- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.421
Ben sadece eşime söyledim Bu siteyi Onun dışında kimseye söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası çok da takip etmiyorum zaten İsteyen herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer ama kimin kim olduğu belli değil İyi ki de değilBenimki de tasvip etmiyor bir de mahremiyeti zedeliyor gibi algılıyor. Herkesin okuyabileceği bir platform ya. Tanıyan çıksa ne olur halimiz sonra
Ne zor şeyler antlatmışsınız Allah yardımcınız olsun canım benim bir daha göstermesin inşallahBnem kardeşim sağlıkçı erzincanda çatışmanın arasında kaldı sonra urfaya geçti ordaki patlamada evinin camları filan hep gitti ondam öte yaralılara ilk müdahale eden ekipteydi çok kötü anlattı aklımız hep onda
Ben varım Balonda şişiririm mekikle çekerim ama düzenli aralıklarla artıracağız sayılarını yoksa olmaz demi KaptanımBalon sisirecegiz balonnnn
katilmak isteyenler msji cevaplasin cocukmuyum ayoll ben yapamam diyenler yağlar gobegine yapissinsaka şaka sizde mekik cekin
minumum 10ile basliyoruz hergun 10tane artırıyoruz cumaya kadar bi deneyelim ne dersiniz
kimyonu duymuştum ama rezeneyi hiç duymadım canım güzel bir bilgi paylaşım olmuş teşekkür ederimKizlar karnabahar veya lahanagillerin uzerine rezsne icilirse gaz yapmiomus
güzel bir düşünceçok beğendiğim bir sözü paylaşayım sizlerle:)
fazla kaçırdım bugün de gitti tüm gün tıka basa yiyeyim demek ;telefonum yere düştü kırılana kadar üstüne basıp darmadağın edeceğim demek gibidir:)
gerçekten öyle oluyor bugün de istediğim gibi bir gün olmadı ama yarın mükemmel olacak diye diye bırakın günleri yıllar geçiyor.Artık gün içinde fazla kaçırırsam telefonumun yere düştüğünü hayal ediyorum ve düştüğü yerden kaldırıyorum :)
Başarılar diliyorum canım benim Rabb'im işini kolaylaştırsın İnşallah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin Allah'ımKızlarr meraba kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadım arkadaşımın evindeyim ders çalışmaya kapandık... Perşembe günü sınavım var. Dua edin lütfen. Ara ara gelmeye çalışıcam inşallah yinede..
Bugünkü menüm
08.00
1 yarım yeşil elma
12.00
1 haşlanmış yumurta
Bir tutam yeşillik
5 zeytin
1 dl tb ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
1/4 muz
2 minik domates
17.00
1/4 tavuk iskender
Biraz yoğurt
Salata
Yarım dl ekmek
19.30
10 fındık
1,5 litre su (artacak)
Bitki çayı
Spor yok
Canım benim ben de su içemiyorum daha önce iki ay kadar her gün bir litre suyun içine bir kabuk tarçının atarak suyun tadını aromalaştırıp daha çok su içmeye başladım Ayrıca da tarçının şekeri dengeleme özelliğini kullanarak şekerimi de daha güzel bir seviyeye geçirmeyi hedefliyordum ama geçen gün tartı ararken bir bayan dedi ki çok fazla tarçın kullanımı bayanlarda Adet gecikmesi yapıyor yumurtlamaları geciktiriyor dedi çok şaşırdım ilk defa böyle bir şey duydum ama ben zaten bunu yaşamıştım İki dönemdir Adetim çok çok geç geliyor Hatta bu hafta Adetim yeni bitti ve 39 gün sonra gelmiştiAy canım ben önceden hiç içmiyordum, diyete başlayalı dikkat ediyorum, zorlaya zorlaya 1.5 lt oluyor ancak. İçebileyim diye içine çubuk tarçın atıyorum bir de, su ile niye aram yok çözemiyorum
Chia demişsin de şu sıralar çok revaçta acaba iyi mi kullandın mı hiç? Tadı da çok güzel filan diyorlar ama güven vermiyor bana.. İrem Derici de onunla zayıflamış. Bi arada Goji Berry çıkardılardı. Ne doğru ne yanlış belli bir şey kalmadı artık..
Canım benim ben kullanıyorum Onu Aslında tadı yok yani tohumun kendine has bir tadı yok Sen onun içine ne koyarsan onunla tatlandırıyor sun mesela içine kakao koyarsan kakao tadı alıyorsun bal veya tatlandırıcı koyarsan tatlı tadını alıyorsun ama benim diyetisyenim çok fazla kullanmam onu tavsiye etti yasaklamadı ama çok kullanma dedi çünkü çok besleyici ve ilaç etkileşimi kolay olan birşey dedi O yüzden ben çok kullanmamaya karar verdim çok nadir belki 15 günde bir tatlı canım istediğinde yapabilirim diye düşünüyorumKullanan bir arkadaşa sordum geçen gün çikolata ihtiyacını bile alıyor çok lezzetli çok şekerli dedi. Bir kaldım açıkcası, o kadar şekerliyse nasıl kilo yapmıyor? Sende tatsız diyorsun şimdi. Aamaaan boşver ben sporumu yapar veririm kilomu :)
Zaten onun özelliği o abla süte veya suya karıştırdığımızda belli bir süre sonra tohumların etrafında jölemsi bir kıvam oluşuyor Böylelikle puding kıvamına alıyorlar içine koyduğunuz meyveler veya aromatik baharatlarla beraber tatlandırıp atlı İsteğinizi azaltmanız da yardımcı oluyorbaktım şimdi şekerli tadı yok ağzına alınca üstü jöleleşir gibi oluyor kendimden şüphelendim ağzımın tadı mı yok benim :))
yada daha farklı tohumlar mı var tanesi zaten çok küçük haşhaş tohumu kadar bir şey görüntü aynı tadı farklısı mı var ki bilemedim valla gülüm