- 24 Ağustos 2015
- 61
- 74
- 8
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.541
gülüm balon yerine ben aynı güçte va farklı güçte nefes teknikleri çalışıyorum zaten ama hiç saymıyorum beni yarış dışı tut oluyor muKızlar balon şişirme yarışması yapıyoruz herkes menüsünün altına kaç tane balon şişirdiğini yazarsa ben küçük küçük notlar alacağım ve cuma günü paylaşacağım sizlerle baloncu güzelini
cok teşekkür ederim
bende canim bayadir "bu eylemi hixbir uygulama gerceklestiremez" diyor yuklemiyo
Afiyet olsun canım benimbugunun menusu
sabah 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 domates
1 dilim tb ekmek
ogle 13.00
az porsiyon eriste ev yapimi yogurtla
aksam 18.00
3 kasik yogurda chia tohumu ve 1 adet muz ile bekletip dolapta 1 saat yedim
aksamda 1 saat spor salonunda hocayla sporumu yaptim kardiyo
Tamamdır ablacimgülüm balon yerine ben aynı güçte va farklı güçte nefes teknikleri çalışıyorum zaten ama hiç saymıyorum beni yarış dışı tut oluyor mu
amin evlatlarına sevdiklerine bağışlasın inşallah nekahat dönemi de sorunsuz geçer çarçabuk iyileşirbugunluk hecmis yaomasam gecmisi gecmiste biraksam affola kizlar basim hala cok agriyor normalde yumurtlama zamanim regle cok var ama regl oluyorum az azsanirim stresten bilmiyorum
ameliyat iyi gecti goremedik tabiki cok erken 3.5saat surdu daha genc rabbim svlatlarina bagislasin
bizim kacaklar geldimi
hoş geldinHoşbuldum :) Bir çok takıma böyle üsten göz gezdirdim en samimi ve aktif takım siz geldiniz gözüme o yüzden bu takıma yazmak istedim 1.70 boyunda 69-70 kilo civarıyım. Hedefim 55 olmak ama ben daha 65 den aşağısını göremedimöğrenciyim ve yaşım 21
kız balon şart değil sanal balon yap sanki elinde balon varmışta şişiriyormuşsun gibi yap derin güçlü nefes al güçlü üfle ağızdan ilk deneyeceksen sayıyı abartma hafifi baş dönmesi yapabilirayyy bunlar çok güzel gelişmeler ya gecen gün benim eşim de ilk defa yorum yaptı senin baya baya belin incelmeye başladı dediii çok mutlu oldummm hedefimize ulaşınca herşey dha da güzel olcak ayşemm :)
benim genelde 2 lt ama biraz daha arttırmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun canım yaaa çocuklar olunca zordur tabii
canım bende günde 1 bardağı zor içerdim ama bir şekilde alıştır kendini şu an inan içmeyince agzım kuruyooo sen neye alıştırırsan vücudun ona alışırr
çokkk çok geçmiş olsun kaptanımmm
canım telafi edebilirsin böreği sporla fln bence bnde ufak bir kaçamak yaptmmmonun dışında menü güzel
yaaaa benim balonummm yokkkk ben mekik çekeyim bugünlük yarın alırım balonuuu
hoşgeldin canımmmm ben seren 27 yaşındayım umarım hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşırsınnn
afiyet olsun canım emzirme için bişey diyemem o zamannn zaten bugün pek yorum yapacak yüzüm de yokkk kaçamak yüzündennMenu;
08.00
1.5 yumurta
1 zeytin
10.30
1 bardak süt
12.00
Yarim kase yoğurt
3 kaşık bamya
5 kaşık patlıcan menu boyleydi mecbur kaldım
14.30
2 ceviz
3 dilim ekmek
2 tatli kaşığı bal ve sütün kaymağı (bebek emzirdikten sonra bir tatli ihtiyaci doğdu pof
19.00
1 kase corba biraz salata
1 saat tempolu yürüyüş 50 mekik biraz ziplama hic durmadım ayrica
aaaa tamam o zaman ablacım yapıyımmm bendeee bende balonum yok diye üzülüyommmkız balon şart değil sanal balon yap sanki elinde balon varmışta şişiriyormuşsun gibi yap derin güçlü nefes al güçlü üfle ağızdan ilk deneyeceksen sayıyı abartma hafifi baş dönmesi yapabilir
ben bir kaç kez mayaladım kalıp gibi yoğurt gibi oldu normalde sulu çökelek gibi olması lazımdı küçük şase gibi bir şeyde kuru mayaydı benim kullandığım ilk 48 saat beklettim tatlı oldu ikinci defasını 72 saat beklettim yine tatlıydı hazır aldıklarımız gibi değildi bir daha denersem gerçek kefirden maya varmış benim kullandığım gibi kuru instal mayaya benzeyenden değilmiş, ondan aldırıcam eşimeKızlar evinde kefir mayalanan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda
bak sana bir tüyo vereyim diyelim ki yediğin mide gazı yaptı yada dokundu şiştin sırt üstü yat elini midene hafif bastırarak koy ki nefesin alt karna gidip gitmediğini kontrol edebilesin sonra başla çok güçlü nefes almaya 4 saniyede al (içinden say)aaaa tamam o zaman ablacım yapıyımmm bendeee bende balonum yok diye üzülüyommm
Mayayı nereden almistin ablacim aktardan falan mıben bir kaç kez mayaladım kalıp gibi yoğurt gibi oldu normalde sulu çökelek gibi olması lazımdı küçük şase gibi bir şeyde kuru mayaydı benim kullandığım ilk 48 saat beklettim tatlı oldu ikinci defasını 72 saat beklettim yine tatlıydı hazır aldıklarımız gibi değildi bir daha denersem gerçek kefirden maya varmış benim kullandığım gibi kuru instal mayaya benzeyenden değilmiş, ondan aldırıcam eşime
Ben de unutuyorum hep yabu arada ben akşam 9 buçukta eşimle dışarıda yarım saat yürüdüm geldim
menüyle spora etiketlemeyi unutuyorum kızları
Hoşbuldum okudum ve kabul ediyorum. Kilo alma serüven yok aslında çünkğ ben hep kiloluydum ve iri yapılıyım. Kilo almama en çok sebeb olan şey ise içeçekler. Aşırı içeçek tüketiyorum gerçi son iki gündür bıraktım ama normalde gün 2-3 litre içeçek içebilirim. 77 kilodan 2 yıl önce 66kiloya düştüm diyet ve spor sayesinde şimdilerde ise 69-70 olmam lazım eğer gruba alınırsam yarın tartılır yazarım. Aslında çok inatçı ve hırslı biriyim ama artık bu konuda hırsımı ve irademi kaybediyorum kendime güvenim azaldı başaramayacağıma inanmaya başladım artık çünkü son 2-3 senedir yapmadığım diyet kalmadı yarın başlıyorum diyip akşama bozduğum çok oldu hem benim kendime hemde çevremdekilerin bana inancı kalmadı. Ama busefer sıfırdan başlayıp hedefime ulaşana kadar pes etmek istemiyorum daha sonrada kilomu koruma aşamasına geçmeyi istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın
tmm canım sen kararlıysan tekrar hosgeldin @sans_sans da bahsetmiş sert yorumlara kırılma darılma yok hepimiz birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz bol paylaşımla motivemşiz artıyorİşletme okuyorum. Evet kararlıyım bu sefer gerçekten başarmak istiyorum. Kuralları okudum ve kabul ediyorum
olur canım yanına 1 cb yoğurt sut yada kefir tüket kana hızlı karışmasınKızlar bu saatlerde 1 meyve yesek olabilirmi sizce
oo eşler fark etmeye başlamış en güzel kısmıayyy bunlar çok güzel gelişmeler ya gecen gün benim eşim de ilk defa yorum yaptı senin baya baya belin incelmeye başladı dediii çok mutlu oldummm hedefimize ulaşınca herşey dha da güzel olcak ayşemm :)
benim genelde 2 lt ama biraz daha arttırmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun canım yaaa çocuklar olunca zordur tabii
canım bende günde 1 bardağı zor içerdim ama bir şekilde alıştır kendini şu an inan içmeyince agzım kuruyooo sen neye alıştırırsan vücudun ona alışırr
çokkk çok geçmiş olsun kaptanımmm
canım telafi edebilirsin böreği sporla fln bence bnde ufak bir kaçamak yaptmmmonun dışında menü güzel
yaaaa benim balonummm yokkkk ben mekik çekeyim bugünlük yarın alırım balonuuu
hoşgeldin canımmmm ben seren 27 yaşındayım umarım hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşırsınnn
öğlen niye böyle oldu baby telafi etmişsin güzel ama zamanla sporla örtemiyoruz kaçamakları daha yeni başladınız aman kuzucum dikkatbugünkü menüm
sabah 10.00
tb ekmeğine yarım tost
sekersiz çay
öğle 13.00
2 adet mercimek köfte
1 dl börek peynirli
ara 17.00
portakal
akşam 20.30
1 adet kabak dolması
kızlarrr böreğin cezasını kendime hemen verdim ve 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ve leslie 3 45 dk kol sırt 15 dk
su 2 lt
gün içinde 2 sade türk kahvesi 1 sade soda 1 beşi bir yerde çay
@Habinar @askrhpozitif
afiyet olsun süt kaymak az ve erken saatte olduğu için bir şey demiyorum canım güzelMenu;
08.00
1.5 yumurta
1 zeytin
10.30
1 bardak süt
12.00
Yarim kase yoğurt
3 kaşık bamya
5 kaşık patlıcan menu boyleydi mecbur kaldım
14.30
2 ceviz
3 dilim ekmek
2 tatli kaşığı bal ve sütün kaymağı (bebek emzirdikten sonra bir tatli ihtiyaci doğdu pof
19.00
1 kase corba biraz salata
1 saat tempolu yürüyüş 50 mekik biraz ziplama hic durmadım ayrica
eriştenin miktarı nedir tatlım yemek kasıgı cinsinden mesela 2yk erişte 1 dlm ekmekbugunun menusu
sabah 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 domates
1 dilim tb ekmek
ogle 13.00
az porsiyon eriste ev yapimi yogurtla
aksam 18.00
3 kasik yogurda chia tohumu ve 1 adet muz ile bekletip dolapta 1 saat yedim
aksamda 1 saat spor salonunda hocayla sporumu yaptim kardiyo
amin ablacım inşallahamin evlatlarına sevdiklerine bağışlasın inşallah nekahat dönemi de sorunsuz geçer çarçabuk iyileşir
Kızlar evinde kefir mayalanan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda
benim pıtırcıklarım varben bir kaç kez mayaladım kalıp gibi yoğurt gibi oldu normalde sulu çökelek gibi olması lazımdı küçük şase gibi bir şeyde kuru mayaydı benim kullandığım ilk 48 saat beklettim tatlı oldu ikinci defasını 72 saat beklettim yine tatlıydı hazır aldıklarımız gibi değildi bir daha denersem gerçek kefirden maya varmış benim kullandığım gibi kuru instal mayaya benzeyenden değilmiş, ondan aldırıcam eşime
Ayriyetten gonderi yapip askrhpozirif i etiketle ablacimmbu arada ben akşam 9 buçukta eşimle dışarıda yarım saat yürüdüm geldim
menüyle spora etiketlemeyi unutuyorum kızları
Ayy nefesin bu kdr etkili oldugunu bilmiyodum hicc ya deniyorm hemennnbak sana bir tüyo vereyim diyelim ki yediğin mide gazı yaptı yada dokundu şiştin sırt üstü yat elini midene hafif bastırarak koy ki nefesin alt karna gidip gitmediğini kontrol edebilesin sonra başla çok güçlü nefes almaya 4 saniyede al (içinden say)
3-4 saniye tut 4 saniyede içinde hiç nefes kalmayacak kadar sonuna kadar ver bir kaç kez yaptın mı midendeki hava çıkmaya başlar şişin inene kadar devam et
Yaaa oyle oldu malesef evet dogru soyluyosun zamanla telafi edilmiyoooo bundan sonra daha da dikkat etcemmntmm canım sen kararlıysan tekrar hosgeldinsans_sans da bahsetmiş sert yorumlara kırılma darılma yok hepimiz birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz bol paylaşımla motivemşiz artıyor
olur canım yanına 1 cb yoğurt sut yada kefir tüket kana hızlı karışmasın
oo eşler fark etmeye başlamış en güzel kısmı
öğlen niye böyle oldu baby telafi etmişsin güzel ama zamanla sporla örtemiyoruz kaçamakları daha yeni başladınız aman kuzucum dikkat
afiyet olsun süt kaymak az ve erken saatte olduğu için bir şey demiyorum canım güzel
eriştenin miktarı nedir tatlım yemek kasıgı cinsinden mesela 2yk erişte 1 dlm ekmek
amin ablacım inşallah
benim pıtırcıklarım var
kefir mayaları yani yaklaşık 8 yıldır mayalarız biz ailecek senin ki gibi kuru ilk defa duydum abla
aktarda var minciik pıtırcık 20tl keşke yakın olsanda versem valla ikinize de kargoda kabul etmiyor eskiden alıyordu en son xxx kargo ile ablama gönderdim kırılmış Allahtan pıtırcıklarımız ölmemiş
Heyecanla bekliyoruzzz canimmm :)Kizlar yarın menü paylaşmaya başlamak istiyorum kısmetse bekleyin beni anacım.
süt et kurumu vardı ya önceden o zaman eşim almıştı sonra kapattılar orayı tüm türkiye de mi kapatıldı bilmiyorumMayayı nereden almistin ablacim aktardan falan mı
Ben de unutuyorum hep ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?