- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.461
Smile eklediğimiz yer varya yukarıda onun yanında kare bir fotoğraf kutucuğu var dağ ve güneş resmi oraya tıkla sonraCanım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Gül hastalığına bilirim bir buçuk yıl kadar ben de ona yakalanmışsın çok zor bir durum özellikle Kaşınmak toplum içinde birilerinin yanında ikide birde Kaşınmak ve insanların sana olan bakışları rahatsız edici bir durum enimkisi geçmişti düzelmişti İnşallah seninkisi de geçer Rabbim şifasını dert devası olmayan hastalıklar vermesin kimseye Allah'ım yardımcı olsun sana ve bütün hastalara
Canım bu değil benim aldığım tartı fotoğraf atmayı bilmiyorum siteye bilsem direkt çekip atmak istiyorum aslında
Benimki beurer gs 51xxl modeli
Listeyle birlikte haftanın birinciliğini göğüsleyeblirisin benceKaptanım bir cevap verir şimdi zaten henüz listeye girmedim ama cumaya girerim inşallah biraz biraz vermeye başladım ya eşim bile fark ediyor bendeki değişikliği ve kararlı olmama hayranlıkla bakıyor bu defa çok kararlisin önüne biri çıksa yere çarpıp geçeceksin diyor
İnşallah hepimiz kilo verip ekşi rakamları göreceğiz ve bu mutluluğu Burda paylaşacağız canım benim
Canım genelde arkadaşlar spor eliptik koşu bandı yaparken yabancı dizi izliyorlar
Evet hadi biraz da spor yaparken sıkmadan izleyebilecegimiz vaktin nasil geçtiğini farkettireyecek film belgesel isimleri paylasalim eminim sen bu konuda da uzmansin
Deme ya bağımlısı olurum şimdiProgramın adı gboard Google in programlarından biri tanesi Ben çok memnunum Telefonumdaki bütün programları uyguladı kendisini nereye mesaj yazıyorsun anında o klavye çıkıyor ve oradan kullanıyorum artık genelde konuşarak yazıyorum mesajlarımı
Muhteşem Kraliçe gerçekten çok güzel bir dizi Hatta ben arada izlerken eşimde izlemeye başladı ve biz oturup Muhteşem Kraliçe seansları yapıyorduk eşinle 45 bölüm Arka arkaya izliyorduk o kadar bağımlısı olmuştuk yani Hatta ve hatta şunu da söyleyeyim final bölümünü izlerken eşimde bende hüngür hüngür ağladık
2 litre su içmek genel kural canımkizlar gunde ne kadar su iciyorsunuz?
2 litre su içmek genel kural canım
Kilona göre fazla içebilirsin
Ama sana ideal olanıda 2 2.5 litre
kizlar gunde ne kadar su iciyorsunuz?
Yapamadım yine ya albümün yok diyor bana sinir oldumSmile eklediğimiz yer varya yukarıda onun yanında kare bir fotoğraf kutucuğu var dağ ve güneş resmi oraya tıkla sonra
Cevaplanın yanında dosya yükle çıkıyor oradan fotolarına girebilir yada resim çekebilir ekleyebilirsin
Tabi ki ne demek yaparım tabi canım benimTamam canım yaparsan seviniriz cuma günleri 1. baloncu fıstığı seçeriz kutlarız
Smiley bin yanındaki mı altındaki mı ikisinden de yapamadım gerçiSmile eklediğimiz yer varya yukarıda onun yanında kare bir fotoğraf kutucuğu var dağ ve güneş resmi oraya tıkla sonra
Cevaplanın yanında dosya yükle çıkıyor oradan fotolarına girebilir yada resim çekebilir ekleyebilirsin
Çok isterim tabi inşallahListeyle birlikte haftanın birinciliğini göğüsleyeblirisin bence
En az 2 2.5 falan içiyorum canım yudum yudumkizlar gunde ne kadar su iciyorsunuz?
Ben 2 defa izledim 90 bölüm falan vardı sanırım en son 2 yıl önce falan izlemisimdir ama benim en çok etkilendigim dizidirDeme ya bağımlısı olurum şimdi
Bende yabancı dizi hastalığı var zaten
Şimdilerde vampir dizileri izliyorum
Malum evdeki ergenler yabancı dillerini geliştirmek için izliyorlar bende onların peşinde ajan misali
Muhteşem kraliçeye hemen bakıyorum kaç sezon
Kız su içmeden olur mü hiç yavaş yavaş arttirabilirsin içine kabuk tarçın kılmak dilimi elma dilimi atıp aromalandirabilirsin nane fesleğen falan da olabilir dene bencepek sevmiyorum su icmeyi nedense bazen hic icmedigim bile olurdu simdi zorla iciyorum ama icmesek olmaz mi acaba
su içmezsen bak neler oluyor kısa anlatan yazıyı oku gülümpek sevmiyorum su icmeyi nedense bazen hic icmedigim bile olurdu simdi zorla iciyorum ama icmesek olmaz mi acaba
maşallah maşallah ben de bu gün baya kas çalıştırdımkollar bacaklar dermansız kalana kadar hem de:)) üstüne süpür oğlanın odasının yatağı bile çektim kendi odama gelince güç bitti çekemedim yatağı :) ah ben de bir duş alsam da yatsam diye pusuda bekliyorumSpordan geldim duş alıp geri çıkacam
Çocukları okuldan alıp gelecem
Bi oturamıyorum şu evde yaaaa
yüzlerce izlemişimdir herhalde şimdi aklıma gelen en popüler olan ölüm defteri(death note) adlı anime , bleach, another,Anime dizi animasyon mu o tarz filmlerden de beğendiğin olursa yaz esimle izleriz
anlayanlar gelince yazar elbet ben hiç anlamam telden sadece konuşmak için kullanıyorum onuda ayda 100-150 dk yı geçmez:)Yukleyemiyorum fotoğraf mobil sürümü kullanıyorum diye olmadığını düşündüm normal Google dan girdim yüklemeye başlıyor ama sonra hata veriyor neden olduğunu anlayamadım kızlar ya
Canım ya fotoyu bilgisayara aktardım bilgisayardan deniyorum ama yine hata veriyor yaanlayanlar gelince yazar elbet ben hiç anlamam telden sadece konuşmak için kullanıyorum onuda ayda 100-150 dk yı geçmez:)
boyutunu kabul etmiyordur diyecektim başarmışsın bile :))Eki Görüntüle 1960142
ayyyyy sonunda oldu resmin kenarlarını kestim boyutuyla ilgili bir problem vardı sanırım cok sükür çözdüm sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?