- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.261
+100un sebevi hersey olabilir canim kas sismistir vs vs sikilma cumaya guzel eksi gelirMerhaba Arkadaşlar,
Cuma: 76.4
Pazartesi: 76.5
+100 gram
Hiç kaçamak yapmadım, bir de pilatese gittim, ya sabır çekiyorum. Olsa olsa suyu az içtiğimden oluyor diye düşünüyorum, suyu artırmaya çalışacağım.
wuhuuuu tebriklerkomşuya kahveye gittim geldim bana birisi aferin desiiinçünkü
kaymaklı lokumlar çerezler çikolata çeşitleri drajeler cevizli sucuklar bir sürü ikramlık vardıbir tane bile ağzıma sürmedim, 1 bardak çay 1 fincan dibek kahvesi içtim geldim
kilo vermesem bile almam hiç değilse :)))
şimdi çay koydum eşimle kahvaltı yapıcaz
cuma ve ptesi canim ama senin giridini yaomam icin hugun tartilmadiysan yarin sabah ac olarak tartilTekrar merhaba kızlar daha yeni olduğum için tam bilmiyorum cumadan cumaya tartılıyoruz değilmi ozaman cumayı bekliyorum sabırsızlıkla
bizde senide tartiyida dort gozle bekliyorizKızlar merhaba babam var yanımda çok giremiyorum buraya kendisi 83 yaşında o yüzden yalnız bırakmak da istemiyorum
Bu arada eski tartı ile tartışmaya sabah bir defa çıktım üstüne 86.6 gösterdi
Yeni tartım henüz gelmedi
En kısa zamanda kavuşmak dilegiyle
hepimizin ortak amaci hadi insallahHoşbuşdum kızlar , evlendiğimde 49 kiloydum,2 Doğum ve çocukları büyütme dönemi derken bu kilolara çıktım , artık kendime bakmamın zamanı geldi, bu yaza kilolu girmek istemiyorum
inisulin direnci olabilir yada beyin zehirlenmesi o kadar zehirlemisiz ji beynimizu asmak zor ama imkansiz degil canimkızlar tatlı krizlerine çözümünüz nedr?
beni en çok geren şey tatlı yiyememek. yemekten sonra çayın yanında tatlı yemezsem sanki doymuyorum ben,
psikolojik bagımlılık kesin ama azaltan bi öneriniz falan varsa çok makbule geçer
hosgeldin ilk olarak kendini tanitirmisin kac kgsun hedef ne ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettigini bildirirsenGuzel bir başlangıç için azim gerekli bende varım diyorum....
Kahvaltı: iki yumurta (tavada zeytinyağlı)
Bir buyuk havuç (çiğ)
10 zeytin
Bol peynir
Yeşil cay
Çiğ lahana
bir ekside buradan geldi golll olduKizlar gunaydinnnn misafirim oldugu icin giremiyorm kismetse bu aksam doncem aranizaa bir suru konusmussunuz hepsni okuyp cevap yazcam
Tartim
Cuma 80.2
Pazartesi 80.0
Fark -200 gr
hosbuldumm..öncelikle hoşgeldin
tatlı krizi için en güzel çözüm tarçınlı süt bence ve kendinle konuşmak gerçekten o tatlıyı canın çok mu çekiyor neden çekiyor can sıkıntısı mı kendine sormak ve su içmek
bunu denicem en kısa zamanda ama muzun da kalorisi yüksek tabi bir tatlı gibi degildir.Tarçınlı süt iyi geliyor mus ama ben tarçın yiyemiyorum.bende buzdolabı posetine muzları dogruyorum.uzerine kakao atıyorum.agzini kapatıp salliyorum poseti.iyice kakao bulaşsın.çıkartıp afiyetle yiyin.aynı bitter cikolata gibi.kakao metabolizma hızlandırıyor.muz zaten meyve.sekersiz tatlı ohhh mis.
bunu denicem en kısa zamanda ama muzun da kalorisi yüksek tabi bir tatlı gibi degildir.Tarçınlı süt iyi geliyor mus ama ben tarçın yiyemiyorum.bende buzdolabı posetine muzları dogruyorum.uzerine kakao atıyorum.agzini kapatıp salliyorum poseti.iyice kakao bulaşsın.çıkartıp afiyetle yiyin.aynı bitter cikolata gibi.kakao metabolizma hızlandırıyor.muz zaten meyve.sekersiz tatlı ohhh mis.
Muz aynı zamanda tok ta tutuyor.bazende canım tatlı istediğinde portakal yiyorum.chia tohumunu gördüm kuş yemi sanmıştım.bunu denicem en kısa zamanda ama muzun da kalorisi yüksek tabi bir tatlı gibi degildir.
bu chia tohumu nasıl olur ben balla denemiştim süte atıp sabah baya tatlı birşey olmustu jöle gibi zararlı mı faydalı mı bilemedim
dişleri tamamsa işin kolay gülüm çatalı batırabileceği büyüklükte yemekler yap patates, köfte, bulgurlu köfteler v.s. meyve bile olur onun boyutuna göre minnak bir tabak ayarla içine sadece sayılı şey koy misal patates yemeği yaptın 3-4 tane koy içine çatalı ver eline kendine de al bir tabak ama senin yemekte azıcık olacak beraber oturun sen sadece kendi yemeğinle ilgilen çok acıktım ne güzelmiş diyerek ye onu umursama (tv açık olmasın yada dikkatini dağıtacak bir şey olmasın)abla beni bile yer disler tamam ama iste yemekleri gorunce ne okursa olsun iykkk demek cikmis
tabiki canim bobrekleri yorar hersey kararın da
yok canim tadi tuzu yogurtla sutle yada suyla temas edince sisen minik tanecikler arkadasin pudingini yapiyorsa tatlidir yoksa nitr bir lezzet benim diyetisyen 3yk verdi ama bu normalde 15g gecmemeli buda 1dolu yk ediyor olctum ben fazlasi zararlı iyi bir omega uc kaynagi ama yok herseyi yedim chiada yedim onunla zayifladim diye bir sehir efsanesu :)
tmm cnm
en guzeli
afiyet olsun canim niye geciktin sen boyle
supersiniz kizlar
sartlama kendini birak vucudunu dinle belkide bu defa cok kolay ineceksin
normalde arada 1yknama benim iki hafta ana ogunum yulaf yada chia
listeye girisun dursun canim basari oykubde dersin aslinda 90la baslamistim diye :)
heryer gitsin
olsun canım almamakta iyi
iki kere cee diyorsun zeynep herseye katmaya calisiyorum listede olmadigin halde ama katilimimi artirsak
bi yerde bi yanlislik var demek vuhdan sonra hep ileri ilk sayfadaki iurallari okudun mu
hosgeldin canim
karın kaslarini calistiriyor
gecmis olsun canim salgin var
hosgeldin canim
çok hoşsun yaaa kuş yemi sandım demişsin yaMuz aynı zamanda tok ta tutuyor.bazende canım tatlı istediğinde portakal yiyorum.chia tohumunu gördüm kuş yemi sanmıştım..bence doğal beslenme düzeninde şekeri ve beyaz ekmeği unlu gıdaları bırakırsan şeker dengen normale döner.asla abur cubur yeme.istediğin kiloya ulassan bile yeme. İçinde ne var bilemediğin seyi midene sokmaya hakkın yok.ALLAH hepimizi istediğimiz kiloya ulaştırsin insallah.
uykusuzluk ödem yapıyor bende 4 e doğru yattım sabah yarım saat hiç bir şey tutamadım eller kasılmış kalmışcuma:70.3
ptesi:70.7
+400 sanirim sebebi gece 1de spor yapmam ama ilk buldugum firsat o oglum su ara cok gec yatıyor,bi haller oldu sabahta cok gec kalkti nen hic alisik degilim erken yatip erken kalksin olmuyor boyle bu hastalik bozfu tum duzenu
Aynen valla pilav makarna beyaz ekmek hamur işi sekerli bisey yersek baş edemiyoruz istahimizla demekki iş bizde bitiyor.çok hoşsun yaaa kuş yemi sandım demişsin yadoğru kuş yemi kadar birşey
cidden ne zaman karbonhidrat ağırlıklı beslensem o gün daha çok yiyesim geliyor ve şekerli şeyler aranıyorum yedikçe yiyesi geliyor insanın metabolizmayı öyle bozuyor
tey tey hani kıtırları çıtırdacaktınız nanekekikle sen üstüne artı çıktınız dur bir balyoz göndereyim size de görün gününüzüCuma 75.800
Pazartesi 76
Fark +200
aynen bizde bitiyor elbette karbonhidrat da yağ da tüketicez bedenin ihtiyacı var ama miktar, ne zaman yediğimiz çok önemli o dengeyi bir kurabilsek zayıflamak aslında çok kolay asıl zor olan kilo almakAynen valla pilav makarna beyaz ekmek hamur işi sekerli bisey yersek baş edemiyoruz istahimizla demekki iş bizde bitiyor.
Amin canım inşallahMuz aynı zamanda tok ta tutuyor.bazende canım tatlı istediğinde portakal yiyorum.chia tohumunu gördüm kuş yemi sanmıştım..bence doğal beslenme düzeninde şekeri ve beyaz ekmeği unlu gıdaları bırakırsan şeker dengen normale döner.asla abur cubur yeme.istediğin kiloya ulassan bile yeme. İçinde ne var bilemediğin seyi midene sokmaya hakkın yok.ALLAH hepimizi istediğimiz kiloya ulaştırsin insallah.
komşuya kahveye gittim geldim bana birisi aferin desiiinçünkü
kaymaklı lokumlar çerezler çikolata çeşitleri drajeler cevizli sucuklar bir sürü ikramlık vardıbir tane bile ağzıma sürmedim, 1 bardak çay 1 fincan dibek kahvesi içtim geldim
kilo vermesem bile almam hiç değilse :)))
şimdi çay koydum eşimle kahvaltı yapıcaz
Ins..ole olur cnm ay genelde pek ole olmuo
kızlar tatlı krizlerine çözümünüz nedr?
beni en çok geren şey tatlı yiyememek. yemekten sonra çayın yanında tatlı yemezsem sanki doymuyorum ben,
psikolojik bagımlılık kesin ama azaltan bi öneriniz falan varsa çok makbule geçer
Kizlar gunaydinnnn misafirim oldugu icin giremiyorm kismetse bu aksam doncem aranizaa bir suru konusmussunuz hepsni okuyp cevap yazcam
Tartim
Cuma 80.2
Pazartesi 80.0
Fark -200 gr
abla beni bile yer disler tamam ama iste yemekleri gorunce ne okursa olsun iykkk demek cikmis
tabiki canim bobrekleri yorar hersey kararın da
yok canim tadi tuzu yogurtla sutle yada suyla temas edince sisen minik tanecikler arkadasin pudingini yapiyorsa tatlidir yoksa nitr bir lezzet benim diyetisyen 3yk verdi ama bu normalde 15g gecmemeli buda 1dolu yk ediyor olctum ben fazlasi zararlı iyi bir omega uc kaynagi ama yok herseyi yedim chiada yedim onunla zayifladim diye bir sehir efsanesu :)
tmm cnm
en guzeli
afiyet olsun canim niye geciktin sen boyle
supersiniz kizlar
sartlama kendini birak vucudunu dinle belkide bu defa cok kolay ineceksin
normalde arada 1yknama benim iki hafta ana ogunum yulaf yada chia
listeye girisun dursun canim basari oykubde dersin aslinda 90la baslamistim diye :)
heryer gitsin
olsun canım almamakta iyi
iki kere cee diyorsun zeynep herseye katmaya calisiyorum listede olmadigin halde ama katilimimi artirsak
bi yerde bi yanlislik var demek vuhdan sonra hep ileri ilk sayfadaki iurallari okudun mu
hosgeldin canim
karın kaslarini calistiriyor
gecmis olsun canim salgin var
hosgeldin canim
cuma:70.3
ptesi:70.7
+400 sanirim sebebi gece 1de spor yapmam ama ilk buldugum firsat o oglum su ara cok gec yatıyor,bi haller oldu sabahta cok gec kalkti nen hic alisik degilim erken yatip erken kalksin olmuyor boyle bu hastalik bozfu tum duzenu
Cuma 75.800
Pazartesi 76
Fark +200
Bende kıtırımtey tey hani kıtırları çıtırdacaktınız nanekekikle sen üstüne artı çıktınız dur bir balyoz göndereyim size de görün gününüzü
bizim ekip nerdesiniz gelin gelin de görün şu çıtır pıtırları güyaaa bizi ezeceklerdi pehhhhhhh(hadi bana gıcık ol hırs yap cumaya ağzımın payını ver bebeemm)
(bizim gurupta kimler vardı unuttum yaaff)
gülüm benim hafıza yarı bunakla eş değer sen de profilinin altına kilonu yazsan bari oradan bakıp kurtarırımBende kıtırım
onu iyi söyledin bende yazayım da baktıkça ilerlemeyi takip ederimgülüm benim hafıza yarı bunakla eş değer sen de profilinin altına kilonu yazsan bari oradan bakıp kurtarırım
buraya geleli 1 hafta oldu hala herkesi karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?