- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.201
ara ara kullanıyorum gülüm valla yeni bir şeyi tanıtıp satmanın yolu bu zayıflayan birilerini kullanmak bence atıyorlar aman aman tadı bile yok, yeni ticaret kapısı arada kullanmak elbette faydalı olabilir ama tek bir tohumla yada meyve yiyerek zayıflanmaz umut tacirliği yapıyorlar bana göreChia demişsin de şu sıralar çok revaçta acaba iyi mi kullandın mı hiç? Tadı da çok güzel filan diyorlar ama güven vermiyor bana.. İrem Derici de onunla zayıflamış. Bi arada Goji Berry çıkardılardı. Ne doğru ne yanlış belli bir şey kalmadı artık..
ara ara kullanıyorum gülüm valla yeni bir şeyi tanıtıp satmanın yolu bu zayıflayan birilerini kullanmak bence atıyorlar aman aman tadı bile yok, yeni ticaret kapısı arada kullanmak elbette faydalı olabilir ama tek bir tohumla yada meyve yiyerek zayıflanmaz umut tacirliği yapıyorlar bana göre
ben içindeki besin değerleri yüksek diye almıştım çok kullanılması zararlı diye biliyorum
hem proteni hem de ağrılara iyi geldiğini okumuştum onun almıştım
Chia Tohumu Yan Etkisi – Gebelik Sorunları: Hamile bayanlar chia tüketimini durdurmalıdır. Bazı araştırmalar hamile kadınların chia tüketimini zararsız görse de bebek sağlığı için hamilelik ve emzirme sürecinde chia tohumu tüketmemeye özen gösterilmelidir.
Chia Tohumu Yan Etkisi – Alerjik Reaksiyonlar: Chia tohumları bazı hastalarda alerjik reaksiyonlara neden olabilmektedir. Eğer hardal ve hardal tohumuna karşı alerjiniz var ise, muhtemelen chia tohumuna da alerjiniz vardır. Bu durumda chia tohumunu tüketmemek en iyisidir. Alerjik reaksiyon belirtileri olarak gözlerde sulanma, bulantı, kusma, deri döküntüleri, ürtiker, nefes darlığı, ağız şişmesi, boğaz şişmesi sıralanabilir. Reaksiyon şiddetli ise anaflaktik çarpmasına neden olabilir. Eğer hızlıca tedavi edilmezse ölüme de yol açabilir.
Chia Tohumu Yan Etkisi – Bağımlılık Riski: Chia tohumları bağımlılık haline gelebilir. Küçük miktarlarda ve tüketmelisiniz. Bağımlılık halinde büyük miktarlarda tüketimi zarar verebilir.
bak şimdi ben hep yoğurtla yiyorum bir daha sade tadına bakıcam hemen :)Kullanan bir arkadaşa sordum geçen gün çikolata ihtiyacını bile alıyor çok lezzetli çok şekerli dedi. Bir kaldım açıkcası, o kadar şekerliyse nasıl kilo yapmıyor? Sende tatsız diyorsun şimdi. Aamaaan boşver ben sporumu yapar veririm kilomu :)
bak şimdi ben hep yoğurtla yiyorum bir daha sade tadına bakıcam hemen :)
arkadaşına merak ettim nasıl tadı tutam getir de tadına bakayım desen ayıp olur mu samimi arkadaşınsa istesen azcıkValla merak ettim çikolata gibi şekerli mi? Bakınca bana da yaz :)
sartlama kendini canim sisirir diye belki mercimek bu defalik hest yapar sana :)
baktım şimdi şekerli tadı yok ağzına alınca üstü jöleleşir gibi oluyor kendimden şüphelendim ağzımın tadı mı yok benim :))
yada daha farklı tohumlar mı var tanesi zaten çok küçük haşhaş tohumu kadar bir şey görüntü aynı tadı farklısı mı var ki bilemedim valla gülüm
allah rahatlık versin tatlı rüyalar :)Hadi uyanık olan herkese iyi geceler :) Ben kaçar.
arkadaşına merak ettim nasıl tadı tutam getir de tadına bakayım desen ayıp olur mu samimi arkadaşınsa istesen azcık
Canin sagolsun yapariz beraber :)hahaa tamam ama baya bi ugrastiririm,
bende durum daha fena sutten kesmeye çalışıyorum triplwrde hicbirsey yemiyortarifi deneyecegim teşekkürler
ay canim kemirdigin elna olsun bu tur krizlerde bi an kek filan doteceksin diye odum koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?