- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.641
Menum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Yeni katıldığım için salı günü tartıldım 81.6 çıktım
Menum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 12.30
2 tane derisiz firinda alabalik
Salata
1 kase yesil mercimek cirba
Ara 15.00
1 avuc leblebi
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
5 yk patlican salatasi
2 litre su
30 dk yuruyus
30 dk bisiklet
Bütün gün neden sicak su ve sadece sicak su mu normal su da var mi sicak sudan sonra bir sey agzina almak icin ne kadar bekliyorsun canim[/QUOTE6 yıl önceki diyetimdede böyle yaptım bir yudum normal su içmedim 4 ay asla hasret kaldım şimdide öyle çezvem kenarda herdaim hazır :)
Istediğimiz kiloya ulaşıcaz nasipseBende Yen'i başladım canım 78 kiloyla bakalım yaza kadar ne kadar vereceğiz
inşallahhh çok güzel sonuçlar alırsın bittiğindeekizlar iki gubdur mebu yaMadim ama aybi verdigi detixu yapiyorum bi faydasini gormedim ama direniyor galiba
çok doğru soylüyorsun herseyden önce kendimize yazık gençliğimize yazıkkkkizlar gecen sene oglum kucagimda nefes nefese kalirdim o rampalari cikarken park donusu simdi inanin 10kg farkla hic nefes nefese kalmadim ve oglum sonucta gecen seneye gore daha agir olmasina ragmen kendimize iskence etmeyelim bacaklarimiza gencligimixe eslerimize coxuklarimiza
geçmiş olsun canım inanıyorum ki tekrar o zayıf sağlıklı hallerine döneceksinDaha önce fırsat olup yazamadım kızlar hipotroid hastasıyım 6 yıl önce teşhis konmuştu endokrin diye bir bölümden haberim yokmuşbuyüzden hızlı kilo alıyormuşum tiroid hapımla birlikte diyete başladım tam 87 kilo ile ve ilk ay 6.5 sonraki ay 6 ve tam dört ay sonra 64 oldum iki doktara göründüm ve ikiside anlaşmış gibi kesinlikle kilo veremezsin demelerine rahmen 23 kilo verdim 2yıl sonrasında dikkat etmeyerek kilo almaya başladım ve şuan malum 4 ay normal serin suya hasret kaldım şuan olduğu gibi sadece sıcak su dereotu ve bitki çayları
afiyet olsun canımMenum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 12.30
Salata
Ara 15.00
1 avuc leblebi
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
5 yk patlican salatasi
2 litre su
30 dk yuruyus
30 dk bisiklet
afiyet olsunnnn :)Sabah 10.00
1 light ekmekli tost, 5 zeytin
Ara12.30
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 15.00
1 kase yoğurt çorbası
Akşam19.00
2 pirzola, salata, 1 bardak ayran
6000 adım yürüdüm
Akşam belki acıkırsam yarım portakal, 2 kaşık yoğurtla birlikte
2 litre su şimdilik
inanınca herşey olurrrr yeterki isteyelim ve çabalıyalımmIstediğimiz kiloya ulaşıcaz nasipse
Bulgur pilavı yiyebilirsin canımBulgur pilavı hakkında görüşleriniz neler akşam yemeğinin yanında iki kaşık yesem mi yoksa yemesem mi?
inşallahhh çok güzel sonuçlar alırsın bittiğindee
çok doğru soylüyorsun herseyden önce kendimize yazık gençliğimize yazıkkk
geçmiş olsun canım inanıyorum ki tekrar o zayıf sağlıklı hallerine döneceksin
Sağol canım inşaallah
afiyet olsun canım
afiyet olsunnnn :)
inanınca herşey olurrrr yeterki isteyelim ve çabalıyalımm
Aaaa buraya gelmeden bakinmistim ben oralara ama Burda yarışma ortamı disiplin ve düzen olması benim için daha iyi düşündüm buraya geldim ama orda da çok güzel kilolar veriliyor tebrik ediyorum ve başarılar diliyorumbenim diğer topik Haydi Yine Yeniden... adlı diyet günlüklerinde ki topik gülüm 2 senedir beraberiz bu ara azıcık durgunluğumuz var hastalık v.s. den dolayı yoksa muhabbet çok tatlı önce isim başkaydı sonradan burayı açtık bize taze kan olsun dedik)))
Kolay gelsin canimKizlarrr herkese merhabalarrr ben bugun dersanedeym aksama kadarrr aksam okuyup hepinize cevap yazicamm simdilikkk hoscakalim opuldunuzzzz:)
Maşallah canım inşallah ben de verebilirim 10kg ve senin gibi bir değerlendirme yaparım çok istiyorum bu ara aklım fikrim gönlüm herşeyin kilo verme oldukizlar gecen sene oglum kucagimda nefes nefese kalirdim o rampalari cikarken park donusu simdi inanin 10kg farkla hic nefes nefese kalmadim ve oglum sonucta gecen seneye gore daha agir olmasina ragmen kendimize iskence etmeyelim bacaklarimiza gencligimixe eslerimize coxuklarimiza
Canım İnsülin direnci çıkmamasına sevindim hayırlı olsun ama tiroitler yavaş çalışınca da zor kilo veriliyor diye biliyorum ben doktoruna danissaydin ilaçları kilo aldırır mı diye biliyorsun sağlık çok önemli sağlık olmayınca gerisi gelmiyor Rabbim yardımcı olsun inşallahAldım sonuçlarımı
İnsülin direnci çıkmadı 2.1
Ona çok sevindim
Ama Demir eksikliği ve troidler yavaş dedi
İlaç verdi ben korkudan ilaçlar kilomaldırır diye almadım
Afiyet olsun canım menune saatlerini de ekleyip alt Altan yazarsan daha kolay olur bizim için deMenüm sabah-1yumurta,12zeytin,1kk.peynir,birkaç çeridometes,2dilim ekmek ve çay akşam- domates çorbası,dereotlu kabak yemeği,yeşillik,domates ve yoğurt 1dilim ekmek gün boyu sıcak su akşam yatana kadar 3.5 litre su bitmiş olucak şuan 2litre sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce büyük bir tutam dereotunu iyice çiğneyip ılık bir bardak suyla içiyorum. Şimdiden afiyet olsun kızlar :)
Maşallah canım daha önce yaptıysan şimdi de yapabilirsin kararlı olup vazgeçmeden devam ettiğini sürece elbette kilolarına veda edeceksin bu garanti inşallahDaha önce fırsat olup yazamadım kızlar hipotroid hastasıyım 6 yıl önce teşhis konmuştu endokrin diye bir bölümden haberim yokmuşbuyüzden hızlı kilo alıyormuşum tiroid hapımla birlikte diyete başladım tam 87 kilo ile ve ilk ay 6.5 sonraki ay 6 ve tam dört ay sonra 64 oldum iki doktara göründüm ve ikiside anlaşmış gibi kesinlikle kilo veremezsin demelerine rahmen 23 kilo verdim 2yıl sonrasında dikkat etmeyerek kilo almaya başladım ve şuan malum 4 ay normal serin suya hasret kaldım şuan olduğu gibi sadece sıcak su dereotu ve bitki çayları
Çok güzel canım afiyet olsunMenum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Çok güzel canım afiyet olsunSabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 12.30
Salata
Ara 15.00
1 avuc leblebi
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
5 yk patlican salatasi
2 litre su
30 dk yuruyus
30 dk bisiklet
Afiyet olsun canım çok guzelSabah 10.00
Ara12.30
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 15.00
1 kase yoğurt çorbası
Akşam19.00
6000 adım yürüdüm
2 litre su şimdilik
3 YK bulgur 1 d. Ekmek yapıyor canım buna göre değişim yapabilirsinBulgur pilavı hakkında görüşleriniz neler akşam yemeğinin yanında iki kaşık yesem mi yoksa yemesem mi?
Tebrikler canım çok sevindim iste saglikli hayata doğru bir adım daha attın inşallah hep böyle devam edersinkızlarrr bugün kendim için çok güzel birşey yaptım biliyorsunuz dersaneye gittiğim günler nugget tavuk döner gibi şeyler yiyordummm bugün kendi sandviçimi yapıp götürdümmm ve meyvemi götürdümm kendimi çok iyi hissettimmm ve kendimle gurur duydum çünkü hiç böyle şeyleri başaramamıştım bugüne kadarrrr :))
Çok güzel ama biraz az gibi geldi bana afiyet olsun canimbugünkü menüm
sabah 7.30
bir adet salatalık
ögle 11.00
1 tb ekmeği arasına peynir
ara 14.00
yeşil elma
ara 17.00
1 sade türk kahvesi
20 gr kuru üzüm
akşam 19.30
yumurtalı ıspanak
yarım dilim tb ekmeği
su 2.5 lt spor 30 dk tempolu yürüyüşş 20 dk ip atlama
Habinar askrhpozitif
Afiyet olsun canım ama gözüm incire takıldı belki normaldir bilemedim ben belki benim diyabetim olduğu için bana fazla geldi malum şekeri çok yüksek bir meyve bana yasak meselaSabah 9:30 bir d ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 1 yumurta
Ara: 11 kuru incir
Oglen 12:30 1 d ekmek yumurtali ispanak yogurt brokoli
Ara:3 badem 1 havuc
Aksam 1d ekmek 2 parca bonfile salata
2 lt su. 20 dk yuruyus
Aaaa buraya gelmeden bakinmistim ben oralara ama Burda yarışma ortamı disiplin ve düzen olması benim için daha iyi düşündüm buraya geldim ama orda da çok güzel kilolar veriliyor tebrik ediyorum ve başarılar diliyorumbenim diğer topik Haydi Yine Yeniden... adlı diyet günlüklerinde ki topik gülüm 2 senedir beraberiz bu ara azıcık durgunluğumuz var hastalık v.s. den dolayı yoksa muhabbet çok tatlı önce isim başkaydı sonradan burayı açtık bize taze kan olsun dedik)))
Kolay gelsin canimKizlarrr herkese merhabalarrr ben bugun dersanedeym aksama kadarrr aksam okuyup hepinize cevap yazicamm simdilikkk hoscakalim opuldunuzzzz:)
Maşallah canım inşallah ben de verebilirim 10kg ve senin gibi bir değerlendirme yaparım çok istiyorum bu ara aklım fikrim gönlüm herşeyin kilo verme oldukizlar gecen sene oglum kucagimda nefes nefese kalirdim o rampalari cikarken park donusu simdi inanin 10kg farkla hic nefes nefese kalmadim ve oglum sonucta gecen seneye gore daha agir olmasina ragmen kendimize iskence etmeyelim bacaklarimiza gencligimixe eslerimize coxuklarimiza
Canım İnsülin direnci çıkmamasına sevindim hayırlı olsun ama tiroitler yavaş çalışınca da zor kilo veriliyor diye biliyorum ben doktoruna danissaydin ilaçları kilo aldırır mı diye biliyorsun sağlık çok önemli sağlık olmayınca gerisi gelmiyor Rabbim yardımcı olsun inşallahAldım sonuçlarımı
İnsülin direnci çıkmadı 2.1
Ona çok sevindim
Ama Demir eksikliği ve troidler yavaş dedi
İlaç verdi ben korkudan ilaçlar kilomaldırır diye almadım
Afiyet olsun canım menune saatlerini de ekleyip alt Altan yazarsan daha kolay olur bizim için deMenüm sabah-1yumurta,12zeytin,1kk.peynir,birkaç çeridometes,2dilim ekmek ve çay akşam- domates çorbası,dereotlu kabak yemeği,yeşillik,domates ve yoğurt 1dilim ekmek gün boyu sıcak su akşam yatana kadar 3.5 litre su bitmiş olucak şuan 2litre sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce büyük bir tutam dereotunu iyice çiğneyip ılık bir bardak suyla içiyorum. Şimdiden afiyet olsun kızlar :)
Maşallah canım daha önce yaptıysan şimdi de yapabilirsin kararlı olup vazgeçmeden devam ettiğini sürece elbette kilolarına veda edeceksin bu garanti inşallahDaha önce fırsat olup yazamadım kızlar hipotroid hastasıyım 6 yıl önce teşhis konmuştu endokrin diye bir bölümden haberim yokmuşbuyüzden hızlı kilo alıyormuşum tiroid hapımla birlikte diyete başladım tam 87 kilo ile ve ilk ay 6.5 sonraki ay 6 ve tam dört ay sonra 64 oldum iki doktara göründüm ve ikiside anlaşmış gibi kesinlikle kilo veremezsin demelerine rahmen 23 kilo verdim 2yıl sonrasında dikkat etmeyerek kilo almaya başladım ve şuan malum 4 ay normal serin suya hasret kaldım şuan olduğu gibi sadece sıcak su dereotu ve bitki çayları
Çok güzel canım afiyet olsunMenum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Çok güzel canım afiyet olsunSabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 12.30
Salata
Ara 15.00
1 avuc leblebi
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
5 yk patlican salatasi
2 litre su
30 dk yuruyus
30 dk bisiklet
Afiyet olsun canım çok guzelSabah 10.00
Ara12.30
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 15.00
1 kase yoğurt çorbası
Akşam19.00
6000 adım yürüdüm
2 litre su şimdilik
3 YK bulgur 1 d. Ekmek yapıyor canım buna göre değişim yapabilirsinBulgur pilavı hakkında görüşleriniz neler akşam yemeğinin yanında iki kaşık yesem mi yoksa yemesem mi?
Tebrikler canım çok sevindim iste saglikli hayata doğru bir adım daha attın inşallah hep böyle devam edersinkızlarrr bugün kendim için çok güzel birşey yaptım biliyorsunuz dersaneye gittiğim günler nugget tavuk döner gibi şeyler yiyordummm bugün kendi sandviçimi yapıp götürdümmm ve meyvemi götürdümm kendimi çok iyi hissettimmm ve kendimle gurur duydum çünkü hiç böyle şeyleri başaramamıştım bugüne kadarrrr :))
Çok güzel ama biraz az gibi geldi bana afiyet olsun canimbugünkü menüm
sabah 7.30
bir adet salatalık
ögle 11.00
1 tb ekmeği arasına peynir
ara 14.00
yeşil elma
ara 17.00
1 sade türk kahvesi
20 gr kuru üzüm
akşam 19.30
yumurtalı ıspanak
yarım dilim tb ekmeği
su 2.5 lt spor 30 dk tempolu yürüyüşş 20 dk ip atlama
Habinar askrhpozitif
Afiyet olsun canım ama gözüm incire takıldı belki normaldir bilemedim ben belki benim diyabetim olduğu için bana fazla geldi malum şekeri çok yüksek bir meyve bana yasak meselaSabah 9:30 bir d ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 1 yumurta
Ara: 11 kuru incir
Oglen 12:30 1 d ekmek yumurtali ispanak yogurt brokoli
Ara:3 badem 1 havuc
Aksam 1d ekmek 2 parca bonfile salata
2 lt su. 20 dk yuruyus
Menumu paylasayim kızlar
Bugün ara yapamadım pek yarın daha iyi olur inşallah
1 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1 kk b peynir
3 ceviz
2 d. Ekmek
Domates
12.30
1 sade Türk kahvesi
Öğle 14.00
Fırında alabalık
Salata
2d ekmek
Aksam 19.30
Nohut salatası (6yk nohut 3 YK sarımsaklı yoğurt taze soğan maydanoz)
3 ceviz
Ara 21.30
1 elma
1 sb süt
Su 2lt
Spor 80dk yürüyüş
15 balon şişirme
Gayet iyi olmus canim evet aralar biraz az olmus sanirin diyet listene gore ama arada oluyo oyle her gunumuz birbirini tutmuyo malesefff benim menu de az oldu bugn ama sabah 8 den aksam 6 ya kdr dersanedeydm resmen mesai yaptmmm:)Menumu paylasayim kızlar
Bugün ara yapamadım pek yarın daha iyi olur inşallah
1 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1 kk b peynir
3 ceviz
2 d. Ekmek
Domates
12.30
1 sade Türk kahvesi
Öğle 14.00
Fırında alabalık
Salata
2d ekmek
Aksam 19.30
Nohut salatası (6yk nohut 3 YK sarımsaklı yoğurt taze soğan maydanoz)
3 ceviz
Ara 21.30
1 elma
1 sb süt
Su 2lt
Spor 80dk yürüyüş
15 balon şişirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?