- 24 Ağustos 2015
- 61
- 74
- 8
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.241
evet kuralları okudum söylediler. bana gayet uygun. nisanda düğünüm var kaçamak yapmaya vaktim ve hakkım yok zaten o yzüden süper. eksik birseyler olursa beni bilgilendirin lütfen.Evet bu saatlerde en müsait olan benim ilerleyen saatlerde herkes aktif oluyorkaptanimiz davet etti galiba hoşgeldin. Ilk sayfaya dönüp kurallari okuyoruz kabul edersek devam ediyoruz. Yalnız gruba ayak uydurmak cok önemli ayrıcalık olmuyor mesela ben emziriyorum diye kacamaklar yapamiyorum izin verilmiyor baştan söyleyim )
Aynen canim. Mayisa 2 dugun var o zamana fit olmam lazim malum abiye belli ediyo yaglari :)Tebrikler. Cumaya 1 i geçer bu.
Süpersinnn.
Gayet güzel. Cumaya daha iyi olur eminim.
Kedinlikle ben de burası olmasa bu kadar veremem.
Teşekkürler.
Almamışsın ya o daha önemli.
Hemen incelwlim kuzum. Yaza bomba gibi olalım.
Olsun cumaya kadar çok rahat gidecek bir kilo o.
Geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin canım.
Hemen verirsin inşallah
Saol canımTebrikler. Cumaya 1 i geçer bu.
Süpersinnn.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin canım.
Hemen verirsin inşallah
komşuya kahveye gittim geldim bana birisi aferin desiiinTebrikler. Cumaya 1 i geçer bu.
Süpersinnn.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin canım.
Hemen verirsin inşallah
Tebrikler. Cumaya 1 i geçer bu.
Süpersinnn.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin canım.
Hemen verirsin inşallah
boyum 1.61 kilomu bilmiyorum cuma günü tartılıp yazıcamHoşgeldiniz kızlar
Ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ederseniz burda devam edersiniz
Kendinizi ayrıntılı tanıtırsanız seviniriz
boyum 1.61 kilomu bilmiyorum cuma günü tartılıp yazıcam demi
Tarçınlı süt iyi geliyor mus ama ben tarçın yiyemiyorum.bende buzdolabı posetine muzları dogruyorum.uzerine kakao atıyorum.agzini kapatıp salliyorum poseti.iyice kakao bulaşsın.çıkartıp afiyetle yiyin.aynı bitter cikolata gibi.kakao metabolizma hızlandırıyor.muz zaten meyve.sekersiz tatlı ohhh mis.kızlar tatlı krizlerine çözümünüz nedr?
beni en çok geren şey tatlı yiyememek. yemekten sonra çayın yanında tatlı yemezsem sanki doymuyorum ben,
psikolojik bagımlılık kesin ama azaltan bi öneriniz falan varsa çok makbule geçer
öncelikle hoşgeldinkızlar tatlı krizlerine çözümünüz nedr?
beni en çok geren şey tatlı yiyememek. yemekten sonra çayın yanında tatlı yemezsem sanki doymuyorum ben,
psikolojik bagımlılık kesin ama azaltan bi öneriniz falan varsa çok makbule geçer
Guzel bir başlangıç için azim gerekli bende varım diyorum....Akşam yatmadan önce bütün günün menüsünü yaziyoruz canım kontroller yapılıp geri dönüş yapiliyor kalem kalem hem de
Akşam yatmadan önce bütün günün menüsünü yaziyoruz canım kontroller yapılıp geri dönüş yapiliyor kalem kalem hem de
abla beni bile yer disler tamam ama iste yemekleri gorunce ne okursa olsun iykkk demek cikmisinşallah yer oğluşun benim kazık kadar sıpa yedi valla:))sütten keseceksin allah yardımcın olsun,çorba dışında taneli yemek yiyebiliyor mu yeterince dişi çıktı mı
gülüm o kadar geç saatte kekin böreğin ne işi var midemiz de tamam çok geç yatırıyorum da kendimden de nefret etmiyorum ki o saatte öyle şey yenir mi :))
ben biraz cinsim canım tuzlu atıştırmalık çeker çayın yanına yeşil zeytin yerim, şekerli çeker elma yada portakal yerim çayla, yada saat akşam 9 u geçmiştir sade peynir çıkarır çatallarım
tabiki canim bobrekleri yorar hersey kararın daTeşekkürler :) Gelemem dedim ama geldim :) Listemde bir değişiklik olmadı su oranını fazla kaçırdım galiba sol yanım ağrıyor sadece, midemden su sesi geliyorDemek ki suyun fazlası da iyi değilmiş.
yok canim tadi tuzu yogurtla sutle yada suyla temas edince sisen minik tanecikler arkadasin pudingini yapiyorsa tatlidir yoksa nitr bir lezzet benim diyetisyen 3yk verdi ama bu normalde 15g gecmemeli buda 1dolu yk ediyor olctum ben fazlasi zararlı iyi bir omega uc kaynagi ama yok herseyi yedim chiada yedim onunla zayifladim diye bir sehir efsanesu :)Chia demişsin de şu sıralar çok revaçta acaba iyi mi kullandın mı hiç? Tadı da çok güzel filan diyorlar ama güven vermiyor bana.. İrem Derici de onunla zayıflamış. Bi arada Goji Berry çıkardılardı. Ne doğru ne yanlış belli bir şey kalmadı artık..
tmm cnmBeni de ekle listeye Kaptanımm :)
en guzeliKullanan bir arkadaşa sordum geçen gün çikolata ihtiyacını bile alıyor çok lezzetli çok şekerli dedi. Bir kaldım açıkcası, o kadar şekerliyse nasıl kilo yapmıyor? Sende tatsız diyorsun şimdi. Aamaaan boşver ben sporumu yapar veririm kilomu :)
afiyet olsun canim niye geciktin sen boyleKizlarrr malesef cok gec kaldim bugunnn
Bugubku menum
Sabah 11.00
1 dl ekmek
Cecil peyniri
Beyaz peynir
1 dl pastirma
1 cay kasigi acuka
Ogle 14.00
Yesil elma
Aksam 20.00
3 adet kofte izgara
1 adet tavuk izgara
Salata
Spor malesef yok su 2 lt
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 soda
@Habinar. @askrhpozitif
Kizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin her seferinde pazartesi bole cok hevesleniom cumaya degisen bisi olmuo ama yinede guzel rakam
Cuma 67.5
Bugun 66.8
Fark 700 gr
Cuma:90
Bugün 89.5
Fark:0.5
supersiniz kizlarCuma 93.5
Bu gün : 92.6 kg
Fark 900 gram
sartlama kendini birak vucudunu dinle belkide bu defa cok kolay ineceksinKilomu yazip sonra mesajlarinizi okuyayim
Cuma: 87.2
Pztsi: 86.6
Fark: 600 gr
Sizi seviyorum kızlar. Korusam yeter bu haftasonu derken vermisim bile sizin korkunuzdan :)) en çok 80 kilonun altina düşerken size ihtiyacım olacak. 10 senedir 80 altına inemedim doğru düzgün. Çok sert sporlar ve sıkı diyetlerle ancak inebilirim. O yüzden şimdi çok kisitlamiyorum ki zamaninda çok kısıtlı diyetler yapıp sonrasinda acısını pis çıkarmıştım.
normalde arada 1yknama benim iki hafta ana ogunum yulaf yada chiaChia ana öğün mü ara öğün olarak mı kullanilmali
Canim iyiki paylasmissin ben emziriyorum ya daha cumartesi aldım. Çörek otu yağı sogukpress ve Chia tohumu aldim kullanmayayim bari
listeye girisun dursun canim basari oykubde dersin aslinda 90la baslamistim diye :)Ben gruptan önce 2 hafta öncesinde başlamıştım diyete 90.1 idi. Başlangıca bunu mu yazsam
heryer gitsinBugün itibariyle balon siseremesem de mekik cekicem. Her yer inceliyor göbek öylece duruyor. Mekige başlayalım.
olsun canım almamakta iyicuma 97.9
p.tesi 97.9
ben de değişen kilo yok
iki kere cee diyorsun zeynep herseye katmaya calisiyorum listede olmadigin halde ama katilimimi artirsakKizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece
bi yerde bi yanlislik var demek vuhdan sonra hep ileri ilk sayfadaki iurallari okudun mugünaydın herkese ben bu sabah tarıldım 74. 5 kg ile yine almışım 2 kilo verip 1 ini alıyorum anlamadım. neyse.
bu sabah kahvaltı;
1 haslanmıs yumurta
yarım dilim tam bugday ekmeği
sekersiz çay
iş yerine gelirken ton balığı aldım yanıma salataya döküp onu yicem.
bu arada bol su içiyorum.
hosgeldin canimMerhaba 9.diyet gurubu doğrumu geldim kızlar
karın kaslarini calistiriyorbişey sorucam balon şişirmek ne için kilo mu verdiriyor????
eğer öyleyse hemen şişireyim
gecmis olsun canim salgin varOğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
hosgeldin canimSelam kızlar bende geldim 1.65 boy 78 kiloyum hedefim 60 kilo olmak,bu arada hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm,inşallah çabuk veririm.
Saol canımabla beni bile yer disler tamam ama iste yemekleri gorunce ne okursa olsun iykkk demek cikmis
tabiki canim bobrekleri yorar hersey kararın da
yok canim tadi tuzu yogurtla sutle yada suyla temas edince sisen minik tanecikler arkadasin pudingini yapiyorsa tatlidir yoksa nitr bir lezzet benim diyetisyen 3yk verdi ama bu normalde 15g gecmemeli buda 1dolu yk ediyor olctum ben fazlasi zararlı iyi bir omega uc kaynagi ama yok herseyi yedim chiada yedim onunla zayifladim diye bir sehir efsanesu :)
tmm cnm
en guzeli
afiyet olsun canim niye geciktin sen boyle
supersiniz kizlar
sartlama kendini birak vucudunu dinle belkide bu defa cok kolay ineceksin
normalde arada 1yknama benim iki hafta ana ogunum yulaf yada chia
listeye girisun dursun canim basari oykubde dersin aslinda 90la baslamistim diye :)
heryer gitsin
olsun canım almamakta iyi
iki kere cee diyorsun zeynep herseye katmaya calisiyorum listede olmadigin halde ama katilimimi artirsak
bi yerde bi yanlislik var demek vuhdan sonra hep ileri ilk sayfadaki iurallari okudun mu
hosgeldin canim
karın kaslarini calistiriyor
gecmis olsun canim salgin var
hosgeldin canim
emin ol tepende olacagizevet kuralları okudum söylediler. bana gayet uygun. nisanda düğünüm var kaçamak yapmaya vaktim ve hakkım yok zaten o yzüden süper. eksik birseyler olursa beni bilgilendirin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?