Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
Ben sadece eşime söyledim Bu siteyi Onun dışında kimseye söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası çok da takip etmiyorum zaten İsteyen herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer ama kimin kim olduğu belli değil İyi ki de değil
Ne zor şeyler antlatmışsınız Allah yardımcınız olsun canım benim bir daha göstermesin inşallah
Ben varım Balonda şişiririm mekikle çekerim ama düzenli aralıklarla artıracağız sayılarını yoksa olmaz demi Kaptanım
Kizlar karnabahar veya lahanagillerin uzerine rezsne icilirse gaz yapmiomus
kimyonu duymuştum ama rezeneyi hiç duymadım canım güzel bir bilgi paylaşım olmuş teşekkür ederim
güzel bir düşünce
Başarılar diliyorum canım benim Rabb'im işini kolaylaştırsın İnşallah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin Allah'ım
Ay canım ben önceden hiç içmiyordum, diyete başlayalı dikkat ediyorum, zorlaya zorlaya 1.5 lt oluyor ancak. İçebileyim diye içine çubuk tarçın atıyorum bir de, su ile niye aram yok çözemiyorum
Canım benim ben de su içemiyorum daha önce iki ay kadar her gün bir litre suyun içine bir kabuk tarçının atarak suyun tadını aromalaştırıp daha çok su içmeye başladım Ayrıca da tarçının şekeri dengeleme özelliğini kullanarak şekerimi de daha güzel bir seviyeye geçirmeyi hedefliyordum ama geçen gün tartı ararken bir bayan dedi ki çok fazla tarçın kullanımı bayanlarda Adet gecikmesi yapıyor yumurtlamaları geciktiriyor dedi çok şaşırdım ilk defa böyle bir şey duydum ama ben zaten bunu yaşamıştım İki dönemdir Adetim çok çok geç geliyor Hatta bu hafta Adetim yeni bitti ve 39 gün sonra gelmişti

Canım benim ben kullanıyorum Onu Aslında tadı yok yani tohumun kendine has bir tadı yok Sen onun içine ne koyarsan onunla tatlandırıyor sun mesela içine kakao koyarsan kakao tadı alıyorsun bal veya tatlandırıcı koyarsan tatlı tadını alıyorsun ama benim diyetisyenim çok fazla kullanmam onu tavsiye etti yasaklamadı ama çok kullanma dedi çünkü çok besleyici ve ilaç etkileşimi kolay olan birşey dedi O yüzden ben çok kullanmamaya karar verdim çok nadir belki 15 günde bir tatlı canım istediğinde yapabilirim diye düşünüyorum
Zaten onun özelliği o abla süte veya suya karıştırdığımızda belli bir süre sonra tohumların etrafında jölemsi bir kıvam oluşuyor Böylelikle puding kıvamına alıyorlar içine koyduğunuz meyveler veya aromatik baharatlarla beraber tatlandırıp atlı İsteğinizi azaltmanız da yardımcı oluyor

kortizon tedavisi zor tuzu tamamen kesmezsen balon gibi şişiriyor kalan 2 iğneyi de olsan rahatsızlığın geçermiydi acaba önce sağlık be gülüm
Geçmiyor canım kanda olduğu için
Bahar dönemlerinde en ufak bi streste bi yerden patlıyor şimdilerde gül gibi kurdeşenlerim var baharla birlikte bende tomurcuklandım

Kızlar tartım geldi birkaç defa üst üste çıktım üstüne aynı kiloyu gösterdi önceki tartışma göre 200gr eksik tartiyor ben ne yapacağım şimdi
@nanekekik
Hadi hayırlı olsun canım darısı bana bende çok istiyorum o tartılardan bundan aldın demi

19331. Sayfaya geldim bacılarım ne çok konuşmuşsunuz ya Oku oku bitiremedim hala güncel konuşmalarımızda gelemedim
Kizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin her seferinde pazartesi bole cok hevesleniom cumaya degisen bisi olmuo ama yinede guzel rakam

Cuma 67.5
Bugun 66.8
Fark 700 gr
maşallah canım tebrikler
Cuma:90
Bugün 89.5
Fark:0.5
Maşallah tebrik ediyorum
Cuma 93.5
Bu gün : 92.6 kg
Fark 900 gram
Maşallah tebrik ediyorum
Maşallah canım tebrik ediyorum
Kizlar malesef +500 um bu aralar biraz stresliyim sanirim bedenime kotu etki ediyir yoksa kacamak cuma disinda yapmadimcuma bir tabak makarna yemistim sadece
arada öyle olur takılmadan diyetini bozmadan devam et
evet kuralları okudum söylediler. bana gayet uygun. nisanda düğünüm var kaçamak yapmaya vaktim ve hakkım yok zaten o yzüden süper. eksik birseyler olursa beni bilgilendirin lütfen.
Hoşgeldin canım ben Gül ayşe 32 yaşında diyabetli bir öğretmenim
Maşallah canım benim Sen bu işi başaracaksın bu bilinç bu farkındalıkla Her işin Altından kalkarsınız sen
Tekrar merhaba kızlar daha yeni olduğum için tam bilmiyorum cumadan cumaya tartılıyoruz değilmi ozaman cumayı bekliyorum sabırsızlıkla
Hoşgeldin canım benim Ben gülayşe 32 yaşında diyabetli bir öğretmenim
Hoşbuşdum kızlar , evlendiğimde 49 kiloydum,2 Doğum ve çocukları büyütme dönemi derken bu kilolara çıktım , artık kendime bakmamın zamanı geldi, bu yaza kilolu girmek istemiyorum
Hoşgeldin canım benim ben Gül ayşe 32 yaşında diyabetli bir öğretmenim kızlar Bu arada grubumuz ne kadar kalabalık olmuş maşallah biz bu kadroyla birincilikten asla aşağıya düşmeyiz
Muzlu tarifi güzelmiş canım deneyebilirim ama muzun glisemik indeksi biraz fazla onu da düşünerek hesap ederek tüketmek gerekiyor özellikle yanında süt grubu şeyler tüketmek gerekiyor
Kizlar gunaydinnnn misafirim oldugu icin giremiyorm kismetse bu aksam doncem aranizaa bir suru konusmussunuz hepsni okuyp cevap yazcam
Tartim
Cuma 80.2
Pazartesi 80.0
Fark -200 gr
Maşallah canım Tebrik ediyorum seni
komşum kahveye geliyor ben kaçtım
Ay canım Nasıl Türk kahvesi istedi Şimdi var ya
kayısı çekirdeği yağını ben de deneyeceğim en kısa sürede alacağım hemen

Bahar dönemlerinde en ufak bi streste bi yerden patlıyor şimdilerde gül gibi kurdeşenlerim var baharla birlikte bende tomurcuklandım
Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Gül hastalığına bilirim bir buçuk yıl kadar ben de ona yakalanmışsın çok zor bir durum özellikle Kaşınmak toplum içinde birilerinin yanında ikide birde Kaşınmak ve insanların sana olan bakışları rahatsız edici bir durum enimkisi geçmişti düzelmişti İnşallah seninkisi de geçer Rabbim şifasını dert devası olmayan hastalıklar vermesin kimseye Allah'ım yardımcı olsun sana ve bütün hastalara
Hadi hayırlı olsun canım darısı bana bende çok istiyorum o tartılardan bundan aldın demi Eki Görüntüle 1960015
Canım bu değil benim aldığım tartı fotoğraf atmayı bilmiyorum siteye bilsem direkt çekip atmak istiyorum aslında
Benimki beurer gs 51xxl modeli

bu gece gibi bir gece yok bebejliginde boype plmadik beynim patlayaxak sanki baa ağrısından
allah allah ben de uyumaya gittin sandım meğer sabahlamışsınız oğluşunla
fırsatını bulduğun an yarım saat 20 dk bile olsa kestir, fırsat bulamazsan ensenle başın arasındaki bölgeye buz koy sabret 5-10 dk soğuna ağrın geçer inşallah

Kızlar tartım geldi birkaç defa üst üste çıktım üstüne aynı kiloyu gösterdi önceki tartışma göre 200gr eksik tartiyor ben ne yapacağım şimdi
@nanekekik
allah hayrını versin kızz ne yapacağın sorulur mu önce mutlu olup sonra yeni tartıya tabii olacaksın :)

canım benim gerçekten bazı insanların öncelikleri düşük oluyor acıya acıya Her insan kadar dayanamayabiliyorlar zor bir durum rabbim kolaylıklar versin Hem ona hem sana ama bir psikiyatristen yardımı almanız bu durumu biraz daha kolay anlatmanıza yardımcı olabilir gerçekten

şahtere otunu bir dene istersen bir komşum vardı o da soğuk ürtikerdi yüzü gözü fısır fısır kabarırdı soğuğa çıkınca o kullanıyordu işe yarıyordu

maşallah hiç mesaj kaçırmadan tüm geçmişi okuyorsun ben sabırsızım o kadar geçmişi okuyamıyorum :))

maşallah hiç mesaj kaçırmadan tüm geçmişi okuyorsun ben sabırsızım o kadar geçmişi okuyamıyorum :))
Okumadan yapamıyorum kopmusum gibi geliyor bana 400 kusur mesaj okudum hepsini tek tek alintilamak zor ama en azından cevap vermeden gecemefiklerime kısa da olsa birşeyler yazmaya çalıştım burdayım devam ediyorum tam gaz kilo vermeye devammmmm

inşallah hep eksi rakam görürsün :)
200 gram verdin diye hesaplanır canooomm olur biter hehehe
Kaptanım bir cevap verir şimdi zaten henüz listeye girmedim ama cumaya girerim inşallah biraz biraz vermeye başladım ya eşim bile fark ediyor bendeki değişikliği ve kararlı olmama hayranlıkla bakıyor bu defa çok kararlisin önüne biri çıksa yere çarpıp geçeceksin diyor
İnşallah hepimiz kilo verip ekşi rakamları göreceğiz ve bu mutluluğu Burda paylaşacağız canım benim

uuvv eşin de ne güzel hem destek hem gaz veriyor
benim ki gelip bakıyor kk açık senelerdir yazıyorsunuz hanginiz zayıfladı hani sen zayıflamadın diye gülüyor :)

Oooo bilgilere bak maşallah. Valla burada ne ararsan var sağlık güzellik bakım zayıflama alternatif tıp spor her türlü uzmanlik alani mevcut. Ilk başta tamamen acemiydik üstad affola benim de sana abla diyesim vardi. Ablavari bir havan var. ekim2009 da ise kankavari
Neyse sonuç olarak aktardan herhangi bir kayisicekirdegi yağı olur dimi
Ya hatta çocuklar duymasinda da psikiloga gidiyorlardi haluk durmadan bunu yapıyordu psikolog sinirlenince yap diyordu
Ay çok güldüm gerçekmi bu
Çok sinirlenince vuracam oraya
Timüs hormonu bunuda kaydettim
İyiki tanımışım seni yaaa
Allah gönlüne göre versin
Evet yaaa bu guzel bilgilerin devamini dilerim )

hem iş yoğunluğu hem dukan yemeklerini hazirlamak zor olmuyor mu

enerjilerimiz tutuyor demek ki ablam

sagol canim benim insallah

sanada canim
lolitalarimi takip ediyorsun bende bi ara denedim ama yag orani meselesi beynimle okulda igrendimlerimle ters dusuyor kitabida var valla yapmak isteyen varsa gonderiyim
Ben merakettim

Kortizon iğne canım 2 iğne ile geçti 4 tane vermişti anne ben kullanmadım
Uyuşturucu gibi vurulduktan 10 dk sonra gözlerin sitemsiz kapanıyor saatler sonra uyanıyorsun bi iştah önüne ne gelirse
Geçti mi tamamen lekeleri kaldi mi. Benim yaz aylarinda pik yapıyor güneşe hiç gelmiyor. En ufak strese ormanlik agaclik yerlere hemen fırlıyor lekeler kaşıntı da yayılmasına sebep oluyor

benim ki gelip bakıyor kk açık senelerdir yazıyorsunuz hanginiz zayıfladı hani sen zayıflamadın diye gülüyor :)
Gör bak canım çok güzel kilolar vereceğiz Birbirimize destek motive olarak yolumuza devam ettikçe bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum ben en de İncecik bir bedene sahip olduktan sonra eşinin karşısına geçip Ben ve arkadaşlarım bunu başardık Ama sen yerinde Saydın dersin ve güzel bir kahkaha patlatırsın

Evet biraz bakmasan bir sürü konuşma oluyor sabah ilk iş geçmişi okumak bütün gazete sayfalarını tarar gibi tariyorum bu da çok zaman alıyor ama bir sürü laf duyuyorum ben de iş arkadaşlarımdan kaçırmak da olmuyor arada çok önemli detaylar bilgiler olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…