- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.121
Canm bnde de problem var yazıyorm donuyo filanSitede mi bir problem var telim mi bozuldu yazdiklarinizi okucam cevap vericem diye yüzde 40 sarji bitirdim hala kendine gelmedi donup donup duruyor dün de biri problem yaşamış galiba siteden kaynakli mi
Ben plates pompasyla şişirsem olmaz mıBalon sisirecegiz balonnnn
katilmak isteyenler msji cevaplasin cocukmuyum ayoll ben yapamam diyenler yağlar gobegine yapissinsaka şaka sizde mekik cekin
minumum 10ile basliyoruz hergun 10tane artırıyoruz cumaya kadar bi deneyelim ne dersiniz
Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
ohhh ne guzel darisi basima
son uc yildir baska teldeyim canim ama p zaman calisiyordum telim hic susmuyirdu cift hat kullaniyordum is teli ozel tel inunda etkisi olabilir
senin meslek neydi canim suan calismiyorsun dimi
rezillik
ay dur deneyim bunu bi
bende priblem yok cnm belki net yavastir
aynen oyle :) gerci benim koca kkda deyip duruyor bulacaklar beni :)
Allah yardimcilari olsun
ptesi kilo bildirimi ile gelsin bence illede liste demiyoruz tabi ki amacgelsin yani
Balon sisirecegiz balonnnn
katilmak isteyenler msji cevaplasin cocukmuyum ayoll ben yapamam diyenler yağlar gobegine yapissinsaka şaka sizde mekik cekin
minumum 10ile basliyoruz hergun 10tane artırıyoruz cumaya kadar bi deneyelim ne dersiniz
yiyenlere afiyet olsun yapanin eline saglik
ayni canim puredede kasar tereyagi arada tabiki olur cuma gunu :)
canim benim iki haftalik diyetisyen menum boyle cok az grlebilir size ama sasirtmak icin
neyini bekliyon bacim kivi ananas yulaf
abla dogru nefesi bilmiyoruz ki
hepimiz hepimiz balonnn sisirecegiz
yok kiz siteyi karistirmakaptan icimizden ben oluyor olabilirim @askrhpozitif Habinar yardımcı Mefkurem takimin agasi motivasyon kocu
kilonunbher turlusu zarar yagli yagli ksrbonmoniksitlerimiz dogayi kirletiyor
gecmis olsun canim
kimseye ayricalik yok dise dis goze goz :)
bizede ogret kiz
benim ablamin kvde kendi yaptigi sirkeyi icer direk kscvyasinda bi gr fazlasi selülit yok valla ama direk icme suyla be pipetle bebde dis eti cekilmesi yapti
zaman ne gosterir gorecegiz canim stres yok
afiyet olsun dukanin bu yani zor yag oranindan dolayi yiyememek
menu nerede ceee deyip gidiyorsun
aminnnnn
aksam ki pilav disinda guzel
gunaydun ortmenim :)
sporda olsa supermis
76.5 du dimi poni cuma senin
xciks olmamis aksam aksam hemde cezani kes ponicim
iste duygusal acligimizin donum noktasi
hadi insallah canim
gunaydin ablalarin guzeli
sabah kayisi ilik su yap
ablam bide oralari gor dedim
ben bunalima girerim aglarim valla
yok yok sen secme drcum seninde yapin duygusal
Canım bizim gibi başlangıç kilon boyun güncel kilonu hedef kilonu profiline yazarsan hepimiz kolay takip ederiz seni
@angelinaangel
Bnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep onda
Balon sisirecegiz balonnnn
Göbek fıtığım var benim ama yapamam kiBalon sisirecegiz balonnnn
You tube da göbek fıtığı olanlar için hareket videyosu gördüm cnm sende bi araştırsanaGöbek fıtığım var benim ama yapamam ki
Ceylan aramıza hoşgeldin ben Poni
hepimiz hepimiz balonnn sisirecegiz
yok kiz siteyi karistirmakaptan icimizden ben oluyor olabilirim @askrhpozitif Habinar yardımcı Mefkurem takimin agasi motivasyon kocu
benim ablamin kvde kendi yaptigi sirkeyi icer direk kscvyasinda bi gr fazlasi selülit yok valla ama direk icme suyla be pipetle bebde dis eti cekilmesi yapti
Tamam bir bakayım saol canımYou tube da göbek fıtığı olanlar için hareket videyosu gördüm cnm sende bi araştırsana
Tedavisi mümkünmü peki
bende kendime bu tanıyı koydum birde pasif agrasif kişilik bozukluğum var sanırım yaşadıklarımın acısını kendimden çıkarıyorum tıkınırcasına yiyerek[/QUOTE
Canim ben de aenin gibiydim. Bunlarin acisi yemekten çıkınca sinirin stresin buhranin bunalimin geçince sen de sakin mülayim biri olup çıkıveriyorsun. Ben taniyi koydum. Yüzleştim kabullendim. En büyük mesele yüzleşme ve kabullenme. Yarısını halletmiş oluyorsun. Geri kalanı olumlu telkinler yerine başka alışkanlıklar geliştirme ama o da uzun zaman dilimi. Nasil bu alışkanlığı edinmek seneler sürdü nu da pat değişmeyecek.
Olmaman icin hic bir sebep yok canim burayla irtibatini koparmazsannn bence cok guzel seyler yapabilirsinn cunku burda insan kendini daha rahat dizginliyoosabah tartıldım 104.3 kiloyum
25 mart olduğunda ben de 90 larda olmak istiyorum haydi bismillah :)
Hep destek tam destek canimmm basaracagiz tabikiiiiii:)çok teşekkür ederim
elimden geldiğince aktif olacağım inşallah 40 bedeni bir görsem ahh ah :)
amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.burasını sevdim :)birbirimize destek olacağız ve başaracağız inşallah :)
Cokkk tesekkurlerrr bende ogrenemedm gitti su nefesi bir turluuuu deniyecegimBu işte sizin için araştırdım buldum
Hocamız şan dersi alırken öğrenmiş
Kuran okurken nefes çok önemli ayet bitene kadar duraklara kadar tek nefesle bölmeden okunmalı
Bu yüzden diyafram nefesini öğretiyor
Katiliyorum sonucta gizli sakli bilinmiycek biseyimiz yok gundelik sylerimizi paylasiyoruzBenim eşimde bütün eşler gibi hiç onaylamıyor
Ama 2003 yılından beri buralardayım
Taaaki kilo alana kadar sadece okuyordum
Kendimi takımlarda buldum
Birde yazdıklarımız silinmiyor haberin olsun
Ne yapıyoruzki yalan Yok yanlış Yok herkes kendinden bi şeyler paylaşıyor çok yakın olduklarına bahsetme yeterli bence
Evetttt sisirelimmmmm deniyelim bakalm umarim etkili olurrr:)Balon sisirecegiz balonnnn
Cok guzelmisss buuuu
Tebriklerr canimmmm:)30 dk bisiklet tamam
Sutlacin cezasi 30 dk leslie yapildi
Donmalar yüzünden sorunun içine yazmisim cevabi yaaa. Su site problemi gecsin de uzun uzun konhsabilirizCanim ben de oyle
Hahahah oluyo malesef oyle seylerrr:)Donmalar yüzünden sorunun içine yazmisim cevabi yaaa. Su site problemi gecsin de uzun uzun konhsabiliriz
Evet canimYarında mı tartılacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?