- 30 Kasım 2014
- 30.012
- 132.362
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.101
belki öyle denk gelmiştir canım. ben kullanan ve mennun olan çok kişi tanıyorum. sen hangi modelini almıştın?hic anlamam bildigim tek sey samsubglar bana dayanmiyor bi yil bile olmadan beynini yiyor
samsubglar hep elimde patladi cok cabuk gidiyor
Ben paikiyatri servisinde çalıştığım için biliyorum cok zor. Hem kendine hem etraftakilere sürekli tani koyuyor insan.Allah hakkında hayırlısını versin cnm
Psikiyatride zor olur heralde insan ruhen çok yıpranır gibi geliyor
Belkide dr lar alışınca o kadar etkilenmiyodur
Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonraBemde gizliyorum canim cok tasvip etmiyor kendileri
o tanıyı ben de kendime koydumBen paikiyatri servisinde çalıştığım için biliyorum cok zor. Hem kendine hem etraftakilere sürekli tani koyuyor insan.Bu kesin bipolar bu paranoid bu sizoid bunda sosyal izalosyan var bu bu bu... Diye gidiyor. Ilk her tani bende var diyorsun sonra bakiyorsun herkes bu yoldan geçmiş hatta tıpta yeri bile var. Hala asamadim gecen gun tikinircasina yeme sendromu tanisi koydum hatta kendime
yiyenlere afiyet olsun yapanin eline saglik
ayni canim puredede kasar tereyagi arada tabiki olur cuma gunu :)
canim benim iki haftalik diyetisyen menum boyle cok az grlebilir size ama sasirtmak icin
neyini bekliyon bacim kivi ananas yulaf
abla dogru nefesi bilmiyoruz ki
hepimiz hepimiz balonnn sisirecegiz
yok kiz siteyi karistirmakaptan icimizden ben oluyor olabilirim @askrhpozitif Habinar yardımcı Mefkurem takimin agasi motivasyon kocu
kilonunbher turlusu zarar yagli yagli ksrbonmoniksitlerimiz dogayi kirletiyor
gecmis olsun canim
kimseye ayricalik yok dise dis goze goz :)
bizede ogret kiz
benim ablamin kvde kendi yaptigi sirkeyi icer direk kscvyasinda bi gr fazlasi selülit yok valla ama direk icme suyla be pipetle bebde dis eti cekilmesi yapti
zaman ne gosterir gorecegiz canim stres yok
afiyet olsun dukanin bu yani zor yag oranindan dolayi yiyememek
menu nerede ceee deyip gidiyorsun
aminnnnn
aksam ki pilav disinda guzel
gunaydun ortmenim :)
sporda olsa supermis
76.5 du dimi poni cuma senin
xciks olmamis aksam aksam hemde cezani kes ponicim
iste duygusal acligimizin donum noktasi
hadi insallah canim
gunaydin ablalarin guzeli
sabah kayisi ilik su yap
ablam bide oralari gor dedim
ben bunalima girerim aglarim valla
yok yok sen secme drcum seninde yapin duygusal
saolasın canım. iyi olmuş bu. ama tabi uygulamak lazım.Bu işte sizin için araştırdım buldum
Hocamız şan dersi alırken öğrenmiş
Kuran okurken nefes çok önemli ayet bitene kadar duraklara kadar tek nefesle bölmeden okunmalı
Bu yüzden diyafram nefesini öğretiyor
Benim eşimde bütün eşler gibi hiç onaylamıyorBenimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
Tedavisi mümkünmü pekiBen paikiyatri servisinde çalıştığım için biliyorum cok zor. Hem kendine hem etraftakilere sürekli tani koyuyor insan.Bu kesin bipolar bu paranoid bu sizoid bunda sosyal izalosyan var bu bu bu... Diye gidiyor. Ilk her tani bende var diyorsun sonra bakiyorsun herkes bu yoldan geçmiş hatta tıpta yeri bile var. Hala asamadim gecen gun tikinircasina yeme sendromu tanisi koydum hatta kendime
Bnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep ondaokul bitti branşımızı tustan aldığımız puana göre seçiyoruz ben aile hekimliği düşünüyorum.sınav iyi geçerse psikiyatri de olabilir tabi :)
okul bitince devlet hemen pratisyen olarak atıyor benim atamam şırnak'a çıktığı için gitmedim o zamanlar daha karışıktı oralar.nasip...
Allah yardımcınız olsunBnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep onda
Süper canım maşallah darısı başımaMart ayının sonunda sınıf atlıyorum canım bir pıtırcık edasıyla salınacam takımda
Ben Zuhal ablayıda istiyorum yarışta60-70 grubu pitirlar
@burcugncy
North River
@kkelebeketkisi
@Cilekli Turtam
@Bestttt
@masal3487
70-80 grubu citirlar
@askrhpozitif
Habinar
@Melekkk90
@sehnsuht
Poni Bon
80-90 grubu kitirlar
@sans_sans
I isilkzlll
@hedef25
Pamukseker19
@KelebekEtkisi93
@ekim2009
1.kural her takim kendi icinde yarista gruplarda ilk uc secilecek
2.kural her grup diger grupla yatista uc grup var
dise dis goze göz ortalama hesaplanacagi icin adil bir yaris unutmayin ortiniz ayni zamanda rakibiniz
Allah yardımcIsı olsun canım hayırlı haberleri gelsin her zaman Doğuda görev yapmak çok zor ve fedakarlık ister herkes gidemez yapamazBnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep onda
ohhh ne guzel darisi basimaGunaydin kizlar daha yeninkalktim ama cok iyi dinlenmisim kizim malum geceleri cok uyutmuyo bu gce iyiydi cok rahatlamisim
son uc yildir baska teldeyim canim ama p zaman calisiyordum telim hic susmuyirdu cift hat kullaniyordum is teli ozel tel inunda etkisi olabilirbelki öyle denk gelmiştir canım. ben kullanan ve mennun olan çok kişi tanıyorum. sen hangi modelini almıştın?
senin meslek neydi canim suan calismiyorsun dimiBen paikiyatri servisinde çalıştığım için biliyorum cok zor. Hem kendine hem etraftakilere sürekli tani koyuyor insan.Bu kesin bipolar bu paranoid bu sizoid bunda sosyal izalosyan var bu bu bu... Diye gidiyor. Ilk her tani bende var diyorsun sonra bakiyorsun herkes bu yoldan geçmiş hatta tıpta yeri bile var. Hala asamadim gecen gun tikinircasina yeme sendromu tanisi koydum hatta kendime
Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
ay dur deneyim bunu biBu işte sizin için araştırdım buldum
Hocamız şan dersi alırken öğrenmiş
Kuran okurken nefes çok önemli ayet bitene kadar duraklara kadar tek nefesle bölmeden okunmalı
Bu yüzden diyafram nefesini öğretiyor
bende priblem yok cnm belki net yavastirSitede mi bir problem var telim mi bozuldu yazdiklarinizi okucam cevap vericem diye yüzde 40 sarji bitirdim hala kendine gelmedi donup donup duruyor dün de biri problem yaşamış galiba siteden kaynakli mi
aynen oyle :) gerci benim koca kkda deyip duruyor bulacaklar beni :)Benim eşimde bütün eşler gibi hiç onaylamıyor
Ama 2003 yılından beri buralardayım
Taaaki kilo alana kadar sadece okuyordum
Kendimi takımlarda buldum
Birde yazdıklarımız silinmiyor haberin olsun
Ne yapıyoruzki yalan Yok yanlış Yok herkes kendinden bi şeyler paylaşıyor çok yakın olduklarına bahsetme yeterli bence
Allah yardimcilari olsunBnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep onda
ptesi kilo bildirimi ile gelsin bence illede liste demiyoruz tabi ki amacgelsin yaniBen Zuhal ablayıda istiyorum yarışta
Kilomuz aynıydı çıtır hatun olarak listeye eklemelisin valla artık eteğinden çekerek dahil edecem yok öyle uzaktan uzaktan zaten gurbette
bizden vazgeçmek YokAbla katıl sende olurmu
Mefkurem
Gel abla ne olursan ol gelohhh ne guzel darisi basima
son uc yildir baska teldeyim canim ama p zaman calisiyordum telim hic susmuyirdu cift hat kullaniyordum is teli ozel tel inunda etkisi olabilir
senin meslek neydi canim suan calismiyorsun dimi
rezillik
ay dur deneyim bunu bi
bende priblem yok cnm belki net yavastir
aynen oyle :) gerci benim koca kkda deyip duruyor bulacaklar beni :)
Allah yardimcilari olsun
ptesi kilo bildirimi ile gelsin bence illede liste demiyoruz tabi ki amacgelsin yani
Katılıyorum kaptancığım kivi güzelimBalon sisirecegiz balonnnn
katilmak isteyenler msji cevaplasin cocukmuyum ayoll ben yapamam diyenler yağlar gobegine yapissinsaka şaka sizde mekik cekin
minumum 10ile basliyoruz hergun 10tane artırıyoruz cumaya kadar bi deneyelim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?