Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın guzellikler
Ne güzel ya ben de istiyorum biraz daha araştırayım vardır Burda da elinde olan inşallah
Kizlar yarın menü paylaşmaya başlamak istiyorum kısmetse bekleyin beni anacım.
Savaş çok sevindim canım hayırlı olsun hoşgeldin senin motive ne ihtiyacımiz var
süt et kurumu vardı ya önceden o zaman eşim almıştı sonra kapattılar orayı tüm türkiye de mi kapatıldı bilmiyorum
Süt kurumunu bir ara görmüştüm Burda ama kapanıp kapanmadigini bilmiyorum ablam bu araştırayım ben bu konuyu
Diğer topic hangisi abla orası da bizim grup gibi aktif mı inşallah ekşi bir rakam görmüşsündür :)
Bilmiyordum bunu ben çok içmiyorum zaten ama öğrendiğim iyi oldu
yaseminlisi sakinlik verir hatta sinirli kişilere, hafif bunalım depresyon belirtileri olanlar da çok işe yarar
Haha tam kayinpederime göre
Günaydın azimli ve hırslı 9. Takım.
Herkese metlu ve kaçamaksız bir gün diliyorum.

Günaydın canlar
Günaydın. Kızlar sonunda aranızdayım artık simdi uzun bir geçmişim var elimden geldikçe okumaya calısacagım
Hoşgeldin canım benim hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan seni hiç uzmesin insallah
Kendıme not 19277
Oy oy oy önünde uzuuuuun bir geçmiş var kolay gelsin diyorum
Sen kararlı olduktan sonra yapamayacağını hiç bir şey yok

Selam kizlar bugun dehset odemim var yaklasik 1 kilo kadar arti ciktim uykusuzum mutsuzum bugun simdi ara ogun yaptim oglene ne yemek var bakmadim

günaydın tatlım amin canım İnşallah. Alışmak biraz zor olacak gıbi bakalım

Selam kizlar bugun dehset odemim var yaklasik 1 kilo kadar arti ciktim uykusuzum mutsuzum bugun simdi ara ogun yaptim oglene ne yemek var bakmadim
hayırdır canım seneye mutsuzsun

Olur canım bazen dönem dönem ödem olur sonra geçer merak etme inşallah bunu takmamisdindir kafana neden mutsuzsun benim yapabileceğim birşey varsa hemen şöyle canım Burda birer kardeşiz hayatı paylaşıyoruz biliyorsun

Günaydın. Kızlar sonunda aranızdayım artık simdi uzun bir geçmişim var elimden geldikçe okumaya calısacagım
hosgeldin mervem sukurler olsun kavusturana
Buarada sabah tartıldım güncel kilom 69.7
baslanguc canim by by deseydin seni bi daha gormeyecegim deseydin
stres yok burcu halledersin eksideydin baya bi bu iki gunu hafif gecir duzelir

gunaydin kizlar
yaşadığım andan ,yedigim yiyeceklerden, bastigim topraktan,icime cektigim havadan mutlu olacagim...varliklarina şükür ettigim insanlarla daha mutlu olacagim daha cok gorusecegim ...
ev darmadaginikken sabah toplama telasini birakip once limonlu suyumu ustune filtre kahvemi icecegim...
daha cok sarilip daha cok seni seviyorum diyecegim
hayati ertelemeyecegim canlarrrr
gunaydin sizi seviyorum
gicik bir yapim vardir taktimi takarim listelerinize laf ederim her zaman daha fazlasini beklerim ama amacimiz ortak oldugu icin
gunes acti cicekler bile filiz veriyor yine yaz geliyor yine bahar eee biz neden umutsuz olalim neden sisko

Ne güzel yazmışsın canım benim Ellerine yüreğine sağlık Ben de aynı şekilde düşünüyorum Bahar Geldi geliyor Güneş yüzünü göstermeye başladı Kuşlar bile cıvıl cıvıl olmaya başladı ve şurda yaza ne kaldı ki yaz gelip tatil sezonu açıldığında Eyvah demektense şimdiden işi sıkı tutup emek verip karşılığını almak lazım Hiçbir şey Emeksiz eziyetsiz zorluk suz olmuyor Elbette ki yorulduğumu sıkıldığımız zorlandığımız zamanlar olacak İşte o zamanlarda da burada olmak bizi daha çok motive edecek inşallah Ben inanıyorum Bu gruptaki herkes tekrar tekrar bütün fazla kilolarını verecek her gün daha fazla kilo vermek için motive olacak yılmayacak devam edecek ve bu kadar eziyet ten sonra kilolar verildikten sonra geri almamak için koruma serüveninde yine hep beraber olacağız inşallah

Canim cok tesekkur ederim varliginiz yeter
hosgeldin mervem sukurler olsun kavusturana

baslanguc canim by by deseydin seni bi daha gormeyecegim deseydin
stres yok burcu halledersin eksideydin baya bi bu iki gunu hafif gecir duzelir

Takmadim.cnm da uykusuzluktan benim kiz uyumadi yine bu gee

Canim cok tesekkur ederim varliginiz yeter

Takmadim.cnm da uykusuzluktan benim kiz uyumadi yine bu gee
uykusuzluk acayip su tutturuyor gülüm sen zaten sebebini biliyormuşsun onun için hiç moralini bozma
rabbim kızına da huzurlu uykular versin

Canım kesin karar verirsen zaten fazlasıyla gider. Kendine inan. Ben de yeniyim takımda. İnşallah hrp beraber vereceğix.

Süpersinnnn
Kendicezasıni kesen

Süper menü spor

Canım uykusuzluktandır.
Bir iki gün ödem çayları iç canım.
Rabbim evladına uykular verdin bol bol.

Kaptanım beni anlatmışsın.
Ağzına sağlık.
Kesinlikle yaz geliyor iki kere düşünmemiz lazım.

benim diğer topik Haydi Yine Yeniden... adlı diyet günlüklerinde ki topik gülüm 2 senedir beraberiz bu ara azıcık durgunluğumuz var hastalık v.s. den dolayı yoksa muhabbet çok tatlı önce isim başkaydı sonradan burayı açtık bize taze kan olsun dedik )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…