- 30 Kasım 2014
- 30.007
- 132.343
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.181
En güzeli canımakşam üzerinden sonra koşturmaca geçti valla. yoruldum. uyku bastı
akşam yemeğini yaptım. yarınki mamalarımı hazırladım. hazırlamazsam dışardan yiyorum iyi olmuyor.
afiyet olsun canim ama suyu artirmalisin mwnu guzel
anam ikinci mercimek kofteli menu
yanibda yesilliklemi yedin
hafta ici yok ama bu kofteler bitti yarin tartida sisirmemis olur insallah
yuruyusunu sayatizda temizlik sayilmiyor ogretmenim
afiyet olsun canim Allah zihin acikligi versinKızlarr meraba kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadım arkadaşımın evindeyim ders çalışmaya kapandık... Perşembe günü sınavım var. Dua edin lütfen. Ara ara gelmeye çalışıcam inşallah yinede..
Bugünkü menüm
08.00
1 yarım yeşil elma
12.00
1 haşlanmış yumurta
Bir tutam yeşillik
5 zeytin
1 dl tb ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
1/4 muz
2 minik domates
17.00
1/4 tavuk iskender
Biraz yoğurt
Salata
Yarım dl ekmek
19.30
10 fındık
1,5 litre su (artacak)
Bitki çayı
Spor yok
kivi guzeli bende balon yazmamisim 20 de benden babam kuzeye balon almis acilin ben sisirecem dedimMenümü yazayım
Uyanınca yarım kivi sirkeli ballı ılık su
Sabah 11
Biraz keçi peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
Ara 15
1 elma filtre kahve
Akşam 19
6 kaşık kavurma
Salata
Su 2 litre
Spor yok
20 balon şişirme
tempolu bir yuruyusse canim sayilie neden sayılamasınKızlar iyi akşamlar geçmiş yapamadım inanın mutfaktan şimdi çıktım ilk isim buraya gelmek oldu menumu paylasayim yalnız saatlerini bilmiyorum bugün biraz koşuşturmaca halinde olunca böyle oldu kusura bakmayın
26 Şubat diyabet menüm
Kahvaltı
1kk b peynir
2 d ekmek
3 ceviz
6zeytin
Domates
Ara
1 elma
1ceviz
Öğle ( misafirler kurabiye yerken ben kahvaltı yaptım)
1kk b peynir
5 zeytin
Domates
2d ekmek
Ara yok
Akşam
4 YK etli kuru fasulye
Salata
2 d ekmek
Marul yaprakları
Ara
1 sb süt
Su 2lt
Spor yok
Misafirlerimi fuara götürdüm 80 dk yurumusuz orada ama sanırım yine sayılmayacak demiaskrhpozitif Habinar
Ezecekmiş
anam nasıl tiyo ver ben beceremiyorumSurvivor karsisinda hulahop ceviriyorum :)
göndereyim canım
aynen valla
kiz senle poni listeyimi sabote ediyordunuz mamalar hazirlamisakşam üzerinden sonra koşturmaca geçti valla. yoruldum. uyku bastı
akşam yemeğini yaptım. yarınki mamalarımı hazırladım. hazırlamazsam dışardan yiyorum iyi olmuyor.
anam ikinci mercimek kofteli menu
yanibda yesilliklemi yedin
hafta ici yok ama bu kofteler bitti yarin tartida sisirmemis olur insallah
yuruyusunu sayatizda temizlik sayilmiyor ogretmenim
Suyu cogaltmalisin cnm bide tabiki sporrr
Canim cok kalorili ve sagliksiz bi menu
Bence iyi cnm
Iyi cnm
Mercimek.koftede bulgur var miysi cnm sislik.yapmasin
Kızlarr meraba kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadım arkadaşımın evindeyim ders çalışmaya kapandık... Perşembe günü sınavım var. Dua edin lütfen. Ara ara gelmeye çalışıcam inşallah yinede..
Bugünkü menüm
08.00
1 yarım yeşil elma
12.00
1 haşlanmış yumurta
Bir tutam yeşillik
5 zeytin
1 dl tb ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
1/4 muz
2 minik domates
17.00
1/4 tavuk iskender
Biraz yoğurt
Salata
Yarım dl ekmek
19.30
10 fındık
1,5 litre su (artacak)
Bitki çayı
Spor yok
Menümü yazayım
Uyanınca yarım kivi sirkeli ballı ılık su
Sabah 11
Biraz keçi peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
Ara 15
1 elma filtre kahve
Akşam 19
6 kaşık kavurma
Salata
Su 2 litre
Spor yok
20 balon şişirme
akşam üzerinden sonra koşturmaca geçti valla. yoruldum. uyku bastı
su icme programlari var ya canim belli aralikta hatırlatıyor onlardan indir alisana kadarAy canım ben önceden hiç içmiyordum, diyete başlayalı dikkat ediyorum, zorlaya zorlaya 1.5 lt oluyor ancak. İçebileyim diye içine çubuk tarçın atıyorum bir de, su ile niye aram yok çözemiyorum
evet canim yarin da bildirim yapiyoruz çünkü cuma tartildik cumaya cok var hafta sonu gezme tozma misafir e uyup yemeyelim diye pteside tartiliyoruz boylece belli oluyor hafta sonunun gunahi :)Canım yarın tartılıp yazıyoruz demi? Pazartesi ve Cuma günü tartı günü. Neden 2 gün tartı günü acaba? Ben hızlı kilo veremediğim için haftada bir kere tartılıyorum da motivasyon düşüklüğü olmasın diye.
sartlama kendini canim sisirir diye belki mercimek bu defalik hest yapar sana :)Hiç sorma akşam doğumgününe davetliydik. Tabakta 9 çrşit vardı.
Ben de içunden en masumunu seçtim.
İnanın yağsızdı çok. Hatta yiyenler bile çok yavan olmuş dediler.
Yürüyüßleri de düzene oturtacağım. İnşallah bu sefer fena azimliyim.
Kesin yaoar da bakslım yarın bakacağıż.
Güzel menü bence.
Afiyet olsun.
Süper menü.
Ben az yediğim zaman başım ağrıyor.
Yemekler hazır olunca harika oluyor.
Benim de hazır. Çok şükür
afiyet olsun canim Allah zihin acikligi versin
kivi guzeli bende balon yazmamisim 20 de benden babam kuzeye balon almis acilin ben sisirecem dedim
tempolu bir yuruyusse canim sayilie neden sayılamasın
anam nasıl tiyo ver ben beceremiyorum
kiz senle poni listeyimi sabote ediyordunuz mamalar hazirlamis
su icme programlari var ya canim belli aralikta hatırlatıyor onlardan indir alisana kadar
evet canim yarin da bildirim yapiyoruz çünkü cuma tartildik cumaya cok var hafta sonu gezme tozma misafir e uyup yemeyelim diye pteside tartiliyoruz boylece belli oluyor hafta sonunun gunahi :)
kıymaya normal köfte baharatlarını ekledim soğan sarımsak yok bilye büyüklüğün de yuvarladımvalla kivi guzeli oldum ama pek bi etkisi yok simdilik
bebce sen pompasiz plAtes topu sisir
bu hafta balon haftaya mekik yapariz
kiz erkekler surekli yagdan kilodan bahasedeni ne yapsin +18bolumune takilir
tamamdir not alacagim balonculari
sende ona gore hafif aporlar yaparsin canim yuruyus vs balon sart degil
sana da tatlim
tesekkurler
:)
ahaaa birsey daha ogrendim
giden ger gr hedefe yaklasmak ne guzel
menu guzel degisiklik olmazsa
afiyet olsun guzel ortim pitircigim
bi kahvede ben aliyim
canim corbanin tarifini versene oglana yapiyim belki yer ya beynim durdu bu cocuk hicbirsey yemiyor
valla benim anneannede cok tatli canlidir ama 15gunde toparlamıştı yasida baya var yani
cok guzel bir mantik paylaşım icin teşekkürler canim
paylasima yazmissin canim karRli ve istikrarliysan bol paylasim yaparim dersen tabiki ilk sayfada kurallar var
balon sisirecegiz hergun canim ilk gun on tane onar onar artacak
hahaa tamam ama baya bi ugrastiririm,Hadi yaaa. Gel beraber cevirelim bi gun cok eglenceli :)
bende durum daha fena sutten kesmeye çalışıyorum triplwrde hicbirsey yemiyorkıymaya normal köfte baharatlarını ekledim soğan sarımsak yok bilye büyüklüğün de yuvarladım
tencerede önce yağda biberi çevirdim sonra köfteleri 1 kaşık salçayla kavurdum üstüne domates ekledim (buzluktan çıkardım rengi güzeldi salça o yüzden 1.yk) iyice fokurdayınca sıcak suyunu verdim tel şehriye ekledim pişince de bir tutam maydonoz kıydım üstüne altını kapadım
benim sıpa da çorba düşmanı deli manyak yaa o yesin diye böyle uğraştım biber dolması da yapmıştım kıymalı ama babamız çocuğa protein lazım bu yetersiz der diye çorbayı köfteli yaptım
yayla çorbasına küçük köfteler daha çok yakışıyor bunu yemezse öyle dene istersen
ay canim kemirdigin elna olsun bu tur krizlerde bi an kek filan doteceksin diye odum koptuNorth River ben yattım uyudum geri kalktım canım deli gibi şekerli çekti
menüye ek 23:30 da
1 küçük elma kemirdim haberin olsun gülüm
inşallah yer oğluşun benim kazık kadar sıpa yedi valla:))sütten keseceksin allah yardımcın olsun,çorba dışında taneli yemek yiyebiliyor mu yeterince dişi çıktı mıhahaa tamam ama baya bi ugrastiririm,
bende durum daha fena sutten kesmeye çalışıyorum triplwrde hicbirsey yemiyortarifi deneyecegim teşekkürler
ay canim kemirdigin elna olsun bu tur krizlerde bi an kek filan doteceksin diye odum koptu
Bende özendim size bide intagrama baktım 40 kilo nasıl gider Ece'ye oda hazırlamış bende hazırladım kahvaltımı koydum tuppera sabaha derdim YokHiç sorma akşam doğumgününe davetliydik. Tabakta 9 çrşit vardı.
Ben de içunden en masumunu seçtim.
İnanın yağsızdı çok. Hatta yiyenler bile çok yavan olmuş dediler.
Yürüyüßleri de düzene oturtacağım. İnşallah bu sefer fena azimliyim.
Kesin yaoar da bakslım yarın bakacağıż.
Güzel menü bence.
Afiyet olsun.
Süper menü.
Ben az yediğim zaman başım ağrıyor.
Yemekler hazır olunca harika oluyor.
Benim de hazır. Çok şükür
Güzel menü ben de deneyebilirim.
çok iyi yapmışsın gülüm hep kendimize gelince eriniyoruz, aslında çokta zor değil işe giderken baharatlı yada chia tohumlu yoğurdunu bile götürenler varBende özendim size bide intagrama baktım 40 kilo nasıl gider Ece'ye oda hazırlamış bende hazırladım kahvaltımı koydum tuppera sabaha derdim Yok
60kiloyum :)
Afiyet olsun canım
çok iyi yapmışsın gülüm hep kendimize gelince eriniyoruz, aslında çokta zor değil işe giderken baharatlı yada chia tohumlu yoğurdunu bile götürenler var
paylasima yazmissin canim karRli ve istikrarliysan bol paylasim yaparim dersen tabiki ilk sayfada kurallar var
balon sisirecegiz hergun canim ilk gun on tane onar onar artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?