- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.721
Cok guzel yazmissin Rabbim kimseyi saaglidindana etmesin elden ayaktan dusurmesin cektirmesin hayat guzelll her saniyesinin tadina vara vara yasamak lazimmgun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
ameliyat olan kisi esimin halasi suan iyi sukur ama biyopsi sinucu cok onemli zaten ne olursa olsun tekrarlayabilir isin tedavisi baslanacak dedi dr biz tulay halsmiza uzulursen
esimin koydeki amcasi vefat etti Rabbim taksiratini affetsin daha fazla cektirmeden aldi kanser heryerindeydi
evet bwn de esimde karadenizliyiz lanet olasi cernobilin izlerini hic unuturmado zaman ben de esimde neredeyse kayiplarimizi hep ayni sebepten yasiyoruz
babaannemi dedemi akrabalarimizi
esimin dedesi babaannesi akrabalari
en zoru nemi en zoru olumlerini gormek degil en ziru bu hastaligin basinda sifa versin diye dua ederken sin safhalarinda Allah im cektirme yanina al demek
en zoru caresizligine care bulamamak mide bulantilari biten yasam enerjileri sevdiklerini gormek isteyip seslerine bile tahamul edemeyisleri
en zoru olumlerine aglarken sevinmek
evet malesef seviniyorsunuz daha fazla cektirmedi rabbim deyip ....
cumleler kelimeler yetmiyor
daha cok sevin daha az kirin daha cok gulumseyin
tek derdimiz kilolarimiz degil ama onlarida verecefiz kilolarim var diye hayati kendinize ziyan etmeyin kilolu biride patklarda kosar kilolu biride mini giyer kilolu biride salincakta sallanip kaydiraktan kayar mendil kapmaca oynar
kilolariniz yasaminizin insanliginiz onune gecmesin
Canım basın sağolsun Rabbim sabır versin dayanma gücü versin hep aynı sebep hep aynı son ne büyük sınavlar çekmişsin Rabbim kazananlar grubunda ilk sıralarda olmayı nasip etsin sana kaybettiğini her bir can inşallah cennette baş köşede Peygamber Efendimiz sav Hz Muhammed e komşu olur inşallah inan şuan çok duygulandım telefonun içinden çıkıp sıkı sıkı sarılmak istiyorum şuan sana Rabbim dayanma gücü versin sana eşine ve bütün akrabalarınagun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
ameliyat olan kisi esimin halasi suan iyi sukur ama biyopsi sinucu cok onemli zaten ne olursa olsun tekrarlayabilir isin tedavisi baslanacak dedi dr biz tulay halsmiza uzulursen
esimin koydeki amcasi vefat etti Rabbim taksiratini affetsin daha fazla cektirmeden aldi kanser heryerindeydi
evet bwn de esimde karadenizliyiz lanet olasi cernobilin izlerini hic unuturmado zaman ben de esimde neredeyse kayiplarimizi hep ayni sebepten yasiyoruz
en zoru nemi en zoru olumlerini gormek degil en ziru bu hastaligin basinda sifa versin diye dua ederken sin safhalarinda Allah im cektirme yanina al demek
en zoru caresizligine care bulamamak mide bulantilari biten yasam enerjileri sevdiklerini gormek isteyip seslerine bile tahamul edemeyisleri
tek derdimiz kilolarimiz degil ama onlarida verecefiz kilolarim var diye hayati kendinize ziyan etmeyin kilolu biride patklarda kosar kilolu biride mini giyer kilolu biride salincakta sallanip kaydiraktan kayar mendil kapmaca oynar
Kesinlikle katılıyorum çok haklısın canımCok guzel yazmissin Rabbim kimseyi saaglidindana etmesin elden ayaktan dusurmesin cektirmesin hayat guzelll her saniyesinin tadina vara vara yasamak lazimm
bugünkü menüm
sabah 7.30
bir adet salatalık
ögle 11.00
1 tb ekmeği arasına peynir
ara 14.00
yeşil elma
ara 17.00
1 sade türk kahvesi
20 gr kuru üzüm
akşam 19.30
yumurtalı ıspanak
yarım dilim tb ekmeği
su 2.5 lt spor 30 dk tempolu yürüyüşş 20 dk ip atlama
@Habinaraskrhpozitif
Sabah 9:30 bir d ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 1 yumurta
Ara: 11 kuru incir
Oglen 12:30 1 d ekmek yumurtali ispanak yogurt brokoli
Ara:3 badem 1 havuc
Aksam 1d ekmek 2 parca bonfile salata
2 lt su. 20 dk yuruyus
Menumu paylasayim kızlar
Bugün ara yapamadım pek yarın daha iyi olur inşallah
1 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1 kk b peynir
3 ceviz
2 d. Ekmek
Domates
12.30
1 sade Türk kahvesi
Öğle 14.00
Fırında alabalık
Salata
2d ekmek
Aksam 19.30
Nohut salatası (6yk nohut 3 YK sarımsaklı yoğurt taze soğan maydanoz)
3 ceviz
Ara 21.30
1 elma
1 sb süt
Su 2lt
Spor 80dk yürüyüş
15 balon şişirme
Kahvaltı:11.00
2haşlanmış yumurta+2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
Öğle: 15:00
Bir kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
(Aç değildim,aksam abartmayim diye yedim)
Aksam: 7:00
1küçük yağsız karnı yarık bir dilim ekmek
Bir kase yogurt (yogundum salata yapamadım)
Ara :1 diyet bisküvi mandalina
Spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 oldu iki anca olur
Bugünkü menüm
Sabah:
2 dilim ekmek
Labne (İkisini de kendim yapıyorum ben)
8 zeytin
Öğlen:
Dukan helva (2yk yulaf kepeği+1yk talandırıcı+1tk yağ+1 kb süt)
Sade türk kahvesi
Akşam:
10 tane küçük ızgara balık
Ara:
1 yk goji berry
2 kupa yeşil çay
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Evet bugün ki menüm, yorumlarınızı bekliyorum, tam sağlıklı olmadı farkındayım ama okul, dışarı işleri derken bukadar oldu daha iyi bir düzen oturtmaya çalışacağım
Sabah: 1 adet muz, müsli ve 1 latte (şekersiz)
Ara: bir bardak ayran
Ara: yarım elma ve 1 avuç kadar çerez
Akşam: 4 parça tavuk (derisiz)
Ara bitter çikolata
Su 1.5 litre civarı yatana kadar 2 litre yaprım
Buarada spor malesef yapamadım grip olmuşum normalde spor salonuna gitcem fakat buaralar burunum kapalı olduğu için nefes almakta zorlanıyorum haliyle sporda yapamıyorum ama şimdi 50 şınav 50 mekik çekerim
Menüm
Sabah 9:45
Peynir
Öğlen 14:30
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 kase kavrulmuş et 1 bardak ayran
Su 2.5 litre alkali
Yeşil çay
Filtre kahve
Bitki çayı
Saf protein detoksu yapıyorum yarında devam edecek inşallah
Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Öģlen 13.30
2 yağsız pişirilmiş köfte
1 kase yoğurt
Salata
Ara 16.00
2 kuru incir
Akşam 19.30
2 kk peynir
Bol salata
1 kase yoğurt
2 litre su
45 dk yürüyüş
gun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
gun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
Tabiki Denemekte fayda varO zaman ben de teyzemin yaptığı lahana sarmasina hayır dedim az önce eşimin çerez ye demesine bir meyve daha ye demesine az çerez ye ne olacak demesine hayır dedim sabrediyorum inanın şu an deli gibi istiyorum hepsini ama yemem yemiyecegim kararım karar dönmem bu yoldan
Bencede hergun hayır dediklerimizi paylaşalım arkadaşlar
Amin canım seninde geçen hayırda kalsın bol eksili bir sabaha uyanirsin inşallah muck
İlk yaptığında başını döndürüyor insanın zor ama yavaş yavaş sayıları arttirabiliriz çok faydaliymis neden denemeyelim öyle değil mi
Allah razı olsun ablam çok sağol zahmet oldu sana umarım yeni arkadaşlara da bu bilgiler yararlı olur
Allah razı olsun gerçekten Burda kardeş gibiyiz etrafımızda bizim iyiligimizi değil de kilo almanızı destekleyen her defasında diyetimizi baltalamaya çalışan o kadar insan varken burası bulunmaz bir nimet arkadaşlar o yüzden değerini bilelim ve aynı değerde önem ve özen gösterip sağlıkla kilolarimiza verelim inşallah
gayet güzelBu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Öģlen 13.30
2 yağsız pişirilmiş köfte
1 kase yoğurt
Salata
Ara 16.00
2 kuru incir
Akşam 19.30
2 kk peynir
Bol salata
1 kase yoğurt
2 litre su
45 dk yürüyüş
Başınız sağ olsun Ne diyeceğimi bilemedim ölüm sanırım Sözün Bittiği Yer benim eşimle Karadenizli Onunda akrabalarından var kanser Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın en önemlisi sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyizgun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
Günaydın canım
günaydın kaç olmayı hedeflemiştirgünaydın kızlar yarın tartı günü umudum var ama hedef tutmıcak gibi gitti waffle yaa
Günaydın Yaratmak Allah'a mahsus kızGünaydın yeni bi ben yaratacak güzel insanların olduğu 9. takım.
Günaydın ablacim
Daha vakit var canım hemen moral bozmagünaydın kızlar yarın tartı günü umudum var ama hedef tutmıcak gibi gitti waffle yaa
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın yeni bi ben yaratacak güzel insanların olduğu 9. takım.
Evet canım bende protein ve sebze ağırlıklı menü ile düşünüyorum bunu yeni kalktım uyuyakalmışım alarmları bile duymamisim yaEvet tartıdan önce son gün bugün hepimiz son kozlarımızı oynayalım
iste okul yüzünden hersey istedigim gibi olmuyor. artik daha erken kalmaya calisip kendime daha sağlıklı şeyler hazırlayıp götürcem İnşaallah bendede o hırs zamanla olurCanim fark etmissin kendinde zatenn cok saglikli olmamis malesef arada olabiliyo bende daha tam oturtamadm zamanla daha iyi olcak insallahh
Masallahhh diyelimmm kilon durdugu icin mi yapiyosun diyetisyenmi oneriyorrr
Stres yapma bence sadece inannn burada arkadaslarinda destegiyle yoluna giriyooo herseyy
Hahahaha valla oyle olmus bugunnn :)
Bende bugun ilk defa basardim bunu ve birseyler goturdm yanimdaaa zamanla hirslandikca sendee goturursn canim
Müslinin bukadar "kötü" olduğunu hiç bilmiyordum. Artık daha çok dikkat ederim bilgilerniz için teşekkürler.musilinin içinde seker var kendin yapabılırısın ben Öyle yapıyorum tam anlamıyla bitter bir cıkolata. Bulmak zor canım meto hızlandırdogını duymuştum. Bende
Fazla bakliyat ürünlerini tüketmem zaten arada bir yersem bulgur pilavı yerim yani okadar :) günde max. 10 adet çerez yeme hakkımız mı var tabi eğer çiğ ise?dimi tatlim
evet cok guzel uyandim ama kotu bitiriyorum malesef
korkma canim benim artik hersey gelisti kilo aldirmaz aksine yavas kilo verme sebebindir tiroid
tebrikler canim senin iraden super
birakmiycam 69u istiyorum bu kadar yaklasmisken vazgecmiyxem daha onxe bu kiloda cok takildi heo vazgwcip 76_78e geri dindum b son
23kilo ne demek supersinnnn
corba bi kase yaninda sebze yada protein olabilirdi iki kase 4dlm ekmek eder cnm
afiyet olsun
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun guzel menu
cuma ctrsi pazar tercih ediyoruz ekmek yerine cnm hafta ici sislik yalmasin diye pek tercih etmiyoruz kuru bakliyat ve bulguru pirinc pilavi lugatimizda yok
canim neden bu grup bizim grubumuz suan cok kalabalik paylasima yszarsan yardimci olurlar
supersin canim ufak ama ciddin degisiklikler bunlar cok guzel
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun guzel canim
aman deyim aralari atlama bende 20balin arti 1saat yuruyus
2yumurtanin yaninda iki dlm ekmek cok olmus wmzirirken bile yumurta iki taneyse sifir ekmek xanim aklinda olsun
afiyet olsun dukanicem
canim latteler fok kalorili sekersiz olsa bile onun disinda cerezler avucla degil afet kavrulmussa 5er adet cig ise 10 cevizde max 3
pro gunu olmus yaeemincim insallah isw yarar
masallah canim okusaydin kendine
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. O kadar içten ve güzel yazmışsın ki duygulanmamak elde değil. bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olur İnşaallah.gun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
Müslinin bukadar şekerli ve sağlıksız olduğunu hiç bilmiyordum tam tersine kilo vermeye yardımcı olur sanıyordumGayet iyi cnm
Bence guzel sekerim
Cumaya nihutun sisligibkalmazsa guzel menu cnm
Canim bence ekmegi azaltmalisin diye dusunuyorum bide diyet biskuviler cok masum degiller seker ornlari yuksek oluo
Dukan diyetini pek anlamiyorum ama iyi duruo cnm
Muslinin seker orani yuksek cnm bu nedenle diyette pek tercih etmemelisin
Gayet guzel cnm
Gayet guzel cnm
Canim oncelikle gecmis olsun daja sonra basiniz sagolsun maledef ulkemizim her yerinde bi sorun gecmisten bir iz Allah jerkese sabir versin
Cumaya nihutun sisligibkalmazsa guzel menu cnm
Tabiki Denemekte fayda var
gayet güzel
Başınız sağ olsun Ne diyeceğimi bilemedim ölüm sanırım Sözün Bittiği Yer benim eşimle Karadenizli Onunda akrabalarından var kanser Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın en önemlisi sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz
Günaydın canım
günaydın kaç olmayı hedeflemiştir
iste okul yüzünden hersey istedigim gibi olmuyor. artik daha erken kalmaya calisip kendime daha sağlıklı şeyler hazırlayıp götürcem İnşaallah bendede o hırs zamanla olur
Müslinin bukadar "kötü" olduğunu hiç bilmiyordum. Artık daha çok dikkat ederim bilgilerniz için teşekkürler.
Fazla bakliyat ürünlerini tüketmem zaten arada bir yersem bulgur pilavı yerim yani okadar :) günde max. 10 adet çerez yeme hakkımız mı var tabi eğer çiğ ise?
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. O kadar içten ve güzel yazmışsın ki duygulanmamak elde değil. bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olur İnşaallah.
Müslinin bukadar şekerli ve sağlıksız olduğunu hiç bilmiyordum tam tersine kilo vermeye yardımcı olur sanıyordumneyse artık öğrenmiş oldum sayenizde daha dikkatli olurum :)
Günaydın canım inan her geçen gün ben de yeni yeni şeyler ogreniyorum ve uygulamaya çalışıyorum gün geçtikçe hedef kiloma bir adım daha yaklaşmak bana umut oluyor görüyorum ki doğru yoldayım çok şükürHerkese günaydin :) İnşaallah bol eksili, mükemmel bir gün geçirirsiniz.
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bir çok şey öğrendim. O kadar doğru bildiğim yanlışlar varmış ki şimdi neden kilo veremediğimi çok iyi anladım. İnşaallah bu sefer sizin sayenizde başaracağım ve hedefime ulaşacağım. Sadece bir günde bukadar yanlışımı gördüm saha süzden öğreneceğim çok şey var
Günaydın canım benim bol eksili bir gün olur inşallahGünaydın Canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?