Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Hoşgeldin ilk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen lazım canım sonrasında kendinden bahset ki herkes tanıdım seni kilo alma serüvenin kaç kilosun boyun hedefin hedef süren vs vs
güle güle kullan canım iyi günlerde...
İnşallah canım Allah razı olsun
Canım tekrar geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmesine sevindim Rabbim en kısa sürede iyileşmeyi nasip etsin inşallah sen de çok uzulmussun belli canım üzülme demek çare değil insan içine söz geciremiyor bilirim ama biraz daha sakin olmaya çalış canım biliyorsun ki biz ne yaparsak yapalım olacak olan olacağı yere varıyor elimizden dua etmek ve tevekkül etmek gelir Rabbim yardımcın olsun

hosgeldin neden ilk burays yazdin kilo boy yaa hedef bunlarsan bahseder misin
Hoşbuldum :) Bir çok takıma böyle üsten göz gezdirdim en samimi ve aktif takım siz geldiniz gözüme o yüzden bu takıma yazmak istedim 1.70 boyunda 69-70 kilo civarıyım. Hedefim 55 olmak ama ben daha 65 den aşağısını göremedim öğrenciyim ve yaşım 21

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

cok teşekkür ederim
Kizlar bende resim yukleyemiom yaaa hic bi yerden
bende canim bayadir "bu eylemi hixbir uygulama gerceklestiremez" diyor yuklemiyo

ne okuyorsun kararliysan ilk sayfada kurallar var uyuyorsa sana kabul edio etmedigini bildirirsen sevinirim

Hoşbuldum okudum ve kabul ediyorum. Kilo alma serüven yok aslında çünkğ ben hep kiloluydum ve iri yapılıyım. Kilo almama en çok sebeb olan şey ise içeçekler. Aşırı içeçek tüketiyorum gerçi son iki gündür bıraktım ama normalde gün 2-3 litre içeçek içebilirim. 77 kilodan 2 yıl önce 66kiloya düştüm diyet ve spor sayesinde şimdilerde ise 69-70 olmam lazım eğer gruba alınırsam yarın tartılır yazarım. Aslında çok inatçı ve hırslı biriyim ama artık bu konuda hırsımı ve irademi kaybediyorum kendime güvenim azaldı başaramayacağıma inanmaya başladım artık çünkü son 2-3 senedir yapmadığım diyet kalmadı yarın başlıyorum diyip akşama bozduğum çok oldu hem benim kendime hemde çevremdekilerin bana inancı kalmadı. Ama busefer sıfırdan başlayıp hedefime ulaşana kadar pes etmek istemiyorum daha sonrada kilomu koruma aşamasına geçmeyi istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın

ayyy bunlar çok güzel gelişmeler ya gecen gün benim eşim de ilk defa yorum yaptı senin baya baya belin incelmeye başladı dediii çok mutlu oldummm hedefimize ulaşınca herşey dha da güzel olcak ayşemm :)

kizlar gunde ne kadar su iciyorsunuz?
benim genelde 2 lt ama biraz daha arttırmaya çalışıyorum

Spordan geldim duş alıp geri çıkacam
Çocukları okuldan alıp gelecem
Bi oturamıyorum şu evde yaaaa
Allah yardımcın olsun canım yaaa çocuklar olunca zordur tabii

pek sevmiyorum su icmeyi nedense bazen hic icmedigim bile olurdu simdi zorla iciyorum ama icmesek olmaz mi acaba
canım bende günde 1 bardağı zor içerdim ama bir şekilde alıştır kendini şu an inan içmeyince agzım kuruyooo sen neye alıştırırsan vücudun ona alışırr

kizlar aksama anxak girerim bi yakinimizin beyninde ur vardi bugun acil ameliyata aldilar henuz cikmadi
çokkk çok geçmiş olsun kaptanımmm

canım telafi edebilirsin böreği sporla fln bence bnde ufak bir kaçamak yaptmmm onun dışında menü güzel

yaaaa benim balonummm yokkkk ben mekik çekeyim bugünlük yarın alırım balonuuu

hoşgeldin canımmmm ben seren 27 yaşındayım umarım hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşırsınnn

bugünkü menüm
sabah 10.00
tb ekmeğine yarım tost
sekersiz çay
öğle 13.00
2 adet mercimek köfte
1 dl börek peynirli
ara 17.00
portakal
akşam 20.30
1 adet kabak dolması
kızlarrr böreğin cezasını kendime hemen verdim ve 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ve leslie 3 45 dk kol sırt 15 dk
su 2 lt
gün içinde 2 sade türk kahvesi 1 sade soda 1 beşi bir yerde çay
Habinar askrhpozitif

Hoşgeldin canım bende Yen'i katıldım inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize

Hoşbuldum, İnşallah hepimiz en kısa sürede kurtuluruz bu kilolardan

Menu;
08.00
1.5 yumurta
1 zeytin
10.30
1 bardak süt
12.00
Yarim kase yoğurt
3 kaşık bamya
5 kaşık patlıcan menu boyleydi mecbur kaldım
14.30
2 ceviz
3 dilim ekmek
2 tatli kaşığı bal ve sütün kaymağı (bebek emzirdikten sonra bir tatli ihtiyaci doğdu pof
19.00
1 kase corba biraz salata
1 saat tempolu yürüyüş 50 mekik biraz ziplama hic durmadım ayrica

Canım öncelikle kararlı olmak lazım bu işi beyinde bitirmeden olmuyor kararlı olup emin adımlarla devam etmek gerekiyor kendine güven basaracagina inan ve dirayetli ol hepimiz Burda aynı şey için ter dokuyoruz birbirimize destek olarak bu işi neşeli hale getirerek kilolarimiza veda etmeye çalışıyoruz artık sende bu takımının bir parcasisin
Günlük menü paylaşımı saatleriyle yaptığımız spor ve içtiğimiz su miktarlarını yazıyor ve birbirimizi yorumluyoruz canım bunun dışında bol paylaşım yapıp hayatı paylaşıyoruz hoşgeldin tekrar aramiza
Kızlar bu saatlerde 1 meyve yesek olabilirmi sizce
Canım benim diyabetim var o yüzden 4 porsiyon meyve verdi diyetisyenim akşam 2 porsiyon ama ben 1 porsiyon yani 1 meyve yiyorum biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum bir defa meyvelerin yanına mutlaka süt grubundan tüketiyorum ki şekerini birden yukseltmesin

Serenim inşallah canım benim bak yavaş yavaş emeklerinin karşılığını almaya başladık inan herşey her geçen gün biraz daha iyi olacak her gün biraz daha kilo verdiğimizi gördükçe daha mutlu olacağız inşallah
Ne yaptığının farkında olan insanları çok seviyorum önemli olan bilinçli olmak ne yediğini bilmek ve kacamaklarin cezasını kendi kendine vermek Muck

Afiyet olsun canım ben düzenli meyve yediğim zamanlarda tatlı krizine hiç girmiyorum canım bir defa tarçınlı sütü deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…