Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

akşam üzerinden sonra koşturmaca geçti valla. yoruldum. uyku bastı
akşam yemeğini yaptım. yarınki mamalarımı hazırladım. hazırlamazsam dışardan yiyorum iyi olmuyor.
En güzeli canım
Ne yiyeceğini önceden planlamak hazırlamak
Yarın kafan rahat işte

anam ikinci mercimek kofteli menu
yanibda yesilliklemi yedin
hafta ici yok ama bu kofteler bitti yarin tartida sisirmemis olur insallah
yuruyusunu sayatizda temizlik sayilmiyor ogretmenim

Canım yarın tartılıp yazıyoruz demi? Pazartesi ve Cuma günü tartı günü. Neden 2 gün tartı günü acaba? Ben hızlı kilo veremediğim için haftada bir kere tartılıyorum da motivasyon düşüklüğü olmasın diye.

afiyet olsun canim Allah zihin acikligi versin
kivi guzeli bende balon yazmamisim 20 de benden babam kuzeye balon almis acilin ben sisirecem dedim
tempolu bir yuruyusse canim sayilie neden sayılamasın

Survivor karsisinda hulahop ceviriyorum :)
anam nasıl tiyo ver ben beceremiyorum
göndereyim canım

aynen valla

akşam yemeğini yaptım. yarınki mamalarımı hazırladım. hazırlamazsam dışardan yiyorum iyi olmuyor.
kiz senle poni listeyimi sabote ediyordunuz mamalar hazirlamis

anam ikinci mercimek kofteli menu
yanibda yesilliklemi yedin
hafta ici yok ama bu kofteler bitti yarin tartida sisirmemis olur insallah
yuruyusunu sayatizda temizlik sayilmiyor ogretmenim

Hiç sorma akşam doğumgününe davetliydik. Tabakta 9 çrşit vardı.
Ben de içunden en masumunu seçtim.
İnanın yağsızdı çok. Hatta yiyenler bile çok yavan olmuş dediler.
Yürüyüßleri de düzene oturtacağım. İnşallah bu sefer fena azimliyim.

Suyu cogaltmalisin cnm bide tabiki sporrr

Canim cok kalorili ve sagliksiz bi menu

Bence iyi cnm

Iyi cnm

Mercimek.koftede bulgur var miysi cnm sislik.yapmasin

Kesin yaoar da bakslım yarın bakacağıż.

Güzel menü bence.
Afiyet olsun.

Süper menü.
Ben az yediğim zaman başım ağrıyor.

Yemekler hazır olunca harika oluyor.
Benim de hazır. Çok şükür

Ay canım ben önceden hiç içmiyordum, diyete başlayalı dikkat ediyorum, zorlaya zorlaya 1.5 lt oluyor ancak. İçebileyim diye içine çubuk tarçın atıyorum bir de, su ile niye aram yok çözemiyorum
su icme programlari var ya canim belli aralikta hatırlatıyor onlardan indir alisana kadar

evet canim yarin da bildirim yapiyoruz çünkü cuma tartildik cumaya cok var hafta sonu gezme tozma misafir e uyup yemeyelim diye pteside tartiliyoruz boylece belli oluyor hafta sonunun gunahi :)

sartlama kendini canim sisirir diye belki mercimek bu defalik hest yapar sana :)

Hadi yaaa. Gel beraber cevirelim bi gun cok eglenceli :)

Tamam canım yarın işe gitmeden tartılır yazarım, teşekkürler :)

kıymaya normal köfte baharatlarını ekledim soğan sarımsak yok bilye büyüklüğün de yuvarladım
tencerede önce yağda biberi çevirdim sonra köfteleri 1 kaşık salçayla kavurdum üstüne domates ekledim (buzluktan çıkardım rengi güzeldi salça o yüzden 1.yk) iyice fokurdayınca sıcak suyunu verdim tel şehriye ekledim pişince de bir tutam maydonoz kıydım üstüne altını kapadım
benim sıpa da çorba düşmanı deli manyak yaa o yesin diye böyle uğraştım biber dolması da yapmıştım kıymalı ama babamız çocuğa protein lazım bu yetersiz der diye çorbayı köfteli yaptım
yayla çorbasına küçük köfteler daha çok yakışıyor bunu yemezse öyle dene istersen

North River ben yattım uyudum geri kalktım canım deli gibi şekerli çekti
menüye ek 23:30 da
1 küçük elma kemirdim haberin olsun gülüm

Hadi yaaa. Gel beraber cevirelim bi gun cok eglenceli :)
hahaa tamam ama baya bi ugrastiririm,
bende durum daha fena sutten kesmeye çalışıyorum triplwrde hicbirsey yemiyor tarifi deneyecegim teşekkürler
North River ben yattım uyudum geri kalktım canım deli gibi şekerli çekti
menüye ek 23:30 da
1 küçük elma kemirdim haberin olsun gülüm
ay canim kemirdigin elna olsun bu tur krizlerde bi an kek filan doteceksin diye odum koptu

inşallah yer oğluşun benim kazık kadar sıpa yedi valla:))sütten keseceksin allah yardımcın olsun,çorba dışında taneli yemek yiyebiliyor mu yeterince dişi çıktı mı
gülüm o kadar geç saatte kekin böreğin ne işi var midemiz de tamam çok geç yatırıyorum da kendimden de nefret etmiyorum ki o saatte öyle şey yenir mi :))
ben biraz cinsim canım tuzlu atıştırmalık çeker çayın yanına yeşil zeytin yerim, şekerli çeker elma yada portakal yerim çayla, yada saat akşam 9 u geçmiştir sade peynir çıkarır çatallarım

Bende özendim size bide intagrama baktım 40 kilo nasıl gider Ece'ye oda hazırlamış bende hazırladım kahvaltımı koydum tuppera sabaha derdim Yok
60kiloyum :)

Bende özendim size bide intagrama baktım 40 kilo nasıl gider Ece'ye oda hazırlamış bende hazırladım kahvaltımı koydum tuppera sabaha derdim Yok
60kiloyum :)
çok iyi yapmışsın gülüm hep kendimize gelince eriniyoruz, aslında çokta zor değil işe giderken baharatlı yada chia tohumlu yoğurdunu bile götürenler var

çok iyi yapmışsın gülüm hep kendimize gelince eriniyoruz, aslında çokta zor değil işe giderken baharatlı yada chia tohumlu yoğurdunu bile götürenler var

Chia demişsin de şu sıralar çok revaçta acaba iyi mi kullandın mı hiç? Tadı da çok güzel filan diyorlar ama güven vermiyor bana.. İrem Derici de onunla zayıflamış. Bi arada Goji Berry çıkardılardı. Ne doğru ne yanlış belli bir şey kalmadı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…