- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.341
Evettt canimm ama ben yogurdu hala yiyemiyorum malesef alisamadimCanım akşam yemeğinde dolma ve ekmek yemişsin ekmek yerine yoğurt olabilirdi
Kendin yapmayı denedinmiEvettt canimm ama ben yogurdu hala yiyemiyorum malesef alisamadim
Evettt onu da yiyemiyorum malesefff 1 kasikta ogurtu geliyo zorladim ama olmadiKendin yapmayı denedinmi
Ayran da içebilirsin diyetin olmazsa olmazı yoğurt çünkü
Tamam canım öğlen akşam yemeklerine ayran ekleyebilirsin kefir de olabilir kefiride içemiyorsan meyveli tercih edebilirsinEvettt onu da yiyemiyorum malesefff 1 kasikta ogurtu geliyo zorladim ama olmadiaaa evet ayrani deniyebilirmmm yarin ilk ins alicam insallah onu icebilirimm
Evet canım psikoloji ilgimi çekiyorHabinar .
Geçen sana cevap yazmıştım okumuş muydun iyihissetmektv var youtubeda. Orda biraz takılır mısın. O pasif agresifin altinda yatan temel sebebi belki kesfedersin. Psikoloji ilgini çekiyor anladığım. Bak o tikinircasina yeme sendromu tanisini kendime koydum. Ne varsa hakkinda okudum. Biraz gozlemledim. Sonra var dedim neden olduğunu kaynağını aradım düşündüm. Sonra bu gerçekle Yüzleştim kabullendim ve suan bu sendrom kalktı ortadan. 2 haftadir yasamadim Allaha şükür normalde her gün gün aşırı vs yasardim. Psikiloji böyle ilerliyor. Derinlere inmek ortaya çıkarmak yüzleşmek ve kabullenmek canim. Sonra da hayatindaki alışkanlıkları değiştirmek. Umarim faydam dokunur.
Bende yasanirim benim sorunum yemiyor diye surekli birseyler teklif etmek deneyecegim
hobaaa sende mi
bebeklikte 19:30-20 di sonra 20-20:30 oldu simdilerde oyunu birakamoyor babada cok hareketli ama max 21:00_21:30du su ara cildordi ara ara oluyor boyle saat 23:30 olmus hala babasının tepesinde
resmen rexil olduk :)
Ben soracaktım ablakaynaştılar cnm
Yan tarafta oturan görümcemlerde vardı
Baya yoruldum
Bugün burda karnaval var, yarı tatil gibi bişey
Koca da evde
Takımı takip ettiğin ne kadan da belliizine çıkalı oldu biraz
tey tey hani kıtırları çıtırdacaktınız nanekekikle sen üstüne artı çıktınız dur bir balyoz göndereyim size de görün gününüzü
bizim ekip nerdesiniz gelin gelin de görün şu çıtır pıtırları güyaaa bizi ezeceklerdi pehhhhhhh(hadi bana gıcık ol hırs yap cumaya ağzımın payını ver bebeemm)
(bizim gurupta kimler vardı unuttum yaaff)
gülüm göz altı morluğu, yorgunluğu, göz kızarıklığı, iltihabı için en iyi çözüm çayın demi yüz temizleme pamuklarımız var ya onu çayın kalan demiyle ıslat gözlerine koy 5-10 dk beklet gün için de 2-3 kere yapabilirsin sonrada varsa 1 dilim salatalık koy ohh mis gibi ferah ferahEkimcim göz altı morlukları
Birde göğsümde ve sırtımda baya avucum kadar siyah lekeler oluştu alnımda da var belli belirsiz bunlar içinde kullanılırmı acaba
kiz dur nereye kitliyonuz 14kg verdim kitlemedi size ne olduCok geçmiş olsun canim
Hosgeldin canim
Kilo vermemek için vücut kendini kitledi belki de kilo verirken vücut illa bir yerlerde takılıyor sen de bu kiloda takılmış olabilirsin ben de merak ediyorum hangi kiloda takilacagimi. Yapılacak sey vücudu şaşırtmak benim bir diyetisyen vardi hep aynı liste üzerinde oynardi ki takıldığım noktada başka alternatiflerimiz olsun da liste hakkımız bitmesin diye ve haftada 3 günden fazla spor önermezdi o da sadece yürüyüş tabi cok kilolu oldugumdan. Şimdi sabret yine takiliyorsa vücudu sasirtacak birseyler yap sabah aksam spor ekstra çaylar detoks sulari kurler vb değişik dukana göre uygulayabilecegin birseyler dukan da böbrekleri yoruyor diye biliyorum bir de uzun vadede korunmasi zor mi acaba. Neyse umarım birlikte devam ederiz de etkilerine de şahit olup fikir sahibi olurum
Kocaman aferinnn sana alkisss
Spoor spor spor spor.....
Hurmayi yuvarlayip kakaoya batırıp kurdan batir cikolata topu hissi veriyor sanirim denemedim de merve bilge atalay diye bir jiyetisyen1var instagram sayfasinda gördüm mantikli geldi
1deki spor nasil etkiledi anlamadim ben
Yettim gayrilistelerimizde bize hiç tolerans tanımayan affetmeyen gözümüzün yaşına bakmayan hatunlar ne iş arkandayim ekim2009 yürü
birakma cabalarindayiz iki haftador gunduz emmelerini baya azalttik dr azaltarak kes dedi bunalima sokma cocugu dedi birde hasta oldu henuz iyilesmedi antikor antikordur deyip emmesine musade ettimKesinlikle emme bitince uyku da düzene giriyor. Ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsun. Ben 2 yaşında bırsktırmıştım.
Hoşbulduk canım.
Ben elif. 93 kg olarsk hayatına devsm eden dombili bir gatunum.
İnşallah sizinle vereceģim.
Oooo sen bayağı kalabalıkmişsın canım.
Hafi geçmiş olsun. Yorucu olmuştur. Ama ćok ince bir düşünce. Çok kibarsı .
super menu isil ilk basta yok yok dedim bu hatunla olmayacak bu hergun yiyip yiyp beni dellendirecek dedim ama beni yanilttigin icin tesekkur ederimMenumu yazayim yoksa sabaha kalıyor
08.00
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
10.30
1bardak süt
12.00
1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
5 yk yumurtali ispanak
13.30 14.30
1 saat tempolu yürüyüş
16.30
Biraz karnabahar sapı dograrken yedim
3 ceviz
18.30
6 yk karnabahar
2 3 kaşık yoğurt
21.30
1 sütlü kahve
Daha şimdiden 2.5 litre su içtim 3ten fazla olur.
Gun içinde limonlu sıcak su rezene siyah cay içtim.
1 saat yürüme arti 20 mekik olacak
Kızlar bugün bir hırsla başladım bakalım hiç kaçamak yapmadan süper hissediyorum kendimi
menu guzel canim menuyu bizler gibi alt alta saatleriyle yszsrssn sonunada yaptigin sporu ve ictigin suyu eklersenBende yazayım menümü Sabah 2 yumurta,1 dilim çavdar ekmeği. Ara 7 tane badem. Öğle közlenmiş patlıcan kırmızı biber salata 1 dilim çavdar ekmeği. Ara 1 su bardağı ayran. Akşam 2 kaşık sulu köfte yiyip bitirecem inşallah
Kizlar erkenden menumu yazayim
Sabah bir kasik corek otu yagi.
Kahvalti:08.00 bir haslanmis yum,1 kk ppeynir,7 zeytin,1 dilim ekmek ve yesil cay.
Ogle12.00 ispanakli yogurt bir tabak ve dort yk tavuklu bulgur pilavi.
Ara ogun yarim bardak sut ve iki ceviz.
Aksam:17.45 bir kase tarhana corbasi,alti kasik kadar zeytinyagli patlican yemegi ve bir bardak ayran.
2 litre su,spor yok.
tabikiYa doğumdan sonra 86.5 a düşmüştüm sonra 93e çıktım. Işte 93ten 1 2 ayda 88e indim sonra 91e çıkıp şimdi 86.6 oldum. Ve yüzümde iyice farketiim ki ince çizgiler belirmeye basladi yani yanaklarimda gülerken konuşurken. Ben kırışıklığı da kafaya en az kilo kadar takacagimdan eminim. Lütfen kirisikliklara dair fikri olan yazsın. Hedeflerimize ulaşırken güzel görünmeye de gayret sarfetmeliyiz dimi
aynen bugun israr etmedim verdim corbayi onune bi iki kasik aldi sonra kalkmak istedi tmm dedim az sonra geri geldi yedirmemi istedi disari cijtik disardada hiv israr etmedim kendi yedi icti baya yol aldikyemek için asla teklif etme sadece yemek zamanı aç mısın diye sor
uyku saatleri gayet iyi aslın da yemek sorununu da çözdünüz mü harika olur gelişimi sorunsuz olur inşallah
o yazıdan sonra cumaya da ben rezil olmayayım diye akşam menüsünü değiştim evdekiler ayrı ben ayrı yedik :))
yok ama onlem almak iyidir esimde var ona surerim bayilir boyle seylere helede ben surersem ilgilenmis oluyorum ya tmm ondan mutlusu olmazgöz çevresi için kayısı çekirdeği yağı kullan
şu 300-500 liralık göz çevresi kremleri var ya onların ana maddesi de kayısı çekirdeği yağıymış
ben bir kaç önce alnımda sağ tarafında büyüteçli ayna da bakarken çizgi oluşmaya başladığını fark ettim oraya da sürdüm şimdi yok :))
menüm
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
10 yeşil zeytin+ 2 siyah
2 çeri domates 2 çatal peynir
4-5 dilim salatalık
ara (komşum geldiğinde) 3 -3.5 gibi
bir kaç çiğ fındıkla badem
2 gün kurusu (islimsiz) kayısı
akşam 18:30
2 kaşık yoğurtla 1 küçük elma
4 yemek kaşığı dolusu z.y. barbunya
afiyet olsun canim7:30 1 bardak süt
09:00 peynirli tost - yağsız- , domates , şekersiz açık çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon döner, yağsız salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, 2.5 litre su (ufacık bir kaçamak yapıp az şekerli kahve içtim)
18:50 6 kaşık karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı ve bol ekşili salata, 2 bardak kendi yaptığım ayran
21:00 1 meyve (portakal yiyeceğim)
Başlangıç Kilom: 93
Güncel Kilom: 91,8
Hedef Kilom: 85
Spor yerine bahar temizliği yaptım :) Bir de yatmadan balon şişireceğim.
Habinar @askrhpozitif @mefkurem North River
ajsam yanlis olmus canim10:00 kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir.2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
14:00ara: şekersiz ıhlamur,elma
18:30ksam:1kepçe yayla çorbası,4 yaprak sarması( küçük parmağım kadar)yoğurt,salata,4 yk kaşığı haşlanmış et bir dilim ekmek
Ara: beyaz çay henüz içmedim
Spor:45 dk yürüyüş
Su 2,5 litre
afiyetolsun. guzel canimBugunku menum:
Sabah: 1d ekmek
1 ceviz
4 zeytin
bir dilim peynir
1kasik ari sutu bal polen karisimi
Ara: 2 kepekli tatli biskuvi
Oglen: 1d ekmek yumurtali ispanak yogurt
Ara:1 portakal
Aksam:balik bir kase corba salata
Arada da havuc yemeyi planliyorum :)
2.5 lt su. 40 dk yuruyus
afiyetolsun canimmenum
sabah 8 , 1 haslanmis yumurta 1/2 tam bugday ekmegi, sekersiz cay
ogle 12, yesil salata uzerine ton baligi
ara 3, 4-5 adet badem ve findik
aksam 6, bulgurlu ispanak ve yogurt
bol su ictim ve 1 adet elma tarcin yesil cay
birazdan leslie 3 mile yapicam
nasil oldu canim oglun kac yasindaydiYazarken farkettim bende.oğlusum rahatsız koşuşturmacadan yiyememisim.
kiz yarisin icindeyiz cuma belli olacak sonucNorth River kaptanım grup içi yarışma cuma olcak dimiii bu arada bende misafirlerle ilgileniodm anca bugn aktiif olabildim giremedim bir türlüüü
modunuKızlar bugün sabitim cumaya göre buraya giremeyince modunda düştü haylile telefonu sipariş verdik gelecek inşallah karşı komşuda internet faturasını ödemediği için kapanmış aybaşı da artıracakmış yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmisler
kizlari yok mu kv nin birazda onlar baksin hava degisimi iyi gelirValla kuzum içim yoruldu benim annem ne kemik ameliyatları geçirdi bir kere ağzından Off duymadım kv ağlıyor yaşlar akıyor gözünden inanamıyorum yani seni psikologa götürelim mi dedim olur dedi. Fizik te dr la konuştum ağrı eşiği düşük sanırım teyze nin dedi. Bastonsuz bile yürüyor aslında eşim idare et napalım diyor neyseki Hayır dua ediyor :)
yaaAbovvv çabuk gelsem iyi olur bana yer kalmiycak kızlar.
Hoşgeldiniz yeni canlar yeni heyecanlar bol eksiler diliyor Elif baci niz
Bu günkü menüm.
Ssbah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Domates
Öğlen 14.30
1 parça but
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 parça haşlanmış but
Bol salata
2 litre su
33 dk bantta yütüyüş
dolmanin yanina yogurt salata daha iyi olurdu ekmek cok olmusBugunku menum
Sabah 12.00
1 dl ekmek
1 Haslanmis yumurta
1 dl pastirma
Salatalik
Cecil peyniri
Ara 15.00
Yesil elma
2adet mandalina
Aksam 19.30
2 adet kiymali kabak dolma
1dl tam bugday ekmegi
Spor 70 dk tempolu yuruyus
Su 2 lt 2.5 olur
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda
1 adet 5 i bir arada cay
Habinar . @askrhpozitif.
afiyet olsun guzel canimKizlar arkadasa cay geldik yazamadim
Sabah 08.15
1 haslabmis yunurta
1 ince dilim ekmek
1 kucuk.labne
5 zeytin
1 dilim.ananas
Ara 10.30
1 kuru incir
Ogle 12.30
1 kase brokoli corba
2 kadinbudu kofte
Aksam 18.00
2 parca haslabmis tavuk gogsu
2 cin biber
Ara 20.00
1 maden suyu
10.badem
2.5 litre su
30.dk.bisiklet
bende aliyim ya bak ozellikleriyle ararimmarkası önemli değil üretim yerini neresi ona bak malatyaysa tamamdır şimdi kendiminkine baktım markası doğacı yazıyor
fiyatı 6-7 lira gibi olması lazım küçük şişe 2 yıl gidiyor o da gün aşırı yada 2 gün arayla kullanırsan ben haftada 1 yada 2 kere kullanıyorum
ya bize bulasirsan boyoe olur biberi sabah yersinakşam kıymalı biber dolması yiyecektim nanekekikle hanibara o kadar laf ettim diye vazgeçtim illa karbonlu yiyeceksem
kahvaltı da yemeye karar verdim cumaya eksi çıkmazsam hatunlar beni çarmıha gerse yeri onca laf söyledim artılar diye hihihihihih
menülere nanekekik spora da askrhpozitifi etiketlemiyor muyuz sadece ben yanlış mı yapıyorum
lekeler icin cildoyeye git canim bi test yaptır sonradan cikan leke ve benler onemliEkimcim göz altı morlukları
Birde göğsümde ve sırtımda baya avucum kadar siyah lekeler oluştu alnımda da var belli belirsiz bunlar içinde kullanılırmı acaba
icine pulbiber ve nane at hem gobek yaflarini eritiyor hemde lezzetli bende yemezdim artik sade bile yiyebiliyorumEvettt canimm ama ben yogurdu hala yiyemiyorum malesef alisamadim
ayranı sade içemezsen maden suyu limonla ayran yap bir de öyle dene ben arada gündüz ağır olmuşsa menü akşam yemek yerine limon madensuyuyla ayran yapıp içiyorum ana öğün yerine :)Evettt onu da yiyemiyorum malesefff 1 kasikta ogurtu geliyo zorladim ama olmadiaaa evet ayrani deniyebilirmmm yarin ilk ins alicam insallah onu icebilirimm
Tam da bunu soracaktım kantaron yağını sana soracaktım aktar gibisin mübarek :)gülüm göz altı morluğu, yorgunluğu, göz kızarıklığı, iltihabı için en iyi çözüm çayın demi yüz temizleme pamuklarımız var ya onu çayın kalan demiyle ıslat gözlerine koy 5-10 dk beklet gün için de 2-3 kere yapabilirsin sonrada varsa 1 dilim salatalık koy ohh mis gibi ferah ferah
lekelere gelince sırtında ve göğsünde olunca doğrusu huylandım yeni çıktı da geçmiyorsa doktora git hemen
yara bere iz sivilce gibi lekeler için normalde kantron yağı kullanılır osmanlı da savaşta yaralananların yaraları çabuk iyileşsin diye kullanırlarmış asker hızlıca iyileşip tekrar savaş meydanına cenk edermiş o kadar etkili mübarek
kiz bahar gelmeden sendromumu gwldi sana aslinda bebde hem gezmeyi coj seviyorum hende eve dinmek istiyorum ohh be evim diyorum gun sonubda evdede otursam koca kisisine sariyorum adam hadi bi yere gidelim senin cakralar bi acilsin diyorBende ya
Şu durumumdan hiç memnun değilim
Dediğim gibi vücudum kıtlığa alıştı
ne yapacağım bilmiyorum
Daha şurda kaç kilo verdim yaaaa
Kendimi çok yorgun hissediyorum üzerine
Evde olsam mutsuzum
Dışarda ise eve gitmek için can atıyorum
İki ucu ... değnek misali
evet gorusmek guzel ama resmiyeti jaybetme canim ahafa yillarin kaynanasi olarak diyorum mumjubse sana yasemin hanim diye hitap etsinlerBen soracaktım abla
Baya yorulmuşsundur
Ama ne güzel özeniyorum sana
Dünürlerini tanıştırmam bile çok ince düşünce
Artık akrabasınız aradaki bağları kurman çok güzel
Herkes bunu yapamaz
Bende böyle kayınvalide olmak istiyorum
Dünürlerimle özellikle çocuklarımın mutluluğu için samimi olmak istiyorum
Amannn dilimi ısırayım
Allahtan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın bizleri rabbim
mubarek mutfak ansiklopedisi gibigülüm göz altı morluğu, yorgunluğu, göz kızarıklığı, iltihabı için en iyi çözüm çayın demi yüz temizleme pamuklarımız var ya onu çayın kalan demiyle ıslat gözlerine koy 5-10 dk beklet gün için de 2-3 kere yapabilirsin sonrada varsa 1 dilim salatalık koy ohh mis gibi ferah ferah
lekelere gelince sırtında ve göğsünde olunca doğrusu huylandım yeni çıktı da geçmiyorsa doktora git hemen
yara bere iz sivilce gibi lekeler için normalde kantron yağı kullanılır osmanlı da savaşta yaralananların yaraları çabuk iyileşsin diye kullanırlarmış asker hızlıca iyileşip tekrar savaş meydanına cenk edermiş o kadar etkili mübarek
karaciger enzimlerine bajtirsana yasemin biliyorsun o sebep oluyor kantoron yine kullan ama bi baktir senTam da bunu soracaktım kantaron yağını sana soracaktım aktar gibisin mübarek :)
Ece de40 kilo Ece de morluklarına kantaron kullanıyor
Bu lekeler kilo almaya başlayınca birde kanımda alerji oranı çok Yüksek çıkıyor 2-3 aya bi hortluyor kaşıntı egzama ürtiker kurdeşen likenplanus hepsini geçirdim onlardan bana hediye olarak kaldı
Bende alıyım bi deneyim şu kantoron yağını
senin bıdırık tam iyileşsin ondan sonra kes memeden bundan sonra zaten faydası yok boş su gibi sadece karnını doldurur besleyiciliği kalmıyor 2 yaşından sonrasına , bir de kendi başına yediğin de arada bir gaz ver öv çocuğu kendine güveni gelir başardığını hisseder zorlanmadan kendi yemeye başalar döküp saçsa da karışma yemeğini bitirsin yeter kikiz dur nereye kitliyonuz 14kg verdim kitlemedi size ne oldu
gece cok gec yaotigim icin sporu kaslar sisiyor canim onun icin persembe off yada sabahtan yapiyoruz
birakma cabalarindayiz iki haftador gunduz emmelerini baya azalttik dr azaltarak kes dedi bunalima sokma cocugu dedi birde hasta oldu henuz iyilesmedi antikor antikordur deyip emmesine musade ettim
super menu isil ilk basta yok yok dedim bu hatunla olmayacak bu hergun yiyip yiyp beni dellendirecek dedim ama beni yanilttigin icin tesekkur ederim
menu guzel canim menuyu bizler gibi alt alta saatleriyle yszsrssn sonunada yaptigin sporu ve ictigin suyu eklersen
spor nerde
tabiki
aynen bugun israr etmedim verdim corbayi onune bi iki kasik aldi sonra kalkmak istedi tmm dedim az sonra geri geldi yedirmemi istedi disari cijtik disardada hiv israr etmedim kendi yedi icti baya yol aldik
aslinda bwl yaptim kuzeye ek gidaya gectiginden beri ama istahi hic yok babasida boyleymis tabi birde memelere guveniyir
yok ama onlem almak iyidir esimde var ona surerim bayilir boyle seylere helede ben surersem ilgilenmis oluyorum ya tmm ondan mutlusu olmaz
afiyet olsun canim
ajsam yanlis olmus canim
1kepce yayla=1dlm ekmek
4sarma=1dlm ekmek+1yag
1dlm,ekmekte sen yemissin etti sana uc dlm ekmek sarmayi yedin diyelim cirba ve ekmek olmasaydi salaya et ayran olurdu aklinda olsun tatlim
afiyetolsun. guzel canim
afiyetolsun canim
nasil oldu canim oglun kac yasindaydi
kiz yarisin icindeyiz cuma belli olacak sonuc
modunu
biran once gelsin modunu dusurme tatlim ya
kizlari yok mu kv nin birazda onlar baksin hava degisimi iyi gelir
yaaacele et
guzel menu
dolmanin yanina yogurt salata daha iyi olurdu ekmek cok olmus
afiyet olsun guzel canim
bende aliyim ya bak ozellikleriyle ararim
ya bize bulasirsan boyoe olur biberi sabah yersin
lekeler icin cildoyeye git canim bi test yaptır sonradan cikan leke ve benler onemli
icine pulbiber ve nane at hem gobek yaflarini eritiyor hemde lezzetli bende yemezdim artik sade bile yiyebiliyorum
Karaciğer enzimlerimi kız sen neler biliyonkaraciger enzimlerine bajtirsana yasemin biliyorsun o sebep oluyor kantoron yine kullan ama bi baktir sen
sen de mutluluk hormonunu salgılat bedenineİyiydi valla diyecek lafım Yok
Gene ben o salak hormondan salgılıyorum sanırım
Kortizol mu ne bişeyler yapmam lazım cidden
Zuhal abla da öyle diyordur kesinkiz bahar gelmeden sendromumu gwldi sana aslinda bebde hem gezmeyi coj seviyorum hende eve dinmek istiyorum ohh be evim diyorum gun sonubda evdede otursam koca kisisine sariyorum adam hadi bi yere gidelim senin cakralar bi acilsin diyor
evet gorusmek guzel ama resmiyeti jaybetme canim ahafa yillarin kaynanasi olarak diyorum mumjubse sana yasemin hanim diye hitap etsinlerbizim jv ve annem oyle onlar muhabbet ederjen benim gulesim geliyor
mubarek mutfak ansiklopedisi gibimutfakta yasiyin ya ondan oyle dedim alinma sakin
bide yasini sorsam hep abla diyesim var ama erjen evlenmistin bwljide yasitiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?