Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Liken planus bende de var canim nasil geçti

Liken planus bende de var canim nasil geçti
Kortizon iğne canım 2 iğne ile geçti 4 tane vermişti anne ben kullanmadım
Uyuşturucu gibi vurulduktan 10 dk sonra gözlerin sitemsiz kapanıyor saatler sonra uyanıyorsun bi iştah önüne ne gelirse

Uyuşturucu gibi vurulduktan 10 dk sonra gözlerin sitemsiz kapanıyor saatler sonra uyanıyorsun bi iştah önüne ne gelirse
kortizon tedavisi zor tuzu tamamen kesmezsen balon gibi şişiriyor kalan 2 iğneyi de olsan rahatsızlığın geçermiydi acaba önce sağlık be gülüm

Canim benimmm degerlerinin iyi cikmasina cok sevindimmm :) tebrikler gercekten iyi atlatmissinnn daha da kus gibi olcaz canim Allahin izniyle
Çok şükür canım Allah razı olsun İnşallah hepimiz incecik bedenlerimizi sahip olacağız en kısa sürede
çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten kendimi daha çok değer veriyorum bu bedenin hakkını vermek istiyorum O yüzden kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum her geçen gün değerlerimin daha iyi bir seviyeye geleceğini de biliyorum
supersin canim gunu cok iyi atlatmissin degerlerinde 25gunluk degerlendirmende super olmus yolumuz uzun ama eglenceli

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum diyetime Henüz hiç bozmadım kilo vermeye de devam ettiğime inanıyorum İnşallah bugün de tartım gelir eksilir rakamlar göre göre kilolarımdan kurtulurum

kizlar persembeye kadar diyetisyen listesine devam ama oersembeye kadar 69.9 da olsa gelmezse ben onu getirmesini bilirim patlatacagim bur detox gorsun gununu kimmis patron
canım benim sana o kadar inançlar ve başarılı birisin ki 69.9 değil daha daha düşük bir rakam Geleceğine inanıyorum ben
Günaydın canım benim
gunaydinnn gelecegin 36 beden kizlarrri:) bugun gunumm var ama kacamakk yok cisssss
Günaydın canım benim Ben eminim Sen hiç bir kaçamak yapmadım Bugün atlatacaksın
Geçmiş olsun canım benim gerçekten zor bir durummuş Allah yardımcın olsun sen bunu da atlatırsın Ben inanıyorum
Kizlar selamlar suan ara ogun yapiyorum yesilcay ve incir
Afiyet olsun canım

Günaydın incecik bedenlerin sahibi olacak hatunlar
Misafirlerim gitti evde yalnızım elimde çayım Hemen şimdi geçmişe dönüyorum ben yokken neler kaynatmış sınız bir bakıyorum
Hızlı olmak açısından konuşarak mesaj yazmayı deneyeceğim arada hatalarım olursa affola

Canım benim alabildin mi telefonuna ben biraz fazla geriye gittim galiba ama inşallah şimdiye kadar almışsındır Özledik seni
Bakabildin mi canım o tartıya benimki henüz gelmedi ama bugün belki gelir diye ümit ediyorum dün yola çıkmış çünkü
Yok yatmıyorum eşim kızıyor kacamak girdim simdi lavaboda.
Benim eşim de sizleri kıskanıyor Özellikle de telefona bildirim geldiğinde Yeter artık falan diyor Biraz da benimle ilgilen yeter kızlarla İlgilendiğin şeklinde isyan ediyor
Mart ayının sonunda sınıf atlıyorum canım bir pıtırcık edasıyla salınacam takımda
canım benim ya Ben de Mart ayının sonunda inşallah sınıf atmayı düşünüyorum hedefim 1 Nisan'da 80 kiloyu görebilmek
Tamam kaptan
Pazartesi başlayalım baloncu olsun bi arkadaş gözüme Gül Ayşe'yi kestirdim yapanları listelesin
Cuma akşamı yazar kazananı
benim çok hoşuma gitti bu balon işi Bugün hemen çıkıp balon Olacağım tabii ki de kızlar liselerinin altına etiketleyip kaç tane balon şişirdik lerimiz söylerlerse Ben de bir liste hazırlar puanlama yapabilirim neden olmasın Her hafta cuma günü açıklarım
Ben bunu bilmiyordum ilk defa gördüm bizler için çok muhteşem bir bilgi oldu Özellikle de biz kilo vermeye çalışan insanların daha çok balon şişirme leri gerektiğinin altı çizilmiş oldu
Evet sirkenin faydasını Bende duydum hatta bir akrabam bunu dönüyor ama kullanılan sirkenin el yapımı sirke yani kendimizin yaptığı sirke olması gerek gerekiyor O yüzden ben de yaklaşık bir ay önce elma sirkesi yapmayı denedim biraz Biraz sirke kokusu oluşmaya başladı �nşallah en yakın zamanda tamamen olur

gunaydinnn gelecegin 36 beden kizlarrri:) bugun gunumm var ama kacamakk yok cisssss

Hadi bakalım.
Jaçamak yapmıyacağım diye başlarssn öğle gidiyor.

Sagol canim biliyorlar zaten diyette oldugumu kimse ellemiyo banaa

Maşallah nd kadar güzel arkadaşların var.
Tebrik ediyorum onları.

bu gece gibi bir gece yok bebejliginde boype plmadik beynim patlayaxak sanki baa ağrısından

Hayrola canım oģluş mu uyumadı.
Aman hasta olnasın da.
Benim ki de sebepsiz kusuyor. Anlamadık.

Canım benim ben de bu sınavları atlatabilmek kolayca kilo verebilmek sağlıklı yaşam geri dönebilmek istiyorum
Allah kolaylık versin canım hepimizin hayatında zorla geçirdiğimiz bazı dönemler imiz olabiliyor ama biz bu dönemlerinde üzerinden gelebiliriz Burada hepimiz birer Kardeş gibiyiz bütün derdimizi Sevincimizi hüznümüzü paylaşıyoruz dert ortağıyiz bir Nev i Ben senin de en kısa sürede ideal Kenan'a ulaşabileceğini inanıyorum çünkü sen bunu kafanda bitirmişsin istedikten sonra yapamayacağın hiçbir şey yok
sabah tartıldım 104.3 kiloyum

25 mart olduğunda ben de 90 larda olmak istiyorum haydi bismillah :)
Başaracaksın canım inanıyorum ben sana
Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
TR de bazı yerlerde deprem olmuş Allah felaketlerden korusun

sans_sans gülüm sen doğru hatırlamışın bahar beni fransaya göndermiş ama ben almanyadayım :))
Sanada kolay gelsin misafir geliyomuş
Ben de şaşırdım ablam ya Bahar Fransa'da deyince acaba ben mi karıştırdım diye kendimden şüphe duydum
Bemde gizliyorum canim cok tasvip etmiyor kendileri
Ben gizlemiyorum Hatta beni eşim destekliyor bu konuda Çünkü sizlerden aldığım desteği ve motivasyonu kendi gözleriyle gördüğün için daha rahat davranıyor ama Kıskandığı dönemler oluyor onunla ilgilenmemi istediği dönemler oluyor o kadarcık da olacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…