Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugunun menusu

sabah 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 domates
1 dilim tb ekmek

ogle 13.00

az porsiyon eriste ev yapimi yogurtla

aksam 18.00

3 kasik yogurda chia tohumu ve 1 adet muz ile bekletip dolapta 1 saat yedim

aksamda 1 saat spor salonunda hocayla sporumu yaptim kardiyo

gülüm balon yerine ben aynı güçte va farklı güçte nefes teknikleri çalışıyorum zaten ama hiç saymıyorum beni yarış dışı tut oluyor mu

Afiyet olsun canım benim
gülüm balon yerine ben aynı güçte va farklı güçte nefes teknikleri çalışıyorum zaten ama hiç saymıyorum beni yarış dışı tut oluyor mu
Tamamdır ablacim

amin evlatlarına sevdiklerine bağışlasın inşallah nekahat dönemi de sorunsuz geçer çarçabuk iyileşir

hoş geldin
inşallah istediğin kiloya burada güle eğlene düşersin

kız balon şart değil sanal balon yap sanki elinde balon varmışta şişiriyormuşsun gibi yap derin güçlü nefes al güçlü üfle ağızdan ilk deneyeceksen sayıyı abartma hafifi baş dönmesi yapabilir

afiyet olsun canım emzirme için bişey diyemem o zamannn zaten bugün pek yorum yapacak yüzüm de yokkk kaçamak yüzündenn

aaaa tamam o zaman ablacım yapıyımmm bendeee bende balonum yok diye üzülüyommm

Kızlar evinde kefir mayalanan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda
ben bir kaç kez mayaladım kalıp gibi yoğurt gibi oldu normalde sulu çökelek gibi olması lazımdı küçük şase gibi bir şeyde kuru mayaydı benim kullandığım ilk 48 saat beklettim tatlı oldu ikinci defasını 72 saat beklettim yine tatlıydı hazır aldıklarımız gibi değildi bir daha denersem gerçek kefirden maya varmış benim kullandığım gibi kuru instal mayaya benzeyenden değilmiş, ondan aldırıcam eşime

aaaa tamam o zaman ablacım yapıyımmm bendeee bende balonum yok diye üzülüyommm
bak sana bir tüyo vereyim diyelim ki yediğin mide gazı yaptı yada dokundu şiştin sırt üstü yat elini midene hafif bastırarak koy ki nefesin alt karna gidip gitmediğini kontrol edebilesin sonra başla çok güçlü nefes almaya 4 saniyede al (içinden say)
3-4 saniye tut 4 saniyede içinde hiç nefes kalmayacak kadar sonuna kadar ver bir kaç kez yaptın mı midendeki hava çıkmaya başlar şişin inene kadar devam et

Mayayı nereden almistin ablacim aktardan falan mı
bu arada ben akşam 9 buçukta eşimle dışarıda yarım saat yürüdüm geldim
menüyle spora etiketlemeyi unutuyorum kızları
Ben de unutuyorum hep ya

İşletme okuyorum. Evet kararlıyım bu sefer gerçekten başarmak istiyorum. Kuralları okudum ve kabul ediyorum
tmm canım sen kararlıysan tekrar hosgeldin @sans_sans da bahsetmiş sert yorumlara kırılma darılma yok hepimiz birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz bol paylaşımla motivemşiz artıyor
Kızlar bu saatlerde 1 meyve yesek olabilirmi sizce
olur canım yanına 1 cb yoğurt sut yada kefir tüket kana hızlı karışmasın

oo eşler fark etmeye başlamış en güzel kısmı
öğlen niye böyle oldu baby telafi etmişsin güzel ama zamanla sporla örtemiyoruz kaçamakları daha yeni başladınız aman kuzucum dikkat
afiyet olsun süt kaymak az ve erken saatte olduğu için bir şey demiyorum canım güzel
eriştenin miktarı nedir tatlım yemek kasıgı cinsinden mesela 2yk erişte 1 dlm ekmek
amin evlatlarına sevdiklerine bağışlasın inşallah nekahat dönemi de sorunsuz geçer çarçabuk iyileşir
amin ablacım inşallah
Kızlar evinde kefir mayalanan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda

benim pıtırcıklarım var
kefir mayaları yani yaklaşık 8 yıldır mayalarız biz ailecek senin ki gibi kuru ilk defa duydum abla
aktarda var minciik pıtırcık 20tl keşke yakın olsanda versem valla ikinize de kargoda kabul etmiyor eskiden alıyordu en son xxx kargo ile ablama gönderdim kırılmış Allahtan pıtırcıklarımız ölmemiş

bu arada ben akşam 9 buçukta eşimle dışarıda yarım saat yürüdüm geldim
menüyle spora etiketlemeyi unutuyorum kızları
Ayriyetten gonderi yapip askrhpozirif i etiketle ablacimm

Ayy nefesin bu kdr etkili oldugunu bilmiyodum hicc ya deniyorm hemennn
Yaaa oyle oldu malesef evet dogru soyluyosun zamanla telafi edilmiyoooo bundan sonra daha da dikkat etcemmn

Kizlar yarın menü paylaşmaya başlamak istiyorum kısmetse bekleyin beni anacım.
Heyecanla bekliyoruzzz canimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…