- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.401
Günaydın canım
Liken planus bende de var canim nasil geçtiTam da bunu soracaktım kantaron yağını sana soracaktım aktar gibisin mübarek :)
Ece de40 kilo Ece de morluklarına kantaron kullanıyor
Bu lekeler kilo almaya başlayınca birde kanımda alerji oranı çok Yüksek çıkıyor 2-3 aya bi hortluyor kaşıntı egzama ürtiker kurdeşen likenplanus hepsini geçirdim onlardan bana hediye olarak kaldı
Bende alıyım bi deneyim şu kantoron yağını
bu gün bol koşturmacalı geçecek desene kendin için de hafif bir şey yap onu ufak ufak yersin böylece misafirlerin de niye yemiyorsun demez .. kolay gelsingunaydinnn gelecegin 36 beden kizlarrri:) bugun gunumm var ama kacamakk yok cisssss
Sagol canim biliyorlar zaten diyette oldugumu kimse ellemiyo banaabu gün bol koşturmacalı geçecek desene kendin için de hafif bir şey yap onu ufak ufak yersin böylece misafirlerin de niye yemiyorsun demez .. kolay gelsin
Kortizon iğne canım 2 iğne ile geçti 4 tane vermişti anne ben kullanmadımLiken planus bende de var canim nasil geçti
kortizon tedavisi zor tuzu tamamen kesmezsen balon gibi şişiriyor kalan 2 iğneyi de olsan rahatsızlığın geçermiydi acaba önce sağlık be gülümKortizon iğne canım 2 iğne ile geçti 4 tane vermişti anne ben kullanmadım
Uyuşturucu gibi vurulduktan 10 dk sonra gözlerin sitemsiz kapanıyor saatler sonra uyanıyorsun bi iştah önüne ne gelirse
Çok şükür canım Allah razı olsun İnşallah hepimiz incecik bedenlerimizi sahip olacağız en kısa süredeCanim benimmm degerlerinin iyi cikmasina cok sevindimmm :) tebrikler gercekten iyi atlatmissinnn daha da kus gibi olcaz canim Allahin izniyle
çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten kendimi daha çok değer veriyorum bu bedenin hakkını vermek istiyorum O yüzden kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum her geçen gün değerlerimin daha iyi bir seviyeye geleceğini de biliyorumgurur duy kendinle ben seninle gurur duydum maşallah o kadar yaptın ikram ettin tadına bile bakmadın
değerlerin cidden çok iyi baya gelişme var, değerlerine bakmasan da kendini gün için de enerjik hissetmenden bile belli oluyor . inşallah bundan sonrası çok daha iyiye gidecek
supersin canim gunu cok iyi atlatmissin degerlerinde 25gunluk degerlendirmende super olmus yolumuz uzun ama eglenceli
canım benim sana o kadar inançlar ve başarılı birisin ki 69.9 değil daha daha düşük bir rakam Geleceğine inanıyorum benkizlar persembeye kadar diyetisyen listesine devam ama oersembeye kadar 69.9 da olsa gelmezse ben onu getirmesini bilirim patlatacagim bur detox gorsun gununukimmis patron
Günaydın canım benim
Günaydın canım benim Ben eminim Sen hiç bir kaçamak yapmadım Bugün atlatacaksıngunaydinnn gelecegin 36 beden kizlarrri:) bugun gunumm var ama kacamakk yok cisssss
Geçmiş olsun canım benim gerçekten zor bir durummuş Allah yardımcın olsun sen bunu da atlatırsın Ben inanıyorumKortizon iğne canım 2 iğne ile geçti 4 tane vermişti anne ben kullanmadım
Uyuşturucu gibi vurulduktan 10 dk sonra gözlerin sitemsiz kapanıyor saatler sonra uyanıyorsun bi iştah önüne ne gelirse
Afiyet olsun canımKizlar selamlar suan ara ogun yapiyorum yesilcay ve incir
bu gece gibi bir gece yok bebejliginde boype plmadik beynim patlayaxak sanki baa ağrısındansen uyumadın mı :))
Canım benim alabildin mi telefonuna ben biraz fazla geriye gittim galiba ama inşallah şimdiye kadar almışsındır Özledik seniİyi akşamlar kızlar özledim valla buraya eşimden telini alabildigim ger fırsata yazmaya okumaya gayret ediyorum
Beğendik canımda bi kaç model arasında gidip geliyoruz açıkçası birde fiyat uygunluğu açımındansa araştırıyoruz bugün teknosaydi bimexdi vatandı derken ayaklarımıza kara sular indi birde ekran boyutunda kararsız kaldık vs.
En yakın zamanda gelicem inşallah canım aksi gibi karşı komşumla interneti ortak kullanıyorduk cumadan beri oda kesildi bilgisayardan da gelemiyorum
Sony xperia xa ultra ve z5 arasında kaldık canım
valla kaptanım en yakın zamanda gelmeye calisacam bir yanım eksik kaldı
Bakabildin mi canım o tartıya benimki henüz gelmedi ama bugün belki gelir diye ümit ediyorum dün yola çıkmış çünkübir bakayım o markaya.
yok canım üşütme değil. yemekten herhalde midem bulanmaya başladı. ama sıcak açık çay iyi geldi. şimdi daha iyiyim.
benim telefonda yavaştan tekliyor. laptop da. ikisi de gözüme bakıyor. valla idare ettiği kadar etsinler.
ama teli yenilersem yine samsung bakarım. iphone lara baktım çok pahalı. samsunglar da öyle ama A7 ler falan daha uygun. samsungtan mennunum da ben. ben de şu an S4 var. ama yeni alırsam S serisine bakmam. çok pahalı. o zaman almıştım ama valla gereksiz geliyor. belli şeyler dışında hiçbirşeyini kullanmıyorum. ne gerek var.
umarım güzel bir telefon alırsın içine siner canım. sony ye de iyi diyorlar. kaliteli telefon. hadi bakalım hayırlısı olsun.
Benim eşim de sizleri kıskanıyor Özellikle de telefona bildirim geldiğinde Yeter artık falan diyor Biraz da benimle ilgilen yeter kızlarla İlgilendiğin şeklinde isyan ediyorYok yatmıyorum eşim kızıyor kacamak girdim simdi lavaboda.
canım benim ya Ben de Mart ayının sonunda inşallah sınıf atmayı düşünüyorum hedefim 1 Nisan'da 80 kiloyu görebilmekMart ayının sonunda sınıf atlıyorum canım bir pıtırcık edasıyla salınacam takımda
benim çok hoşuma gitti bu balon işi Bugün hemen çıkıp balon Olacağım tabii ki de kızlar liselerinin altına etiketleyip kaç tane balon şişirdik lerimiz söylerlerse Ben de bir liste hazırlar puanlama yapabilirim neden olmasın Her hafta cuma günü açıklarımTamam kaptan
Pazartesi başlayalım baloncu olsun bi arkadaş gözüme Gül Ayşe'yi kestirdimyapanları listelesin
Cuma akşamı yazar kazananı
Ben bunu bilmiyordum ilk defa gördüm bizler için çok muhteşem bir bilgi oldu Özellikle de biz kilo vermeye çalışan insanların daha çok balon şişirme leri gerektiğinin altı çizilmiş olduKIZLAR SONUNA KADAR OKUYUN MUTLAKA ek bilgi geliyor :))
KAYBETTİĞİNİZ KİLOLAR NEREYE GİDER
Bildiğimiz, varlığıyla gurur duyduğumuz, onsuz olmayacağını düşündüğümüz Türk kasımız. Ya da basenlerimizde selülit olan ekstra yağlar. Liposuction gibi metodları doğal olmadığı için kesinlikle düşünmeyip spor yapmaya karar verdiniz. Aynı zamanda diyete de başladınız. Diyelim ki 3 ayın sonunda da güçlükle de olsa 10 kilo verdiniz.
Bu 10 kilo nereye gitti?
Isıya mı dönüştü sizce? Kaka mı oldu? Tere mi dönüştü? Yoksa kas mı oldu? 50şer kişilik gruplardan oluşan Doktorlara, dietisyenlere ve spor hocalarına soruldu. Gelen cevaplara göre sadece diyetisyenler doğru cevabı bilebildi.
Isıya dönüşmesi kütlenin korunumu kanununa aykırı. Madde sadece füzyon tepkimeleri ile enerjiye dönüşebilir yoksa başka miktarda da olsa bir maddeye dönüşmeli. Tabii ki yağ yakınca midemizde karnımızda atom patlamaları yaşamıyoruz.
Sindirim sistemimizde büyük tuvalet sadece sindirilmekte olan yemeklerin sindirilmemiş artığıdır. Vücudumuza depolanmış yağ olsun yada kas olsun bu tarz sindirim sistemi dışarısında kullanılmış maddeler bir daha sindirim sistemine dönemez. Bu nedenle yakılan yağlar tuvalete de gitmez.
Kas da olmaz, çünkü moleküler olarak yağ molekülü ile kas molekülü farklı moleküllerdir. Kaslar aminoasitlerden yapılır, yağlarla bir ilgisi yoktur.
C55H104O6+78O2→55CO2+52H2O+energy ise formülümüz. Bu formüle göre, yaktığınız 10 kg yağ, 8.4 kg karbondioksite ve 1.6 kg suya dönüşür.
YANİ CEVAP: Yakılan yağlar vücuttan Karbondioksit ve Su olarak atılır. Bu anlamda yakılan yağların vücuttan atıldığı ana organ akciğerlerimizdir.
Evet sirkenin faydasını Bende duydum hatta bir akrabam bunu dönüyor ama kullanılan sirkenin el yapımı sirke yani kendimizin yaptığı sirke olması gerek gerekiyor O yüzden ben de yaklaşık bir ay önce elma sirkesi yapmayı denedim biraz Biraz sirke kokusu oluşmaya başladı �nşallah en yakın zamanda tamamen olurSize bir bilgi daha vereyim ben uyguluyorum. Eşim diksiyon dersine gidiyor ve orada 75 yaşında bir kadın hoca ders veriyormuş. Ama görsen aynı genç kız gibi fiziği var diyor. Sormalarına fırsat kalmadan kendi anlatmış, her sabah bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve azıcık da bal katıp içiyormuş. Tadı çok kötü değil. Sadece koklamayın tadını anlamazsınız bile. Yemekten yarım saat önce içiliyor. Ben yeni başladım. Ama kadın fiziğimi elma sirkesine borçluyum demiş. Yine eşim iş yerindeyken müdürü masasının altına elma sirkesi koymuş. Her gün bir kapak öylece içiyor diyor. Çok şaşırmıştım ama şu an uyguluyorum ve sanki işe yarıyor gibi hissediyorum. Bir zararını da görmedim. Araştırın bakın derim :)
gunaydinnn gelecegin 36 beden kizlarrri:) bugun gunumm var ama kacamakk yok cisssss
Sagol canim biliyorlar zaten diyette oldugumu kimse ellemiyo banaa
bu gece gibi bir gece yok bebejliginde boype plmadik beynim patlayaxak sanki baa ağrısından
Canım benim ben de bu sınavları atlatabilmek kolayca kilo verebilmek sağlıklı yaşam geri dönebilmek istiyorumtatlısım benim hayat zor donemeclerle dolu hakkıyla sınavları geçmek en güzeli inşallah basaranlardan oluruz.
Bende özledim bebeğim yadaha iyi kv de inşallah biraz daha toparlasin gelen giden az alsın başınızın etini yiycem :)))))
Elif im
olar bakarım
Allah kolaylık versin canım hepimizin hayatında zorla geçirdiğimiz bazı dönemler imiz olabiliyor ama biz bu dönemlerinde üzerinden gelebiliriz Burada hepimiz birer Kardeş gibiyiz bütün derdimizi Sevincimizi hüznümüzü paylaşıyoruz dert ortağıyiz bir Nev i Ben senin de en kısa sürede ideal Kenan'a ulaşabileceğini inanıyorum çünkü sen bunu kafanda bitirmişsin istedikten sonra yapamayacağın hiçbir şey yokben o zamanlar tıp fakültesi 6. sınıftaydım acil stajındaydık uyku denen bir şey yok gibiydi stresli bir ortamdıasistanların üzerimizdeki baskısı hastaların yoğunluğu...6.sınıflara intern deniyor ve tüm ayak işleri nerdeyse bize yaptırılurdı bir yandan da TUS gibi zor bir sınava yoğunluktan çalışamamanın stresi.
fakültede çokyalnızlık çektim nerdeyse hiç arkadaşım yoktu.kısır döngüye girmiştim kilolarım yüzünden kimseyle konuşmak bile istemiyordum yalnız kaldıkça da yemekler arkadaşlarım oluyordu.
ve uzun bir süredir o zamanlar bir ilişkim vardı pek ilişki de denilemezdi ama düzenli olarak neredeyse her gün ağlıyordum o ilişkide yaşadığım sorunlardan dolayı.tüm bunlar birleşince dünyanın en güzel şeyi o pastalar oluyordu....böyle işte ....
Başaracaksın canım inanıyorum ben sanasabah tartıldım 104.3 kiloyum
25 mart olduğunda ben de 90 larda olmak istiyorum haydi bismillah :)
Rabb'im gönlüne göre versin inşallahokul bitti branşımızı tustan aldığımız puana göre seçiyoruz ben aile hekimliği düşünüyorum.sınav iyi geçerse psikiyatri de olabilir tabi :)
okul bitince devlet hemen pratisyen olarak atıyor benim atamam şırnak'a çıktığı için gitmedim o zamanlar daha karışıktı oralar.nasip...
Ben de şaşırdım ablam ya Bahar Fransa'da deyince acaba ben mi karıştırdım diye kendimden şüphe duydumTR de bazı yerlerde deprem olmuş Allah felaketlerden korusun
sans_sans gülüm sen doğru hatırlamışın bahar beni fransaya göndermiş ama ben almanyadayım :))
Sanada kolay gelsin misafir geliyomuş
Ben gizlemiyorum Hatta beni eşim destekliyor bu konuda Çünkü sizlerden aldığım desteği ve motivasyonu kendi gözleriyle gördüğün için daha rahat davranıyor ama Kıskandığı dönemler oluyor onunla ilgilenmemi istediği dönemler oluyor o kadarcık da olacak zatenBemde gizliyorum canim cok tasvip etmiyor kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?