Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet kuralları okudum söylediler. bana gayet uygun. nisanda düğünüm var kaçamak yapmaya vaktim ve hakkım yok zaten o yzüden süper. eksik birseyler olursa beni bilgilendirin lütfen.

Aynen canim. Mayisa 2 dugun var o zamana fit olmam lazim malum abiye belli ediyo yaglari :)

Saol canım

komşuya kahveye gittim geldim bana birisi aferin desiiin çünkü
kaymaklı lokumlar çerezler çikolata çeşitleri drajeler cevizli sucuklar bir sürü ikramlık vardı bir tane bile ağzıma sürmedim, 1 bardak çay 1 fincan dibek kahvesi içtim geldim

kilo vermesem bile almam hiç değilse :)))

şimdi çay koydum eşimle kahvaltı yapıcaz

Ins..ole olur cnm ay genelde pek ole olmuo

Tarçınlı süt iyi geliyor mus ama ben tarçın yiyemiyorum.bende buzdolabı posetine muzları dogruyorum.uzerine kakao atıyorum.agzini kapatıp salliyorum poseti.iyice kakao bulaşsın.çıkartıp afiyetle yiyin.aynı bitter cikolata gibi.kakao metabolizma hızlandırıyor.muz zaten meyve.sekersiz tatlı ohhh mis.

öncelikle hoşgeldin
tatlı krizi için en güzel çözüm tarçınlı süt bence ve kendinle konuşmak gerçekten o tatlıyı canın çok mu çekiyor neden çekiyor can sıkıntısı mı kendine sormak ve su içmek

Akşam yatmadan önce bütün günün menüsünü yaziyoruz canım kontroller yapılıp geri dönüş yapiliyor kalem kalem hem de
Guzel bir başlangıç için azim gerekli bende varım diyorum....
Kahvaltı: iki yumurta (tavada zeytinyağlı)
Bir buyuk havuç (çiğ)
10 zeytin
Bol peynir
Yeşil cay
Çiğ lahana

abla beni bile yer disler tamam ama iste yemekleri gorunce ne okursa olsun iykkk demek cikmis
Teşekkürler :) Gelemem dedim ama geldim :) Listemde bir değişiklik olmadı su oranını fazla kaçırdım galiba sol yanım ağrıyor sadece, midemden su sesi geliyor Demek ki suyun fazlası da iyi değilmiş.
tabiki canim bobrekleri yorar hersey kararın da
yok canim tadi tuzu yogurtla sutle yada suyla temas edince sisen minik tanecikler arkadasin pudingini yapiyorsa tatlidir yoksa nitr bir lezzet benim diyetisyen 3yk verdi ama bu normalde 15g gecmemeli buda 1dolu yk ediyor olctum ben fazlasi zararlı iyi bir omega uc kaynagi ama yok herseyi yedim chiada yedim onunla zayifladim diye bir sehir efsanesu :)
Beni de ekle listeye Kaptanımm :)
tmm cnm
en guzeli
afiyet olsun canim niye geciktin sen boyle
Kizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin her seferinde pazartesi bole cok hevesleniom cumaya degisen bisi olmuo ama yinede guzel rakam

Cuma 67.5
Bugun 66.8
Fark 700 gr

Cuma:90
Bugün 89.5
Fark:0.5

Cuma 93.5
Bu gün : 92.6 kg
Fark 900 gram
supersiniz kizlar
sartlama kendini birak vucudunu dinle belkide bu defa cok kolay ineceksin
Chia ana öğün mü ara öğün olarak mı kullanilmali

Canim iyiki paylasmissin ben emziriyorum ya daha cumartesi aldım. Çörek otu yağı sogukpress ve Chia tohumu aldim kullanmayayim bari
normalde arada 1yknama benim iki hafta ana ogunum yulaf yada chia
Ben gruptan önce 2 hafta öncesinde başlamıştım diyete 90.1 idi. Başlangıca bunu mu yazsam
listeye girisun dursun canim basari oykubde dersin aslinda 90la baslamistim diye :)
Bugün itibariyle balon siseremesem de mekik cekicem. Her yer inceliyor göbek öylece duruyor. Mekige başlayalım.
heryer gitsin
cuma 97.9
p.tesi 97.9
ben de değişen kilo yok
olsun canım almamakta iyi
Kizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece
iki kere cee diyorsun zeynep herseye katmaya calisiyorum listede olmadigin halde ama katilimimi artirsak
bi yerde bi yanlislik var demek vuhdan sonra hep ileri ilk sayfadaki iurallari okudun mu
Merhaba 9.diyet gurubu doğrumu geldim kızlar
hosgeldin canim
bişey sorucam balon şişirmek ne için kilo mu verdiriyor????
eğer öyleyse hemen şişireyim
karın kaslarini calistiriyor

Oğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
gecmis olsun canim salgin var
Selam kızlar bende geldim 1.65 boy 78 kiloyum hedefim 60 kilo olmak,bu arada hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm,inşallah çabuk veririm.
hosgeldin canim

Saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…