- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.601
günaydın. Canım sende hoşgeldin. Ben merveBuarada sabah tartıldım güncel kilom 69.7
Ne güzel ya ben de istiyorum biraz daha araştırayım vardır Burda da elinde olan inşallahtmm canım sen kararlıysan tekrar hosgeldinsans_sans da bahsetmiş sert yorumlara kırılma darılma yok hepimiz birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz bol paylaşımla motivemşiz artıyor
olur canım yanına 1 cb yoğurt sut yada kefir tüket kana hızlı karışmasın
oo eşler fark etmeye başlamış en güzel kısmı
öğlen niye böyle oldu baby telafi etmişsin güzel ama zamanla sporla örtemiyoruz kaçamakları daha yeni başladınız aman kuzucum dikkat
afiyet olsun süt kaymak az ve erken saatte olduğu için bir şey demiyorum canım güzel
eriştenin miktarı nedir tatlım yemek kasıgı cinsinden mesela 2yk erişte 1 dlm ekmek
amin ablacım inşallah
benim pıtırcıklarım var
kefir mayaları yani yaklaşık 8 yıldır mayalarız biz ailecek senin ki gibi kuru ilk defa duydum abla
aktarda var minciik pıtırcık 20tl keşke yakın olsanda versem valla ikinize de kargoda kabul etmiyor eskiden alıyordu en son xxx kargo ile ablama gönderdim kırılmış Allahtan pıtırcıklarımız ölmemiş
Savaş çok sevindim canım hayırlı olsun hoşgeldin senin motive ne ihtiyacımiz varKizlar yarın menü paylaşmaya başlamak istiyorum kısmetse bekleyin beni anacım.
Süt kurumunu bir ara görmüştüm Burda ama kapanıp kapanmadigini bilmiyorum ablam bu araştırayım ben bu konuyusüt et kurumu vardı ya önceden o zaman eşim almıştı sonra kapattılar orayı tüm türkiye de mi kapatıldı bilmiyorum
Diğer topic hangisi abla orası da bizim grup gibi aktif mı inşallah ekşi bir rakam görmüşsündür :)ben yorgun kolları kalkmaz vaziyette çay içiyorum iyiyim :) yarın de diğer topikte tartı günüm var sabahı bekliyorum dört gözle inşallah eksi çıkarım diye ... sen nasılsın günün nasıl geçti
Bilmiyordum bunu ben çok içmiyorum zaten ama öğrendiğim iyi olduben bir süre bitki çayı içmemeye karar verdim
ömer coşkun vardı tv ye de çıkıyordu bitkici kanseri bile iyileştireceğini söylerdi sitesinden satış yapıyordu ya adam böbrek yetmezliğinden ölmüş
benim de ağrıyor ara ara eşim çok bitki içiyorsun böbreklerine zarar bak ömer coşkun ölmüş diyince dank etti
kabızlık için çok içiyordum gün de 2-3 bitki çayı götürüyordum artık sevmesem de akşamları çayla kuru kayısı tırtıklıycam
Haha tam kayinpederime göreyaseminlisi sakinlik verir hatta sinirli kişilere, hafif bunalım depresyon belirtileri olanlar da çok işe yarar
Günaydın azimli ve hırslı 9. Takım.
Herkese metlu ve kaçamaksız bir gün diliyorum.
Günaydın canlar
Hoşgeldin canım benim hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan seni hiç uzmesin insallahGünaydın. Kızlar sonunda aranızdayım artık simdi uzun bir geçmişim var elimden geldikçe okumaya calısacagım
Oy oy oy önünde uzuuuuun bir geçmiş var kolay gelsin diyorumKendıme not 19277
Sen kararlı olduktan sonra yapamayacağını hiç bir şey yokInsaallah artık busefer başarmayı çok istiyorum. Busefer pes etmek yok sonuna kdar gidip hedefime ulaşacağım. Olabildiğince aktif olmaya çalışırım. Desteğiniz için teşekkürler
Hoşbuldum İnşaallah :)
Yok tabikide alınıp darılmak yok sonuç olarak birbirimizin iyiliği için yapıyoruz. Motive etmek için elimden geldiğince paylaşımda yapmaya çalışırım :)
Hoşbuldum :)günaydın. Canım sende hoşgeldin. Ben merve
günaydın tatlım amin canım İnşallah. Alışmak biraz zor olacak gıbi bakalımGünaydın guzellikler
Ne güzel ya ben de istiyorum biraz daha araştırayım vardır Burda da elinde olan inşallah
Savaş çok sevindim canım hayırlı olsun hoşgeldin senin motive ne ihtiyacımiz var
Süt kurumunu bir ara görmüştüm Burda ama kapanıp kapanmadigini bilmiyorum ablam bu araştırayım ben bu konuyu
Diğer topic hangisi abla orası da bizim grup gibi aktif mı inşallah ekşi bir rakam görmüşsündür :)
Bilmiyordum bunu ben çok içmiyorum zaten ama öğrendiğim iyi oldu
Haha tam kayinpederime göre
Günaydın canlar
Hoşgeldin canım benim hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan seni hiç uzmesin insallah
Oy oy oy önünde uzuuuuun bir geçmiş var kolay gelsin diyorum
Sen kararlı olduktan sonra yapamayacağını hiç bir şey yok
hayırdır canım seneye mutsuzsunSelam kizlar bugun dehset odemim var yaklasik 1 kilo kadar arti ciktim uykusuzum mutsuzum bugun simdi ara ogun yaptim oglene ne yemek var bakmadim
Günaydın canım sende hoşgeldin ben merveGünaydın kızlar :)
Olur canım bazen dönem dönem ödem olur sonra geçer merak etme inşallah bunu takmamisdindir kafana neden mutsuzsun benim yapabileceğim birşey varsa hemen şöyle canım Burda birer kardeşiz hayatı paylaşıyoruz biliyorsunSelam kizlar bugun dehset odemim var yaklasik 1 kilo kadar arti ciktim uykusuzum mutsuzum bugun simdi ara ogun yaptim oglene ne yemek var bakmadim
hosgeldin mervem sukurler olsun kavusturanaGünaydın. Kızlar sonunda aranızdayım artık simdi uzun bir geçmişim var elimden geldikçe okumaya calısacagım
baslanguc canim by by deseydin seni bi daha gormeyecegim deseydinBuarada sabah tartıldım güncel kilom 69.7
stres yok burcu halledersin eksideydin baya bi bu iki gunu hafif gecir duzelirSelam kizlar bugun dehset odemim var yaklasik 1 kilo kadar arti ciktim uykusuzum mutsuzum bugun simdi ara ogun yaptim oglene ne yemek var bakmadim
Hoşbuldum merve bende demet :)Günaydın canım sende hoşgeldin ben merve
Veda ettim Allahın izniyle bir daha görmicem o kilolarıhosgeldin mervem sukurler olsun kavusturana
baslanguc canim by by deseydin seni bi daha gormeyecegim deseydin
stres yok burcu halledersin eksideydin baya bi bu iki gunu hafif gecir duzelir
Hoşbuldum merve bende demet :)Günaydın canım sende hoşgeldin ben merve
Ne güzel yazmışsın canım benim Ellerine yüreğine sağlık Ben de aynı şekilde düşünüyorum Bahar Geldi geliyor Güneş yüzünü göstermeye başladı Kuşlar bile cıvıl cıvıl olmaya başladı ve şurda yaza ne kaldı ki yaz gelip tatil sezonu açıldığında Eyvah demektense şimdiden işi sıkı tutup emek verip karşılığını almak lazım Hiçbir şey Emeksiz eziyetsiz zorluk suz olmuyor Elbette ki yorulduğumu sıkıldığımız zorlandığımız zamanlar olacak İşte o zamanlarda da burada olmak bizi daha çok motive edecek inşallah Ben inanıyorum Bu gruptaki herkes tekrar tekrar bütün fazla kilolarını verecek her gün daha fazla kilo vermek için motive olacak yılmayacak devam edecek ve bu kadar eziyet ten sonra kilolar verildikten sonra geri almamak için koruma serüveninde yine hep beraber olacağız inşallahgunaydin kizlar
yaşadığım andan ,yedigim yiyeceklerden, bastigim topraktan,icime cektigim havadan mutlu olacagim...varliklarina şükür ettigim insanlarla daha mutlu olacagim daha cok gorusecegim ...
ev darmadaginikken sabah toplama telasini birakip once limonlu suyumu ustune filtre kahvemi icecegim...
daha cok sarilip daha cok seni seviyorum diyecegim
hayati ertelemeyecegim canlarrrr
gunaydin sizi seviyorum
gicik bir yapim vardir taktimi takarim listelerinize laf ederim her zaman daha fazlasini beklerim ama amacimiz ortak oldugu icin
gunes acti cicekler bile filiz veriyor yine yaz geliyor yine bahar eee biz neden umutsuz olalim neden sisko
Olur canım bazen dönem dönem ödem olur sonra geçer merak etme inşallah bunu takmamisdindir kafana neden mutsuzsun benim yapabileceğim birşey varsa hemen şöyle canım Burda birer kardeşiz hayatı paylaşıyoruz biliyorsun
hosgeldin mervem sukurler olsun kavusturana
baslanguc canim by by deseydin seni bi daha gormeyecegim deseydin
stres yok burcu halledersin eksideydin baya bi bu iki gunu hafif gecir duzelir
uykusuzluk acayip su tutturuyor gülüm sen zaten sebebini biliyormuşsun onun için hiç moralini bozmaCanim cok tesekkur ederimvarliginiz yeter
Takmadim.cnm da uykusuzluktan benim kiz uyumadi yine bu gee
Hoşbuldum okudum ve kabul ediyorum. Kilo alma serüven yok aslında çünkğ ben hep kiloluydum ve iri yapılıyım. Kilo almama en çok sebeb olan şey ise içeçekler. Aşırı içeçek tüketiyorum gerçi son iki gündür bıraktım ama normalde gün 2-3 litre içeçek içebilirim. 77 kilodan 2 yıl önce 66kiloya düştüm diyet ve spor sayesinde şimdilerde ise 69-70 olmam lazım eğer gruba alınırsam yarın tartılır yazarım. Aslında çok inatçı ve hırslı biriyim ama artık bu konuda hırsımı ve irademi kaybediyorum kendime güvenim azaldı başaramayacağıma inanmaya başladım artık çünkü son 2-3 senedir yapmadığım diyet kalmadı yarın başlıyorum diyip akşama bozduğum çok oldu hem benim kendime hemde çevremdekilerin bana inancı kalmadı. Ama busefer sıfırdan başlayıp hedefime ulaşana kadar pes etmek istemiyorum daha sonrada kilomu koruma aşamasına geçmeyi istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın
bugünkü menüm
sabah 10.00
tb ekmeğine yarım tost
sekersiz çay
öğle 13.00
2 adet mercimek köfte
1 dl börek peynirli
ara 17.00
portakal
akşam 20.30
1 adet kabak dolması
kızlarrr böreğin cezasını kendime hemen verdim ve 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ve leslie 3 45 dk kol sırt 15 dk
su 2 lt
gün içinde 2 sade türk kahvesi 1 sade soda 1 beşi bir yerde çay
@Habinaraskrhpozitif
Menu;
08.00
1.5 yumurta
1 zeytin
10.30
1 bardak süt
12.00
Yarim kase yoğurt
3 kaşık bamya
5 kaşık patlıcan menu boyleydi mecbur kaldım
14.30
2 ceviz
3 dilim ekmek
2 tatli kaşığı bal ve sütün kaymağı (bebek emzirdikten sonra bir tatli ihtiyaci doğdu pof
19.00
1 kase corba biraz salata
1 saat tempolu yürüyüş 50 mekik biraz ziplama hic durmadım ayrica
bugunun menusu
sabah 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 domates
1 dilim tb ekmek
ogle 13.00
az porsiyon eriste ev yapimi yogurtla
aksam 18.00
3 kasik yogurda chia tohumu ve 1 adet muz ile bekletip dolapta 1 saat yedim
aksamda 1 saat spor salonunda hocayla sporumu yaptim kardiyo[/QUOTE
Gayet güzel canım.
Afiyet olsun.
ben yorgun kolları kalkmaz vaziyette çay içiyorum iyiyim :) yarın de diğer topikte tartı günüm var sabahı bekliyorum dört gözle inşallah eksi çıkarım diye ... sen nasılsın günün nasıl geçti
Başka hangi yopiktedin kız. Merak ettim.
Bugünkü menüm:
Sabah:
2 kırmızı biber
1 domates
Şekersiz kahve
Öğlen:
Dukan Helva (2 yk yulaf kepeği, 1 tk yağ, 1 yk tatlandırıcı, 1 kb süt)
Akşam:
Ton balıklı salata
2 yeşilçay
1.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Bugün çok yoğundum işte yemek yapmaya çok fırsat bulamadım, o yüzden biraz kolaya kaçtım, yarın balık yapıcam inşallah :)
Afiyet olsun. Güzrl menü.
Selam kizlar bugun dehset odemim var yaklasik 1 kilo kadar arti ciktim uykusuzum mutsuzum bugun simdi ara ogun yaptim oglene ne yemek var bakmadim
gunaydin kizlar
yaşadığım andan ,yedigim yiyeceklerden, bastigim topraktan,icime cektigim havadan mutlu olacagim...varliklarina şükür ettigim insanlarla daha mutlu olacagim daha cok gorusecegim ...
ev darmadaginikken sabah toplama telasini birakip once limonlu suyumu ustune filtre kahvemi icecegim...
daha cok sarilip daha cok seni seviyorum diyecegim
hayati ertelemeyecegim canlarrrr
gunaydin sizi seviyorum
gicik bir yapim vardir taktimi takarim listelerinize laf ederim her zaman daha fazlasini beklerim ama amacimiz ortak oldugu icin
gunes acti cicekler bile filiz veriyor yine yaz geliyor yine bahar eee biz neden umutsuz olalim neden sisko
benim diğer topik Haydi Yine Yeniden... adlı diyet günlüklerinde ki topik gülüm 2 senedir beraberiz bu ara azıcık durgunluğumuz var hastalık v.s. den dolayı yoksa muhabbet çok tatlı önce isim başkaydı sonradan burayı açtık bize taze kan olsun dedikGünaydın guzellikler
Ne güzel ya ben de istiyorum biraz daha araştırayım vardır Burda da elinde olan inşallah
Savaş çok sevindim canım hayırlı olsun hoşgeldin senin motive ne ihtiyacımiz var
Süt kurumunu bir ara görmüştüm Burda ama kapanıp kapanmadigini bilmiyorum ablam bu araştırayım ben bu konuyu
Diğer topic hangisi abla orası da bizim grup gibi aktif mı inşallah ekşi bir rakam görmüşsündür :)
Bilmiyordum bunu ben çok içmiyorum zaten ama öğrendiğim iyi oldu
Haha tam kayinpederime göre
Günaydın canlar
Hoşgeldin canım benim hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan seni hiç uzmesin insallah
Oy oy oy önünde uzuuuuun bir geçmiş var kolay gelsin diyorum
Sen kararlı olduktan sonra yapamayacağını hiç bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?