- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.301
kusura bakma gülüm ben pc kapatıp çıkmıştım komşum geldiama duruma yazdım gözükmüyor neden acaba başka yere mi yazmak lazım?
yemek için asla teklif etme sadece yemek zamanı aç mısın diye sorsanirim benim sorunum yemiyor diye surekli birseyler teklif etmek deneyecegim
hobaaa sende mi
bebeklikte 19:30-20 di sonra 20-20:30 oldu simdilerde oyunu birakamoyor babada cok hareketli ama max 21:00_21:30du su ara cildordi ara ara oluyor boyle saat 23:30 olmus hala babasının tepesinde
resmen rexil olduk :)
göz çevresi için kayısı çekirdeği yağı kullanYa doğumdan sonra 86.5 a düşmüştüm sonra 93e çıktım. Işte 93ten 1 2 ayda 88e indim sonra 91e çıkıp şimdi 86.6 oldum. Ve yüzümde iyice farketiim ki ince çizgiler belirmeye basladi yani yanaklarimda gülerken konuşurken. Ben kırışıklığı da kafaya en az kilo kadar takacagimdan eminim. Lütfen kirisikliklara dair fikri olan yazsın. Hedeflerimize ulaşırken güzel görünmeye de gayret sarfetmeliyiz dimi
10:00 kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir.2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
14:00ara: şekersiz ıhlamur,elma
18:30ksam:1kepçe yayla çorbası,4 yaprak sarması( küçük parmağım kadar)yoğurt,salata,4 yk kaşığı haşlanmış et bir dilim ekmek
Ara: beyaz çay henüz içmedim
Spor:45 dk yürüyüş
Su 2,5 litre
Yazarken farkettim bende.oğlusum rahatsız koşuşturmacadan yiyememisim.aksama kadar nasil dayandin ogle yemegi olmadan ben hic yapamiyorum
tebrikler canım çok ii cumaya da güzel olcak inşallahhhKizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin her seferinde pazartesi bole cok hevesleniom cumaya degisen bisi olmuo ama yinede guzel rakam
Cuma 67.5
Bugun 66.8
Fark 700 gr
tebrikler tatlımmmm superCuma:90
Bugün 89.5
Fark:0.5
superrrr tebrik ederimCuma 93.5
Bu gün : 92.6 kg
Fark 900 gram
bence de çok kısıtlamak da ii deil sonrasında saldırıyo insan resmen en sağlıklı sekilde ineceksin 80 in altına tatlımmKilomu yazip sonra mesajlarinizi okuyayim
Cuma: 87.2
Pztsi: 86.6
Fark: 600 gr
Sizi seviyorum kızlar. Korusam yeter bu haftasonu derken vermisim bile sizin korkunuzdan :)) en çok 80 kilonun altina düşerken size ihtiyacım olacak. 10 senedir 80 altına inemedim doğru düzgün. Çok sert sporlar ve sıkı diyetlerle ancak inebilirim. O yüzden şimdi çok kisitlamiyorum ki zamaninda çok kısıtlı diyetler yapıp sonrasinda acısını pis çıkarmıştım.
cumaya daha ii olur inşallah tatlım sabit kalmışşın bence o da iyicuma 97.9
p.tesi 97.9
ben de değişen kilo yok
kaçamaktan değildir canım o dediğin gibi stres etkiliyo olabilir biraz kafanı dinlendirebilirsin bence o da inanılmaz etkiliyorKizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece
geçmiş olsun canımOğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
toparlarsın canım kardiyo ağırlıklı egzersizler tervih edersen en azından simdilik daha faydalı olcagını düşünüyorumMerhaba Arkadaşlar,
Cuma: 76.4
Pazartesi: 76.5
+100 gram
Hiç kaçamak yapmadım, bir de pilatese gittim, ya sabır çekiyorum. Olsa olsa suyu az içtiğimden oluyor diye düşünüyorum, suyu artırmaya çalışacağım.
kaptanım sen halledersin arada olur öyle malesef her zaman düzenimiz aynı sekilde gitmiyo inşallah en yakın zamanda kurtulursun hastalıklardancuma:70.3
ptesi:70.7
+400 sanirim sebebi gece 1de spor yapmam ama ilk buldugum firsat o oglum su ara cok gec yatıyor,bi haller oldu sabahta cok gec kalkti nen hic alisik degilim erken yatip erken kalksin olmuyor boyle bu hastalik bozfu tum duzenu
Hoşbuldum :) tmm yarın sabah tartılıp yazıcam
hoşgeldiniz kızlar ben seren 27 yaşında şimdilik ev hanımıyım çok memnun oldummm :)Kızlar bugün bir hırsla başladım bakalım hiç kaçamak yapmadan süper hissediyorum kendimi
afiyet olsun canım10:00 kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir.2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
14:00ara: şekersiz ıhlamur,elma
18:30ksam:1kepçe yayla çorbası,4 yaprak sarması( küçük parmağım kadar)yoğurt,salata,4 yk kaşığı haşlanmış et bir dilim ekmek
Ara: beyaz çay henüz içmedim
Spor:45 dk yürüyüş
Su 2,5 litre
afiyet olsunnn :)Bugunku menum:
Sabah: 1d ekmek
1 ceviz
4 zeytin
bir dilim peynir
1kasik ari sutu bal polen karisimi
Ara: 2 kepekli tatli biskuvi
Oglen: 1d ekmek yumurtali ispanak yogurt
Ara:1 portakal
Aksam:balik bir kase corba salata
Arada da havuc yemeyi planliyorum :)
2.5 lt su. 40 dk yuruyus
afiyet olsunnmenum
sabah 8 , 1 haslanmis yumurta 1/2 tam bugday ekmegi, sekersiz cay
ogle 12, yesil salata uzerine ton baligi
ara 3, 4-5 adet badem ve findik
aksam 6, bulgurlu ispanak ve yogurt
bol su ictim ve 1 adet elma tarcin yesil cay
birazdan leslie 3 mile yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?