Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yazayım menümü Sabah 2 yumurta,1 dilim çavdar ekmeği. Ara 7 tane badem. Öğle közlenmiş patlıcan kırmızı biber salata 1 dilim çavdar ekmeği. Ara 1 su bardağı ayran. Akşam 2 kaşık sulu köfte yiyip bitirecem inşallah

Kizlar erkenden menumu yazayim

Sabah bir kasik corek otu yagi.

Kahvalti:08.00 bir haslanmis yum,1 kk ppeynir,7 zeytin,1 dilim ekmek ve yesil cay.

Ogle12.00 ispanakli yogurt bir tabak ve dort yk tavuklu bulgur pilavi.

Ara ogun yarim bardak sut ve iki ceviz.

Aksam:17.45 bir kase tarhana corbasi,alti kasik kadar zeytinyagli patlican yemegi ve bir bardak ayran.

2 litre su,spor yok.

Habinar .
Geçen sana cevap yazmıştım okumuş muydun iyihissetmektv var youtubeda. Orda biraz takılır mısın. O pasif agresifin altinda yatan temel sebebi belki kesfedersin. Psikoloji ilgini çekiyor anladığım. Bak o tikinircasina yeme sendromu tanisini kendime koydum. Ne varsa hakkinda okudum. Biraz gozlemledim. Sonra var dedim neden olduğunu kaynağını aradım düşündüm. Sonra bu gerçekle Yüzleştim kabullendim ve suan bu sendrom kalktı ortadan. 2 haftadir yasamadim Allaha şükür normalde her gün gün aşırı vs yasardim. Psikiloji böyle ilerliyor. Derinlere inmek ortaya çıkarmak yüzleşmek ve kabullenmek canim. Sonra da hayatindaki alışkanlıkları değiştirmek. Umarim faydam dokunur.

Ya doğumdan sonra 86.5 a düşmüştüm sonra 93e çıktım. Işte 93ten 1 2 ayda 88e indim sonra 91e çıkıp şimdi 86.6 oldum. Ve yüzümde iyice farketiim ki ince çizgiler belirmeye basladi yani yanaklarimda gülerken konuşurken. Ben kırışıklığı da kafaya en az kilo kadar takacagimdan eminim. Lütfen kirisikliklara dair fikri olan yazsın. Hedeflerimize ulaşırken güzel görünmeye de gayret sarfetmeliyiz dimi

yemek için asla teklif etme sadece yemek zamanı aç mısın diye sor
uyku saatleri gayet iyi aslın da yemek sorununu da çözdünüz mü harika olur gelişimi sorunsuz olur inşallah
o yazıdan sonra cumaya da ben rezil olmayayım diye akşam menüsünü değiştim evdekiler ayrı ben ayrı yedik :))

göz çevresi için kayısı çekirdeği yağı kullan
şu 300-500 liralık göz çevresi kremleri var ya onların ana maddesi de kayısı çekirdeği yağıymış
ben bir kaç önce alnımda sağ tarafında büyüteçli ayna da bakarken çizgi oluşmaya başladığını fark ettim oraya da sürdüm şimdi yok :))

menüm
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
10 yeşil zeytin+ 2 siyah
2 çeri domates 2 çatal peynir
4-5 dilim salatalık

ara (komşum geldiğinde) 3 -3.5 gibi

bir kaç çiğ fındıkla badem
2 gün kurusu (islimsiz) kayısı

akşam 18:30
2 kaşık yoğurtla 1 küçük elma
4 yemek kaşığı dolusu z.y. barbunya

7:30 1 bardak süt

09:00 peynirli tost - yağsız- , domates , şekersiz açık çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon döner, yağsız salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, 2.5 litre su (ufacık bir kaçamak yapıp az şekerli kahve içtim )

18:50 6 kaşık karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı ve bol ekşili salata, 2 bardak kendi yaptığım ayran

21:00 1 meyve (portakal yiyeceğim)

Başlangıç Kilom: 93
Güncel Kilom: 91,8
Hedef Kilom: 85

Spor yerine bahar temizliği yaptım :) Bir de yatmadan balon şişireceğim.

Habinar askrhpozitif Mefkurem @nanekekik

10:00 kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir.2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
14:00ara: şekersiz ıhlamur,elma
18:30ksam:1kepçe yayla çorbası,4 yaprak sarması( küçük parmağım kadar)yoğurt,salata,4 yk kaşığı haşlanmış et bir dilim ekmek
Ara: beyaz çay henüz içmedim
Spor:45 dk yürüyüş
Su 2,5 litre

Bugunku menum:
Sabah: 1d ekmek
1 ceviz
4 zeytin
bir dilim peynir
1kasik ari sutu bal polen karisimi
Ara: 2 kepekli tatli biskuvi
Oglen: 1d ekmek yumurtali ispanak yogurt
Ara:1 portakal
Aksam:balik bir kase corba salata
Arada da havuc yemeyi planliyorum :)
2.5 lt su. 40 dk yuruyus

menum
sabah 8 , 1 haslanmis yumurta 1/2 tam bugday ekmegi, sekersiz cay

ogle 12, yesil salata uzerine ton baligi

ara 3, 4-5 adet badem ve findik

aksam 6, bulgurlu ispanak ve yogurt

bol su ictim ve 1 adet elma tarcin yesil cay

birazdan leslie 3 mile yapicam

aksama kadar nasil dayandin ogle yemegi olmadan ben hic yapamiyorum

Kizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin her seferinde pazartesi bole cok hevesleniom cumaya degisen bisi olmuo ama yinede guzel rakam

Cuma 67.5
Bugun 66.8
Fark 700 gr
tebrikler canım çok ii cumaya da güzel olcak inşallahhh

Cuma:90
Bugün 89.5
Fark:0.5
tebrikler tatlımmmm super

Cuma 93.5
Bu gün : 92.6 kg
Fark 900 gram
superrrr tebrik ederim

bence de çok kısıtlamak da ii deil sonrasında saldırıyo insan resmen en sağlıklı sekilde ineceksin 80 in altına tatlımm

cuma 97.9
p.tesi 97.9
ben de değişen kilo yok
cumaya daha ii olur inşallah tatlım sabit kalmışşın bence o da iyi

Kizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece
kaçamaktan değildir canım o dediğin gibi stres etkiliyo olabilir biraz kafanı dinlendirebilirsin bence o da inanılmaz etkiliyor
Oğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
geçmiş olsun canım

toparlarsın canım kardiyo ağırlıklı egzersizler tervih edersen en azından simdilik daha faydalı olcagını düşünüyorum

kaptanım sen halledersin arada olur öyle malesef her zaman düzenimiz aynı sekilde gitmiyo inşallah en yakın zamanda kurtulursun hastalıklardan
Hoşbuldum :) tmm yarın sabah tartılıp yazıcam

Kızlar bugün bir hırsla başladım bakalım hiç kaçamak yapmadan süper hissediyorum kendimi
hoşgeldiniz kızlar ben seren 27 yaşında şimdilik ev hanımıyım çok memnun oldummm :)
afiyet olsun canım

afiyet olsunnn :)
afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…