Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insallah canim
Canim cok tesekkur ederim varliginiz yeter

Takmadim.cnm da uykusuzluktan benim kiz uyumadi yine bu gee
benimkode ayni burcucum bahardam mi bilmem.

Ay harikasın kaptanım, evet bahar geliyor biz niye şişko, niye mutsuz olalım demi fit fit gezmek varken

kizlar gecen sene oglum kucagimda nefes nefese kalirdim o rampalari cikarken park donusu simdi inanin 10kg farkla hic nefes nefese kalmadim ve oglum sonucta gecen seneye gore daha agir olmasina ragmen kendimize iskence etmeyelim bacaklarimiza gencligimixe eslerimize coxuklarimiza

Kaptanım bu sabah çok güzel uyanmışsın
Eminim bu motive yüzüne de yansımıştır
:)
Çok güzel yazmışsın
Kendimi mayısa kadar bir hapishanede gibi hissediyorum
Vuslata az kaldı biz beraber daha güzel günlere merhaba diyeceğiz

Habinar canım sen Dr gitmiştin tahlil sonuçlarını soramadım nasıl canım inşallah bu problem yoktur İnsülin direnci ni merak ettim
Aldım sonuçlarımı
İnsülin direnci çıkmadı 2.1
Ona çok sevindim
Ama Demir eksikliği ve troidler yavaş dedi
İlaç verdi ben korkudan ilaçlar kilomaldırır diye almadım

uykusuzluk acayip su tutturuyor gülüm sen zaten sebebini biliyormuşsun onun için hiç moralini bozma
rabbim kızına da huzurlu uykular versin

Ins. Canim bi duzenimiz olur

Ole yapiyorum canim aksama yesilcay icerim yine

insallah canim
benimkode ayni burcucum bahardam mi bilmem.

Benimki dogdugindan beri ole cnm ya

oo maşallah sana alkışı hak ettin valla

Menüm sabah-1yumurta,12zeytin,1kk.peynir,birkaç çeridometes,2dilim ekmek ve çay akşam- domates çorbası,dereotlu kabak yemeği,yeşillik,domates ve yoğurt 1dilim ekmek gün boyu sıcak su akşam yatana kadar 3.5 litre su bitmiş olucak şuan 2litre sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce büyük bir tutam dereotunu iyice çiğneyip ılık bir bardak suyla içiyorum. Şimdiden afiyet olsun kızlar :)

Kizlarrr herkese merhabalarrr ben bugun dersanedeym aksama kadarrr aksam okuyup hepinize cevap yazicamm simdilikkk hoscakalim opuldunuzzzz:)

Kolay gelsin canım sana.

kizlar iki gubdur mebu yaMadim ama aybi verdigi detixu yapiyorum bi faydasini gormedim ama direniyor galiba

Duraklama varsa direniyodur canım.
Ama eninde sonunda gidecek. Bırakma sakın.

Hafiflemek müthiß bir duygu.
Darısı hepimize.
Ben de 3. Katta oturuyorum. Dolu çıkarsam nefes nefese kslıyorum.

Menü güzel canım.
Afiyet olsun

Daha önce fırsat olup yazamadım kızlar hipotroid hastasıyım 6 yıl önce teşhis konmuştu endokrin diye bir bölümden haberim yokmuş buyüzden hızlı kilo alıyormuşum tiroid hapımla birlikte diyete başladım tam 87 kilo ile ve ilk ay 6.5 sonraki ay 6 ve tam dört ay sonra 64 oldum iki doktara göründüm ve ikiside anlaşmış gibi kesinlikle kilo veremezsin demelerine rahmen 23 kilo verdim 2yıl sonrasında dikkat etmeyerek kilo almaya başladım ve şuan malum 4 ay normal serin suya hasret kaldım şuan olduğu gibi sadece sıcak su dereotu ve bitki çayları

oo maşallah sana alkışı hak ettin valla

Teşekkürler canım

Bütün gün neden sicak su ve sadece sicak su mu normal su da var mi sicak sudan sonra bir sey agzina almak icin ne kadar bekliyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…