Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah hakkında hayırlısını versin cnm
Psikiyatride zor olur heralde insan ruhen çok yıpranır gibi geliyor
Belkide dr lar alışınca o kadar etkilenmiyodur
Ben paikiyatri servisinde çalıştığım için biliyorum cok zor. Hem kendine hem etraftakilere sürekli tani koyuyor insan. Bu kesin bipolar bu paranoid bu sizoid bunda sosyal izalosyan var bu bu bu... Diye gidiyor. Ilk her tani bende var diyorsun sonra bakiyorsun herkes bu yoldan geçmiş hatta tıpta yeri bile var. Hala asamadim gecen gun tikinircasina yeme sendromu tanisi koydum hatta kendime

o tanıyı ben de kendime koydum

Bu işte sizin için araştırdım buldum
Hocamız şan dersi alırken öğrenmiş
Kuran okurken nefes çok önemli ayet bitene kadar duraklara kadar tek nefesle bölmeden okunmalı
Bu yüzden diyafram nefesini öğretiyor

Sitede mi bir problem var telim mi bozuldu yazdiklarinizi okucam cevap vericem diye yüzde 40 sarji bitirdim hala kendine gelmedi donup donup duruyor dün de biri problem yaşamış galiba siteden kaynakli mi

saolasın canım. iyi olmuş bu. ama tabi uygulamak lazım.

Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
Benim eşimde bütün eşler gibi hiç onaylamıyor
Ama 2003 yılından beri buralardayım
Taaaki kilo alana kadar sadece okuyordum
Kendimi takımlarda buldum
Birde yazdıklarımız silinmiyor haberin olsun
Ne yapıyoruzki yalan Yok yanlış Yok herkes kendinden bi şeyler paylaşıyor çok yakın olduklarına bahsetme yeterli bence

Tedavisi mümkünmü peki
bende kendime bu tanıyı koydum birde pasif agrasif kişilik bozukluğum var sanırım yaşadıklarımın acısını kendimden çıkarıyorum tıkınırcasına yiyerek

Bnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep onda

Ben Zuhal ablayıda istiyorum yarışta
Kilomuz aynıydı çıtır hatun olarak listeye eklemelisin valla artık eteğinden çekerek dahil edecem yok öyle uzaktan uzaktan zaten gurbette
bizden vazgeçmek Yok Abla katıl sende olurmu
Mefkurem

Allah yardımcIsı olsun canım hayırlı haberleri gelsin her zaman Doğuda görev yapmak çok zor ve fedakarlık ister herkes gidemez yapamaz

Gunaydin kizlar daha yeninkalktim ama cok iyi dinlenmisim kizim malum geceleri cok uyutmuyo bu gce iyiydi cok rahatlamisim
ohhh ne guzel darisi basima
belki öyle denk gelmiştir canım. ben kullanan ve mennun olan çok kişi tanıyorum. sen hangi modelini almıştın?
son uc yildir baska teldeyim canim ama p zaman calisiyordum telim hic susmuyirdu cift hat kullaniyordum is teli ozel tel inunda etkisi olabilir
senin meslek neydi canim suan calismiyorsun dimi

Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
rezillik

ay dur deneyim bunu bi
Sitede mi bir problem var telim mi bozuldu yazdiklarinizi okucam cevap vericem diye yüzde 40 sarji bitirdim hala kendine gelmedi donup donup duruyor dün de biri problem yaşamış galiba siteden kaynakli mi
bende priblem yok cnm belki net yavastir
aynen oyle :) gerci benim koca kkda deyip duruyor bulacaklar beni :)
Allah yardimcilari olsun
ptesi kilo bildirimi ile gelsin bence illede liste demiyoruz tabi ki amacgelsin yani

Gel abla ne olursan ol gel

Katılıyorum kaptancığım kivi güzelim
Menünün altına her gün sayı olarak yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…