- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.381
gurur duy kendinle ben seninle gurur duydum maşallah o kadar yaptın ikram ettin tadına bile bakmadınKızlar merhaba özledim sizi çok çok çok mesaj birikmişmisafirler i gönderdim çok şükür bugün yine hamur işinin içindeydim ve yine tatlarına bile bakmadım alnimin akıyla bu gunude atlattım çok şükür
En azından tadına bak diyenlere şekerim çok yüksek dedim
Beni bu hale getiren hamur işleri bunu çok net biliyorum bu gerçeği biliyorken neden onların tadına bakıp aynı hatayı yapayım ki yaklaşık 1 aydır verdiğim emeği baltalamak olmaz mı bu
Ya da kendime yapabileceğim en büyük kötülük değil midir diye düşündüm hep elime çayımı alıp yudum yudum içerken gönlümün ve vicdanimin ne kadar rahat olduğunu hissedip muhabbetin tadını çıkardımmisafirlerimi gonderdikten sonra yorgunluktan uyumuş kalmışım eşim eve gelince uyandım ki saat 9olmus o yüzden akşam yemeğimizi biraz gece kaldı maalesef
Bugün sabah şeker ölçümü yaptım yine ve sonuçlar çok güzel arkadaşlar
Aks 125 (140 altında olması isteniyor)
Tks 118 (180 altında olması isteniyor)
Şeker dengemi diyetin de sayesinde biraz daha iyi bir seviyeye çekebildim gibi geliyor inşallah haftaya Dr kontrolüne gittiğimde de sonuçlar iyi çıkar diye ümit ediyorum
Aldığım tartı bugün kargoya verilmiş ve yarın elime ulaşır diye düşünüyorum inşallah
Bu arada zaman ne kadar hızlı geçiyor bugün diyeteki 25. Günüm ve kendimi çok iyi hissediyorum vücudunun az da olsa verdiğim kiloyla hafifledigini göbeğinin kuculdugunu hissediyorum sabahları daha enerjik uyanıp gün içerisinde daha aktif bir yaşam sürüyorum kendimde ve vücudumdaki degisiklikleri inceleyip hedefine ulaştığımda nasıl mutlu olacagimi hayal ediyorum bu beni diyetine devam etmeden beni motive ediyor aslında diyet demek istemiyorum buna sağlıklı yaşama doğru yolculuk
Bu yolculuğumda yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum yarın butuuuuuun geçmişi okuyup gelicem yanınıza
Bugün kendimle ilgili 25.gun değerlendirmesi gibi birşey yapmak istedim ne bileyim içimi görün istedim birazcık uzun mü oldu nekusura bakmayın iyi geceler canlarım son olarak menumu de ekleyip şimdilik bana müsaade diyorum iyi geceler
27 Şubat diyabetik menüm
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
6zeytin
1kk b. Peynir
Domates
2 d ekmek
Ara 11.30
1/4 ayva
Öğle 14.30
4yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorba
Salata
Ara 17.00
1 elma
1 sb süt
Akşam 21.00
1 kase şehriye çorba
4yk kuru fasulye
Salata
Ara 22.00
1sb süt
1 f.osmanli kahvesi
Su 2lt
Spor yok
allah rahatlık versin, sabaha çok mutlu enerjik uyanırsın inşallahArtık pilim bitti
Sabah kurs var
Geceniz hayırda kalsın Allah'a emanet
supersin canim gunu cok iyi atlatmissin degerlerinde 25gunluk degerlendirmende super olmus yolumuz uzun ama eglenceliKızlar merhaba özledim sizi çok çok çok mesaj birikmişmisafirler i gönderdim çok şükür bugün yine hamur işinin içindeydim ve yine tatlarına bile bakmadım alnimin akıyla bu gunude atlattım çok şükür
Beni bu hale getiren hamur işleri bunu çok net biliyorum bu gerçeği biliyorken neden onların tadına bakıp aynı hatayı yapayım ki yaklaşık 1 aydır verdiğim emeği baltalamak olmaz mı bu
Ya da kendime yapabileceğim en büyük kötülük değil midir diye düşündüm hep elime çayımı alıp yudum yudum içerken gönlümün ve vicdanimin ne kadar rahat olduğunu hissedip muhabbetin tadını çıkardımmisafirlerimi gonderdikten sonra yorgunluktan uyumuş kalmışım eşim eve gelince uyandım ki saat 9olmus o yüzden akşam yemeğimizi biraz gece kaldı maalesef
Şeker dengemi diyetin de sayesinde biraz daha iyi bir seviyeye çekebildim gibi geliyor inşallah haftaya Dr kontrolüne gittiğimde de sonuçlar iyi çıkar diye ümit ediyorum
Aldığım tartı bugün kargoya verilmiş ve yarın elime ulaşır diye düşünüyorum inşallah
Bu arada zaman ne kadar hızlı geçiyor bugün diyeteki 25. Günüm ve kendimi çok iyi hissediyorum vücudunun az da olsa verdiğim kiloyla hafifledigini göbeğinin kuculdugunu hissediyorum sabahları daha enerjik uyanıp gün içerisinde daha aktif bir yaşam sürüyorum kendimde ve vücudumdaki degisiklikleri inceleyip hedefine ulaştığımda nasıl mutlu olacagimi hayal ediyorum bu beni diyetine devam etmeden beni motive ediyor aslında diyet demek istemiyorum buna sağlıklı yaşama doğru yolculuk
Bu yolculuğumda yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum yarın butuuuuuun geçmişi okuyup gelicem yanınıza
Bugün kendimle ilgili 25.gun değerlendirmesi gibi birşey yapmak istedim ne bileyim içimi görün istedim birazcık uzun mü oldu nekusura bakmayın iyi geceler canlarım son olarak menumu de ekleyip şimdilik bana müsaade diyorum iyi geceler
27 Şubat diyabetik menüm
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
6zeytin
1kk b. Peynir
Domates
2 d ekmek
Ara 11.30
1/4 ayva
Öğle 14.30
4yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorba
Salata
Ara 17.00
1 elma
1 sb süt
Akşam 21.00
1 kase şehriye çorba
4yk kuru fasulye
Salata
Ara 22.00
1sb süt
1 f.osmanli kahvesi
Su 2lt
Spor yok
mesela kardesim hap kullaniyor ama o zaten çiroz istahsiz günde bi ogun ywr oda gece cok sacma sapan kortizon aslinda tuzlu tuketmessen sisirmiyor canim bol su sifir tuz tabiNe kremi kortizon tedavisi görüyorum
İğne
Ondan şişdim böyle
Ama tedaviyi yarıda bırakıyorum 5 iğne kafi
Öküz gibi yemeye başlayınca
Durdiremiyorum kendimi
ohoo yag yakiyormus ben angi mudra modunda gwzerim artikbuldumm:))
İnsan beyinde en büyük bölüm elimizi ve parmaklarımızı kontrol eden kısımdır. Parmaklarımızda da büyük miktarda sinir uçları bulunmaktadır ve bir teoriye göre belirli bir şekilde bu noktalara basıldığında, vücuda enerji dolaşımına izin veren kanalları bağlamamıza yardımcı oluyor. Bu nedenle elimizin bazı yerlerini kullanarak uyum ve sevincin tadını çıkarabiliriz.
1. Şifa için Gyan Mudra (Bilgi Mudrası)
Nasıl yapılır:
Bir lotus duruşunda oturun ve ellerinizi dizinize koyun, sonra baş parmağınızın ucu ile parmak ucuna dokunun ve kalan üç parmağınızı serbest bırakın.
Faydaları:
2. Vaya Mudra (Hava Mudrası)
- Konsantrasyonu güçlendirir
- Rahatlamanıza yardım eder
- Uykusuzluğun tedavisi
- Depresyonu giderir
Nasıl yapılır:
İşaret parmağınızı avucunuza doğru katlayın ve baş parmağınızla bastırın. Diğer parmaklarınızı ise uzatın.
Faydaları:
3. Şifa için Prithvi Mudra (Toprak Mudrası)
- aşırı gazı ortadan kaldırır
- Havayla ilişkili sorunlar, örneğin gaz, gaz değişimi, artrit vb.
Nasıl yapılır:
Yüzük parmağınızın başparmağının ucuna dokunun ve birbirine dik olarak bastırın. Diğer parmaklarınızı ise dik uzatın.
Faydaları:
4. Agni Mudra (Ateş Mudrası):
- Vücudunuzdaki toprak öğesini dengeler
- Kan dolaşımını geliştirir
- Sindirimi iyileştirir
Nasıl yapılır:
Yüzük parmağını avuca doğru kapatın ve baş parmağınızla bu parmağın ikinci boğumuna bastırın. Diğer parmaklarınızı ise dik uzatın.
Faydaları:
5. Jal Mudra (Varuna Mudra / Su Mudrası)
- Kolesterolü düşürür
- Yağı azaltır
- Metabolizmayı hızlandırır
Baş parmağınızla küçük parmak ucunuza bastırmadan dokunun ve parmakların geri kalan kısmını resimde gösterildiği gibi düz tutun
Faydaları:
6. Shunya Mudra (Boşluk Mudrası)
- Vücut ağrılarını azaltır
- Dolaşımı güçlendirir
- Ağız kuruluğunu azaltır
Nasıl yapılır:
Orta parmağınızın ilk boğumuna başparmak ile bastırılmalıdır.
Faydaları:
7. Prana Şifa (Hayat Çamuru Çubuğu Mudrası)
- Baş dönmesini azaltır
- Kulak, burun ve dil problemiyle baş ederler
Nasıl yapılır:
Küçük parmağınızı ve yüzük parmağınızı bükün, ardından bu iki parmağın ucuyla başparmağınızın ucunu birleştirin.
Faydaları:
- Vücudunuza enerji verir
- Bağışıklık sisteminizi güçlendirir
- Göz problemlerini iyileştirir
derik valla 6yas ablaligi hak eder:) senin oyle ablamsi bir yapın var :) o enerjiyi aliyorum13 yaşındayken ben sardım bu bitkilere ibni sinanın şifalı bitkiler kitabını okul kütüphanesinden sürekli alıp alıp okurdum :))
ben öyle her şeye alınmam ki bunda ne var zaten alınacak aşk olsun kız:))
37 yaşındayım yazdım profilin altına zaten canın çekiyorsa abla de ne olacak ben 5 sene online oyun oynadım 50 yaşındakiler bile bana abla derdi çok sayılıp sevilirdim çok forsum vardı yaaaaaa :)))))) alışkınım abla denilmesine sıkıntı yok gülüm
hayirli geceler canimArtık pilim bitti
Sabah kurs var
Geceniz hayırda kalsın Allah'a emanet
ne mutlu bana o enerjiyi hissettirebiliyorsam sağ ol gülüm :))supersin canim gunu cok iyi atlatmissin degerlerinde 25gunluk degerlendirmende super olmus yolumuz uzun ama eglenceli
mesela kardesim hap kullaniyor ama o zaten çiroz istahsiz günde bi ogun ywr oda gece cok sacma sapan kortizon aslinda tuzlu tuketmessen sisirmiyor canim bol su sifir tuz tabi
ohoo yag yakiyormus ben angi mudra modunda gwzerim artik
derik valla 6yas ablaligi hak eder:) senin oyle ablamsi bir yapın var :) o enerjiyi aliyorum
hayirli geceler canim
oğluşuna da sana da allah rahatlık versingeceniz guzel olsun guzeller benim oglan zirt pirt uyaniyor oyiki erken yatti yine bir atak donemi sanirim neyseki sonrasinda birsey ogreniyor iyi bir huy geliyor
bugun ortada olmayanlar katilimi az olanlar yazdim sizi kenarayarin gozum daha cok arayacak
Cok geçmiş olsun canim
Hosgeldin canim
Kilo vermemek için vücut kendini kitledi belki de kilo verirken vücut illa bir yerlerde takılıyor sen de bu kiloda takılmış olabilirsin ben de merak ediyorum hangi kiloda takilacagimi. Yapılacak sey vücudu şaşırtmak benim bir diyetisyen vardi hep aynı liste üzerinde oynardi ki takıldığım noktada başka alternatiflerimiz olsun da liste hakkımız bitmesin diye ve haftada 3 günden fazla spor önermezdi o da sadece yürüyüş tabi cok kilolu oldugumdan. Şimdi sabret yine takiliyorsa vücudu sasirtacak birseyler yap sabah aksam spor ekstra çaylar detoks sulari kurler vb değişik dukana göre uygulayabilecegin birseyler dukan da böbrekleri yoruyor diye biliyorum bir de uzun vadede korunmasi zor mi acaba. Neyse umarım birlikte devam ederiz de etkilerine de şahit olup fikir sahibi olurum
Kocaman aferinnn sana alkisss
Spoor spor spor spor.....
Hurmayi yuvarlayip kakaoya batırıp kurdan batir cikolata topu hissi veriyor sanirim denemedim de merve bilge atalay diye bir jiyetisyen1var instagram sayfasinda gördüm mantikli geldi
1deki spor nasil etkiledi anlamadim ben
Yettim gayrilistelerimizde bize hiç tolerans tanımayan affetmeyen gözümüzün yaşına bakmayan hatunlar ne iş arkandayim ekim2009 yürü
enerjilerimiz tutuyor demek ki ablamarada benim algılar aşırı açılır bu aralarda açılmaya başladı karşımda yazan insanı hissederim karşıda ki insanın da beni anlaması hissetmesi valla güzelmiş :))
sagol canim benim insallahoğluşuna da sana da allah rahatlık versin
sanada canimHerkese iyi geceler tatli ruyalarrrrr:)
lolitalarimi takip ediyorsun bende bi ara denedim ama yag orani meselesi beynimle okulda igrendimlerimle ters dusuyor kitabida var valla yapmak isteyen varsa gonderiyimCanım ben face'de takip ettiğim bir grup sayesinde başladım, 50 60 kilo vermişlerdi bir çok kadın çok etkilendim. Çok fazla bilgim yok ama, daha başlayalı 1 ay oldu ama sağlıklı beslenildiğini düşünüyorum çünkü genelde balık tüketiyorum.
kiz yine suyu az icmissin bak protein agirlikli besleniyorsun git gel ic canim su dahada öneml dukandaİyi geceler arkadaşlar,
Bugün çok geç kaldım kusura bakmayın lütfen.
Sabah:
1 dilim ekmek
Labne
Şekersiz kahve
Öğlen:
Tavuk şiş
1 yeşil çay
Akşam:
Tavuk Izgara
Ayran
1.5 lt su
sen uyumadın mı :))enerjilerimiz tutuyor demek ki ablam
sagol canim benim insallah
sanada canim
lolitalarimi takip ediyorsun bende bi ara denedim ama yag orani meselesi beynimle okulda igrendimlerimle ters dusuyor kitabida var valla yapmak isteyen varsa gonderiyim
merak ettim gurubun adı neCanım ben face'de takip ettiğim bir grup sayesinde başladım, 50 60 kilo vermişlerdi bir çok kadın çok etkilendim. Çok fazla bilgim yok ama, daha başlayalı 1 ay oldu ama sağlıklı beslenildiğini düşünüyorum çünkü genelde balık tüketiyorum.
heyheyttt sen de başlamışsın kiloları tehdit etmeye :))(ben de arada yaparım da)kizlar persembeye kadar diyetisyen listesine devam ama oersembeye kadar 69.9 da olsa gelmezse ben onu getirmesini bilirim patlatacagim bur detox gorsun gununukimmis patron
merak ettim gurubun adı ne
menüm
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
10 yeşil zeytin+ 2 siyah
2 çeri domates 2 çatal peynir
4-5 dilim salatalık
ara (komşum geldiğinde) 3 -3.5 gibi
bir kaç çiğ fındıkla badem
2 gün kurusu (islimsiz) kayısı
akşam 18:30
2 kaşık yoğurtla 1 küçük elma
4 yemek kaşığı dolusu z.y. barbunya
7:30 1 bardak süt
09:00 peynirli tost - yağsız- , domates , şekersiz açık çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon döner, yağsız salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, 2.5 litre su (ufacık bir kaçamak yapıp az şekerli kahve içtim)
18:50 6 kaşık karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı ve bol ekşili salata, 2 bardak kendi yaptığım ayran
21:00 1 meyve (portakal yiyeceğim)
Başlangıç Kilom: 93
Güncel Kilom: 91,8
Hedef Kilom: 85
Spor yerine bahar temizliği yaptım :) Bir de yatmadan balon şişireceğim.
@Habinar @askrhpozitif @mefkuremNorth River
10:00 kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir.2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
14:00ara: şekersiz ıhlamur,elma
18:30ksam:1kepçe yayla çorbası,4 yaprak sarması( küçük parmağım kadar)yoğurt,salata,4 yk kaşığı haşlanmış et bir dilim ekmek
Ara: beyaz çay henüz içmedim
Spor:45 dk yürüyüş
Su 2,5 litre
Bugunku menum:
Sabah: 1d ekmek
1 ceviz
4 zeytin
bir dilim peynir
1kasik ari sutu bal polen karisimi
Ara: 2 kepekli tatli biskuvi
Oglen: 1d ekmek yumurtali ispanak yogurt
Ara:1 portakal
Aksam:balik bir kase corba salata
Arada da havuc yemeyi planliyorum :)
2.5 lt su. 40 dk yuruyus
menum
sabah 8 , 1 haslanmis yumurta 1/2 tam bugday ekmegi, sekersiz cay
ogle 12, yesil salata uzerine ton baligi
ara 3, 4-5 adet badem ve findik
aksam 6, bulgurlu ispanak ve yogurt
bol su ictim ve 1 adet elma tarcin yesil cay
birazdan leslie 3 mile yapicam
tebrikler canım çok ii cumaya da güzel olcak inşallahhh
tebrikler tatlımmmm super
superrrr tebrik ederim
bence de çok kısıtlamak da ii deil sonrasında saldırıyo insan resmen en sağlıklı sekilde ineceksin 80 in altına tatlımm
cumaya daha ii olur inşallah tatlım sabit kalmışşın bence o da iyi
kaçamaktan değildir canım o dediğin gibi stres etkiliyo olabilir biraz kafanı dinlendirebilirsin bence o da inanılmaz etkiliyor
geçmiş olsun canım
Valla kuzum içim yoruldu benim annem ne kemik ameliyatları geçirdi bir kere ağzından Off duymadım kv ağlıyor yaşlar akıyor gözünden inanamıyorum yani seni psikologa götürelim mi dedim olur dedi. Fizik te dr la konuştum ağrı eşiği düşük sanırım teyze nin dedi. Bastonsuz bile yürüyor aslında eşim idare et napalım diyor neyseki Hayır dua ediyor :)
Abovvv çabuk gelsem iyi olur bana yer kalmiycak kızlar.
Hoşgeldiniz yeni canlar yeni heyecanlar bol eksiler diliyor Elif baci niz
Bugunku menum
Sabah 12.00
1 dl ekmek
1 Haslanmis yumurta
1 dl pastirma
Salatalik
Cecil peyniri
Ara 15.00
Yesil elma
2adet mandalina
Aksam 19.30
2 adet kiymali kabak dolma
1dl tam bugday ekmegi
Spor 70 dk tempolu yuruyus
Su 2 lt 2.5 olur
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda
1 adet 5 i bir arada cay
@Habinar. @askrhpozitif.
Kizlar arkadasa cay geldik yazamadim
Sabah 08.15
1 haslabmis yunurta
1 ince dilim ekmek
1 kucuk.labne
5 zeytin
1 dilim.ananas
Ara 10.30
1 kuru incir
Ogle 12.30
1 kase brokoli corba
2 kadinbudu kofte
Aksam 18.00
2 parca haslabmis tavuk gogsu
2 cin biber
Ara 20.00
1 maden suyu
10.badem
2.5 litre su
30.dk.bisiklet
iyi geceler kızlar. bugün 50 dk tempolu yürüyüş yaptım @askrhpozitif
Menüm
8de elma sirkesi ballı su
Sabah 9:30
Biraz keçi peyniri üzerine keten tohumu dereotu maydonoz
5 zeytin
2-3 form bisküvi tahtası
Öğlen 14:30
Pırasa ve yoğurt 1 dl tb ekmeği
3 badem 3 kayısı
Akşam 19
Tavuk göğsü salata yoğurt çorbası
Bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
kiz dur nereye kitliyonuz 14kg verdim kitlemedi size ne oldu
gece cok gec yaotigim icin sporu kaslar sisiyor canim onun icin persembe off yada sabahtan yapiyoruz
birakma cabalarindayiz iki haftador gunduz emmelerini baya azalttik dr azaltarak kes dedi bunalima sokma cocugu dedi birde hasta oldu henuz iyilesmedi antikor antikordur deyip emmesine musade ettim
super menu isil ilk basta yok yok dedim bu hatunla olmayacak bu hergun yiyip yiyp beni dellendirecek dedim ama beni yanilttigin icin tesekkur ederim
menu guzel canim menuyu bizler gibi alt alta saatleriyle yszsrssn sonunada yaptigin sporu ve ictigin suyu eklersen
spor nerde
tabiki
aynen bugun israr etmedim verdim corbayi onune bi iki kasik aldi sonra kalkmak istedi tmm dedim az sonra geri geldi yedirmemi istedi disari cijtik disardada hiv israr etmedim kendi yedi icti baya yol aldik
aslinda bwl yaptim kuzeye ek gidaya gectiginden beri ama istahi hic yok babasida boyleymis tabi birde memelere guveniyir
yok ama onlem almak iyidir esimde var ona surerim bayilir boyle seylere helede ben surersem ilgilenmis oluyorum ya tmm ondan mutlusu olmaz
afiyet olsun canim
ajsam yanlis olmus canim
1kepce yayla=1dlm ekmek
4sarma=1dlm ekmek+1yag
1dlm,ekmekte sen yemissin etti sana uc dlm ekmek sarmayi yedin diyelim cirba ve ekmek olmasaydi salaya et ayran olurdu aklinda olsun tatlim
afiyetolsun. guzel canim
afiyetolsun canim
nasil oldu canim oglun kac yasindaydi
kiz yarisin icindeyiz cuma belli olacak sonuc
modunu
biran once gelsin modunu dusurme tatlim ya
kizlari yok mu kv nin birazda onlar baksin hava degisimi iyi gelir
yaaacele et
guzel menu
dolmanin yanina yogurt salata daha iyi olurdu ekmek cok olmus
afiyet olsun guzel canim
bende aliyim ya bak ozellikleriyle ararim
ya bize bulasirsan boyoe olur biberi sabah yersin
lekeler icin cildoyeye git canim bi test yaptır sonradan cikan leke ve benler onemli
icine pulbiber ve nane at hem gobek yaflarini eritiyor hemde lezzetli bende yemezdim artik sade bile yiyebiliyorum
Kızlar merhaba özledim sizi çok çok çok mesaj birikmişmisafirler i gönderdim çok şükür bugün yine hamur işinin içindeydim ve yine tatlarına bile bakmadım alnimin akıyla bu gunude atlattım çok şükür
27 Şubat diyabetik menüm
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
6zeytin
1kk b. Peynir
Domates
2 d ekmek
Ara 11.30
1/4 ayva
Öğle 14.30
4yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorba
Salata
Ara 17.00
1 elma
1 sb süt
Akşam 21.00
1 kase şehriye çorba
4yk kuru fasulye
Salata
Ara 22.00
1sb süt
1 f.osmanli kahvesi
Su 2lt
Spor yok
Güzel menüİyi geceler arkadaşlar,
Bugün çok geç kaldım kusura bakmayın lütfen.
Sabah:
1 dilim ekmek
Labne
Şekersiz kahve
Öğlen:
Tavuk şiş
1 yeşil çay
Akşam:
Tavuk Izgara
Ayran
1.5 lt su
kiz yine suyu az icmissin bak protein agirlikli besleniyorsun git gel ic canim su dahada öneml dukanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?