Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
8de elma sirkesi ballı su
Sabah 9:30
Biraz keçi peyniri üzerine keten tohumu dereotu maydonoz
5 zeytin
2-3 form bisküvi tahtası
Öğlen 14:30
Pırasa ve yoğurt 1 dl tb ekmeği
3 badem 3 kayısı
Akşam 19
Tavuk göğsü salata yoğurt çorbası
Bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti

Evettt onu da yiyemiyorum malesefff 1 kasikta ogurtu geliyo zorladim ama olmadi aaa evet ayrani deniyebilirmmm yarin ilk ins alicam insallah onu icebilirimm
Tamam canım öğlen akşam yemeklerine ayran ekleyebilirsin kefir de olabilir kefiride içemiyorsan meyveli tercih edebilirsin

Evet canım psikoloji ilgimi çekiyor
Yemek yerken resmen gözüm hiçbirşey görmüyor
Ne olursa olsun açlığı bastırmak için farketmiyor
Bende kabullendim ama çözüm bulamıyorum
Hemen bakıyorum dediğin kanala geçenki mesajını görmemişim
Kusura bakma :)

Bende ya
Şu durumumdan hiç memnun değilim
Dediğim gibi vücudum kıtlığa alıştı
ne yapacağım bilmiyorum
Daha şurda kaç kilo verdim yaaaa
Kendimi çok yorgun hissediyorum üzerine
Evde olsam mutsuzum
Dışarda ise eve gitmek için can atıyorum
İki ucu ... değnek misali

kaynaştılar cnm
Yan tarafta oturan görümcemlerde vardı
Baya yoruldum
Bugün burda karnaval var, yarı tatil gibi bişey
Koca da evde

Takımı takip ettiğin ne kadan da belli izine çıkalı oldu biraz
Ben soracaktım abla
Baya yorulmuşsundur
Ama ne güzel özeniyorum sana
Dünürlerini tanıştırmam bile çok ince düşünce
Artık akrabasınız aradaki bağları kurman çok güzel
Herkes bunu yapamaz
Bende böyle kayınvalide olmak istiyorum
Dünürlerimle özellikle çocuklarımın mutluluğu için samimi olmak istiyorum
Amannn dilimi ısırayım
Allahtan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın bizleri rabbim

İyiydi valla diyecek lafım Yok
Gene ben o salak hormondan salgılıyorum sanırım
Kortizol mu ne bişeyler yapmam lazım cidden

Ekimcim göz altı morlukları
Birde göğsümde ve sırtımda baya avucum kadar siyah lekeler oluştu alnımda da var belli belirsiz bunlar içinde kullanılırmı acaba
gülüm göz altı morluğu, yorgunluğu, göz kızarıklığı, iltihabı için en iyi çözüm çayın demi yüz temizleme pamuklarımız var ya onu çayın kalan demiyle ıslat gözlerine koy 5-10 dk beklet gün için de 2-3 kere yapabilirsin sonrada varsa 1 dilim salatalık koy ohh mis gibi ferah ferah
lekelere gelince sırtında ve göğsünde olunca doğrusu huylandım yeni çıktı da geçmiyorsa doktora git hemen
yara bere iz sivilce gibi lekeler için normalde kantron yağı kullanılır osmanlı da savaşta yaralananların yaraları çabuk iyileşsin diye kullanırlarmış asker hızlıca iyileşip tekrar savaş meydanına cenk edermiş o kadar etkili mübarek

kiz dur nereye kitliyonuz 14kg verdim kitlemedi size ne oldu
gece cok gec yaotigim icin sporu kaslar sisiyor canim onun icin persembe off yada sabahtan yapiyoruz
birakma cabalarindayiz iki haftador gunduz emmelerini baya azalttik dr azaltarak kes dedi bunalima sokma cocugu dedi birde hasta oldu henuz iyilesmedi antikor antikordur deyip emmesine musade ettim
super menu isil ilk basta yok yok dedim bu hatunla olmayacak bu hergun yiyip yiyp beni dellendirecek dedim ama beni yanilttigin icin tesekkur ederim

Kızlar bugün bir hırsla başladım bakalım hiç kaçamak yapmadan süper hissediyorum kendimi

menu guzel canim menuyu bizler gibi alt alta saatleriyle yszsrssn sonunada yaptigin sporu ve ictigin suyu eklersen
spor nerde
tabiki
aynen bugun israr etmedim verdim corbayi onune bi iki kasik aldi sonra kalkmak istedi tmm dedim az sonra geri geldi yedirmemi istedi disari cijtik disardada hiv israr etmedim kendi yedi icti baya yol aldik
aslinda bwl yaptim kuzeye ek gidaya gectiginden beri ama istahi hic yok babasida boyleymis tabi birde memelere guveniyir
yok ama onlem almak iyidir esimde var ona surerim bayilir boyle seylere helede ben surersem ilgilenmis oluyorum ya tmm ondan mutlusu olmaz

afiyet olsun canim
ajsam yanlis olmus canim
1kepce yayla=1dlm ekmek
4sarma=1dlm ekmek+1yag
1dlm,ekmekte sen yemissin etti sana uc dlm ekmek sarmayi yedin diyelim cirba ve ekmek olmasaydi salaya et ayran olurdu aklinda olsun tatlim
afiyetolsun. guzel canim
afiyetolsun canim
Yazarken farkettim bende.oğlusum rahatsız koşuşturmacadan yiyememisim.
nasil oldu canim oglun kac yasindaydi
North River kaptanım grup içi yarışma cuma olcak dimiii bu arada bende misafirlerle ilgileniodm anca bugn aktiif olabildim giremedim bir türlüüü
kiz yarisin icindeyiz cuma belli olacak sonuc
modunu
biran once gelsin modunu dusurme tatlim ya
kizlari yok mu kv nin birazda onlar baksin hava degisimi iyi gelir
Abovvv çabuk gelsem iyi olur bana yer kalmiycak kızlar.

Hoşgeldiniz yeni canlar yeni heyecanlar bol eksiler diliyor Elif baci niz
yaa acele et
Bu günkü menüm.
Ssbah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Domates

Öğlen 14.30
1 parça but
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam 19.00
1 parça haşlanmış but
Bol salata

2 litre su
33 dk bantta yütüyüş
guzel menu
dolmanin yanina yogurt salata daha iyi olurdu ekmek cok olmus
afiyet olsun guzel canim
bende aliyim ya bak ozellikleriyle ararim
ya bize bulasirsan boyoe olur biberi sabah yersin

Ekimcim göz altı morlukları
Birde göğsümde ve sırtımda baya avucum kadar siyah lekeler oluştu alnımda da var belli belirsiz bunlar içinde kullanılırmı acaba
lekeler icin cildoyeye git canim bi test yaptır sonradan cikan leke ve benler onemli
Evettt canimm ama ben yogurdu hala yiyemiyorum malesef alisamadim
icine pulbiber ve nane at hem gobek yaflarini eritiyor hemde lezzetli bende yemezdim artik sade bile yiyebiliyorum

Evettt onu da yiyemiyorum malesefff 1 kasikta ogurtu geliyo zorladim ama olmadi aaa evet ayrani deniyebilirmmm yarin ilk ins alicam insallah onu icebilirimm
ayranı sade içemezsen maden suyu limonla ayran yap bir de öyle dene ben arada gündüz ağır olmuşsa menü akşam yemek yerine limon madensuyuyla ayran yapıp içiyorum ana öğün yerine :)

Tam da bunu soracaktım kantaron yağını sana soracaktım aktar gibisin mübarek :)
Ece de40 kilo Ece de morluklarına kantaron kullanıyor
Bu lekeler kilo almaya başlayınca birde kanımda alerji oranı çok Yüksek çıkıyor 2-3 aya bi hortluyor kaşıntı egzama ürtiker kurdeşen likenplanus hepsini geçirdim onlardan bana hediye olarak kaldı
Bende alıyım bi deneyim şu kantoron yağını

kiz bahar gelmeden sendromumu gwldi sana aslinda bebde hem gezmeyi coj seviyorum hende eve dinmek istiyorum ohh be evim diyorum gun sonubda evdede otursam koca kisisine sariyorum adam hadi bi yere gidelim senin cakralar bi acilsin diyor
evet gorusmek guzel ama resmiyeti jaybetme canim ahafa yillarin kaynanasi olarak diyorum mumjubse sana yasemin hanim diye hitap etsinler bizim jv ve annem oyle onlar muhabbet ederjen benim gulesim geliyor
mubarek mutfak ansiklopedisi gibi mutfakta yasiyin ya ondan oyle dedim alinma sakin
bide yasini sorsam hep abla diyesim var ama erjen evlenmistin bwljide yasitiz

karaciger enzimlerine bajtirsana yasemin biliyorsun o sebep oluyor kantoron yine kullan ama bi baktir sen

senin bıdırık tam iyileşsin ondan sonra kes memeden bundan sonra zaten faydası yok boş su gibi sadece karnını doldurur besleyiciliği kalmıyor 2 yaşından sonrasına , bir de kendi başına yediğin de arada bir gaz ver öv çocuğu kendine güveni gelir başardığını hisseder zorlanmadan kendi yemeye başalar döküp saçsa da karışma yemeğini bitirsin yeter ki

bacım bir de çarşamba tartı günüm var benim diğer topikte, canımın çektiği ağır topları sabaha bırakıyorum zaten sık çekmez arada sırada olur sabah yersem en azından gün boyu yakma şansım olur mantığı benim ki :)

karaciger enzimlerine bajtirsana yasemin biliyorsun o sebep oluyor kantoron yine kullan ama bi baktir sen
Karaciğer enzimlerimi kız sen neler biliyon
Tıp terimleri felan :)
Cildiye ye gidiyorum
Kan tahlili veriyorum
Kanda alerji diyorlar
Karaciğer enzimleri için nere gidecem bide onu de bari :)

İyiydi valla diyecek lafım Yok
Gene ben o salak hormondan salgılıyorum sanırım
Kortizol mu ne bişeyler yapmam lazım cidden
sen de mutluluk hormonunu salgılat bedenine
göğsünün boğaza doğru bitiş yerinde(iman tahtası da denen yer) timüs denen mutluluk hormonu salgılayan bir bez var aynı troid bezi gibi salgı bezi ona ufak vuruşlar yap 3-5 dk bedenin işleyişi değişsin

Kızlar merhaba özledim sizi çok çok çok mesaj birikmiş misafirler i gönderdim çok şükür bugün yine hamur işinin içindeydim ve yine tatlarına bile bakmadım alnimin akıyla bu gunude atlattım çok şükür
En azından tadına bak diyenlere şekerim çok yüksek dedim
Beni bu hale getiren hamur işleri bunu çok net biliyorum bu gerçeği biliyorken neden onların tadına bakıp aynı hatayı yapayım ki yaklaşık 1 aydır verdiğim emeği baltalamak olmaz mı bu
Ya da kendime yapabileceğim en büyük kötülük değil midir diye düşündüm hep elime çayımı alıp yudum yudum içerken gönlümün ve vicdanimin ne kadar rahat olduğunu hissedip muhabbetin tadını çıkardım misafirlerimi gonderdikten sonra yorgunluktan uyumuş kalmışım eşim eve gelince uyandım ki saat 9olmus o yüzden akşam yemeğimizi biraz gece kaldı maalesef
Bugün sabah şeker ölçümü yaptım yine ve sonuçlar çok güzel arkadaşlar
Aks 125 (140 altında olması isteniyor)
Tks 118 (180 altında olması isteniyor)
Şeker dengemi diyetin de sayesinde biraz daha iyi bir seviyeye çekebildim gibi geliyor inşallah haftaya Dr kontrolüne gittiğimde de sonuçlar iyi çıkar diye ümit ediyorum
Aldığım tartı bugün kargoya verilmiş ve yarın elime ulaşır diye düşünüyorum inşallah
Bu arada zaman ne kadar hızlı geçiyor bugün diyeteki 25. Günüm ve kendimi çok iyi hissediyorum vücudunun az da olsa verdiğim kiloyla hafifledigini göbeğinin kuculdugunu hissediyorum sabahları daha enerjik uyanıp gün içerisinde daha aktif bir yaşam sürüyorum kendimde ve vücudumdaki degisiklikleri inceleyip hedefine ulaştığımda nasıl mutlu olacagimi hayal ediyorum bu beni diyetine devam etmeden beni motive ediyor aslında diyet demek istemiyorum buna sağlıklı yaşama doğru yolculuk
Bu yolculuğumda yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum yarın butuuuuuun geçmişi okuyup gelicem yanınıza
Bugün kendimle ilgili 25.gun değerlendirmesi gibi birşey yapmak istedim ne bileyim içimi görün istedim birazcık uzun mü oldu ne kusura bakmayın iyi geceler canlarım son olarak menumu de ekleyip şimdilik bana müsaade diyorum iyi geceler

27 Şubat diyabetik menüm

Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
6zeytin
1kk b. Peynir
Domates
2 d ekmek

Ara 11.30
1/4 ayva

Öğle 14.30
4yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorba
Salata

Ara 17.00
1 elma
1 sb süt

Akşam 21.00
1 kase şehriye çorba
4yk kuru fasulye
Salata

Ara 22.00
1sb süt

1 f.osmanli kahvesi

Su 2lt
Spor yok

Zuhal abla da öyle diyordur kesin
Zuhal hanımcım felan
Güzel ama kız ne gülüyon
Kibar ve samimi
Arada mesafe dengeli işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…