- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.281
iyi olur ilerledikçe görüp moralin yükselironu iyi söyledin bende yazayım da baktıkça ilerlemeyi takip ederim
ama duruma yazdım gözükmüyor neden acaba başka yere mi yazmak lazım?iyi olur ilerledikçe görüp moralin yükselir
cuma:70.3
ptesi:70.7
+400 sanirim sebebi gece 1de spor yapmam ama ilk buldugum firsat o oglum su ara cok gec yatıyor,bi haller oldu sabahta cok gec kalkti nen hic alisik degilim erken yatip erken kalksin olmuyor boyle bu hastalik bozfu tum duzenu
sanirim benim sorunum yemiyor diye surekli birseyler teklif etmek deneyecegimdişleri tamamsa işin kolay gülüm çatalı batırabileceği büyüklükte yemekler yap patates, köfte, bulgurlu köfteler v.s. meyve bile olur onun boyutuna göre minnak bir tabak ayarla içine sadece sayılı şey koy misal patates yemeği yaptın 3-4 tane koy içine çatalı ver eline kendine de al bir tabak ama senin yemekte azıcık olacak beraber oturun sen sadece kendi yemeğinle ilgilen çok acıktım ne güzelmiş diyerek ye onu umursama (tv açık olmasın yada dikkatini dağıtacak bir şey olmasın)
baktın o da yiyor ses etme yemiyorsa yiyecek misin diye sor yok derse o zaman ben yerim de ve onun tabağından bir parça ye hala yemezse hepsini ye tabakları al kaldır yemekten bahsetme bir daha ki öğüne aynını yap en fazla 2-3 gün sonra senden önce tabağa atılır bu işe yaramazsa başka metod deneriz (şimdiye kadar yeme sorunu olupta yediremediğim çocuk çıkmadı şükür) :))))))))))
hobaaa sende miCuma 75.800
Pazartesi 76
Fark +200
bebeklikte 19:30-20 di sonra 20-20:30 oldu simdilerde oyunu birakamoyor babada cok hareketli ama max 21:00_21:30du su ara cildordi ara ara oluyor boyle saat 23:30 olmus hala babasının tepesindeuykusuzluk ödem yapıyor bende 4 e doğru yattım sabah yarım saat hiç bir şey tutamadım eller kasılmış kalmış
oğluşun hastalandı diye düzeni bozuldu da geç yatıyor değil mi her zaman bu kadar geç yatmıyordur inşallah
resmen rexil olduk :)tey tey hani kıtırları çıtırdacaktınız nanekekikle sen üstüne artı çıktınız dur bir balyoz göndereyim size de görün gününüzü
bizim ekip nerdesiniz gelin gelin de görün şu çıtır pıtırları güyaaa bizi ezeceklerdi pehhhhhhh(hadi bana gıcık ol hırs yap cumaya ağzımın payını ver bebeemm)
(bizim gurupta kimler vardı unuttum yaaff)
Özel başlığa yaz canım durum mesajı yalnızca profilinde gözükür.ay olmadı galiba yanlış yere mi yazdım bir kontrol eder misiniz?
Canim haklisin inan giremesemde cok dikkat ediyorum,bu hafta biraz stresli, su bir kac gun gecsin insallah toparlarim ben hem cumaya kesin eksi olucam soz veriyorum.abla beni bile yer disler tamam ama iste yemekleri gorunce ne okursa olsun iykkk demek cikmis
tabiki canim bobrekleri yorar hersey kararın da
yok canim tadi tuzu yogurtla sutle yada suyla temas edince sisen minik tanecikler arkadasin pudingini yapiyorsa tatlidir yoksa nitr bir lezzet benim diyetisyen 3yk verdi ama bu normalde 15g gecmemeli buda 1dolu yk ediyor olctum ben fazlasi zararlı iyi bir omega uc kaynagi ama yok herseyi yedim chiada yedim onunla zayifladim diye bir sehir efsanesu :)
tmm cnm
en guzeli
afiyet olsun canim niye geciktin sen boyle
supersiniz kizlar
sartlama kendini birak vucudunu dinle belkide bu defa cok kolay ineceksin
normalde arada 1yknama benim iki hafta ana ogunum yulaf yada chia
listeye girisun dursun canim basari oykubde dersin aslinda 90la baslamistim diye :)
heryer gitsin
olsun canım almamakta iyi
iki kere cee diyorsun zeynep herseye katmaya calisiyorum listede olmadigin halde ama katilimimi artirsak
bi yerde bi yanlislik var demek vuhdan sonra hep ileri ilk sayfadaki iurallari okudun mu
hosgeldin canim
karın kaslarini calistiriyor
gecmis olsun canim salgin var
hosgeldin canim
25aylik oldu canim su emme isi bitse inan daha duzenli olacak hu uykularNe kadarlik senin bebia cnm ya benimkide gec yatio ne kadar erkende kaldirsan 10 dklik uyku kizceye 3 saat yetio ya
hadi insallah aldim sozu cunku bu +500 _500ler yapisti sanaCanim haklisin inan giremesemde cok dikkat ediyorum,bu hafta biraz stresli, su bir kac gun gecsin insallah toparlarim ben hem cumaya kesin eksi olucam soz veriyorum.
izinde ama rahat birakmiyoruz hicNorth River zuhal abla nerelerde izin de mi pek girmiyor galiba.
Aslinda sadece gecen hafta sabittim onun disinda her hafta eksi goruyorum (on bes tatil disinda) ama yeterli degil tabi,artik ellileri gormek istiyorum, yaza bir sey kalmadihadi insallah aldim sozu cunku bu +500 _500ler yapisti sana
izinde ama rahat birakmiyoruz hic
kaynaştılar cnmMefkurem abla dunu anlat bi bakalim ne yaptiniz dunurler kaynastimi valla masallah ben yurtdisina gidenler gelenek goreneklerden mahrum kalir sanirdim sende hepsi super
Takımı takip ettiğin ne kadan da belliAslinda sadece gecen hafta sabittim onun disinda her hafta eksi goruyorum (on bes tatil disinda) ama yeterli degil tabi,artik ellileri gormek istiyorum, yaza bir sey kalmadi
Valla pembis yazilari goremeyince merak ediyorum zuhal ablayi,iyi olsunda toparlayinca muhakkak gelir
oo baya yorulmussun ablakaynaştılar cnm
Yan tarafta oturan görümcemlerde vardı
Baya yoruldum
Bugün burda karnaval var, yarı tatil gibi bişey
Koca da evde
Takımı takip ettiğin ne kadan da belliizine çıkalı oldu biraz
Cok geçmiş olsun canimOğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
Hosgeldin canimSelam kızlar bende geldim 1.65 boy 78 kiloyum hedefim 60 kilo olmak,bu arada hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm,inşallah çabuk veririm.
Kilo vermemek için vücut kendini kitledi belki de kilo verirken vücut illa bir yerlerde takılıyor sen de bu kiloda takılmış olabilirsin ben de merak ediyorum hangi kiloda takilacagimi. Yapılacak sey vücudu şaşırtmak benim bir diyetisyen vardi hep aynı liste üzerinde oynardi ki takıldığım noktada başka alternatiflerimiz olsun da liste hakkımız bitmesin diye ve haftada 3 günden fazla spor önermezdi o da sadece yürüyüş tabi cok kilolu oldugumdan. Şimdi sabret yine takiliyorsa vücudu sasirtacak birseyler yap sabah aksam spor ekstra çaylar detoks sulari kurler vb değişik dukana göre uygulayabilecegin birseyler dukan da böbrekleri yoruyor diye biliyorum bir de uzun vadede korunmasi zor mi acaba. Neyse umarım birlikte devam ederiz de etkilerine de şahit olup fikir sahibi olurumMerhaba Arkadaşlar,
Cuma: 76.4
Pazartesi: 76.5
+100 gram
Hiç kaçamak yapmadım, bir de pilatese gittim, ya sabır çekiyorum. Olsa olsa suyu az içtiğimden oluyor diye düşünüyorum, suyu artırmaya çalışacağım.
Kocaman aferinnn sana alkissskomşuya kahveye gittim geldim bana birisi aferin desiiinçünkü
kaymaklı lokumlar çerezler çikolata çeşitleri drajeler cevizli sucuklar bir sürü ikramlık vardıbir tane bile ağzıma sürmedim, 1 bardak çay 1 fincan dibek kahvesi içtim geldim
kilo vermesem bile almam hiç değilse :)))
şimdi çay koydum eşimle kahvaltı yapıcaz
Spoor spor spor spor.....kızlar tatlı krizlerine çözümünüz nedr?
beni en çok geren şey tatlı yiyememek. yemekten sonra çayın yanında tatlı yemezsem sanki doymuyorum ben,
psikolojik bagımlılık kesin ama azaltan bi öneriniz falan varsa çok makbule geçer
Hurmayi yuvarlayip kakaoya batırıp kurdan batir cikolata topu hissi veriyor sanirim denemedim de merve bilge atalay diye bir jiyetisyen1var instagram sayfasinda gördüm mantikli geldiTarçınlı süt iyi geliyor mus ama ben tarçın yiyemiyorum.bende buzdolabı posetine muzları dogruyorum.uzerine kakao atıyorum.agzini kapatıp salliyorum poseti.iyice kakao bulaşsın.çıkartıp afiyetle yiyin.aynı bitter cikolata gibi.kakao metabolizma hızlandırıyor.muz zaten meyve.sekersiz tatlı ohhh mis.
1deki spor nasil etkiledi anlamadim bencuma:70.3
ptesi:70.7
+400 sanirim sebebi gece 1de spor yapmam ama ilk buldugum firsat o oglum su ara cok gec yatıyor,bi haller oldu sabahta cok gec kalkti nen hic alisik degilim erken yatip erken kalksin olmuyor boyle bu hastalik bozfu tum duzenu
Yettim gayritey tey hani kıtırları çıtırdacaktınız nanekekikle sen üstüne artı çıktınız dur bir balyoz göndereyim size de görün gününüzü
bizim ekip nerdesiniz gelin gelin de görün şu çıtır pıtırları güyaaa bizi ezeceklerdi pehhhhhhh(hadi bana gıcık ol hırs yap cumaya ağzımın payını ver bebeemm)
(bizim gurupta kimler vardı unuttum yaaff)
25aylik oldu canim su emme isi bitse inan daha duzenli olacak hu uykular
Kizlar gurubumuza yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz,ben zeynep 30 yasindayim,ogretmenim,2.5 yillik evliyim ve bir senedir bu guruptayim.yazin mezun oldum ama yalniz kalinca kilomu koruyamiyorum o nedenle motivasyon amacli buralardayim.
Umarim sizlerde en yakin zamanda fazlaliklarinizdan kurtulur istediginiz bedene kavusursunuz.
kaynaştılar cnm
Baya yoruldum
Koca da evde
Ahanda ortaya cikti gecmisi takip etmedigimkaynaştılar cnm
Baya yoruldum
Koca da evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?