- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.441
canın nasıl çekiyorsa öyle hitap et ekim de abla de sen nasıl istersen gülüm :)Oooo bilgilere bak maşallah. Valla burada ne ararsan var sağlık güzellik bakım zayıflama alternatif tıp spor her türlü uzmanlik alani mevcut. Ilk başta tamamen acemiydik üstad affolabenim de sana abla diyesim vardi. Ablavari bir havan var. ekim2009 da ise kankavari
Neyse sonuç olarak aktardan herhangi bir kayisicekirdegi yağı olur dimi
Ya hatta çocuklar duymasinda da psikiloga gidiyorlardi haluk durmadan bunu yapıyordu psikolog sinirlenince yap diyordu
Evet yaaa bu guzel bilgilerin devamini dilerim)
hem iş yoğunluğu hem dukan yemeklerini hazirlamak zor olmuyor mu
Ben merakettim
Geçti mi tamamen lekeleri kaldi mi. Benim yaz aylarinda pik yapıyor güneşe hiç gelmiyor. En ufak strese ormanlik agaclik yerlere hemen fırlıyor lekeler kaşıntı da yayılmasına sebep oluyor
beni sinir edince ben de az değilim süpürgesiz cadı gibiyim övünmek gibi olmasın :))Gör bak canım çok güzel kilolar vereceğiz Birbirimize destek motive olarak yolumuza devam ettikçe bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum ben en de İncecik bir bedene sahip olduktan sonra eşinin karşısına geçip Ben ve arkadaşlarım bunu başardık Ama sen yerinde Saydın dersin ve güzel bir kahkaha patlatırsın
işine engel olmuyorsa ara ara bak tabi gazete okuyan oyun oynayan yok mu sanki sen de buraya bakıyorsun çok laf söz etmesinler getirtmesinler beni oraya heyytt osmanlı tokatımla adam deviririm ben :))))Evet biraz bakmasan bir sürü konuşma oluyor sabah ilk iş geçmişi okumak bütün gazete sayfalarını tarar gibi tariyorum bu da çok zaman alıyor ama bir sürü laf duyuyorum ben de iş arkadaşlarımdan kaçırmak da olmuyor arada çok önemli detaylar bilgiler olabiliyor
işine engel olmuyorsa ara ara bak tabi gazete okuyan oyun oynayan yok mu sanki sen de buraya bakıyorsun çok laf söz etmesinler getirtmesinler beni oraya heyytt osmanlı tokatımla adam deviririm ben :))))
ben bilim kurgu fantastik aksiyon-komedi karışımı filmleri severim, romantik dram tarzı izlemem
Evet hadi biraz da spor yaparken sıkmadan izleyebilecegimiz vaktin nasil geçtiğini farkettireyecek film belgesel isimleri paylasalim eminim sen bu konuda da uzmansin
Arada Cadı olmak lazım Vallahi ben de öyleyim kızdırdılar mı aynen senin gibi sopanın çıkarıyorum totolarina totolarinabeni sinir edince ben de az değilim süpürgesiz cadı gibiyim övünmek gibi olmasın :))
sen de yaşlı çirkin huysuzsun diyorum hehehehe
adam ne yapsın evlendik evleneli hatunu şişmandı sonradan obez de oldu farkın da olmadığı ben artık sadece kendim, sağlığım için zayıflıyorum(2 sene önce ilk defa kendim için zayıflamaya karar verdim de) milletin lafına değil
Ablamı kizdirmayin zopayi cikartmayinişine engel olmuyorsa ara ara bak tabi gazete okuyan oyun oynayan yok mu sanki sen de buraya bakıyorsun çok laf söz etmesinler getirtmesinler beni oraya heyytt osmanlı tokatımla adam deviririm ben :))))
Evet güzel fikir koşu bandında yürürken izleyebilirim bende
Evet hadi biraz da spor yaparken sıkmadan izleyebilecegimiz vaktin nasil geçtiğini farkettireyecek film belgesel isimleri paylasalim eminim sen bu konuda da uzmansin
Kore dizisi deyince bak aklıma geldi Muhteşem kraliçe beni en çok etkileyen dizilerden biridir hayata insanlara dair başarının başarmanın çekilen zorlukların karşılığını Almanın konu edildiği bir dizi tavsiye ederimben bilim kurgu fantastik aksiyon-komedi karışımı filmleri severim, romantik dram tarzı izlemem
kore dizileri favorimdir ve tabi ki anime diziler :))
Günaydın incecik bedenlerin sahibi olacak hatunlar
Misafirlerim gitti evde yalnızım elimde çayım Hemen şimdi geçmişe dönüyorum ben yokken neler kaynatmış sınız bir bakıyorum
Hızlı olmak açısından konuşarak mesaj yazmayı deneyeceğim arada hatalarım olursa affola
Canım bir arkadaşım tavsiye etmişti Benim telefonumun Öyle bir özelliği yoktu bu arada ben LG G4 kullanıyorum bende Google Play Store'dan arattım ve bir program buldum O program sayesinde konuşarak mesaj yazabiliyorum Arada yanlış yazabiliyor ama Genelde doğru yazıyor yüzde 95 diyebilirim Hatta şu anda konuşarak yazıyorum daha kolay oluyor daha hızlı oluyor Zamandan tasarruf yapmaya çalışıyorum Bir nevi ve hissettiklerimi daha uzun bir şekilde anlatmaya çalışıyorum işe yaradığını düşünüyorum isterseniz programın adını bakıp paylaşabilirim sizinleO nasıl bir şey kız. Öğle bir özellik mi var.
Telefonun özelliği herhalde.
Ben türk dizisi olarsk diriliş ertuğrulu izlememiştim. Herkeste okulda çok güzel diyordu. Ben de şimdi yürüyüşe başkayalı onu izliyorum gerçekten çok işe yaradı. Sıkılmıyorum. Kulaklıkla dinliyorum. Çok iyi oluyor.
en güncel ve geniş arşivi olan kore dizisi siteleri bana göre 2 taneKore dizisi deyince bak aklıma geldi Muhteşem kraliçe beni en çok etkileyen dizilerden biridir hayata insanlara dair başarının başarmanın çekilen zorlukların karşılığını Almanın konu edildiği bir dizi tavsiye ederim
hemen bakayim sagol canimKore dizisi deyince bak aklıma geldi Muhteşem kraliçe beni en çok etkileyen dizilerden biridir hayata insanlara dair başarının başarmanın çekilen zorlukların karşılığını Almanın konu edildiği bir dizi tavsiye ederim
benim de lg3 bana da olur kesinCanım bir arkadaşım tavsiye etmişti Benim telefonumun Öyle bir özelliği yoktu bu arada ben LG G4 kullanıyorum bende Google Play Store'dan arattım ve bir program buldum O program sayesinde konuşarak mesaj yazabiliyorum Arada yanlış yazabiliyor ama Genelde doğru yazıyor yüzde 95 diyebilirim Hatta şu anda konuşarak yazıyorum daha kolay oluyor daha hızlı oluyor Zamandan tasarruf yapmaya çalışıyorum Bir nevi ve hissettiklerimi daha uzun bir şekilde anlatmaya çalışıyorum işe yaradığını düşünüyorum isterseniz programın adını bakıp paylaşabilirim sizinle
Bu arada dirilişi bende izlememiştim güzel bir fikir Ben de izleyebilirim düşüneyim bunu
Kore dizilerinin muptelasi olanlari cok duydum biraz çocuksu gibilerdi baktimlarim genclik dizileri gibi bir daha muhtesem kraliceye bakalim bakalimen güncel ve geniş arşivi olan kore dizisi siteleri bana göre 2 tane
koreantürk
yeppudaa bu iki siteden izleyebilirsin
Programın adı gboard Google in programlarından biri tanesi Ben çok memnunum Telefonumdaki bütün programları uyguladı kendisini nereye mesaj yazıyorsun anında o klavye çıkıyor ve oradan kullanıyorum artık genelde konuşarak yazıyorum mesajlarımıhemen bakayim sagol canim
benim de lg3 bana da olur kesin
Kore dizilerinin muptelasi olanlari cok duydum biraz çocuksu gibilerdi baktimlarim genclik dizileri gibi bir daha muhtesem kraliceye bakalim bakalim
Anime dizi animasyon mu o tarz filmlerden de beğendiğin olursa yaz esimle izlerizben bilim kurgu fantastik aksiyon-komedi karışımı filmleri severim, romantik dram tarzı izlemem
kore dizileri favorimdir ve tabi ki anime diziler :))
Cesaret edemedim canımkortizon tedavisi zor tuzu tamamen kesmezsen balon gibi şişiriyor kalan 2 iğneyi de olsan rahatsızlığın geçermiydi acaba önce sağlık be gülüm
20 tane ile başladıkKızlar merhaba nasılsınız ,bu balon şişirme işi nasıl olacak ,kaç dakika şişireceğiz.
Ben dün 20 30 tane sisirdim de bir mekik kadar etkili gelmedi bana. Mekik çekince ertesi gün resmen karin kasların çekiliyor ağrıyor20 tane ile başladık
1 dakika arayla şişiriyoruz canım
Hoşgeldin bu arada
Kolaylıklar diliyorum
Tamam canım yaparsan seviniriz cuma günleri 1. baloncu fıstığı seçeriz kutlarızCanım benim alabildin mi telefonuna ben biraz fazla geriye gittim galiba ama inşallah şimdiye kadar almışsındır Özledik seni
Bakabildin mi canım o tartıya benimki henüz gelmedi ama bugün belki gelir diye ümit ediyorum dün yola çıkmış çünkü
Benim eşim de sizleri kıskanıyor Özellikle de telefona bildirim geldiğinde Yeter artık falan diyor Biraz da benimle ilgilen yeter kızlarla İlgilendiğin şeklinde isyan ediyor
canım benim ya Ben de Mart ayının sonunda inşallah sınıf atmayı düşünüyorum hedefim 1 Nisan'da 80 kiloyu görebilmek
benim çok hoşuma gitti bu balon işi Bugün hemen çıkıp balon Olacağım tabii ki de kızlar liselerinin altına etiketleyip kaç tane balon şişirdik lerimiz söylerlerse Ben de bir liste hazırlar puanlama yapabilirim neden olmasın Her hafta cuma günü açıklarım
Ben bunu bilmiyordum ilk defa gördüm bizler için çok muhteşem bir bilgi oldu Özellikle de biz kilo vermeye çalışan insanların daha çok balon şişirme leri gerektiğinin altı çizilmiş oldu
Evet sirkenin faydasını Bende duydum hatta bir akrabam bunu dönüyor ama kullanılan sirkenin el yapımı sirke yani kendimizin yaptığı sirke olması gerek gerekiyor O yüzden ben de yaklaşık bir ay önce elma sirkesi yapmayı denedim biraz Biraz sirke kokusu oluşmaya başladı �nşallah en yakın zamanda tamamen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?