- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.581
yaseminlisi sakinlik verir hatta sinirli kişilere, hafif bunalım depresyon belirtileri olanlar da çok işe yararEvet yaseminlisi daha güzeldi, indirimde sadesi vardı, indirimde diye dayanamayıp aldım
Abla sen bilirsin belki ben bu besi bi arada caydan aldm biberiye funda yesil cay kekik mate varmis icindeee iyimidirrryaseminlisi sakinlik verir hatta sinirli kişilere, hafif bunalım depresyon belirtileri olanlar da çok işe yarar
ben bir süre bitki çayı içmemeye karar verdim
ömer coşkun vardı tv ye de çıkıyordu bitkici kanseri bile iyileştireceğini söylerdi sitesinden satış yapıyordu ya adam böbrek yetmezliğinden ölmüş
benim de ağrıyor ara ara eşim çok bitki içiyorsun böbreklerine zarar bak ömer coşkun ölmüş diyince dank etti
kabızlık için çok içiyordum gün de 2-3 bitki çayı götürüyordum artık sevmesem de akşamları çayla kuru kayısı tırtıklıycam
ben de sevdim burayı kızlar çok tatlukk ben de 1 hafta önce katıldım çok samimi geldi burası mefkuremi de kendi topiğinden biliyordum onun için geldim :) hoş hatun şimdi izin de gelsin tanışırsın sohbetli neşeli
ben de kullandım senelerce bana bir etkisi olmadı hatta tek tek alıp karıştırdım ayrı ayrı kullandım biberiyenin suyunu, funda yaprağının suyunu da içtim(aktarda litrelik olarak satılanlardan) bana faydası olmadı bünyeden bünyeye değişiyor demek ki faydaları tek yeşil çayla bile zayıfladım diyenler vardı netteAbla sen bilirsin belki ben bu besi bi arada caydan aldm biberiye funda yesil cay kekik mate varmis icindeee iyimidirrr
malatyalıyım bir de :))Ay kuru kayısı sevilmez miBen bayılıyorum, yanına da iki ceviz iki badem oh oh
Bitki çayı günde ikiden fazla zarar canım.
allah rahatlık versinKızlar ben uyur, iyi geceler size
Iyi gecelerrrrr bu arada sende cok tatluksunnnn:)Kızlar ben uyur, iyi geceler size
Iyi gecelerrr
Günaydın azimli ve hırslı 9. Takım.
Herkese metlu ve kaçamaksız bir gün diliyorum.
günaydın. Kızlar
Merhaba 9. Takım.
Ben elif. 93 - 93.5 aralığında gezen dombili bir hatunum.
İnşallah bu sefer başaracağım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38
kızlar. Hoşgeldinız 1haftaya yakın yoktum. Telefonum. Bozuktu. Ben Merve 26yasındayım diplomalı ev hanımıyım 23 aylık bir. Kızım varMerhaba geleceğin çıtırları ben 34 yaşında 160 boyunda 90 kilo iki çocuklu bir anneyim.artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum.adım melek.beni de aranıza alırmısınız?
Tarcinli sutu sevmedim. Yogurtla daha güzel meyve hic aramam hic yemesem banamisin demem. Diyetten sebep zaruretten yiyorumAfiyet olsun canım ben düzenli meyve yediğim zamanlarda tatlı krizine hiç girmiyorum canım bir defa tarçınlı sütü deneyebilirsin
Insaallah artık busefer başarmayı çok istiyorum. Busefer pes etmek yok sonuna kdar gidip hedefime ulaşacağım. Olabildiğince aktif olmaya çalışırım. Desteğiniz için teşekkürlerCanım öncelikle kararlı olmak lazım bu işi beyinde bitirmeden olmuyor kararlı olup emin adımlarla devam etmek gerekiyor kendine güven basaracagina inan ve dirayetli ol hepimiz Burda aynı şey için ter dokuyoruz birbirimize destek olarak bu işi neşeli hale getirerek kilolarimiza veda etmeye çalışıyoruz artık sende bu takımının bir parcasisin
Günlük menü paylaşımı saatleriyle yaptığımız spor ve içtiğimiz su miktarlarını yazıyor ve birbirimizi yorumluyoruz canım bunun dışında bol paylaşım yapıp hayatı paylaşıyoruz hoşgeldin tekrar aramiza
Canım benim diyabetim var o yüzden 4 porsiyon meyve verdi diyetisyenim akşam 2 porsiyon ama ben 1 porsiyon yani 1 meyve yiyorum biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum bir defa meyvelerin yanına mutlaka süt grubundan tüketiyorum ki şekerini birden yukseltmesin
Serenim inşallah canım benim bak yavaş yavaş emeklerinin karşılığını almaya başladık inan herşey her geçen gün biraz daha iyi olacak her gün biraz daha kilo verdiğimizi gördükçe daha mutlu olacağız inşallah
Ne yaptığının farkında olan insanları çok seviyorum önemli olan bilinçli olmak ne yediğini bilmek ve kacamaklarin cezasını kendi kendine vermek Muck
Hoşbuldum İnşaallah :)hoş geldin
inşallah istediğin kiloya burada güle eğlene düşersin
Yok tabikide alınıp darılmak yok sonuç olarak birbirimizin iyiliği için yapıyoruz. Motive etmek için elimden geldiğince paylaşımda yapmaya çalışırım :)tmm canım sen kararlıysan tekrar hosgeldin @sans_sans da bahsetmiş sert yorumlara kırılma darılma yok hepimiz birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz bol paylaşımla motivemşiz artıyor
olur canım yanına 1 cb yoğurt sut yada kefir tüket kana hızlı karışmasın
oo eşler fark etmeye başlamış en güzel kısmı
öğlen niye böyle oldu baby telafi etmişsin güzel ama zamanla sporla örtemiyoruz kaçamakları daha yeni başladınız aman kuzucum dikkat
afiyet olsun süt kaymak az ve erken saatte olduğu için bir şey demiyorum canım güzel
eriştenin miktarı nedir tatlım yemek kasıgı cinsinden mesela 2yk erişte 1 dlm ekmek
amin ablacım inşallah
benim pıtırcıklarım var
kefir mayaları yani yaklaşık 8 yıldır mayalarız biz ailecek senin ki gibi kuru ilk defa duydum abla
aktarda var minciik pıtırcık 20tl keşke yakın olsanda versem valla ikinize de kargoda kabul etmiyor eskiden alıyordu en son xxx kargo ile ablama gönderdim kırılmış Allahtan pıtırcıklarımız ölmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?