- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.361
abooo haftada uc tarti mumkun degil zinhar cildiririmsenin bıdırık tam iyileşsin ondan sonra kes memeden bundan sonra zaten faydası yok boş su gibi sadece karnını doldurur besleyiciliği kalmıyor 2 yaşından sonrasına , bir de kendi başına yediğin de arada bir gaz ver öv çocuğu kendine güveni gelir başardığını hisseder zorlanmadan kendi yemeye başalar döküp saçsa da karışma yemeğini bitirsin yeter ki
bacım bir de çarşamba tartı günüm var benim diğer topikte, canımın çektiği ağır topları sabaha bırakıyorum zaten sık çekmez arada sırada olur sabah yersem en azından gün boyu yakma şansım olur mantığı benim ki :)
cildiye de dahiliyede bakar canim alerjidende olanilirde krem filan vermediler miKaraciğer enzimlerimi kız sen neler biliyon
Tıp terimleri felan :)
Cildiye ye gidiyorum
Kan tahlili veriyorum
Kanda alerji diyorlar
Karaciğer enzimleri için nere gidecem bide onu de bari :)
aa bak ben bunu hamilelik oncesi is stresinde yapiyordum birde bas parmagin arasini ovmak cok ise yariyordu yine yaoiyim hatirlattin valla sagol canimsen de mutluluk hormonunu salgılat bedenine
göğsünün boğaza doğru bitiş yerinde(iman tahtası da denen yer) timüs denen mutluluk hormonu salgılayan bir bez var aynı troid bezi gibi salgı bezi ona ufak vuruşlar yap 3-5 dk bedenin işleyişi değişsin
doktora gittin yani değil miTam da bunu soracaktım kantaron yağını sana soracaktım aktar gibisin mübarek :)
Ece de40 kilo Ece de morluklarına kantaron kullanıyor
Bu lekeler kilo almaya başlayınca birde kanımda alerji oranı çok Yüksek çıkıyor 2-3 aya bi hortluyor kaşıntı egzama ürtiker kurdeşen likenplanus hepsini geçirdim onlardan bana hediye olarak kaldı
Bende alıyım bi deneyim şu kantoron yağını
Zuhal abla da öyle diyordur kesin
Zuhal hanımcım felan
Güzel ama kız ne gülüyon
Kibar ve samimi
Arada mesafe dengeli işte
sen de mutluluk hormonunu salgılat bedenine
göğsünün boğaza doğru bitiş yerinde(iman tahtası da denen yer) timüs denen mutluluk hormonu salgılayan bir bez var aynı troid bezi gibi salgı bezi ona ufak vuruşlar yap 3-5 dk bedenin işleyişi değişsin
doğrusu beni 3 tartı strese sokmaya başlıyor birini iptal edicem gibiabooo haftada uc tarti mumkun degil zinhar cildiririm
cildiye de dahiliyede bakar canim alerjidende olanilirde krem filan vermediler mi
aa bak ben bunu hamilelik oncesi is stresinde yapiyordum birde bas parmagin arasini ovmak cok ise yariyordu yine yaoiyim hatirlattin valla sagol canim
Ne kremi kortizon tedavisi görüyorumabooo haftada uc tarti mumkun degil zinhar cildiririm
cildiye de dahiliyede bakar canim alerjidende olanilirde krem filan vermediler mi
aa bak ben bunu hamilelik oncesi is stresinde yapiyordum birde bas parmagin arasini ovmak cok ise yariyordu yine yaoiyim hatirlattin valla sagol canim
dahiliye bile olur hangi bölümden istesen bakarlar kandan bakıyorlar zatenKaraciğer enzimlerimi kız sen neler biliyon
Tıp terimleri felan :)
Cildiye ye gidiyorum
Kan tahlili veriyorum
Kanda alerji diyorlar
Karaciğer enzimleri için nere gidecem bide onu de bari :)
senin de gülüm gönlüne göre versin :)Ay çok güldüm gerçekmi bu
Çok sinirlenince vuracam oraya
Timüs hormonu bunuda kaydettim
İyiki tanımışım seni yaaa
Allah gönlüne göre versin
He ya az kaldı bencedebizi boğacak valla zaten bekledigin gibi çirkef degil hanim hanimcik cikti hatun
Benim hafsalam almıyor bu dokunuşlarıbuldumm:))
İnsan beyinde en büyük bölüm elimizi ve parmaklarımızı kontrol eden kısımdır. Parmaklarımızda da büyük miktarda sinir uçları bulunmaktadır ve bir teoriye göre belirli bir şekilde bu noktalara basıldığında, vücuda enerji dolaşımına izin veren kanalları bağlamamıza yardımcı oluyor. Bu nedenle elimizin bazı yerlerini kullanarak uyum ve sevincin tadını çıkarabiliriz.
1. Şifa için Gyan Mudra (Bilgi Mudrası)
Nasıl yapılır:
Bir lotus duruşunda oturun ve ellerinizi dizinize koyun, sonra baş parmağınızın ucu ile parmak ucuna dokunun ve kalan üç parmağınızı serbest bırakın.
Faydaları:
2. Vaya Mudra (Hava Mudrası)
- Konsantrasyonu güçlendirir
- Rahatlamanıza yardım eder
- Uykusuzluğun tedavisi
- Depresyonu giderir
Nasıl yapılır:
İşaret parmağınızı avucunuza doğru katlayın ve baş parmağınızla bastırın. Diğer parmaklarınızı ise uzatın.
Faydaları:
3. Şifa için Prithvi Mudra (Toprak Mudrası)
- aşırı gazı ortadan kaldırır
- Havayla ilişkili sorunlar, örneğin gaz, gaz değişimi, artrit vb.
Nasıl yapılır:
Yüzük parmağınızın başparmağının ucuna dokunun ve birbirine dik olarak bastırın. Diğer parmaklarınızı ise dik uzatın.
Faydaları:
4. Agni Mudra (Ateş Mudrası):
- Vücudunuzdaki toprak öğesini dengeler
- Kan dolaşımını geliştirir
- Sindirimi iyileştirir
Nasıl yapılır:
Yüzük parmağını avuca doğru kapatın ve baş parmağınızla bu parmağın ikinci boğumuna bastırın. Diğer parmaklarınızı ise dik uzatın.
Faydaları:
5. Jal Mudra (Varuna Mudra / Su Mudrası)
- Kolesterolü düşürür
- Yağı azaltır
- Metabolizmayı hızlandırır
Baş parmağınızla küçük parmak ucunuza bastırmadan dokunun ve parmakların geri kalan kısmını resimde gösterildiği gibi düz tutun
Faydaları:
6. Shunya Mudra (Boşluk Mudrası)
- Vücut ağrılarını azaltır
- Dolaşımı güçlendirir
- Ağız kuruluğunu azaltır
Nasıl yapılır:
Orta parmağınızın ilk boğumuna başparmak ile bastırılmalıdır.
Faydaları:
7. Prana Şifa (Hayat Çamuru Çubuğu Mudrası)
- Baş dönmesini azaltır
- Kulak, burun ve dil problemiyle baş ederler
Nasıl yapılır:
Küçük parmağınızı ve yüzük parmağınızı bükün, ardından bu iki parmağın ucuyla başparmağınızın ucunu birleştirin.
Faydaları:
- Vücudunuza enerji verir
- Bağışıklık sisteminizi güçlendirir
- Göz problemlerini iyileştirir
13 yaşındayken ben sardım bu bitkilere ibni sinanın şifalı bitkiler kitabını okul kütüphanesinden sürekli alıp alıp okurdum :))kiz bahar gelmeden sendromumu gwldi sana aslinda bebde hem gezmeyi coj seviyorum hende eve dinmek istiyorum ohh be evim diyorum gun sonubda evdede otursam koca kisisine sariyorum adam hadi bi yere gidelim senin cakralar bi acilsin diyor
evet gorusmek guzel ama resmiyeti jaybetme canim ahafa yillarin kaynanasi olarak diyorum mumjubse sana yasemin hanim diye hitap etsinlerbizim jv ve annem oyle onlar muhabbet ederjen benim gulesim geliyor
mubarek mutfak ansiklopedisi gibimutfakta yasiyin ya ondan oyle dedim alinma sakin
bide yasini sorsam hep abla diyesim var ama erjen evlenmistin bwljide yasitiz
fotolar çıkmamış kendi sayfasının linkini almayı deneyeyimBenim hafsalam almıyor bu dokunuşları
Gerçekten denemek ve görmek lazım
http://superileri.com/basparmaginiz...-boyle-esnetin-sebebini-ise-cok-seveceksiniz/
bunu goggleye yapıştır kendi sayfasın da resimleri var gülüm
Canim benimmm degerlerinin iyi cikmasina cok sevindimmm :) tebrikler gercekten iyi atlatmissinnn daha da kus gibi olcaz canim Allahin izniyleKızlar merhaba özledim sizi çok çok çok mesaj birikmişmisafirler i gönderdim çok şükür bugün yine hamur işinin içindeydim ve yine tatlarına bile bakmadım alnimin akıyla bu gunude atlattım çok şükür
En azından tadına bak diyenlere şekerim çok yüksek dedim
Beni bu hale getiren hamur işleri bunu çok net biliyorum bu gerçeği biliyorken neden onların tadına bakıp aynı hatayı yapayım ki yaklaşık 1 aydır verdiğim emeği baltalamak olmaz mı bu
Ya da kendime yapabileceğim en büyük kötülük değil midir diye düşündüm hep elime çayımı alıp yudum yudum içerken gönlümün ve vicdanimin ne kadar rahat olduğunu hissedip muhabbetin tadını çıkardımmisafirlerimi gonderdikten sonra yorgunluktan uyumuş kalmışım eşim eve gelince uyandım ki saat 9olmus o yüzden akşam yemeğimizi biraz gece kaldı maalesef
Bugün sabah şeker ölçümü yaptım yine ve sonuçlar çok güzel arkadaşlar
Aks 125 (140 altında olması isteniyor)
Tks 118 (180 altında olması isteniyor)
Şeker dengemi diyetin de sayesinde biraz daha iyi bir seviyeye çekebildim gibi geliyor inşallah haftaya Dr kontrolüne gittiğimde de sonuçlar iyi çıkar diye ümit ediyorum
Aldığım tartı bugün kargoya verilmiş ve yarın elime ulaşır diye düşünüyorum inşallah
Bu arada zaman ne kadar hızlı geçiyor bugün diyeteki 25. Günüm ve kendimi çok iyi hissediyorum vücudunun az da olsa verdiğim kiloyla hafifledigini göbeğinin kuculdugunu hissediyorum sabahları daha enerjik uyanıp gün içerisinde daha aktif bir yaşam sürüyorum kendimde ve vücudumdaki degisiklikleri inceleyip hedefine ulaştığımda nasıl mutlu olacagimi hayal ediyorum bu beni diyetine devam etmeden beni motive ediyor aslında diyet demek istemiyorum buna sağlıklı yaşama doğru yolculuk
Bu yolculuğumda yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum yarın butuuuuuun geçmişi okuyup gelicem yanınıza
Bugün kendimle ilgili 25.gun değerlendirmesi gibi birşey yapmak istedim ne bileyim içimi görün istedim birazcık uzun mü oldu nekusura bakmayın iyi geceler canlarım son olarak menumu de ekleyip şimdilik bana müsaade diyorum iyi geceler
27 Şubat diyabetik menüm
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
6zeytin
1kk b. Peynir
Domates
2 d ekmek
Ara 11.30
1/4 ayva
Öğle 14.30
4yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorba
Salata
Ara 17.00
1 elma
1 sb süt
Akşam 21.00
1 kase şehriye çorba
4yk kuru fasulye
Salata
Ara 22.00
1sb süt
1 f.osmanli kahvesi
Su 2lt
Spor yok
ben sayfasını sık kullanılanlara ekledim arada açıp açıp bakıyorum (unutuyorum da hep nasıl yapacağımı)Alıntı yaparken gördüm fotoları şu meto hızlandırıcıyı yapacam ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?