- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.621
insallah canimNe güzel yazmışsın canım benim Ellerine yüreğine sağlık Ben de aynı şekilde düşünüyorum Bahar Geldi geliyor Güneş yüzünü göstermeye başladı Kuşlar bile cıvıl cıvıl olmaya başladı ve şurda yaza ne kaldı ki yaz gelip tatil sezonu açıldığında Eyvah demektense şimdiden işi sıkı tutup emek verip karşılığını almak lazım Hiçbir şey Emeksiz eziyetsiz zorluk suz olmuyor Elbette ki yorulduğumu sıkıldığımız zorlandığımız zamanlar olacak İşte o zamanlarda da burada olmak bizi daha çok motive edecek inşallah Ben inanıyorum Bu gruptaki herkes tekrar tekrar bütün fazla kilolarını verecek her gün daha fazla kilo vermek için motive olacak yılmayacak devam edecek ve bu kadar eziyet ten sonra kilolar verildikten sonra geri almamak için koruma serüveninde yine hep beraber olacağız inşallah
benimkode ayni burcucum bahardam mi bilmem.Canim cok tesekkur ederimvarliginiz yeter
Takmadim.cnm da uykusuzluktan benim kiz uyumadi yine bu gee
Iyi gecelerrrrr bu arada sende cok tatluksunnnn:)
gunaydin kizlar
yaşadığım andan ,yedigim yiyeceklerden, bastigim topraktan,icime cektigim havadan mutlu olacagim...varliklarina şükür ettigim insanlarla daha mutlu olacagim daha cok gorusecegim ...
ev darmadaginikken sabah toplama telasini birakip once limonlu suyumu ustune filtre kahvemi icecegim...
daha cok sarilip daha cok seni seviyorum diyecegim
hayati ertelemeyecegim canlarrrr
gunaydin sizi seviyorum
gicik bir yapim vardir taktimi takarim listelerinize laf ederim her zaman daha fazlasini beklerim ama amacimiz ortak oldugu icin
gunes acti cicekler bile filiz veriyor yine yaz geliyor yine bahar eee biz neden umutsuz olalim neden sisko
Kaptanım bu sabah çok güzel uyanmışsıngunaydin kizlar
yaşadığım andan ,yedigim yiyeceklerden, bastigim topraktan,icime cektigim havadan mutlu olacagim...varliklarina şükür ettigim insanlarla daha mutlu olacagim daha cok gorusecegim ...
ev darmadaginikken sabah toplama telasini birakip once limonlu suyumu ustune filtre kahvemi icecegim...
daha cok sarilip daha cok seni seviyorum diyecegim
hayati ertelemeyecegim canlarrrr
gunaydin sizi seviyorum
gicik bir yapim vardir taktimi takarim listelerinize laf ederim her zaman daha fazlasini beklerim ama amacimiz ortak oldugu icin
gunes acti cicekler bile filiz veriyor yine yaz geliyor yine bahar eee biz neden umutsuz olalim neden sisko
Aldım sonuçlarımıHabinar canım sen Dr gitmiştin tahlil sonuçlarını soramadım nasıl canım inşallah bu problem yoktur İnsülin direnci ni merak ettim
uykusuzluk acayip su tutturuyor gülüm sen zaten sebebini biliyormuşsun onun için hiç moralini bozma
rabbim kızına da huzurlu uykular versin
Canım uykusuzluktandır.
Bir iki gün ödem çayları iç canım.
Rabbim evladına uykular verdin bol bol.
Kaptanım beni anlatmışsın.
Ağzına sağlık.
Kesinlikle yaz geliyor iki kere düşünmemiz lazım.
insallah canim
benimkode ayni burcucum bahardam mi bilmem.
oo maşallah sana alkışı hak ettin vallaNane kekik yazın çok motive etti, süpersin bende Veli toplantısına gittim oğlumun , hava süper içim açıldı valla,ordan börekçiye gittik ,ben bir haşlanmış yumurta yedim ,kendimi tebrik ediyorum.börek baklava cısssssss
Kizlarrr herkese merhabalarrr ben bugun dersanedeym aksama kadarrr aksam okuyup hepinize cevap yazicamm simdilikkk hoscakalim opuldunuzzzz:)
kizlar iki gubdur mebu yaMadim ama aybi verdigi detixu yapiyorum bi faydasini gormedim ama direniyor galiba
kizlar gecen sene oglum kucagimda nefes nefese kalirdim o rampalari cikarken park donusu simdi inanin 10kg farkla hic nefes nefese kalmadim ve oglum sonucta gecen seneye gore daha agir olmasina ragmen kendimize iskence etmeyelim bacaklarimiza gencligimixe eslerimize coxuklarimiza
Menüm sabah-1yumurta,12zeytin,1kk.peynir,birkaç çeridometes,2dilim ekmek ve çay akşam- domates çorbası,dereotlu kabak yemeği,yeşillik,domates ve yoğurt 1dilim ekmek gün boyu sıcak su akşam yatana kadar 3.5 litre su bitmiş olucak şuan 2litre sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce büyük bir tutam dereotunu iyice çiğneyip ılık bir bardak suyla içiyorum. Şimdiden afiyet olsun kızlar :)
oo maşallah sana alkışı hak ettin valla
Daha önce fırsat olup yazamadım kızlar hipotroid hastasıyım 6 yıl önce teşhis konmuştu endokrin diye bir bölümden haberim yokmuşbuyüzden hızlı kilo alıyormuşum tiroid hapımla birlikte diyete başladım tam 87 kilo ile ve ilk ay 6.5 sonraki ay 6 ve tam dört ay sonra 64 oldum iki doktara göründüm ve ikiside anlaşmış gibi kesinlikle kilo veremezsin demelerine rahmen 23 kilo verdim 2yıl sonrasında dikkat etmeyerek kilo almaya başladım ve şuan malum 4 ay normal serin suya hasret kaldım şuan olduğu gibi sadece sıcak su dereotu ve bitki çayları[/QUO
Kaç kilosun şu an canım
Yeni katıldığım için salı günü tartıldım 81.6 çıktımTeşekkürler canım
Bütün gün neden sicak su ve sadece sicak su mu normal su da var mi sicak sudan sonra bir sey agzina almak icin ne kadar bekliyorsun canimMenüm sabah-1yumurta,12zeytin,1kk.peynir,birkaç çeridometes,2dilim ekmek ve çay akşam- domates çorbası,dereotlu kabak yemeği,yeşillik,domates ve yoğurt 1dilim ekmek gün boyu sıcak su akşam yatana kadar 3.5 litre su bitmiş olucak şuan 2litre sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce büyük bir tutam dereotunu iyice çiğneyip ılık bir bardak suyla içiyorum. Şimdiden afiyet olsun kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?