- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.481
Sağol canım uğraştırdı beni ama sonunda yaptım çok şükür kenarlarını keserek yaptım mobil uygulamadan yükleyemedim amaboyutunu kabul etmiyordur diyecektim başarmışsın bile :))
güle güle sağlıkla kullan
kizlar aksama anxak girerim bi yakinimizin beyninde ur vardi bugun acil ameliyata aldilar henuz cikmadi
Hayırdır Allah şifa versin kaptankizlar aksama anxak girerim bi yakinimizin beyninde ur vardi bugun acil ameliyata aldilar henuz cikmadi
rabbim yar yardımcısı olsun inşallah ameliyat sorunsuz biter ve iyileşirkizlar aksama anxak girerim bi yakinimizin beyninde ur vardi bugun acil ameliyata aldilar henuz cikmadi
ıspanağın yanına yoğurt da yersen güzel olurBugün 11.00'de 1 dilim börek 1 kk.peynir yedim günboyu sıcak su içtim akşam için ıspanak yemeği 1kaşık yağla pişirdim birazdan yiycem sıfır ekmeksizyatana kadar sıcak su içmeye devam toplam 3.5 litre
Kıyamam ben sana elma falan ye istersen ara yapmis olursunacıktımmm benimkiler acıkmamış diye bekliyorum hala(
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah başarılı geçer ameliyat en kısa zamanda iyileşir Rabbim yardımcısı olsun inşallahkizlar aksama anxak girerim bi yakinimizin beyninde ur vardi bugun acil ameliyata aldilar henuz cikmadi
�lk balon şişirme sayıları mı alıyorum şu an tebrik ederimMenüm
Sabah 9:30
yulaf kepeği keten tohumu 3 kuru kayısı 3-4 badem ile 1 su bardağı süt yarım yeşil elma
Öğlen 13:30
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık et sote
1 dl çavdar ekmeği
Akşam 18:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase salata
Su 2 litre alkali su
Spor 45 dk plates
Filtre kahve bitki çayı
20 balon şişirme
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullanKızlar eliptiği Yen'i aldım 15 dakikayı geçemiyorum
Canım bir arkadaşım tavsiye etmişti Benim telefonumun Öyle bir özelliği yoktu bu arada ben LG G4 kullanıyorum bende Google Play Store'dan arattım ve bir program buldum O program sayesinde konuşarak mesaj yazabiliyorum Arada yanlış yazabiliyor ama Genelde doğru yazıyor yüzde 95 diyebilirim Hatta şu anda konuşarak yazıyorum daha kolay oluyor daha hızlı oluyor Zamandan tasarruf yapmaya çalışıyorum Bir nevi ve hissettiklerimi daha uzun bir şekilde anlatmaya çalışıyorum işe yaradığını düşünüyorum isterseniz programın adını bakıp paylaşabilirim sizinle
Bu arada dirilişi bende izlememiştim güzel bir fikir Ben de izleyebilirim düşüneyim bunu
hemen bakayim sagol canim
benim de lg3 bana da olur kesin
Kore dizilerinin muptelasi olanlari cok duydum biraz çocuksu gibilerdi baktimlarim genclik dizileri gibi bir daha muhtesem kraliceye bakalim bakalim
kizlar gunde ne kadar su iciyorsunuz?
maşallah maşallah ben de bu gün baya kas çalıştırdımkollar bacaklar dermansız kalana kadar hem de:)) üstüne süpür oğlanın odasının yatağı bile çektim kendi odama gelince güç bitti çekemedim yatağı :) ah ben de bir duş alsam da yatsam diye pusuda bekliyorum
yaniiii sporlar da yapılıyor cumaya bakalım kim kime sataşacakçıtırlar pıtırlar kıtırlar katur kuturlar( o ben oluyorum)
kizlar aksama anxak girerim bi yakinimizin beyninde ur vardi bugun acil ameliyata aldilar henuz cikmadi
Sabah 08.00
2 dilim kepege peynirli tost
6 zeytin
1 dilim ananas
Sekersiz cay
Ara 10.30
1 kuru incir
1 kupa yesilcay
Ogle 13.00
Yarim kase tarhana corba
100 gr tavuk doner
Ayran
Ara 15.00
1 avuc leblebi
Aksam 18.00
1 tabak kiymali karnabahar yemegi
Yarim kase yogurt
Ara 20.00
2 ceviz
1 kupa rezene
3 litre su
30 dk yuruyus
30 dk bisiklet
Menüm
Sabah 9:30
yulaf kepeği keten tohumu 3 kuru kayısı 3-4 badem ile 1 su bardağı süt yarım yeşil elma
Öğlen 13:30
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık et sote
1 dl çavdar ekmeği
Akşam 18:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase salata
Su 2 litre alkali su
Spor 45 dk plates
Filtre kahve bitki çayı
20 balon şişirme
Bugün 11.00'de 1 dilim börek 1 kk.peynir yedim günboyu sıcak su içtim akşam için ıspanak yemeği 1kaşık yağla pişirdim birazdan yiycem sıfır ekmeksizyatana kadar sıcak su içmeye devam toplam 3.5 litre
sabah 8:30
3 küçük boy biber dolması :))
yarım portakal
öğleden sonra
1 muz
1 kaşık yulaf kepeği
yarım çay bardağı süt tarçın karışımı
akşam 18 :40
1 kase cacık
1 küçük boy tabak kıymalı kapuska(bulgur yada pirinç yok)
1 lokma ekmeğe 56 damla d. vit. zeytinyağı
su 3. litre bitmek üzere
spor
toplam 35 dk
100er iç kol iç bacak üst kol ve benzeri karışık hareketler, özetle kas çalışma (yarım litrelik su şişeleriyle )
Sabah 10.00
1 adet light ekmekle yağsız tost
5 tane zeytin
Ara 13.30 1 tane küçük yerli muz
Öğlen yarım lahmacun 1 ayran
Akşam 19.00 kıymalı yoğurtlu kabak yemeği,salata
2 litre su
1 tek şekerli kahve
1 maden suyu
Spor 15 dakika eliptik bisiklet
Menum:
Sabah bir dilim az yagli kepekli unlu firin mucver yumurta 4 zeytin 1 ceviz
Ara yarim muz 4 5 findik
Oglen 3 mercimekli kofte
Ara 1 parca gozleme (arkadasimdan otlandim:))
Aksam 4 kasik bulgur pilavi 2 parca piftek salata brokoli
Arada meyve falan yerim
2 lt su. 15 dk yuruyus hulahopa devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?