Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canın nasıl çekiyorsa öyle hitap et ekim de abla de sen nasıl istersen gülüm :)
herhangi bir kayısı çekirdeği yağı olur markası bence önemli değil
ben tv özürlüyüm hiç izlemem hele de dizleri gündüz kuşağı programlarını görünce tüylerim ürperiyor sevmiyorum izlemiyorum ama dizi de yapılması gösterilmesi güzelmiş az da açıklama ekleselermiş çoğu kişi şimdiye biliyor olurmuş

beni sinir edince ben de az değilim süpürgesiz cadı gibiyim övünmek gibi olmasın :))
sen de yaşlı çirkin huysuzsun diyorum hehehehe
adam ne yapsın evlendik evleneli hatunu şişmandı sonradan obez de oldu farkın da olmadığı ben artık sadece kendim, sağlığım için zayıflıyorum(2 sene önce ilk defa kendim için zayıflamaya karar verdim de) milletin lafına değil

işine engel olmuyorsa ara ara bak tabi gazete okuyan oyun oynayan yok mu sanki sen de buraya bakıyorsun çok laf söz etmesinler getirtmesinler beni oraya heyytt osmanlı tokatımla adam deviririm ben :))))

işine engel olmuyorsa ara ara bak tabi gazete okuyan oyun oynayan yok mu sanki sen de buraya bakıyorsun çok laf söz etmesinler getirtmesinler beni oraya heyytt osmanlı tokatımla adam deviririm ben :))))

Evet hadi biraz da spor yaparken sıkmadan izleyebilecegimiz vaktin nasil geçtiğini farkettireyecek film belgesel isimleri paylasalim eminim sen bu konuda da uzmansin

Evet hadi biraz da spor yaparken sıkmadan izleyebilecegimiz vaktin nasil geçtiğini farkettireyecek film belgesel isimleri paylasalim eminim sen bu konuda da uzmansin
ben bilim kurgu fantastik aksiyon-komedi karışımı filmleri severim, romantik dram tarzı izlemem
kore dizileri favorimdir ve tabi ki anime diziler :))

Arada Cadı olmak lazım Vallahi ben de öyleyim kızdırdılar mı aynen senin gibi sopanın çıkarıyorum totolarina totolarina bende evlendigimde eşimden kiloluydum ben 63 eşim 57 idi eşim yanımda zayıf duruyordu yıllar geçti ikimizde kilo aldık ama o hala benden zayıf ben 87 o 78 ama az kaldı bundan sonra ben ondan zayıf olacağım
Ablamı kizdirmayin zopayi cikartmayin amaaaaaan haaa

Evet güzel fikir koşu bandında yürürken izleyebilirim bende

ben bilim kurgu fantastik aksiyon-komedi karışımı filmleri severim, romantik dram tarzı izlemem
kore dizileri favorimdir ve tabi ki anime diziler :))
Kore dizisi deyince bak aklıma geldi Muhteşem kraliçe beni en çok etkileyen dizilerden biridir hayata insanlara dair başarının başarmanın çekilen zorlukların karşılığını Almanın konu edildiği bir dizi tavsiye ederim

O nasıl bir şey kız. Öğle bir özellik mi var.
Telefonun özelliği herhalde.

Ben türk dizisi olarsk diriliş ertuğrulu izlememiştim. Herkeste okulda çok güzel diyordu. Ben de şimdi yürüyüşe başkayalı onu izliyorum gerçekten çok işe yaradı. Sıkılmıyorum. Kulaklıkla dinliyorum. Çok iyi oluyor.

Canım bir arkadaşım tavsiye etmişti Benim telefonumun Öyle bir özelliği yoktu bu arada ben LG G4 kullanıyorum bende Google Play Store'dan arattım ve bir program buldum O program sayesinde konuşarak mesaj yazabiliyorum Arada yanlış yazabiliyor ama Genelde doğru yazıyor yüzde 95 diyebilirim Hatta şu anda konuşarak yazıyorum daha kolay oluyor daha hızlı oluyor Zamandan tasarruf yapmaya çalışıyorum Bir nevi ve hissettiklerimi daha uzun bir şekilde anlatmaya çalışıyorum işe yaradığını düşünüyorum isterseniz programın adını bakıp paylaşabilirim sizinle
Bu arada dirilişi bende izlememiştim güzel bir fikir Ben de izleyebilirim düşüneyim bunu

en güncel ve geniş arşivi olan kore dizisi siteleri bana göre 2 tane
koreantürk
yeppudaa bu iki siteden izleyebilirsin

hemen bakayim sagol canim

benim de lg3 bana da olur kesin

en güncel ve geniş arşivi olan kore dizisi siteleri bana göre 2 tane
koreantürk
yeppudaa bu iki siteden izleyebilirsin
Kore dizilerinin muptelasi olanlari cok duydum biraz çocuksu gibilerdi baktimlarim genclik dizileri gibi bir daha muhtesem kraliceye bakalim bakalim

Ben nerdeyse bütün favori hint filmlerini bitirdim. En cok izlenen imbd puanlari yuksek olanlari. Nedense hint filmlerini kültürünü diğer filmlere nazaran bize daha yakin hissediyorum ve beğeniyorum. Aamir khan salman khan bunlar hep musluman zaten. Sharuk khan soyismi khan kim varsa bunlarin filmlerini oneririm

hemen bakayim sagol canim

benim de lg3 bana da olur kesin

Kore dizilerinin muptelasi olanlari cok duydum biraz çocuksu gibilerdi baktimlarim genclik dizileri gibi bir daha muhtesem kraliceye bakalim bakalim
Programın adı gboard Google in programlarından biri tanesi Ben çok memnunum Telefonumdaki bütün programları uyguladı kendisini nereye mesaj yazıyorsun anında o klavye çıkıyor ve oradan kullanıyorum artık genelde konuşarak yazıyorum mesajlarımı
Muhteşem Kraliçe gerçekten çok güzel bir dizi Hatta ben arada izlerken eşimde izlemeye başladı ve biz oturup Muhteşem Kraliçe seansları yapıyorduk eşinle 45 bölüm Arka arkaya izliyorduk o kadar bağımlısı olmuştuk yani Hatta ve hatta şunu da söyleyeyim final bölümünü izlerken eşimde bende hüngür hüngür ağladık

Tamam canım yaparsan seviniriz cuma günleri 1. baloncu fıstığı seçeriz kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…