Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok guzel yazmissin Rabbim kimseyi saaglidindana etmesin elden ayaktan dusurmesin cektirmesin hayat guzelll her saniyesinin tadina vara vara yasamak lazimm

Canım basın sağolsun Rabbim sabır versin dayanma gücü versin hep aynı sebep hep aynı son ne büyük sınavlar çekmişsin Rabbim kazananlar grubunda ilk sıralarda olmayı nasip etsin sana kaybettiğini her bir can inşallah cennette baş köşede Peygamber Efendimiz sav Hz Muhammed e komşu olur inşallah inan şuan çok duygulandım telefonun içinden çıkıp sıkı sıkı sarılmak istiyorum şuan sana Rabbim dayanma gücü versin sana eşine ve bütün akrabalarına
En önemli şey sağlık huzur mutluluk bunlar yoksa incecik bedene sahip olmanın bir anlamı yok tabiki Rabbim hepimize sağlıkla kilo vermeyi ve bu süreçte hayattan soyutlanmayip hayatın tam da içinde olup her saniyesini dolu dolu yaşamayı nasip etsin inşallah
Basın sağolsun canım
Cok guzel yazmissin Rabbim kimseyi saaglidindana etmesin elden ayaktan dusurmesin cektirmesin hayat guzelll her saniyesinin tadina vara vara yasamak lazimm
Kesinlikle katılıyorum çok haklısın canım

Gayet iyi cnm

Sabah 9:30 bir d ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 1 yumurta
Ara: 11 kuru incir
Oglen 12:30 1 d ekmek yumurtali ispanak yogurt brokoli
Ara:3 badem 1 havuc
Aksam 1d ekmek 2 parca bonfile salata
2 lt su. 20 dk yuruyus

Bence guzel sekerim

Cumaya nihutun sisligibkalmazsa guzel menu cnm

Canim bence ekmegi azaltmalisin diye dusunuyorum bide diyet biskuviler cok masum degiller seker ornlari yuksek oluo

Dukan diyetini pek anlamiyorum ama iyi duruo cnm

Muslinin seker orani yuksek cnm bu nedenle diyette pek tercih etmemelisin

Gayet guzel cnm

Gayet guzel cnm

Canim oncelikle gecmis olsun daja sonra basiniz sagolsun maledef ulkemizim her yerinde bi sorun gecmisten bir iz Allah jerkese sabir versin

Canım ne kadar dokunaklı yazıyorsun, muhteşem bir yazım dilin var maşallah.

Allah ölenlerimize rahmet ihsan eylesin, onları cennetinde bulundursun inşallah. Ölüm hak, hepimiz aynı yere gideceğiz ama Allah ölümün bile hayırlısını versin.

Kiloluyuz diye elbet mutsuz olmayacağız, ben şu an hiç mutsuz değilim şükür çünkü vermek için çabalıyorum, çabalarımın karşılığını aldıkça da daha çok gayretleniyorum. Ama sürekli yediğim ve hiçbir şey yapmadığım günler gerçekten mutsuzdum ve daha çok mutsuz oluyordum her geçen gün. Kiloya sadece güzellik gözü ile bakmamalıyız, kilo tüm hastalıkların kaynağı, mesela benim değerlerim yıllardır süperdi, kilo alınca insilün direncim olduğunu, hormon değerlerimin bozulduğunu öğrendim, doktor bunlar hep kilo ile ilişkili dedi. Kilo verirsek inşallah sadece daha güzel olmayacağız, daha da sağlıklı olup, sevdiğimiz insanlarla daha çok zaman geçireceğiz inşallah. Bunları düşününce canım artık hiç tatlı, börek vs istemiyor bile, sadece sağlıklı olacağım günleri görmek istiyor.

Tabiki Denemekte fayda var

gayet güzel

Başınız sağ olsun Ne diyeceğimi bilemedim ölüm sanırım Sözün Bittiği Yer benim eşimle Karadenizli Onunda akrabalarından var kanser Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın en önemlisi sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz
Günaydın canım
günaydın kızlar yarın tartı günü umudum var ama hedef tutmıcak gibi gitti waffle yaa
günaydın kaç olmayı hedeflemiştir

Günaydın güzeller

Günaydın ablacim
günaydın kızlar yarın tartı günü umudum var ama hedef tutmıcak gibi gitti waffle yaa
Daha vakit var canım hemen moral bozma
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın yeni bi ben yaratacak güzel insanların olduğu 9. takım.
Günaydın canım
Evet tartıdan önce son gün bugün hepimiz son kozlarımızı oynayalım
Evet canım bende protein ve sebze ağırlıklı menü ile düşünüyorum bunu yeni kalktım uyuyakalmışım alarmları bile duymamisim ya
Aslında yürüyüş yoluna gitmeyi planliyordum bugün için ama yağmur yağmış gece biraz soğumuş hava koşu bandında kaldım yani :))

iste okul yüzünden hersey istedigim gibi olmuyor. artik daha erken kalmaya calisip kendime daha sağlıklı şeyler hazırlayıp götürcem İnşaallah bendede o hırs zamanla olur

musilinin içinde seker var kendin yapabılırısın ben Öyle yapıyorum tam anlamıyla bitter bir cıkolata. Bulmak zor canım meto hızlandırdogını duymuştum. Bende
Müslinin bukadar "kötü" olduğunu hiç bilmiyordum. Artık daha çok dikkat ederim bilgilerniz için teşekkürler.
Fazla bakliyat ürünlerini tüketmem zaten arada bir yersem bulgur pilavı yerim yani okadar :) günde max. 10 adet çerez yeme hakkımız mı var tabi eğer çiğ ise?
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. O kadar içten ve güzel yazmışsın ki duygulanmamak elde değil. bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olur İnşaallah.
Müslinin bukadar şekerli ve sağlıksız olduğunu hiç bilmiyordum tam tersine kilo vermeye yardımcı olur sanıyordum neyse artık öğrenmiş oldum sayenizde daha dikkatli olurum :)

Herkese günaydin :) İnşaallah bol eksili, mükemmel bir gün geçirirsiniz.
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bir çok şey öğrendim. O kadar doğru bildiğim yanlışlar varmış ki şimdi neden kilo veremediğimi çok iyi anladım. İnşaallah bu sefer sizin sayenizde başaracağım ve hedefime ulaşacağım. Sadece bir günde bukadar yanlışımı gördüm saha süzden öğreneceğim çok şey var

Cumaya nihutun sisligibkalmazsa guzel menu cnm

Şişkinlik yapıyor doğru ama diyetisyenim her öğünde yemem gerektiğini söyledi malum İnsülin direncim çok yüksek ve bakliyatlar İnsülin direncinin en büyük dusmaniymis o yüzden tercih ediyorum
Aslında önceleri haftada bir yiyordum bakliyat grubundan yanlış olduğunu öğrenince daha çok yer vermeye başladım menümde ama persembeleri yemiyecegim takımım için ve daha az minimuma indireceğim karbonhidrat grubunu

Kızlar sabah tartıda baktım ve eksideyim hatta ilk hedefimi gördüm inşallah yarın da görürüm artisiz
dün gece zor geçmişti benim için canım neler neler istemişti eşim şunu ye bunu ye dedikçe hepsine hayır dedim sabrediyorum dedim ve sabrettim ve sabah sabrimin mükâfatını aldım
Anladım ki ne zaman zorlanıyoruz işte o an kilo veriyoruz bence bugün tartı da o ekşi rakamı görmek bana büyük moral ve motivasyon oldu
Ben 36 İnsülin direnci ne rağmen kilo verebiliyorsam dünya üzerinde kilo veremeyecek birisi olduğuna inanmıyorum
Ben inanıyorum kendime güveniyorum bu yolun sonunda bana inanmayanlara inat fit vücudum ne giysem yakışacak bir bedenim olacak ve benim arkamdan hayret ve şaşkınlıkla bakan insanların yuzlerini ve sürat ifadelerini görmek için can atıyorum şimdiden
Yürüyün kızlar vazgeçmek yok yılmak yorulmak yok durmak duraklamak yok ara vermek yok hele hele kaçamak hiç yok herşey sağlıklı bedenlerimize kavusabilmek için herşey bizim için sadece kendimiz için yapabiliriz yapıyoruz olacak olacak olacak başka yolu yok.

66 cnm

canım müsliler kan şekerini hızlı yukseltip ve midede şişerek tokluk hissi yaratır ama bu tabi benm için geçerli olmadı hiç bi zaman

Günaydın canım inan her geçen gün ben de yeni yeni şeyler ogreniyorum ve uygulamaya çalışıyorum gün geçtikçe hedef kiloma bir adım daha yaklaşmak bana umut oluyor görüyorum ki doğru yoldayım çok şükür
Günaydın Canlar :)
Günaydın canım benim bol eksili bir gün olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…