Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım
İsmin yasemin
İnşallah kalıcı olursun
Bizim tempomuza 3 günden fazla dayanamıyorlar sebebi gerçekten kararlı olmamaları öncelikleri zayıflamak değil çünkü
gerçekten istiyorsan hayatının merkezinde diyet zayıflamak ve hedeflerin olmalı
Kolaylıklar diliyorum
Öncelikle menülerini bizim gibi saatleriyle liste halinde yazarsan kolaylık olur bizlere
Bitter çikolata yenildiği gün meyve yenmemeli
Karışık çerez ciddi kalori içerir
Çerez'leri çiğden adetle ve ayırarak tüketirsen boşuna kalori almamış olursun
Zamanla yorumlarla düzene girersin sen bile şaşırırsın bu duruma

Bıtter muslı olmamis
Okulda tüketebildiğim tek şey müsli ve ya meyve başka bir seçeneğim yok malesef artık ya evden bişeyler götürceğüm ya da başka bir seçenek bulurum ama tüketmemeye çalışırım
interntede araştırdığımda bitterin metabolizmayı çalıştırdığını öğrendim bende tatlı krizleri engellesin diye tükettim ama yanlış bir bilgi edindiysem tüketmem

Bulgur pilavı hakkında görüşleriniz neler akşam yemeğinin yanında iki kaşık yesem mi yoksa yemesem mi?
Canım bulgur bakla türlerini hafta sonu yiyoruz cuma tartısında artı çıkmamak için birde kuru pilav ya da nohut pilav ikisi bir arada yemiyoruz sonuçta bir yarışmadayız
Pirinç yasak

Sabah 9:30 bir d ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 1 yumurta
Ara: 11 kuru incir
Oglen 12:30 1 d ekmek yumurtali ispanak yogurt brokoli
Ara:3 badem 1 havuc
Aksam 1d ekmek 2 parca bonfile salata
2 lt su. 20 dk yuruyus
Siz anlaştınız mı yumurtalı ıspanak konusunda

Teşekkür ederim elimden gelenin fazlasını yapcağım şuan hiç bırakma gibi bir niyetim yok buraları
Saatlerin yazıldığını hiç farketmedim bile ama bundan sonra saatleride yazarım :)
Karışık çerezden kastım kaju, fındık ve bademdi ve kavrulmamışdı ama daha dikkat ederim bundan sonra
Bende okul çok problem oluyor okulun kantininde fazla seçenek yok ve gün geliyor 6ya kadar okulda kalıyorum bişeyler bulmam lazım en azından bişey hazırlayıp kendimle götürürüm

Gayet iyi olmus canim evet aralar biraz az olmus sanirin diyet listene gore ama arada oluyo oyle her gunumuz birbirini tutmuyo malesefff benim menu de az oldu bugn ama sabah 8 den aksam 6 ya kdr dersanedeydm resmen mesai yaptmmm:)
Evet canım ya arayı kaçırdım yürüyüş yaparken yemekle üst üste gelecekti o yüzden böyle oldu yarın daha iyi ayarlamaya çalışacağim inşallah diyeti bozmadigimiz sürece arada olur diye düşünüyorum canım devam devam devammmmm
Afiyet olsun canım gayet güzel
Verdiğimiz kiloların çoğunu akciğerler sayesinde karbondioksit sayesinde vücudumuzdan dışarıya atiyormusuz bunun güzel ve eğlenceli bir yolu da balon şişirme o yüzden yapıyoruz canım hatta baloncu güzeli seçelim dedik ama kızlara pek cazip gelmedi sanırım
Ekim abla ya rica edelim @ekim2009 abla o yazıyı bir daha paylaşabilir mısin hem yeni arkadaşlar da okuyup bilgilensinler hani şu verdiğimiz kilolar nereye gidiyor vardı ya onu diyorum lütfen sana zahmet olacak ama
O arkadaş 11 tane incir yememis 11de incir yemiş
Aaaaaa ben yanlış anlamışım özür dilerim
Afiyet olsun canım çok guzel
Seninki de cok güzel olmuş afiyet olsun

Bana az gibi geldi sok diyette ancak boykr yapabilirim

Cevizi ana ogunde ekmek yerine mi yiyorsun canim gayet guzel menun
Yok canım yağ yerine çünkü ben hiçbir yemegime ve salatalar yağ eklemiyorum böyle daha sağlıklı
Bilmiyorum ki canım, dukanda izinli tek meyve o yüzden yiyorum ben ama faydalı diyorlar.
Diyabeti olanların kullanması pek tavsiye edilmiyor Goji berry ek bir bilgi olsun istedim
Afiyet olsun canım çok güzel
Bugün balon yok mü :)

Ben de ilk hafta çok yalpaladim ne zamandir olan duzenime göre bana fena gelmiyordu menulerim henuz daha toparlayabiliyorum senin de nanekekik ve habinarin yorumlarindan sonra düzene girecektir
İnşallah bende en kısa zamanda toparlarım

Canım bulgur bakla türlerini hafta sonu yiyoruz cuma tartısında artı çıkmamak için birde kuru pilav ya da nohut pilav ikisi bir arada yemiyoruz sonuçta bir yarışmadayız
Pirinç yasak
Annem pirinç pilavı yapmış bende hiç ağzıma sürmedim etle yetindim :)

En güzeli canım
Ben öğlene kadar kurstayım
Kahvaltı yapmadan çıkıyorum
Kursta pastalar börekler tatlılar havada uçuşuyor
Ama ben her sabah peynirimi zeytinimi tuppera koyuyorum götürüyorum
Benim sayemde kaç kişi diyete başladı
Millet utanır oldu halinden
Bana İkram ettikçe teşekkür ederim ben onun tadını biliyorum çok güzel ama artık diyetteyim zevk için yemek yemeyi bi süre erteledim diyorum
Artık herkes sabah ben ne yiyorum merakla gelip bakıyorlar
Çok başarılısın çok azimlisin tebrikler diyorlar
Çok güzel bir duygu ocak ayından bu yana onların gözü önünde 8 kilo verdim

Hemen yapıyorum canım unuttum
Bu arada sporuna hayran kaldım
Bir rakip dahamı geliyor ne

İşte sabah geç kalmasam şu uykudan kalkabilsem güzelce kahvaltımıda yapar öğlen yemeğimide kendim ile götürcem de şu uyku yok mu son dakkaya kadar peşimi bırakmıyor
Yaklaşık 2 ayda 8 kilo çok iyi bende tenrik ederim İnşaallah bende verebilirim bu kiloları

Kızlar insülin direnci 3,5 çıktı benim varmı yokmu Daha doktora gösteremedim.
Yok canım sen spor yaptıkça daha da düşer merak etme benim 36 mesela bu kadar yüksek olmasına rağmen yavaş da olsa kilo veriyorum sen çok daha rahat verirsin yani endiselenme
Ne güzel canım ya ayakta alkışlıyorum seni bravoooo çok güzel bir orneksin hepimiz için
Hemen yapıyorum canım unuttum
Bu arada sporuna hayran kaldım
Bir rakip dahamı geliyor ne
Tabiki bacım sporda iddialı olucam yavaş yavaş her geçen gün şaşıracaksınız geçmişim spor adına şanlı galibiyetlerle dolu anca geri dönüyorum :))

Canim fark etmissin kendinde zatenn cok saglikli olmamis malesef arada olabiliyo bende daha tam oturtamadm zamanla daha iyi olcak insallahh

Masallahhh diyelimmm kilon durdugu icin mi yapiyosun diyetisyenmi oneriyorrr

Gecmisi okudum cok güzel paylasimlariniz olmus ve cok haklı. Ben de kafaya takmaya başladım. Stres yapiyorum hatta. Mayisa kadar ben de basarmak istiyorum artık
Stres yapma bence sadece inannn burada arkadaslarinda destegiyle yoluna giriyooo herseyy

Siz anlaştınız mı yumurtalı ıspanak konusunda
Hahahaha valla oyle olmus bugunnn :)

Bende bugun ilk defa basardim bunu ve birseyler goturdm yanimdaaa zamanla hirslandikca sendee goturursn canim

İşte bunlarla gelin takıma
Tebrik ediyorum
Herkes o gün neye hayır dediğini yazarsa hepimiz motive oluruz
Ben bugün sabah gözlemeye ve simite
Öğlen tahinli pekmeze
Akşam eşim çocuklara bi sürü çikolata almış onlara
HEpsine hayır dedim
Damağımda tadını hissediyorum hepsinin
Zamanında çooooooook yedim
Şurda 3-4 ay sonra tekrar yiyeceğim
Ama bir hanımefendi Edasıyla kibar kibar ölçülü bir şekilde yiyeceğim

Kilo vermem durdu canım
Zaten pro ağırlıklı besleniyorum
5 saat arayla metobolik balans yapıyorum
Bu sefer sadece pro olsun bakalım dedim

musilinin içinde seker var kendin yapabılırısın ben Öyle yapıyorum tam anlamıyla bitter bir cıkolata. Bulmak zor canım meto hızlandırdogını duymuştum. Bende

Çok ilginçmis ben hİÇ beceremem balon sısırmesını

Bildiğimiz, varlığıyla gurur duyduğumuz, onsuz olmayacağını düşündüğümüz Türk kasımız. Ya da basenlerimizde selülit olan ekstra yağlar. Liposuction gibi metodları doğal olmadığı için kesinlikle düşünmeyip spor yapmaya karar verdiniz. Aynı zamanda diyete de başladınız. Diyelim ki 3 ayın sonunda da güçlükle de olsa 10 kilo verdiniz.

Bu 10 kilo nereye gitti?

Isıya mı dönüştü sizce? Kaka mı oldu? Tere mi dönüştü? Yoksa kas mı oldu? 50şer kişilik gruplardan oluşan Doktorlara, dietisyenlere ve spor hocalarına soruldu. Gelen cevaplara göre sadece diyetisyenler doğru cevabı bilebildi.

Isıya dönüşmesi kütlenin korunumu kanununa aykırı. Madde sadece füzyon tepkimeleri ile enerjiye dönüşebilir yoksa başka miktarda da olsa bir maddeye dönüşmeli. Tabii ki yağ yakınca midemizde karnımızda atom patlamaları yaşamıyoruz.

Sindirim sistemimizde büyük tuvalet sadece sindirilmekte olan yemeklerin sindirilmemiş artığıdır. Vücudumuza depolanmış yağ olsun yada kas olsun bu tarz sindirim sistemi dışarısında kullanılmış maddeler bir daha sindirim sistemine dönemez. Bu nedenle yakılan yağlar tuvalete de gitmez.

Kas da olmaz, çünkü moleküler olarak yağ molekülü ile kas molekülü farklı moleküllerdir. Kaslar aminoasitlerden yapılır, yağlarla bir ilgisi yoktur.

C55H104O6+78O2→55CO2+52H2O+energy ise formülümüz. Bu formüle göre, yaktığınız 10 kg yağ, 8.4 kg karbondioksite ve 1.6 kg suya dönüşür.

YANİ CEVAP: Yakılan yağlar vücuttan Karbondioksit ve Su olarak atılır. Bu anlamda yakılan yağların vücuttan atıldığı ana organ akciğerlerimizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…