Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

+100un sebevi hersey olabilir canim kas sismistir vs vs sikilma cumaya guzel eksi gelir
wuhuuuu tebrikler
Tekrar merhaba kızlar daha yeni olduğum için tam bilmiyorum cumadan cumaya tartılıyoruz değilmi ozaman cumayı bekliyorum sabırsızlıkla
cuma ve ptesi canim ama senin giridini yaomam icin hugun tartilmadiysan yarin sabah ac olarak tartil
bizde senide tartiyida dort gozle bekliyoriz
Hoşbuşdum kızlar , evlendiğimde 49 kiloydum,2 Doğum ve çocukları büyütme dönemi derken bu kilolara çıktım , artık kendime bakmamın zamanı geldi, bu yaza kilolu girmek istemiyorum
hepimizin ortak amaci hadi insallah

inisulin direnci olabilir yada beyin zehirlenmesi o kadar zehirlemisiz ji beynimizu asmak zor ama imkansiz degil canim
hosgeldin ilk olarak kendini tanitirmisin kac kgsun hedef ne ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettigini bildirirsen
Kizlar gunaydinnnn misafirim oldugu icin giremiyorm kismetse bu aksam doncem aranizaa bir suru konusmussunuz hepsni okuyp cevap yazcam
Tartim
Cuma 80.2
Pazartesi 80.0
Fark -200 gr
bir ekside buradan geldi golll oldu

hosbuldumm..

benimki çocukluktan beri böyle bir çözüm bulamadım ne yazik ki. aslında cok yemek yemem ama tatlı olmadan yaşayamıyorum. bunu çözrsem kesin kilo veririm.
teşekkürler tavsiye için

bunu denicem en kısa zamanda ama muzun da kalorisi yüksek tabi bir tatlı gibi degildir.

bu chia tohumu nasıl olur ben balla denemiştim süte atıp sabah baya tatlı birşey olmustu jöle gibi zararlı mı faydalı mı bilemedim

bunu denicem en kısa zamanda ama muzun da kalorisi yüksek tabi bir tatlı gibi degildir.

bu chia tohumu nasıl olur ben balla denemiştim süte atıp sabah baya tatlı birşey olmustu jöle gibi zararlı mı faydalı mı bilemedim

Muz aynı zamanda tok ta tutuyor.bazende canım tatlı istediğinde portakal yiyorum.chia tohumunu gördüm kuş yemi sanmıştım..bence doğal beslenme düzeninde şekeri ve beyaz ekmeği unlu gıdaları bırakırsan şeker dengen normale döner.asla abur cubur yeme.istediğin kiloya ulassan bile yeme. İçinde ne var bilemediğin seyi midene sokmaya hakkın yok.ALLAH hepimizi istediğimiz kiloya ulaştırsin insallah.

dişleri tamamsa işin kolay gülüm çatalı batırabileceği büyüklükte yemekler yap patates, köfte, bulgurlu köfteler v.s. meyve bile olur onun boyutuna göre minnak bir tabak ayarla içine sadece sayılı şey koy misal patates yemeği yaptın 3-4 tane koy içine çatalı ver eline kendine de al bir tabak ama senin yemekte azıcık olacak beraber oturun sen sadece kendi yemeğinle ilgilen çok acıktım ne güzelmiş diyerek ye onu umursama (tv açık olmasın yada dikkatini dağıtacak bir şey olmasın)
baktın o da yiyor ses etme yemiyorsa yiyecek misin diye sor yok derse o zaman ben yerim de ve onun tabağından bir parça ye hala yemezse hepsini ye tabakları al kaldır yemekten bahsetme bir daha ki öğüne aynını yap en fazla 2-3 gün sonra senden önce tabağa atılır bu işe yaramazsa başka metod deneriz (şimdiye kadar yeme sorunu olupta yediremediğim çocuk çıkmadı şükür) :))))))))))

çok hoşsun yaaa kuş yemi sandım demişsin ya doğru kuş yemi kadar birşey
cidden ne zaman karbonhidrat ağırlıklı beslensem o gün daha çok yiyesim geliyor ve şekerli şeyler aranıyorum yedikçe yiyesi geliyor insanın metabolizmayı öyle bozuyor

uykusuzluk ödem yapıyor bende 4 e doğru yattım sabah yarım saat hiç bir şey tutamadım eller kasılmış kalmış
oğluşun hastalandı diye düzeni bozuldu da geç yatıyor değil mi her zaman bu kadar geç yatmıyordur inşallah

Aynen valla pilav makarna beyaz ekmek hamur işi sekerli bisey yersek baş edemiyoruz istahimizla demekki iş bizde bitiyor.

Cuma 75.800
Pazartesi 76
Fark +200
tey tey hani kıtırları çıtırdacaktınız nanekekikle sen üstüne artı çıktınız dur bir balyoz göndereyim size de görün gününüzü
bizim ekip nerdesiniz gelin gelin de görün şu çıtır pıtırları güyaaa bizi ezeceklerdi pehhhhhhh(hadi bana gıcık ol hırs yap cumaya ağzımın payını ver bebeemm)
(bizim gurupta kimler vardı unuttum yaaff)

Aynen valla pilav makarna beyaz ekmek hamur işi sekerli bisey yersek baş edemiyoruz istahimizla demekki iş bizde bitiyor.
aynen bizde bitiyor elbette karbonhidrat da yağ da tüketicez bedenin ihtiyacı var ama miktar, ne zaman yediğimiz çok önemli o dengeyi bir kurabilsek zayıflamak aslında çok kolay asıl zor olan kilo almak

Amin canım inşallah

Süpetsin onca şekerun aradından ağzına atmamışsın. Bu da azmini gösteriyot. Tebrikler canım.

Ins..ole olur cnm ay genelde pek ole olmuo

Olur olur. İyi düşünmek işe yarıyor. Bir de cumaya kadar tartılma hep. Düzenini koru.

Ben daha yeni başladım canım.
Okulda bir arkadaş diyetisyene gidiyof o da tatlıyı çok seviuor. Doktor tarçınlı süt
Yine tarçınlı elma veya incirle hurma vermiş. Ara öğünde onun favorisi 2 incirin arasına 1 cevizi oaylaştırıyor. Tadı da çok güzrl. Aralarda bunu yersen tatlıya ihtiyaç duymassın demiß.

Kizlar gunaydinnnn misafirim oldugu icin giremiyorm kismetse bu aksam doncem aranizaa bir suru konusmussunuz hepsni okuyp cevap yazcam
Tartim
Cuma 80.2
Pazartesi 80.0
Fark -200 gr

Az oldin candan oldun.

Teşekkürler kaptancım.

Kesinlikle spor olabilir.

Cuma 75.800
Pazartesi 76
Fark +200

Hadi cumaya gidecek inşallah o 200 gr canım.
Gayret bekliyoruz.

Bende kıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…