- 24 Ağustos 2015
- 61
- 74
- 8
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.321
Yazarken farkettim bende.oğlusum rahatsız koşuşturmacadan yiyememisim.
Valla kuzum içim yoruldu benim annem ne kemik ameliyatları geçirdi bir kere ağzından Off duymadım kv ağlıyor yaşlar akıyor gözünden inanamıyorum yani seni psikologa götürelim mi dedim olur dedi. Fizik te dr la konuştum ağrı eşiği düşük sanırım teyze nin dedi. Bastonsuz bile yürüyor aslında eşim idare et napalım diyor neyseki Hayır dua ediyor :)valla kivi guzeli oldum ama pek bi etkisi yok simdilik
bebce sen pompasiz plAtes topu sisir
bu hafta balon haftaya mekik yapariz
kiz erkekler surekli yagdan kilodan bahasedeni ne yapsin +18bolumune takilir
tamamdir not alacagim balonculari
sende ona gore hafif aporlar yaparsin canim yuruyus vs balon sart degil
sana da tatlim
tesekkurler
:)
ahaaa birsey daha ogrendim
giden ger gr hedefe yaklasmak ne guzel
menu guzel degisiklik olmazsa
afiyet olsun guzel ortim pitircigim
bi kahvede ben aliyim
canim corbanin tarifini versene oglana yapiyim belki yer ya beynim durdu bu cocuk hicbirsey yemiyor
valla benim anneannede cok tatli canlidir ama 15gunde toparlamıştı yasida baya var yani
cok guzel bir mantik paylaşım icin teşekkürler canim
paylasima yazmissin canim karRli ve istikrarliysan bol paylasim yaparim dersen tabiki ilk sayfada kurallar var
balon sisirecegiz hergun canim ilk gun on tane onar onar artacak
Marka verir misin canım hemen almaliyimgöz çevresi için kayısı çekirdeği yağı kullan
şu 300-500 liralık göz çevresi kremleri var ya onların ana maddesi de kayısı çekirdeği yağıymış
ben bir kaç önce alnımda sağ tarafında büyüteçli ayna da bakarken çizgi oluşmaya başladığını fark ettim oraya da sürdüm şimdi yok :))
Afiyet olsn canim gayet guzel olmusBu günkü menüm.
Ssbah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Domates
Öğlen 14.30
1 parça but
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 parça haşlanmış but
Bol salata
2 litre su
33 dk bantta yütüyüş
Menumu yazayim yoksa sabaha kalıyor
08.00
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
10.30
1bardak süt
12.00
1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
5 yk yumurtali ispanak
13.30 14.30
1 saat tempolu yürüyüş
16.30
Biraz karnabahar sapı dograrken yedim
3 ceviz
18.30
6 yk karnabahar
2 3 kaşık yoğurt
21.30
1 sütlü kahve
Daha şimdiden 2.5 litre su içtim 3ten fazla olur.
Gun içinde limonlu sıcak su rezene siyah cay içtim.
1 saat yürüme arti 20 mekik olacak
Bende yazayım menümü Sabah 2 yumurta,1 dilim çavdar ekmeği. Ara 7 tane badem. Öğle közlenmiş patlıcan kırmızı biber salata 1 dilim çavdar ekmeği. Ara 1 su bardağı ayran. Akşam 2 kaşık sulu köfte yiyip bitirecem inşallah
Kizlar erkenden menumu yazayim
Sabah bir kasik corek otu yagi.
Kahvalti:08.00 bir haslanmis yum,1 kk ppeynir,7 zeytin,1 dilim ekmek ve yesil cay.
Ogle12.00 ispanakli yogurt bir tabak ve dort yk tavuklu bulgur pilavi.
Ara ogun yarim bardak sut ve iki ceviz.
Aksam:17.45 bir kase tarhana corbasi,alti kasik kadar zeytinyagli patlican yemegi ve bir bardak ayran.
2 litre su,spor yok.
markası önemli değil üretim yerini neresi ona bak malatyaysa tamamdır şimdi kendiminkine baktım markası doğacı yazıyorMarka verir misin canım hemen almaliyim
hayır duası ediyor da bacım bu gidişle kv ile beraber psikoloğa gideceksin allah yardımcın olsun e teyze hasta diye giden gelen bir yoklayalım diyen de çok olur rabbim senin de gücünü kuvvetini arttırsınValla kuzum içim yoruldu benim annem ne kemik ameliyatları geçirdi bir kere ağzından Off duymadım kv ağlıyor yaşlar akıyor gözünden inanamıyorum yani seni psikologa götürelim mi dedim olur dedi. Fizik te dr la konuştum ağrı eşiği düşük sanırım teyze nin dedi. Bastonsuz bile yürüyor aslında eşim idare et napalım diyor neyseki Hayır dua ediyor :)
akşam kıymalı biber dolması yiyecektim nanekekikle hanibara o kadar laf ettim diye vazgeçtim illa karbonlu yiyeceksemBugunku menum
Sabah 12.00
1 dl ekmek
1 Haslanmis yumurta
1 dl pastirma
Salatalik
Cecil peyniri
Ara 15.00
Yesil elma
2adet mandalina
Aksam 19.30
2 adet kiymali kabak dolma
1dl tam bugday ekmegi
Spor 70 dk tempolu yuruyus
Su 2 lt 2.5 olur
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda
1 adet 5 i bir arada cay
Habinar . askrhpozitif .
Canım akşam yemeğinde dolma ve ekmek yemişsin ekmek yerine yoğurt olabilirdiBugunku menum
Sabah 12.00
1 dl ekmek
1 Haslanmis yumurta
1 dl pastirma
Salatalik
Cecil peyniri
Ara 15.00
Yesil elma
2adet mandalina
Aksam 19.30
2 adet kiymali kabak dolma
1dl tam bugday ekmegi
Spor 70 dk tempolu yuruyus
Su 2 lt 2.5 olur
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda
1 adet 5 i bir arada cay
Habinar . askrhpozitif .
En güzeli canım
Ne yiyeceğini önceden planlamak hazırlamak
Yarın kafan rahat işte
aynen öyle kızlar.Yemekler hazır olunca harika oluyor.
Benim de hazır. Çok şükür
tupperware ler kurtarıcı zaten.Bende özendim size bide intagrama baktım 40 kilo nasıl gider Ece'ye oda hazırlamış bende hazırladım kahvaltımı koydum tuppera sabaha derdim Yok
60kiloyum :)
Cuma 93.5
Bu gün : 92.6 kg
Fark 900 gram
Kilomu yazip sonra mesajlarinizi okuyayim
Cuma: 87.2
Pztsi: 86.6
Fark: 600 gr
Sizi seviyorum kızlar. Korusam yeter bu haftasonu derken vermisim bile sizin korkunuzdan :)) en çok 80 kilonun altina düşerken size ihtiyacım olacak. 10 senedir 80 altına inemedim doğru düzgün. Çok sert sporlar ve sıkı diyetlerle ancak inebilirim. O yüzden şimdi çok kisitlamiyorum ki zamaninda çok kısıtlı diyetler yapıp sonrasinda acısını pis çıkarmıştım.
rakamlar gayet güzel. tebrikler. cumaya gelsin eksiler.cuma 97.9
p.tesi 97.9
ben de değişen kilo yok
geçmiş olsun canım.Oğlumu dra götürdüm bu sabah.soğuk algınlığı olmuş.
Ekimcim göz altı morluklarıgöz çevresi için kayısı çekirdeği yağı kullan
şu 300-500 liralık göz çevresi kremleri var ya onların ana maddesi de kayısı çekirdeği yağıymış
ben bir kaç önce alnımda sağ tarafında büyüteçli ayna da bakarken çizgi oluşmaya başladığını fark ettim oraya da sürdüm şimdi yok :))
Spor askrhpozitif menu habinarr canim ben oyle biliyorummakşam kıymalı biber dolması yiyecektim nanekekikle hanibara o kadar laf ettim diye vazgeçtim illa karbonlu yiyeceksem
kahvaltı da yemeye karar verdim cumaya eksi çıkmazsam hatunlar beni çarmıha gerse yeri onca laf söyledim artılar diye hihihihihih
menülere nanekekik spora da askrhpozitifi etiketlemiyor muyuz sadece ben yanlış mı yapıyorum
Ekimcim göz altı morluklarıgöz çevresi için kayısı çekirdeği yağı kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?