Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gurur duy kendinle ben seninle gurur duydum maşallah o kadar yaptın ikram ettin tadına bile bakmadın
değerlerin cidden çok iyi baya gelişme var, değerlerine bakmasan da kendini gün için de enerjik hissetmenden bile belli oluyor . inşallah bundan sonrası çok daha iyiye gidecek

supersin canim gunu cok iyi atlatmissin degerlerinde 25gunluk degerlendirmende super olmus yolumuz uzun ama eglenceli
Ne kremi kortizon tedavisi görüyorum
İğne
Ondan şişdim böyle
Ama tedaviyi yarıda bırakıyorum 5 iğne kafi
Öküz gibi yemeye başlayınca
Durdiremiyorum kendimi
mesela kardesim hap kullaniyor ama o zaten çiroz istahsiz günde bi ogun ywr oda gece cok sacma sapan kortizon aslinda tuzlu tuketmessen sisirmiyor canim bol su sifir tuz tabi
ohoo yag yakiyormus ben angi mudra modunda gwzerim artik
derik valla 6yas ablaligi hak eder:) senin oyle ablamsi bir yapın var :) o enerjiyi aliyorum
Artık pilim bitti
Sabah kurs var
Geceniz hayırda kalsın Allah'a emanet
hayirli geceler canim

ne mutlu bana o enerjiyi hissettirebiliyorsam sağ ol gülüm :))

oğluşuna da sana da allah rahatlık versin

Canım ben face'de takip ettiğim bir grup sayesinde başladım, 50 60 kilo vermişlerdi bir çok kadın çok etkilendim. Çok fazla bilgim yok ama, daha başlayalı 1 ay oldu ama sağlıklı beslenildiğini düşünüyorum çünkü genelde balık tüketiyorum.

arada benim algılar aşırı açılır bu aralarda açılmaya başladı karşımda yazan insanı hissederim karşıda ki insanın da beni anlaması hissetmesi valla güzelmiş :))
enerjilerimiz tutuyor demek ki ablam

oğluşuna da sana da allah rahatlık versin
sagol canim benim insallah

Herkese iyi geceler tatli ruyalarrrrr:)
sanada canim
lolitalarimi takip ediyorsun bende bi ara denedim ama yag orani meselesi beynimle okulda igrendimlerimle ters dusuyor kitabida var valla yapmak isteyen varsa gonderiyim

İyi geceler arkadaşlar,

Bugün çok geç kaldım kusura bakmayın lütfen.

Sabah:
1 dilim ekmek
Labne
Şekersiz kahve

Öğlen:
Tavuk şiş
1 yeşil çay

Akşam:
Tavuk Izgara
Ayran

1.5 lt su
kiz yine suyu az icmissin bak protein agirlikli besleniyorsun git gel ic canim su dahada öneml dukanda

enerjilerimiz tutuyor demek ki ablam

sagol canim benim insallah

sanada canim
lolitalarimi takip ediyorsun bende bi ara denedim ama yag orani meselesi beynimle okulda igrendimlerimle ters dusuyor kitabida var valla yapmak isteyen varsa gonderiyim
sen uyumadın mı :))

merak ettim gurubun adı ne

kizlar persembeye kadar diyetisyen listesine devam ama oersembeye kadar 69.9 da olsa gelmezse ben onu getirmesini bilirim patlatacagim bur detox gorsun gununu kimmis patron
heyheyttt sen de başlamışsın kiloları tehdit etmeye :))(ben de arada yaparım da)
göster tabi pantronun kim olduğunu haddini bilsin yağlar :)

Kızlar menüler genel olarsk güzel.
Afiyet olsun.

Teşekkür ederim.

Bazıları dsha naxlı oluyor. Kayınvalidrn herhalde bu gruptadır. Biraz da nazını çekiyorsan iyice bazlanmiştır. Bir sürd sonrs o da fark eder. Rabbim sana mükafatını verir.

Abovvv çabuk gelsem iyi olur bana yer kalmiycak kızlar.

Hoşgeldiniz yeni canlar yeni heyecanlar bol eksiler diliyor Elif baci niz

Hoşbulduk teşekkür edetiz elif.

Ekmek ve kabak dolmadan hiri olaydı keşkr.

Süperrrr

iyi geceler kızlar. bugün 50 dk tempolu yürüyüş yaptım @askrhpozitif

Ćok güzel spor. Tdbrikler.

Çok güzel. Afiyet olsun.

Yavaş ysvaş kesnek daha iyimiş canım. Ben öğle yapmadım ama öğlenin daha doğru olduğunu döģlüyorlar.

Güxelmenü.

İyi geceler arkadaşlar,

Bugün çok geç kaldım kusura bakmayın lütfen.

Sabah:
1 dilim ekmek
Labne
Şekersiz kahve

Öğlen:
Tavuk şiş
1 yeşil çay

Akşam:
Tavuk Izgara
Ayran

1.5 lt su
Güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…