Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben plates pompasyla şişirsem olmaz mı başım hemen döner benm gözüm kararır

Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra

Benimkide iste erkeklerde uye oluo filan fistik fake hesaplar sarkarlar gorurum beni katil etme dio

Ay canim haftada 1 gece bu sekilde uyuyom Allahtan bu sefer pazara denk geldi

Ben varim

Mekim de yapabiriz ama

Sporu da inşallah haftaya düzene oturtacağım.

Canım bizim gibi başlangıç kilon boyun güncel kilonu hedef kilonu profiline yazarsan hepimiz kolay takip ederiz seni
@angelinaangel

Halledeceğim bende en kısa surede.

Güzel haberler almayı nasip etsin hep rabbim.

Ben varım. Bu gün başlıyorum hemen

Göbek fıtığım var benim ama yapamam ki

hepimiz hepimiz balonnn sisirecegiz

Eveeet

yok kiz siteyi karistirma kaptan icimizden ben oluyor olabilirim @askrhpozitif Habinar yardımcı Mefkurem takimin agasi motivasyon kocu

Evet Habinar demişti :) Çok memnun oldum Kaptanım

benim ablamin kvde kendi yaptigi sirkeyi icer direk kscvyasinda bi gr fazlasi selülit yok valla ama direk icme suyla be pipetle bebde dis eti cekilmesi yapti

Bunu öğrendiğim iyi oldu ben su sirke ve bal katıp burnumu tıkayıp dikiyordum. 1 haftadır içiyorum. Diyetle başladım.

Canim ben de oyle

sabah tartıldım 104.3 kiloyum

25 mart olduğunda ben de 90 larda olmak istiyorum haydi bismillah :)
Olmaman icin hic bir sebep yok canim burayla irtibatini koparmazsannn bence cok guzel seyler yapabilirsinn cunku burda insan kendini daha rahat dizginliyoo

Hep destek tam destek canimmm basaracagiz tabikiiiiii:)
Cokkk tesekkurlerrr bende ogrenemedm gitti su nefesi bir turluuuu deniyecegim

Katiliyorum sonucta gizli sakli bilinmiycek biseyimiz yok gundelik sylerimizi paylasiyoruz

Evetttt sisirelimmmmm deniyelim bakalm umarim etkili olurrr:)

Cok guzelmisss buuuu
30 dk bisiklet tamam
Sutlacin cezasi 30 dk leslie yapildi
Tebriklerr canimmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…