+tuz)
Salata
1 b ayran
20.00
1 d kek (olmasa iyi olurdu şekerini az koydum planlıydı yani
Su 2
Spor 45 dk dışarıda yürüyüş
Habinar askrhpozitif
iste duygusal acligimizin donum noktasiben o zamanlar tıp fakültesi 6. sınıftaydım acil stajındaydık uyku denen bir şey yok gibiydi stresli bir ortamdıasistanların üzerimizdeki baskısı hastaların yoğunluğu...6.sınıflara intern deniyor ve tüm ayak işleri nerdeyse bize yaptırılurdı bir yandan da TUS gibi zor bir sınava yoğunluktan çalışamamanın stresi.
hadi insallah canimsabah tartıldım 104.3 kiloyum
25 mart olduğunda ben de 90 larda olmak istiyorum haydi bismillah :)
gunaydin ablalarin guzeliGünaydınlar
Kaçamaksız pazarlar herkese
Yeni gelen arkadaşlar yarın kontrol amaçlı tartı günü hatırlatayım
sabah kayisi ilik su yapBütün gün disaridaydim canim dışarıda hurma ve kayısı yedim bunlar dışarıda taşınıyor sabah da kacamak oldu biraz onu telafi etmek istedim akşam onume gelenleri reddettim benim bütün haftasonlari kalabalık bol yemeli icmeli geciyor kendi evimde olsam böyle olmaz hatta baska evde oldugum icin bagirsaklarim da çalışmıyor 2 gün boyunca lavaboya çıkmıyorum yarın sabaha da yansicaktir mutlaka
ablam bide oralari gor dedimTR de bazı yerlerde deprem olmuş Allah felaketlerden korusun
sans_sans gülüm sen doğru hatırlamışın bahar beni fransaya göndermiş ama ben almanyadayım :))
Sanada kolay gelsin misafir geliyomuş
ben bunalima girerim aglarim vallaAllah hakkında hayırlısını versin cnm
yok yok sen secme drcum seninde yapin duygusalamin çok sağol :)
Canım bizim gibi başlangıç kilon boyun güncel kilonu hedef kilonu profiline yazarsan hepimiz kolay takip ederiz seniĆok sevdim ben burayı canım.
Bir şey yoyeceğim zaman burası aklıma geliuor ve tutuyorum kendimi.
Benim de hedefim 40 beden canım. Şu an da 46 -48 arasıyım.
Ben gizlemiuorum ama onun yanında yazınca sinir oluyor. Onun yanında yazmamaya çalışıyorum.
Boylarımız aynı.
Hadi bakalım doktorum inşallah 40 beden olacağız.
İyi pazarlar burcu.
Benim küçük kızım da anne sütünü bırakana kadar ćok uyanırdı gece. Sonra uyku düzene girdi.
Bazen annemler cogunlukla kaynanamlar ikisi de şehir dışı ablacimHaftasonlarını annenlerdemi geçiriyosun cnm
Ćok sevdim ben burayı canım.
Bir şey yoyeceğim zaman burası aklıma geliuor ve tutuyorum kendimi.
Benim de hedefim 40 beden canım. Şu an da 46 -48 arasıyım.
Ben gizlemiuorum ama onun yanında yazınca sinir oluyor. Onun yanında yazmamaya çalışıyorum.
Boylarımız aynı.
Hadi bakalım doktorum inşallah 40 beden olacağız.
İyi pazarlar burcu.
Benim küçük kızım da anne sütünü bırakana kadar ćok uyanırdı gece. Sonra uyku düzene girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?