Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay kuru kayısı sevilmez mi Ben bayılıyorum, yanına da iki ceviz iki badem oh oh

Bitki çayı günde ikiden fazla zarar canım.

Abla sen bilirsin belki ben bu besi bi arada caydan aldm biberiye funda yesil cay kekik mate varmis icindeee iyimidirrr
ben de kullandım senelerce bana bir etkisi olmadı hatta tek tek alıp karıştırdım ayrı ayrı kullandım biberiyenin suyunu, funda yaprağının suyunu da içtim(aktarda litrelik olarak satılanlardan) bana faydası olmadı bünyeden bünyeye değişiyor demek ki faydaları tek yeşil çayla bile zayıfladım diyenler vardı nette

Merhaba 9. Takım.
Ben elif. 93 - 93.5 aralığında gezen dombili bir hatunum.
İnşallah bu sefer başaracağım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38

Merhaba geleceğin çıtırları ben 34 yaşında 160 boyunda 90 kilo iki çocuklu bir anneyim.artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum.adım melek.beni de aranıza alırmısınız?
kızlar. Hoşgeldinız 1haftaya yakın yoktum. Telefonum. Bozuktu. Ben Merve 26yasındayım diplomalı ev hanımıyım 23 aylık bir. Kızım var

Afiyet olsun canım ben düzenli meyve yediğim zamanlarda tatlı krizine hiç girmiyorum canım bir defa tarçınlı sütü deneyebilirsin
Tarcinli sutu sevmedim. Yogurtla daha güzel meyve hic aramam hic yemesem banamisin demem. Diyetten sebep zaruretten yiyorum

Insaallah artık busefer başarmayı çok istiyorum. Busefer pes etmek yok sonuna kdar gidip hedefime ulaşacağım. Olabildiğince aktif olmaya çalışırım. Desteğiniz için teşekkürler
hoş geldin
inşallah istediğin kiloya burada güle eğlene düşersin
Hoşbuldum İnşaallah :)
Yok tabikide alınıp darılmak yok sonuç olarak birbirimizin iyiliği için yapıyoruz. Motive etmek için elimden geldiğince paylaşımda yapmaya çalışırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…