Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok faydalı bir bilgiymiş cok şaşırdım. Eline sağlık

Sağol canım ben telefondan alt alta yazamıyorum nasıl yapcam ben onu (

O zaman ben de teyzemin yaptığı lahana sarmasina hayır dedim az önce eşimin çerez ye demesine bir meyve daha ye demesine az çerez ye ne olacak demesine hayır dedim sabrediyorum inanın şu an deli gibi istiyorum hepsini ama yemem yemiyecegim kararım karar dönmem bu yoldan
Bencede hergun hayır dediklerimizi paylaşalım arkadaşlar
Nette sorun var takılıp duruyor
Geceniz hayırda kalsın
North River kaptanım gibi güzel bir sabaha uyanmanız
Dileğiyle
Amin canım seninde geçen hayırda kalsın bol eksili bir sabaha uyanirsin inşallah muck
Çok ilginçmis ben hİÇ beceremem balon sısırmesını
İlk yaptığında başını döndürüyor insanın zor ama yavaş yavaş sayıları arttirabiliriz çok faydaliymis neden denemeyelim öyle değil mi
Allah razı olsun ablam çok sağol zahmet oldu sana umarım yeni arkadaşlara da bu bilgiler yararlı olur
ne demek faydalı olan bilgileri elbette paylaşacağız birbirimize ki öğrenelim gelişelim ideal bedenimize hep beraber kavuşalım :)
Allah razı olsun gerçekten Burda kardeş gibiyiz etrafımızda bizim iyiligimizi değil de kilo almanızı destekleyen her defasında diyetimizi baltalamaya çalışan o kadar insan varken burası bulunmaz bir nimet arkadaşlar o yüzden değerini bilelim ve aynı değerde önem ve özen gösterip sağlıkla kilolarimiza verelim inşallah

Sağol canım ben telefondan alt alta yazamıyorum nasıl yapcam ben onu (
Ben de telefondan giriyorum canım siteye enter a benzer bir tuş var oraya tıkladığında alt satıra iniyorsun bir dene istersen ben bir de telimdeki quick Memo programini kullanıyorum ağzıma attıklarını anında kaydediyorum anında hem de kendime ait bir diyet günlüğüm oluyor akşamları da oradan kopyalayıp buraya yapıştırıyorum menumu daha kolay oluyor hem de unuttuğum bişey olmuyor :)

Canim bazi seyleri tup bebek sureci icin yiyorum ben. Yumurta kalitesi de onemli ya su an. Hepsi bi arada:)

A
Ay yanliis olmus ya o :) saat 11 anlaminda demistim

Canim bu arada saat 11 de 1 kuru incir yedim. Yanlis sekilde yazmism 11 incir gibi plmus :)

Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık

Öģlen 13.30
2 yağsız pişirilmiş köfte
1 kase yoğurt
Salata

Ara 16.00
2 kuru incir

Akşam 19.30
2 kk peynir
Bol salata
1 kase yoğurt

2 litre su
45 dk yürüyüş

Ay harikasın kaptanım, evet bahar geliyor biz niye şişko, niye mutsuz olalım demi fit fit gezmek varken
dimi tatlim
evet cok guzel uyandim ama kotu bitiriyorum malesef
Aldım sonuçlarımı
İnsülin direnci çıkmadı 2.1
Ona çok sevindim
Ama Demir eksikliği ve troidler yavaş dedi
İlaç verdi ben korkudan ilaçlar kilomaldırır diye almadım
korkma canim benim artik hersey gelisti kilo aldirmaz aksine yavas kilo verme sebebindir tiroid
tebrikler canim senin iraden super
birakmiycam 69u istiyorum bu kadar yaklasmisken vazgecmiyxem daha onxe bu kiloda cok takildi heo vazgwcip 76_78e geri dindum b son
23kilo ne demek supersinnnn
Menum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
corba bi kase yaninda sebze yada protein olabilirdi iki kase 4dlm ekmek eder cnm
Her akşam yemeğinden kalkar kalkmaz funda çayı içiyorum yağ yakıcı özelliği var yarında nasipse maydanoz sapı çayına başlıycam ilk diyetimde bunlarla verdim 23 kiloyu
afiyet olsun
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun guzel menu

Bulgur pilavı hakkında görüşleriniz neler akşam yemeğinin yanında iki kaşık yesem mi yoksa yemesem mi?
cuma ctrsi pazar tercih ediyoruz ekmek yerine cnm hafta ici sislik yalmasin diye pek tercih etmiyoruz kuru bakliyat ve bulguru pirinc pilavi lugatimizda yok
Iyı akşamlar Ben de yenı katıldım kaç zamandır dıyet yapacağım dıyorum Doğum sonrası bu türlü zayıflayamadım hedef 60 kılo ama 67 de dırendım bi buçuk senedır
canim neden bu grup bizim grubumuz suan cok kalabalik paylasima yszarsan yardimci olurlar
supersin canim ufak ama ciddin degisiklikler bunlar cok guzel

afiyet olsun guzel canim

Sabah 9:30 bir d ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 1 yumurta
Ara: 11 kuru incir
Oglen 12:30 1 d ekmek yumurtali ispanak yogurt brokoli
Ara:3 badem 1 havuc
Aksam 1d ekmek 2 parca bonfile salata
2 lt su. 20 dk yuruyus
afiyet olsun guzel canim
aman deyim aralari atlama bende 20balin arti 1saat yuruyus
2yumurtanin yaninda iki dlm ekmek cok olmus wmzirirken bile yumurta iki taneyse sifir ekmek xanim aklinda olsun
afiyet olsun dukanicem
canim latteler fok kalorili sekersiz olsa bile onun disinda cerezler avucla degil afet kavrulmussa 5er adet cig ise 10 cevizde max 3
pro gunu olmus yaeemincim insallah isw yarar
masallah canim okusaydin kendine

menusm de sporda guzel canim
Ben iki göz iki çeşme nasıl bir veda POYRAZ KARAYEL (
Allahim ilk msji gorunce birsey oldu sandim
gozyaslarinizu daha onemli gunlere saklayin valla cok kiymetliler

Canim bazi seyleri tup bebek sureci icin yiyorum ben. Yumurta kalitesi de onemli ya su an. Hepsi bi arada:)

A

Ay yanliis olmus ya o :) saat 11 anlaminda demistim

Canim bu arada saat 11 de 1 kuru incir yedim. Yanlis sekilde yazmism 11 incir gibi plmus :)
Pardon canım ben 11 tane incir anladım o yüzden dedim afiyet olsun sana herseyde bir şifa var Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Afiyet olsun canım çok guzel
Hayırdir canım neden kötü bitiriyorsun günü inşallah kötü bir durum yoktur bu arada beyin ameliyatı olan yigenin mıydı durumu nasıl iyidir inşallah
Bu arada 20 balon not ettim kaptanim
menusm de sporda guzel canim
Allahim ilk msji gorunce birsey oldu sandim
gozyaslarinizu daha onemli gunlere saklayin valla cok kiymetliler
Ayyyy sorma bende öyle sonunu okuyunca ohhhh dedim :)) ben kara sevdaciyim o yüzden bilmiyorum o diziyi

Sagol canim

gun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
ameliyat olan kisi esimin halasi suan iyi sukur ama biyopsi sinucu cok onemli zaten ne olursa olsun tekrarlayabilir isin tedavisi baslanacak dedi dr biz tulay halsmiza uzulursen
esimin koydeki amcasi vefat etti Rabbim taksiratini affetsin daha fazla cektirmeden aldi kanser heryerindeydi

evet bwn de esimde karadenizliyiz lanet olasi cernobilin izlerini hic unuturmado zaman ben de esimde neredeyse kayiplarimizi hep ayni sebepten yasiyoruz
babaannemi dedemi akrabalarimizi
esimin dedesi babaannesi akrabalari
en zoru nemi en zoru olumlerini gormek degil en ziru bu hastaligin basinda sifa versin diye dua ederken sin safhalarinda Allah im cektirme yanina al demek
en zoru caresizligine care bulamamak mide bulantilari biten yasam enerjileri sevdiklerini gormek isteyip seslerine bile tahamul edemeyisleri
en zoru olumlerine aglarken sevinmek
evet malesef seviniyorsunuz daha fazla cektirmedi rabbim deyip ....
cumleler kelimeler yetmiyor
daha cok sevin daha az kirin daha cok gulumseyin
tek derdimiz kilolarimiz degil ama onlarida verecefiz kilolarim var diye hayati kendinize ziyan etmeyin kilolu biride patklarda kosar kilolu biride mini giyer kilolu biride salincakta sallanip kaydiraktan kayar mendil kapmaca oynar
kilolariniz yasaminizin insanliginiz onune gecmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…