- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.501
Evet yaa hep disardaydim imkanim olanlari yedim ama az yedimBen menü iyi mi kötü mü karar veremedim.
Olmaması gerekenlwr var ama miktatları az. Bence iyi yine.
Afiyet olsun canım benimBu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Öğlen 13.30
1 kk peynir
Domates
5 yk yoğurt
Ara 16.30
4 gün kurusu kayısı
Akşam 19.00
4 köfte yağsız pişirdim
5 yk yoğurt
1 tabak salata
Su 2 litre
35 dk yürüyüş
20 mekik
Afiyet olsun canım menune saatlerini de yaz istersenMenum:
Sabah bir dilim az yagli kepekli unlu firin mucver yumurta 4 zeytin 1 ceviz
Ara yarim muz 4 5 findik
Oglen 3 mercimekli kofte
Ara 1 parca gozleme (arkadasimdan otlandim:))
Aksam 4 kasik bulgur pilavi 2 parca piftek salata brokoli
Arada meyve falan yerim
2 lt su. 15 dk yuruyus hulahopa devam :)
Afiyet olsun canım biraz dinlen spor sayılmıyor o yürüyüşler ama yoruluyor insan yaIyi aksamlar kizlar bugun cok yogun bir gundu sehir merkezine gittik aksam geldik,
Menum sabah 10.30 iki kasik kiymali yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin ceyrek domates ve ceyrek salatalik bir dilim tb ekmegi.
Ara ogun dort tane kestane.
Aksam:17.00 bir porsiyon karisik izgara salata.
2 litre su tum gun yuruduk spor yerimw gecmez belki ama hareketsizlikten iyidir.
Bu arada artilardan kurtulmusum:)
Canım öncelikle bizim menülerimiz gibi öğünlerini liste halinde ve saatlerinide ekleyerek yazarsan bize kolaylık olurBugün 11.00'de 1 dilim börek 1 kk.peynir yedim günboyu sıcak su içtim akşam için ıspanak yemeği 1kaşık yağla pişirdim birazdan yiycem sıfır ekmeksizyatana kadar sıcak su içmeye devam toplam 3.5 litre
Hayırlı olsun canım tez zamanda eritsin yağlarınıKızlar eliptiği Yen'i aldım 15 dakikayı geçemiyorum
Mercimekli köfte gözleme bulgur dikkatimi çektiMenum:
Sabah bir dilim az yagli kepekli unlu firin mucver yumurta 4 zeytin 1 ceviz
Ara yarim muz 4 5 findik
Oglen 3 mercimekli kofte
Ara 1 parca gozleme (arkadasimdan otlandim:))
Aksam 4 kasik bulgur pilavi 2 parca piftek salata brokoli
Arada meyve falan yerim
2 lt su. 15 dk yuruyus hulahopa devam :)
Kızlar eliptiği Yen'i aldım 15 dakikayı geçemiyorum
Süper ben 7 dakikayla başladımCanim ilk ole.oluo ama ben suan soluksuz 30 dk yapiom
hosgeldin neden ilk burays yazdin kilo boy yaa hedef bunlarsan bahseder misinMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
güle güle kullan canım iyi günlerde...Eki Görüntüle 1960142
ayyyyy sonunda oldu resmin kenarlarını kestim boyutuyla ilgili bir problem vardı sanırım cok sükür çözdüm sonunda
baktım canım.Bakabildin mi canım o tartıya benimki henüz gelmedi ama bugün belki gelir diye ümit ediyorum dün yola çıkmış çünkü
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.bugunluk hecmis yaomasam gecmisi gecmiste biraksam affola kizlar basim hala cok agriyor normalde yumurtlama zamanim regle cok var ama regl oluyorum az azsanirim stresten bilmiyorum
ameliyat iyi gecti goremedik tabiki cok erken 3.5saat surdu daha genc rabbim svlatlarina bagislasin
bizim kacaklar geldimi
Iyi aksamlar kizlar bugun cok yogun bir gundu sehir merkezine gittik aksam geldik,
Menum sabah 10.30 iki kasik kiymali yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin ceyrek domates ve ceyrek salatalik bir dilim tb ekmegi.
Ara ogun dort tane kestane.
Aksam:17.00 bir porsiyon karisik izgara salata.
2 litre su tum gun yuruduk spor yerimw gecmez belki ama hareketsizlikten iyidir.
Bu arada artilardan kurtulmusum:)
Menumu paylasayim kızlar yemek yapmaya üşendim bugün çorbayla gecistirdim günü ama öğle ve akşam topl 6 dilim ekmek var ya listemde yine de azalttim hemde sıvı almış oldum
28 Şubat diyabetik menüm
Kahvaltı 9.30
1kk b peynir
3 ceviz
2d ekmek
Domates
Ara 13.15
1 elma
1 sb süt
Öğle 15.30
2 kase tarhana çorbası
Bol salata
Akşam 19.30
2 kase tarhana çorbası
3 yeşil biber
3yk yoğurt
Az salata
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Şu 2lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
10 balon şişirme
500 TL'ye aldım kızlar eliptiği teşekkürler
bugunluk hecmis yaomasam gecmisi gecmiste biraksam affola kizlar basim hala cok agriyor normalde yumurtlama zamanim regle cok var ama regl oluyorum az azsanirim stresten bilmiyorum
ameliyat iyi gecti goremedik tabiki cok erken 3.5saat surdu daha genc rabbim svlatlarina bagislasin
bizim kacaklar geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?