- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.561
Taamamdir canim yazarim bundan sonraAfiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım menune saatlerini de yaz istersen
Afiyet olsun canım biraz dinlen spor sayılmıyor o yürüyüşler ama yoruluyor insan ya
Yaa aynen oyle. Bugunluk oldu bakalimMercimekli köfte gözleme bulgur dikkatimi çekti
Cumaya ne kaldı şurada dikkat edelim derim
yaradanına kurban olsun ablasıııııtmm canım sen kararlıysan tekrar hosgeldin @sans_sans da bahsetmiş sert yorumlara kırılma darılma yok hepimiz birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz bol paylaşımla motivemşiz artıyor
olur canım yanına 1 cb yoğurt sut yada kefir tüket kana hızlı karışmasın
oo eşler fark etmeye başlamış en güzel kısmı
öğlen niye böyle oldu baby telafi etmişsin güzel ama zamanla sporla örtemiyoruz kaçamakları daha yeni başladınız aman kuzucum dikkat
afiyet olsun süt kaymak az ve erken saatte olduğu için bir şey demiyorum canım güzel
eriştenin miktarı nedir tatlım yemek kasıgı cinsinden mesela 2yk erişte 1 dlm ekmek
amin ablacım inşallah
benim pıtırcıklarım var
kefir mayaları yani yaklaşık 8 yıldır mayalarız biz ailecek senin ki gibi kuru ilk defa duydum abla
aktarda var minciik pıtırcık 20tl keşke yakın olsanda versem valla ikinize de kargoda kabul etmiyor eskiden alıyordu en son xxx kargo ile ablama gönderdim kırılmış Allahtan pıtırcıklarımız ölmemiş
zaten askrhpozitif izinli dönünce etiketlerim mecburen :))Ayriyetten gonderi yapip askrhpozirif i etiketle ablacimm
Ayy nefesin bu kdr etkili oldugunu bilmiyodum hicc ya deniyorm hemennn
Yaaa oyle oldu malesef evet dogru soyluyosun zamanla telafi edilmiyoooo bundan sonra daha da dikkat etcemmn
Heyecanla bekliyoruzzz canimmm :)
Iyiyiz canim sen nasilsinnn neler yapiyosunnMerhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız?
ben yorgun kolları kalkmaz vaziyette çay içiyorum iyiyim :) yarın de diğer topikte tartı günüm var sabahı bekliyorum dört gözle inşallah eksi çıkarım diye ... sen nasılsın günün nasıl geçtiMerhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız?
Oyle valla abla sagolasinnn:)zaten askrhpozitif izinli dönünce etiketlerim mecburen :))
nefes çok önemli ben de son senelerde farkına vardım olsun geç olsun da yeter ki olsun öğrenelim :)
Afiyet olsun canimmBugünkü menüm:
Sabah:
2 kırmızı biber
1 domates
Şekersiz kahve
Öğlen:
Dukan Helva (2 yk yulaf kepeği, 1 tk yağ, 1 yk tatlandırıcı, 1 kb süt)
Akşam:
Ton balıklı salata
2 yeşilçay
1.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Bugün çok yoğundum işte yemek yapmaya çok fırsat bulamadım, o yüzden biraz kolaya kaçtım, yarın balık yapıcam inşallah :)
Iyiyiz canim sen nasilsinnn neler yapiyosunn
ben yorgun kolları kalkmaz vaziyette çay içiyorum iyiyim :) yarın de diğer topikte tartı günüm var sabahı bekliyorum dört gözle inşallah eksi çıkarım diye ... sen nasılsın günün nasıl geçti
maşallah bak sende de hemen topiğe uyum sorumluluk hissi olduÇok teşekkür ederim canım, ben de iyiyim. Bugün öldüm yorgunluktan, ama menümü yazmadan uyumak yok dedim.
valla aynı ben:)) sevmiyorum tadını limon kabuklusunu aldım en son onun içimi daha kolayAy canım aynıymışız, bende yorgun yorgun yeşil çayımı içiyorum. Şu yeşil çayıda bir sevemedim, normal çay olsa bir demlik içerim bana mısın demez ama şunu içerken zorluyorum kendimi.
İnşallah beklediğinden daha fazla eksi çıksın yarın sabah.
sen yaparsin ablamyaradanına kurban olsun ablasıııııbak yine duygulandım yaaaa
eşim istiyor kefiri arada yoksa ben tadını pek sevmemiştim bir kere mayasıo pıtırcıklardan alsak zaten sonrası olan kefirle mayalarız aslında o kadar faydalı ki bağırsaktaki faydalı bakterilerin sayısını arttırıyor
zaten sütü de sütçüden alıyorum, hatta 2 sütçüden biri getirmezse diğerinden garanti olsun diye öyle ayarladım ikisinden de alıyorum yoğurt yapıyorum kefiri de yapar kenarda bekletiriz, alışık değiliz kefire galiba ondan pek üstelemedim mayası için de
iyi diyelim iyi olsun canımMerhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız?
afiyet olsun canim guzel menuBugünkü menüm:
Sabah:
2 kırmızı biber
1 domates
Şekersiz kahve
Öğlen:
Dukan Helva (2 yk yulaf kepeği, 1 tk yağ, 1 yk tatlandırıcı, 1 kb süt)
Akşam:
Ton balıklı salata
2 yeşilçay
1.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Bugün çok yoğundum işte yemek yapmaya çok fırsat bulamadım, o yüzden biraz kolaya kaçtım, yarın balık yapıcam inşallah :)
yaglarimizda sevmiyor yesilcayi onu dusunerek icAy canım aynıymışız, bende yorgun yorgun yeşil çayımı içiyorum. Şu yeşil çayıda bir sevemedim, normal çay olsa bir demlik içerim bana mısın demez ama şunu içerken zorluyorum kendimi.
İnşallah beklediğinden daha fazla eksi çıksın yarın sabah.
maşallah bak sende de hemen topiğe uyum sorumluluk hissi oldu
çok yorulmuşsun artık yat uyu iyice dinlen yarına atom parçası gibi enerjik kalk inşallah
sabah kalkar kalmaz suyunu da içtin mi tamamdır:)
valla aynı ben:)) sevmiyorum tadını limon kabuklusunu aldım en son onun içimi daha kolay
ben de sevdim burayı kızlar çok tatlukk ben de 1 hafta önce katıldım çok samimi geldi burası mefkuremi de kendi topiğinden biliyordum onun için geldim :) hoş hatun şimdi izin de gelsin tanışırsın sohbetli neşeliCanım ben sabah kalkınca yarım limon+ılık su ile başlıyorum güne, zayıflatıyor diyorlar bakalım görücez.
Hem sorumluluk hissi, hem de ben seviyorum sizleri
sen yaparsin ablam
iyi diyelim iyi olsun canım
afiyet olsun canim guzel menu
yaglarimizda sevmiyor yesilcayi onu dusunerek ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?