- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.741
Canim insallah hersey cok cok daha guzel olacak burdaaaa biz bu isi hep beraber basaricazzzzHerkese günaydin :) İnşaallah bol eksili, mükemmel bir gün geçirirsiniz.
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bir çok şey öğrendim. O kadar doğru bildiğim yanlışlar varmış ki şimdi neden kilo veremediğimi çok iyi anladım. İnşaallah bu sefer sizin sayenizde başaracağım ve hedefime ulaşacağım. Sadece bir günde bukadar yanlışımı gördüm saha süzden öğreneceğim çok şey var
Cok guzel bir motivasyon yazisii olmuss tatlimmm aynen oyle biz bu isi basaricazz yemekler bize degil biz yemeklere hukmetcezz ne istedigimize midemiz ya da iradesizligimiz degil biz karar vericezz ve sonunda saglikli simdikinden cok daha guzel bayanlar olacagizzz:)Kızlar sabah tartıda baktım ve eksideyim hatta ilk hedefimi gördüm inşallah yarın da görürüm artisiz
dün gece zor geçmişti benim için canım neler neler istemişti eşim şunu ye bunu ye dedikçe hepsine hayır dedim sabrediyorum dedim ve sabrettim ve sabah sabrimin mükâfatını aldım
Anladım ki ne zaman zorlanıyoruz işte o an kilo veriyoruz bence bugün tartı da o ekşi rakamı görmek bana büyük moral ve motivasyon oldu
Ben 36 İnsülin direnci ne rağmen kilo verebiliyorsam dünya üzerinde kilo veremeyecek birisi olduğuna inanmıyorum
Ben inanıyorum kendime güveniyorum bu yolun sonunda bana inanmayanlara inat fit vücudum ne giysem yakışacak bir bedenim olacak ve benim arkamdan hayret ve şaşkınlıkla bakan insanların yuzlerini ve sürat ifadelerini görmek için can atıyorum şimdiden
Yürüyün kızlar vazgeçmek yok yılmak yorulmak yok durmak duraklamak yok ara vermek yok hele hele kaçamak hiç yok herşey sağlıklı bedenlerimize kavusabilmek için herşey bizim için sadece kendimiz için yapabiliriz yapıyoruz olacak olacak olacak başka yolu yok.
Eksi görmene sevindim canım Ben akşamları tok yattığım zaman tartıda ya artı görüyorum ya sabitKızlar sabah tartıda baktım ve eksideyim hatta ilk hedefimi gördüm inşallah yarın da görürüm artisiz
dün gece zor geçmişti benim için canım neler neler istemişti eşim şunu ye bunu ye dedikçe hepsine hayır dedim sabrediyorum dedim ve sabrettim ve sabah sabrimin mükâfatını aldım
Anladım ki ne zaman zorlanıyoruz işte o an kilo veriyoruz bence bugün tartı da o ekşi rakamı görmek bana büyük moral ve motivasyon oldu
Ben 36 İnsülin direnci ne rağmen kilo verebiliyorsam dünya üzerinde kilo veremeyecek birisi olduğuna inanmıyorum
Ben inanıyorum kendime güveniyorum bu yolun sonunda bana inanmayanlara inat fit vücudum ne giysem yakışacak bir bedenim olacak ve benim arkamdan hayret ve şaşkınlıkla bakan insanların yuzlerini ve sürat ifadelerini görmek için can atıyorum şimdiden
Yürüyün kızlar vazgeçmek yok yılmak yorulmak yok durmak duraklamak yok ara vermek yok hele hele kaçamak hiç yok herşey sağlıklı bedenlerimize kavusabilmek için herşey bizim için sadece kendimiz için yapabiliriz yapıyoruz olacak olacak olacak başka yolu yok.
Kolay gelsin canım benimHayırlı günler hepinize
Kurstan geldim akşam yemeğini yapıp spora gidecem
Sonra eve gelip duş alıp çocukları okuldan almaya
Bugün artık nefsimizin terbiyesini verme günü
Biz kazanacağız nefsimiz değil
Hadi bakalım rastgele
Zorlu bir koşuşturmaca seni bekliyor canım kolay gelsinHayırlı günler hepinize
Hadi bakalım rastgele
Evet canım aynen biz ipleri alicaz elimize biz kontrol edeceğiz ki bizim istediğimiz yönde ilerleyelim biz birbirimize moral oldukça çok daha azimle ilerleyecegiz hepberaber sağlıklı günlere kavusacagiz inşallahCok guzel bir motivasyon yazisii olmuss tatlimmm aynen oyle biz bu isi basaricazz yemekler bize degil biz yemeklere hukmetcezz ne istedigimize midemiz ya da iradesizligimiz degil biz karar vericezz ve sonunda saglikli simdikinden cok daha guzel bayanlar olacagizzz:)
Mercimek corbasi 1 dilim içinde sehriye pirinç bulunan corbalar iki dilim diye biliyorum canim o yüzden iki kase dedim. Mercimek corbasi da siskinlik yapiyor mu sizde. Bir de bakliyat evet siskinlik yapıyor tartiyi etkiledigini bilmiyordum etkiliyor mu su mu tutuyordimi tatlim
evet cok guzel uyandim ama kotu bitiriyorum malesef
korkma canim benim artik hersey gelisti kilo aldirmaz aksine yavas kilo verme sebebindir tiroid
tebrikler canim senin iraden super
birakmiycam 69u istiyorum bu kadar yaklasmisken vazgecmiyxem daha onxe bu kiloda cok takildi heo vazgwcip 76_78e geri dindum b son
23kilo ne demek supersinnnn
corba bi kase yaninda sebze yada protein olabilirdi iki kase 4dlm ekmek eder cnm
afiyet olsun
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun guzel menu
cuma ctrsi pazar tercih ediyoruz ekmek yerine cnm hafta ici sislik yalmasin diye pek tercih etmiyoruz kuru bakliyat ve bulguru pirinc pilavi lugatimizda yok
canim neden bu grup bizim grubumuz suan cok kalabalik paylasima yszarsan yardimci olurlar
supersin canim ufak ama ciddin degisiklikler bunlar cok guzel
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun guzel canim
aman deyim aralari atlama bende 20balin arti 1saat yuruyus
2yumurtanin yaninda iki dlm ekmek cok olmus wmzirirken bile yumurta iki taneyse sifir ekmek xanim aklinda olsun
afiyet olsun dukanicem
canim latteler fok kalorili sekersiz olsa bile onun disinda cerezler avucla degil afet kavrulmussa 5er adet cig ise 10 cevizde max 3
pro gunu olmus yaeemincim insallah isw yarar
masallah canim okusaydin kendine
Basin sagolsun canim. Cok haklısın cok güzel yazmissin. Resmen benim için Ihtiyaca binaen olmuş. Sali sabahi haftasonu verdiğim kiloyu geri aldığımı gördum diyetimi kistigim halde bu sabah hala aynıydı iyice moralim bozuldu metabolizmamin yavaşlığı beni delirtti. Motivasyonum sayenizde düşmedi ama çok üzülüyorum strese giriyorum. Eşim ben senin kadar az yicem üstüne bir de senin gibi spor yapacam bir deri bir kemik kalırım diyor üstüne üstelik emziriyorum da. Resmen bu durum beni delirtiyor daha ceviz suyu çörek otu yağı ve bir kür kullanıyorum. Bunlari düşünüp üzülüp dururken mesajını okudum. Kesinlikle herşeyin başı sağlık. Stres kilolarin karin bölgesinde birekmesine neden oluyor. Etrafa da karamsarlik sacmis oluyoruz böylece kilo hayat kalitemizi hayati yasamamizi engelliyor. Kesinlikle katılıyorum sana. Allah mekanlarini cennet etsin inşallahgun boyu kosturdum sabah cok enerjiktim oglumu parka goturdum gwkdim banyo yaptim uyuttum hastanaden cikanlari bize yemege cagirdim yemek fasli bitti hizimi alamyip mutfak dolaplarini sildim
ameliyat olan kisi esimin halasi suan iyi sukur ama biyopsi sinucu cok onemli zaten ne olursa olsun tekrarlayabilir isin tedavisi baslanacak dedi dr biz tulay halsmiza uzulursen
esimin koydeki amcasi vefat etti Rabbim taksiratini affetsin daha fazla cektirmeden aldi kanser heryerindeydi
evet bwn de esimde karadenizliyiz lanet olasi cernobilin izlerini hic unuturmado zaman ben de esimde neredeyse kayiplarimizi hep ayni sebepten yasiyoruz
babaannemi dedemi akrabalarimizi
esimin dedesi babaannesi akrabalari
en zoru nemi en zoru olumlerini gormek degil en ziru bu hastaligin basinda sifa versin diye dua ederken sin safhalarinda Allah im cektirme yanina al demek
en zoru caresizligine care bulamamak mide bulantilari biten yasam enerjileri sevdiklerini gormek isteyip seslerine bile tahamul edemeyisleri
en zoru olumlerine aglarken sevinmek
evet malesef seviniyorsunuz daha fazla cektirmedi rabbim deyip ....
cumleler kelimeler yetmiyor
daha cok sevin daha az kirin daha cok gulumseyin
tek derdimiz kilolarimiz degil ama onlarida verecefiz kilolarim var diye hayati kendinize ziyan etmeyin kilolu biride patklarda kosar kilolu biride mini giyer kilolu biride salincakta sallanip kaydiraktan kayar mendil kapmaca oynar
kilolariniz yasaminizin insanliginiz onune gecmesin
Evet canim bebeğim sürekli onu yürütmemi istiyor biraz yuruttukten sonra boynum sirtim belim her yerim ağrıyor tutuluyor yetemiyorum yetemedikce sinirleniyorum çocuğa kızıyorum babasina atiyorum akşam 22de de bebekle birlikte bayilip yatıyorum. Uykusuzluga yorgunluğa hiç gelemiyorum. Hele yemek o kadar bagimlilik yapmış ki önceden sinirlenince yemekten acisini cikariyordum şimdi çıkaramıyorum hayatimi nasil mahvettigimi görüyorum her geçen gün. Ne kadar yazik acı. Böyle gelmis böyle gider kabullen artik veremezsin bari hayatini yasa demek istemiyorum artik. Olmuyor işte hayat bu şekilde yaşanmıyor eziyet çektiriyorCanım ne kadar dokunaklı yazıyorsun, muhteşem bir yazım dilin var maşallah.
Allah ölenlerimize rahmet ihsan eylesin, onları cennetinde bulundursun inşallah. Ölüm hak, hepimiz aynı yere gideceğiz ama Allah ölümün bile hayırlısını versin.
Kiloluyuz diye elbet mutsuz olmayacağız, ben şu an hiç mutsuz değilim şükür çünkü vermek için çabalıyorum, çabalarımın karşılığını aldıkça da daha çok gayretleniyorum. Ama sürekli yediğim ve hiçbir şey yapmadığım günler gerçekten mutsuzdum ve daha çok mutsuz oluyordum her geçen gün. Kiloya sadece güzellik gözü ile bakmamalıyız, kilo tüm hastalıkların kaynağı, mesela benim değerlerim yıllardır süperdi, kilo alınca insilün direncim olduğunu, hormon değerlerimin bozulduğunu öğrendim, doktor bunlar hep kilo ile ilişkili dedi. Kilo verirsek inşallah sadece daha güzel olmayacağız, daha da sağlıklı olup, sevdiğimiz insanlarla daha çok zaman geçireceğiz inşallah. Bunları düşününce canım artık hiç tatlı, börek vs istemiyor bile, sadece sağlıklı olacağım günleri görmek istiyor.
Hep aç yatıyorum canım ama dün yaşadığım şey ara ara oluyor bana canım herşeyi istiyor gözümün önünden önceden çok sık ve miktarsiz yediğim şeyler geçiyor ve ben onlarin hepsine hayır dedikçe kendimi daha güçlü hissediyorum kendimi kendime telkinler veriyorum bu geçici geçecek birazdan ya da en geç yarın bu duygular hakim olmayacak sana diyorum sabır et sabır et ki emeğine değsin yiyeceklerin esiri değilsin artık hedeflerin umutların yarınlar var bugün buna sabretmezsen hedeflerin senden uzaklaşacak bundan daha çok saretmek daha çok zorluk çekmek zorunda kalacaksın diyorum kendi kendime dikkatimi dağıtıyorum uyuyup uyandığımda ise o duygulardan eser kalmamış oluyor üstüne o kadar şeye hayır diyebilmis olmanın haklı gururunu yaşıyorum bir de üzerine ekşi görmek ise ödüllerin en büyüğü oluyorEksi görmene sevindim canım Ben akşamları tok yattığım zaman tartıda ya artı görüyorum ya sabit
Gayet iyi cnm
Bence guzel sekerim
Cumaya nihutun sisligibkalmazsa guzel menu cnm
Canim bence ekmegi azaltmalisin diye dusunuyorum bide diyet biskuviler cok masum degiller seker ornlari yuksek oluo
Dukan diyetini pek anlamiyorum ama iyi duruo cnm
Muslinin seker orani yuksek cnm bu nedenle diyette pek tercih etmemelisin
Gayet guzel cnm
Gayet guzel cnm
Canim oncelikle gecmis olsun daja sonra basiniz sagolsun maledef ulkemizim her yerinde bi sorun gecmisten bir iz Allah jerkese sabir versin
Canım ne kadar dokunaklı yazıyorsun, muhteşem bir yazım dilin var maşallah.
Allah ölenlerimize rahmet ihsan eylesin, onları cennetinde bulundursun inşallah. Ölüm hak, hepimiz aynı yere gideceğiz ama Allah ölümün bile hayırlısını versin.
Kiloluyuz diye elbet mutsuz olmayacağız, ben şu an hiç mutsuz değilim şükür çünkü vermek için çabalıyorum, çabalarımın karşılığını aldıkça da daha çok gayretleniyorum. Ama sürekli yediğim ve hiçbir şey yapmadığım günler gerçekten mutsuzdum ve daha çok mutsuz oluyordum her geçen gün. Kiloya sadece güzellik gözü ile bakmamalıyız, kilo tüm hastalıkların kaynağı, mesela benim değerlerim yıllardır süperdi, kilo alınca insilün direncim olduğunu, hormon değerlerimin bozulduğunu öğrendim, doktor bunlar hep kilo ile ilişkili dedi. Kilo verirsek inşallah sadece daha güzel olmayacağız, daha da sağlıklı olup, sevdiğimiz insanlarla daha çok zaman geçireceğiz inşallah. Bunları düşününce canım artık hiç tatlı, börek vs istemiyor bile, sadece sağlıklı olacağım günleri görmek istiyor.
cok tesekkurler canlarTabiki Denemekte fayda var
gayet güzel
Başınız sağ olsun Ne diyeceğimi bilemedim ölüm sanırım Sözün Bittiği Yer benim eşimle Karadenizli Onunda akrabalarından var kanser Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın en önemlisi sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz
Günaydın canım
günaydın kaç olmayı hedeflemiştir
sekerine dikkat wtteGünaydın güzeller
Günaydın ablacim
Daha vakit var canım hemen moral bozma
Günaydın canım
Günaydın canım
Evet canım bende protein ve sebze ağırlıklı menü ile düşünüyorum bunu yeni kalktım uyuyakalmışım alarmları bile duymamisim ya
Aslında yürüyüş yoluna gitmeyi planliyordum bugün için ama yağmur yağmış gece biraz soğumuş hava koşu bandında kaldım yani :))
ara ogunde 10canim evet gunlukiste okul yüzünden hersey istedigim gibi olmuyor. artik daha erken kalmaya calisip kendime daha sağlıklı şeyler hazırlayıp götürcem İnşaallah bendede o hırs zamanla olur
Müslinin bukadar "kötü" olduğunu hiç bilmiyordum. Artık daha çok dikkat ederim bilgilerniz için teşekkürler.
Fazla bakliyat ürünlerini tüketmem zaten arada bir yersem bulgur pilavı yerim yani okadar :) günde max. 10 adet çerez yeme hakkımız mı var tabi eğer çiğ ise?
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. O kadar içten ve güzel yazmışsın ki duygulanmamak elde değil. bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olur İnşaallah.
Müslinin bukadar şekerli ve sağlıksız olduğunu hiç bilmiyordum tam tersine kilo vermeye yardımcı olur sanıyordumneyse artık öğrenmiş oldum sayenizde daha dikkatli olurum :)
Herkese günaydin :) İnşaallah bol eksili, mükemmel bir gün geçirirsiniz.
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bir çok şey öğrendim. O kadar doğru bildiğim yanlışlar varmış ki şimdi neden kilo veremediğimi çok iyi anladım. İnşaallah bu sefer sizin sayenizde başaracağım ve hedefime ulaşacağım. Sadece bir günde bukadar yanlışımı gördüm saha süzden öğreneceğim çok şey var
Günaydın Canlar :)
ne guzel cani masallahKızlar sabah tartıda baktım ve eksideyim hatta ilk hedefimi gördüm inşallah yarın da görürüm artisiz
cok yogun bur gun kolay gelsinHayırlı günler hepinize
Hadi bakalım rastgele
Mercimek corbasi 1 dilim içinde sehriye pirinç bulunan corbalar iki dilim diye biliyorum canim o yüzden iki kase dedim. Mercimek corbasi da siskinlik yapiyor mu sizde. Bir de bakliyat evet siskinlik yapıyor tartiyi etkiledigini bilmiyordum etkiliyor mu su mu tutuyor
Basin sagolsun canim. Cok haklısın cok güzel yazmissin. Resmen benim için Ihtiyaca binaen olmuş. Sali sabahi haftasonu verdiğim kiloyu geri aldığımı gördum diyetimi kistigim halde bu sabah hala aynıydı iyice moralim bozuldu metabolizmamin yavaşlığı beni delirtti. Motivasyonum sayenizde düşmedi ama çok üzülüyorum strese giriyorum. Eşim ben senin kadar az yicem üstüne bir de senin gibi spor yapacam bir deri bir kemik kalırım diyor üstüne üstelik emziriyorum da. Resmen bu durum beni delirtiyor daha ceviz suyu çörek otu yağı ve bir kür kullanıyorum. Bunlari düşünüp üzülüp dururken mesajını okudum. Kesinlikle herşeyin başı sağlık. Stres kilolarin karin bölgesinde birekmesine neden oluyor. Etrafa da karamsarlik sacmis oluyoruz böylece kilo hayat kalitemizi hayati yasamamizi engelliyor. Kesinlikle katılıyorum sana. Allah mekanlarini cennet etsin inşallah
Evet canim bebeğim sürekli onu yürütmemi istiyor biraz yuruttukten sonra boynum sirtim belim her yerim ağrıyor tutuluyor yetemiyorum yetemedikce sinirleniyorum çocuğa kızıyorum babasina atiyorum akşam 22de de bebekle birlikte bayilip yatıyorum. Uykusuzluga yorgunluğa hiç gelemiyorum. Hele yemek o kadar bagimlilik yapmış ki önceden sinirlenince yemekten acisini cikariyordum şimdi çıkaramıyorum hayatimi nasil mahvettigimi görüyorum her geçen gün. Ne kadar yazik acı. Böyle gelmis böyle gider kabullen artik veremezsin bari hayatini yasa demek istemiyorum artik. Olmuyor işte hayat bu şekilde yaşanmıyor eziyet çektiriyor
ne guzel anlatmissinBen 11 yaşından beri diyet yapiyorum kac diyetisyene gittim. Kac kitap okudum. Daha da öğreneceğim bir şey yok sadece motivasyona üzerimde bir kontrol mekanizmasina ihtiyacim var derken sayenizde hala ne kadar eksiğim yanlışım olduğunu öğreniyorum iyiki varsiniz arkadaslar.
Regly mı canım üzülme hepimize oluyor ama regly dönemlerinde dikkat ettiğini sürece normal dönemlere nazaran çok daha fazla kilo veriliyor moral bozmak yokYarını iple çekiyordum ama fazla çıkıcam sanırım özel sebebiyle
Regly mı canım üzülme hepimize oluyor ama regly dönemlerinde dikkat ettiğini sürece normal dönemlere nazaran çok daha fazla kilo veriliyor moral bozmak yok
Ben geçen hafta regly İdim haftaya artı 900 Gr ile başladım ama hafta sonuna doğru ödemelerin gitmesinin yanında kilo da verdigimi gördüm
O yüzden durmadan devam ediyoruz
North River Kaptanım evdeyim bugün yağmur var dışarda dikkat ediyorum sekerime merak etme kendimi dinliyor ona göre hareket ediyorum bir taraftan da grubumu düşünüyor katkı sağlamak istiyorum elimden geldiğince tabi hiçbir şeyi kacirmadigin için teşekkür ederim:*
aksam tavuk salata corbs olanilir canim fasulye yerineSelam kızlar akşama misafirim var menümü yaşamayabilirim bugün pek bişe yitirmedim koşturmaktan.
Sabah9.30. 1 dilim light ekmek peynir 5 zeytin
Ara 13.00 1 avuç kuru üzüm
Öğlen 1 kase yoğurt çorbası
Akşamda 2 kaşık kuru fasulye, salata, biraz haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum.
Yürüyüş yaptım 5000 adım kadar
Bu günlük böyle
moral verdiğin için çok teşekkür ederim :)Regly mı canım üzülme hepimize oluyor ama regly dönemlerinde dikkat ettiğini sürece normal dönemlere nazaran çok daha fazla kilo veriliyor moral bozmak yok
Ben geçen hafta regly İdim haftaya artı 900 Gr ile başladım ama hafta sonuna doğru ödemelerin gitmesinin yanında kilo da verdigimi gördüm
O yüzden durmadan devam ediyoruz
North River Kaptanım evdeyim bugün yağmur var dışarda dikkat ediyorum sekerime merak etme kendimi dinliyor ona göre hareket ediyorum bir taraftan da grubumu düşünüyor katkı sağlamak istiyorum elimden geldiğince tabi hiçbir şeyi kacirmadigin için teşekkür ederim:*
menüm
sabah-11:30
tamamen kenar küçük 2 dilim börek
1 kk.peynir,10adet zeytin
çay ve biraz tere
akşam-19:00
dünden kalan domates çorbası
dereotlu kabak yemeği(sadece 1 çorba kaşığı yağ ile pişirdim)
yoğurt ve birkaç lokma ekmek
gün boyu sıcak su yatana kadar 3.5 litre su
şimdiden sizede afiyet olsun kızlar :)
Ben yürüyüş yapıyordum canım 1 saat yürüdüm ama burdayımhuhuuu tatti fobisimi var kizlar neredesiniz
Rica ederim canım ne demek Burda bulunmamizin sebebi birbirimize moral motivasyon olmakmoral verdiğin için çok teşekkür ederim :)
***9.TAKIM 507. Etap***
askrhpozitif(76.6/
Nanekekik(70.3/
Habinar(75.8/
Burcugncy(67.5/
kkelebeketkisi(65/
9. Takım ortalama : %
deneme süresindekiler
selinay2002(78/)baslangic tar:27.02.17 grs kil:78 hdf:60
sans_sans(87/0)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(80.2//%)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65
isilkzlll(87.2/)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65
sehnsuht (76.4/)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(93,5///)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(90///)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: 60
cakiningelini()bas tar :25/02/17 b.kil:93 hdf:85
bestt(66/)bas.tar.24/02/17 bas:,66hdf:58
izindekiler
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta ixne ayrildi
masal3487(65.5/)sbt
Börek mı gördümmenüm
sabah-11:30
tamamen kenar küçük 2 dilim börek
1 kk.peynir,10adet zeytin
çay ve biraz tere
akşam-19:00
dünden kalan domates çorbası
dereotlu kabak yemeği(sadece 1 çorba kaşığı yağ ile pişirdim)
yoğurt ve birkaç lokma ekmek
gün boyu sıcak su yatana kadar 3.5 litre su
şimdiden sizede afiyet olsun kızlar :)
tabi yemeklerden yarım saat önce dereotu kürüm ve funda çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?