Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Chia ana öğün mü ara öğün olarak mı kullanilmali

Canim iyiki paylasmissin ben emziriyorum ya daha cumartesi aldım. Çörek otu yağı sogukpress ve Chia tohumu aldim kullanmayayim bari

Kizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece

1 tabak makarnadan dgildir canim etkileyen bisi vardir mesela ben eksideyim ama tamamen dinlenmis olmamdan

günaydın herkese ben bu sabah tarıldım 74. 5 kg ile yine almışım 2 kilo verip 1 ini alıyorum anlamadım. neyse.

bu sabah kahvaltı;
1 haslanmıs yumurta
yarım dilim tam bugday ekmeği
sekersiz çay

iş yerine gelirken ton balığı aldım yanıma salataya döküp onu yicem.
bu arada bol su içiyorum.

Akşam yatmadan önce bütün günün menüsünü yaziyoruz canım kontroller yapılıp geri dönüş yapiliyor kalem kalem hem de

bişey sorucam balon şişirmek ne için kilo mu verdiriyor????
eğer öyleyse hemen şişireyim
Evet bu saatlerde en müsait olan benim ilerleyen saatlerde herkes aktif oluyor kaptanimiz davet etti galiba hoşgeldin. Ilk sayfaya dönüp kurallari okuyoruz kabul edersek devam ediyoruz. Yalnız gruba ayak uydurmak cok önemli ayrıcalık olmuyor mesela ben emziriyorum diye kacamaklar yapamiyorum izin verilmiyor baştan söyleyim )

Kizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin her seferinde pazartesi bole cok hevesleniom cumaya degisen bisi olmuo ama yinede guzel rakam

Cuma 67.5
Bugun 66.8
Fark 700 gr

Tebrikler. Cumaya 1 i geçer bu.
Süpersinnn.

Cuma:90
Bugün 89.5
Fark:0.5

Gayet güzel. Cumaya daha iyi olur eminim.

Kedinlikle ben de burası olmasa bu kadar veremem.

Cok güzel canim
Teşekkürler.

cuma 97.9
p.tesi 97.9
ben de değişen kilo yok

Almamışsın ya o daha önemli.

Tam 66yim baslangic olarak. Insallah incem bakalim.

Hemen incelwlim kuzum. Yaza bomba gibi olalım.

Kizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece

Olsun cumaya kadar çok rahat gidecek bir kilo o.

Oğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.

Geçmiş olsun canım.

Selam kızlar bende geldim 1.65 boy 78 kiloyum hedefim 60 kilo olmak,bu arada hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm,inşallah çabuk veririm.

Hoşgeldin canım.
Hemen verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…