Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaradanına kurban olsun ablasııııı bak yine duygulandım yaaaa
eşim istiyor kefiri arada yoksa ben tadını pek sevmemiştim bir kere mayasıo pıtırcıklardan alsak zaten sonrası olan kefirle mayalarız aslında o kadar faydalı ki bağırsaktaki faydalı bakterilerin sayısını arttırıyor
zaten sütü de sütçüden alıyorum, hatta 2 sütçüden biri getirmezse diğerinden garanti olsun diye öyle ayarladım ikisinden de alıyorum yoğurt yapıyorum kefiri de yapar kenarda bekletiriz, alışık değiliz kefire galiba ondan pek üstelemedim mayası için de

zaten askrhpozitif izinli dönünce etiketlerim mecburen :))
nefes çok önemli ben de son senelerde farkına vardım olsun geç olsun da yeter ki olsun öğrenelim :)

Bugünkü menüm:

Sabah:
2 kırmızı biber
1 domates
Şekersiz kahve

Öğlen:
Dukan Helva (2 yk yulaf kepeği, 1 tk yağ, 1 yk tatlandırıcı, 1 kb süt)

Akşam:
Ton balıklı salata

2 yeşilçay
1.5 lt su
Yarım saat yürüyüş

Bugün çok yoğundum işte yemek yapmaya çok fırsat bulamadım, o yüzden biraz kolaya kaçtım, yarın balık yapıcam inşallah :)

Afiyet olsun canimm

Ay canım aynıymışız, bende yorgun yorgun yeşil çayımı içiyorum. Şu yeşil çayıda bir sevemedim, normal çay olsa bir demlik içerim bana mısın demez ama şunu içerken zorluyorum kendimi.

İnşallah beklediğinden daha fazla eksi çıksın yarın sabah.

Çok teşekkür ederim canım, ben de iyiyim. Bugün öldüm yorgunluktan, ama menümü yazmadan uyumak yok dedim.
maşallah bak sende de hemen topiğe uyum sorumluluk hissi oldu
çok yorulmuşsun artık yat uyu iyice dinlen yarına atom parçası gibi enerjik kalk inşallah
sabah kalkar kalmaz suyunu da içtin mi tamamdır:)

valla aynı ben:)) sevmiyorum tadını limon kabuklusunu aldım en son onun içimi daha kolay

sen yaparsin ablam
Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız?
iyi diyelim iyi olsun canım
afiyet olsun canim guzel menu
yaglarimizda sevmiyor yesilcayi onu dusunerek ic

ben bir süre bitki çayı içmemeye karar verdim
ömer coşkun vardı tv ye de çıkıyordu bitkici kanseri bile iyileştireceğini söylerdi sitesinden satış yapıyordu ya adam böbrek yetmezliğinden ölmüş
benim de ağrıyor ara ara eşim çok bitki içiyorsun böbreklerine zarar bak ömer coşkun ölmüş diyince dank etti
kabızlık için çok içiyordum gün de 2-3 bitki çayı götürüyordum artık sevmesem de akşamları çayla kuru kayısı tırtıklıycam

maşallah bak sende de hemen topiğe uyum sorumluluk hissi oldu
çok yorulmuşsun artık yat uyu iyice dinlen yarına atom parçası gibi enerjik kalk inşallah
sabah kalkar kalmaz suyunu da içtin mi tamamdır:)

Canım ben sabah kalkınca yarım limon+ılık su ile başlıyorum güne, zayıflatıyor diyorlar bakalım görücez.
Hem sorumluluk hissi, hem de ben seviyorum sizleri

Canım ben sabah kalkınca yarım limon+ılık su ile başlıyorum güne, zayıflatıyor diyorlar bakalım görücez.
Hem sorumluluk hissi, hem de ben seviyorum sizleri
ben de sevdim burayı kızlar çok tatlukk ben de 1 hafta önce katıldım çok samimi geldi burası mefkuremi de kendi topiğinden biliyordum onun için geldim :) hoş hatun şimdi izin de gelsin tanışırsın sohbetli neşeli

sen yaparsin ablam

iyi diyelim iyi olsun canım

afiyet olsun canim guzel menu
yaglarimizda sevmiyor yesilcayi onu dusunerek ic

Teşekkürler canım. Günde iki tane kesin içiyorum, ikiden fazlası zarar diyorlar zaten. Yeşil çayı çok övüyorlar, zayıflamaya birebir diye, zayıflamak için yaptığım en kolay şey yeşil çay içmek, ihmal eder miyim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…