Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne kadarlik senin bebia cnm ya benimkide gec yatio ne kadar erkende kaldirsan 10 dklik uyku kizceye 3 saat yetio ya

sanirim benim sorunum yemiyor diye surekli birseyler teklif etmek deneyecegim
Cuma 75.800
Pazartesi 76
Fark +200
hobaaa sende mi
bebeklikte 19:30-20 di sonra 20-20:30 oldu simdilerde oyunu birakamoyor babada cok hareketli ama max 21:00_21:30du su ara cildordi ara ara oluyor boyle saat 23:30 olmus hala babasının tepesinde

resmen rexil olduk :)

Canim haklisin inan giremesemde cok dikkat ediyorum,bu hafta biraz stresli, su bir kac gun gecsin insallah toparlarim ben hem cumaya kesin eksi olucam soz veriyorum.

bu iki günlük pirinç lapası diyetini yapan var mı arkadaşlar??
benım regli dönemime az kaldı baya su atıyormus bu diyet vücuttan? 2 kg verildiğini söylemişler.

hadi insallah aldim sozu cunku bu +500 _500ler yapisti sana

izinde ama rahat birakmiyoruz hic
Aslinda sadece gecen hafta sabittim onun disinda her hafta eksi goruyorum (on bes tatil disinda) ama yeterli degil tabi,artik ellileri gormek istiyorum, yaza bir sey kalmadi

Valla pembis yazilari goremeyince merak ediyorum zuhal ablayi,iyi olsunda toparlayinca muhakkak gelir

Kizlar gurubumuza yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz,ben zeynep 30 yasindayim,ogretmenim,2.5 yillik evliyim ve bir senedir bu guruptayim.yazin mezun oldum ama yalniz kalinca kilomu koruyamiyorum o nedenle motivasyon amacli buralardayim.

Umarim sizlerde en yakin zamanda fazlaliklarinizdan kurtulur istediginiz bedene kavusursunuz.

Mefkurem abla dunu anlat bi bakalim ne yaptiniz dunurler kaynastimi valla masallah ben yurtdisina gidenler gelenek goreneklerden mahrum kalir sanirdim sende hepsi super
kaynaştılar cnm
Yan tarafta oturan görümcemlerde vardı
Baya yoruldum
Bugün burda karnaval var, yarı tatil gibi bişey
Koca da evde

Takımı takip ettiğin ne kadan da belli izine çıkalı oldu biraz

kaynaştılar cnm
Baya yoruldum
Koca da evde

oo baya yorulmussun abla
senin kocadami kiziyor telefonla ugrasmans ne cejtij bu kocalardan

Oğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
Cok geçmiş olsun canim

Selam kızlar bende geldim 1.65 boy 78 kiloyum hedefim 60 kilo olmak,bu arada hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm,inşallah çabuk veririm.
Hosgeldin canim
Kilo vermemek için vücut kendini kitledi belki de kilo verirken vücut illa bir yerlerde takılıyor sen de bu kiloda takılmış olabilirsin ben de merak ediyorum hangi kiloda takilacagimi. Yapılacak sey vücudu şaşırtmak benim bir diyetisyen vardi hep aynı liste üzerinde oynardi ki takıldığım noktada başka alternatiflerimiz olsun da liste hakkımız bitmesin diye ve haftada 3 günden fazla spor önermezdi o da sadece yürüyüş tabi cok kilolu oldugumdan. Şimdi sabret yine takiliyorsa vücudu sasirtacak birseyler yap sabah aksam spor ekstra çaylar detoks sulari kurler vb değişik dukana göre uygulayabilecegin birseyler dukan da böbrekleri yoruyor diye biliyorum bir de uzun vadede korunmasi zor mi acaba. Neyse umarım birlikte devam ederiz de etkilerine de şahit olup fikir sahibi olurum
Kocaman aferinnn sana alkisss
Spoor spor spor spor.....
Hurmayi yuvarlayip kakaoya batırıp kurdan batir cikolata topu hissi veriyor sanirim denemedim de merve bilge atalay diye bir jiyetisyen1var instagram sayfasinda gördüm mantikli geldi

1deki spor nasil etkiledi anlamadim ben

Yettim gayri listelerimizde bize hiç tolerans tanımayan affetmeyen gözümüzün yaşına bakmayan hatunlar ne iş arkandayim ekim2009 yürü

25aylik oldu canim su emme isi bitse inan daha duzenli olacak hu uykular

Kesinlikle emme bitince uyku da düzene giriyor. Ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsun. Ben 2 yaşında bırsktırmıştım.

Hoşbulduk canım.
Ben elif. 93 kg olarsk hayatına devsm eden dombili bir gatunum.
İnşallah sizinle vereceģim.

kaynaştılar cnm
Baya yoruldum
Koca da evde

Oooo sen bayağı kalabalıkmişsın canım.
Hafi geçmiş olsun. Yorucu olmuştur. Ama ćok ince bir düşünce. Çok kibarsı .

kaynaştılar cnm
Baya yoruldum
Koca da evde

Ahanda ortaya cikti gecmisi takip etmedigim
Izne ciktigini biluyordum abla ama donmussundur diye dusundum,bu arada kilo duurmun nedir?

Menumu yazayim yoksa sabaha kalıyor
08.00
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
10.30
1bardak süt
12.00
1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
5 yk yumurtali ispanak
13.30 14.30
1 saat tempolu yürüyüş
16.30
Biraz karnabahar sapı dograrken yedim
3 ceviz
18.30
6 yk karnabahar
2 3 kaşık yoğurt
21.30
1 sütlü kahve
Daha şimdiden 2.5 litre su içtim 3ten fazla olur.
Gun içinde limonlu sıcak su rezene siyah cay içtim.
1 saat yürüme arti 20 mekik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…