Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı günler hepinize
Kurstan geldim akşam yemeğini yapıp spora gidecem
Sonra eve gelip duş alıp çocukları okuldan almaya
Bugün artık nefsimizin terbiyesini verme günü
Biz kazanacağız nefsimiz değil
Hadi bakalım rastgele

Canim insallah hersey cok cok daha guzel olacak burdaaaa biz bu isi hep beraber basaricazzzz

Cok guzel bir motivasyon yazisii olmuss tatlimmm aynen oyle biz bu isi basaricazz yemekler bize degil biz yemeklere hukmetcezz ne istedigimize midemiz ya da iradesizligimiz degil biz karar vericezz ve sonunda saglikli simdikinden cok daha guzel bayanlar olacagizzz:)

Eksi görmene sevindim canım Ben akşamları tok yattığım zaman tartıda ya artı görüyorum ya sabit
Kolay gelsin canım benim

Zorlu bir koşuşturmaca seni bekliyor canım kolay gelsin
Evet canım aynen biz ipleri alicaz elimize biz kontrol edeceğiz ki bizim istediğimiz yönde ilerleyelim biz birbirimize moral oldukça çok daha azimle ilerleyecegiz hepberaber sağlıklı günlere kavusacagiz inşallah

Mercimek corbasi 1 dilim içinde sehriye pirinç bulunan corbalar iki dilim diye biliyorum canim o yüzden iki kase dedim. Mercimek corbasi da siskinlik yapiyor mu sizde. Bir de bakliyat evet siskinlik yapıyor tartiyi etkiledigini bilmiyordum etkiliyor mu su mu tutuyor

Basin sagolsun canim. Cok haklısın cok güzel yazmissin. Resmen benim için Ihtiyaca binaen olmuş. Sali sabahi haftasonu verdiğim kiloyu geri aldığımı gördum diyetimi kistigim halde bu sabah hala aynıydı iyice moralim bozuldu metabolizmamin yavaşlığı beni delirtti. Motivasyonum sayenizde düşmedi ama çok üzülüyorum strese giriyorum. Eşim ben senin kadar az yicem üstüne bir de senin gibi spor yapacam bir deri bir kemik kalırım diyor üstüne üstelik emziriyorum da. Resmen bu durum beni delirtiyor daha ceviz suyu çörek otu yağı ve bir kür kullanıyorum. Bunlari düşünüp üzülüp dururken mesajını okudum. Kesinlikle herşeyin başı sağlık. Stres kilolarin karin bölgesinde birekmesine neden oluyor. Etrafa da karamsarlik sacmis oluyoruz böylece kilo hayat kalitemizi hayati yasamamizi engelliyor. Kesinlikle katılıyorum sana. Allah mekanlarini cennet etsin inşallah
Evet canim bebeğim sürekli onu yürütmemi istiyor biraz yuruttukten sonra boynum sirtim belim her yerim ağrıyor tutuluyor yetemiyorum yetemedikce sinirleniyorum çocuğa kızıyorum babasina atiyorum akşam 22de de bebekle birlikte bayilip yatıyorum. Uykusuzluga yorgunluğa hiç gelemiyorum. Hele yemek o kadar bagimlilik yapmış ki önceden sinirlenince yemekten acisini cikariyordum şimdi çıkaramıyorum hayatimi nasil mahvettigimi görüyorum her geçen gün. Ne kadar yazik acı. Böyle gelmis böyle gider kabullen artik veremezsin bari hayatini yasa demek istemiyorum artik. Olmuyor işte hayat bu şekilde yaşanmıyor eziyet çektiriyor

Eksi görmene sevindim canım Ben akşamları tok yattığım zaman tartıda ya artı görüyorum ya sabit
Hep aç yatıyorum canım ama dün yaşadığım şey ara ara oluyor bana canım herşeyi istiyor gözümün önünden önceden çok sık ve miktarsiz yediğim şeyler geçiyor ve ben onlarin hepsine hayır dedikçe kendimi daha güçlü hissediyorum kendimi kendime telkinler veriyorum bu geçici geçecek birazdan ya da en geç yarın bu duygular hakim olmayacak sana diyorum sabır et sabır et ki emeğine değsin yiyeceklerin esiri değilsin artık hedeflerin umutların yarınlar var bugün buna sabretmezsen hedeflerin senden uzaklaşacak bundan daha çok saretmek daha çok zorluk çekmek zorunda kalacaksın diyorum kendi kendime dikkatimi dağıtıyorum uyuyup uyandığımda ise o duygulardan eser kalmamış oluyor üstüne o kadar şeye hayır diyebilmis olmanın haklı gururunu yaşıyorum bir de üzerine ekşi görmek ise ödüllerin en büyüğü oluyor
Çok şükür bu günümüze darısı yarının başına inşallah yarın da eksi görürüm

Ben 11 yaşından beri diyet yapiyorum kac diyetisyene gittim. Kac kitap okudum. Daha da öğreneceğim bir şey yok sadece motivasyona üzerimde bir kontrol mekanizmasina ihtiyacim var derken sayenizde hala ne kadar eksiğim yanlışım olduğunu öğreniyorum iyiki varsiniz arkadaslar.

cok tesekkurler canlar
sekerine dikkat wtte
ara ogunde 10canim evet gunluk

Günaydın Canlar :)

ne guzel cani masallah
cok yogun bur gun kolay gelsin

ne guzel anlatmissin
bir keoce corba bi dlm ekmek canim genel olarak

Yarını iple çekiyordum ama fazla çıkıcam sanırım özel sebebiyle
Regly mı canım üzülme hepimize oluyor ama regly dönemlerinde dikkat ettiğini sürece normal dönemlere nazaran çok daha fazla kilo veriliyor moral bozmak yok
Ben geçen hafta regly İdim haftaya artı 900 Gr ile başladım ama hafta sonuna doğru ödemelerin gitmesinin yanında kilo da verdigimi gördüm
O yüzden durmadan devam ediyoruz

North River Kaptanım evdeyim bugün yağmur var dışarda dikkat ediyorum sekerime merak etme kendimi dinliyor ona göre hareket ediyorum bir taraftan da grubumu düşünüyor katkı sağlamak istiyorum elimden geldiğince tabi hiçbir şeyi kacirmadigin için teşekkür ederim:*

Selam kızlar akşama misafirim var menümü yaşamayabilirim bugün pek bişe yitirmedim koşturmaktan.

Sabah9.30. 1 dilim light ekmek peynir 5 zeytin

Ara 13.00 1 avuç kuru üzüm

Öğlen 1 kase yoğurt çorbası

Akşamda 2 kaşık kuru fasulye, salata, biraz haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum.

Yürüyüş yaptım 5000 adım kadar

Bu günlük böyle

aksam tavuk salata corbs olanilir canim fasulye yerine

moral verdiğin için çok teşekkür ederim :)

***9.TAKIM 507. Etap***

askrhpozitif(76.6/
Nanekekik(70.3/
Habinar(75.8/
Burcugncy(67.5/
kkelebeketkisi(65/

9. Takım ortalama : %

deneme süresindekiler
selinay2002(78/)baslangic tar:27.02.17 grs kil:78 hdf:60
sans_sans(87/0)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(80.2//%)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65
isilkzlll(87.2/)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65

sehnsuht (76.4/)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(93,5///)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(90///)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: 60
cakiningelini()bas tar :25/02/17 b.kil:93 hdf:85
bestt(66/)bas.tar.24/02/17 bas:,66hdf:58

izindekiler
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta ixne ayrildi
masal3487(65.5/)sbt

Son düzenleme:
menüm

sabah-11:30
tamamen kenar küçük 2 dilim börek
1 kk.peynir,10adet zeytin
çay ve biraz tere

akşam-19:00
dünden kalan domates çorbası
dereotlu kabak yemeği(sadece 1 çorba kaşığı yağ ile pişirdim)
yoğurt ve birkaç lokma ekmek

gün boyu sıcak su yatana kadar 3.5 litre su

şimdiden sizede afiyet olsun kızlar :)
tabi yemeklerden yarım saat önce dereotu kürüm ve funda çayı

Son düzenleme:

Sabah ki borek olmamis cnm kicuk de olsa yenmemeliydi kacamaklar cumaya lutfen emin ol bi sure sonra alisiosun

huhuuu tatti fobisimi var kizlar neredesiniz
Ben yürüyüş yapıyordum canım 1 saat yürüdüm ama burdayım
moral verdiğin için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim canım ne demek Burda bulunmamizin sebebi birbirimize moral motivasyon olmak
North River Kaptanım benim yeni tartı 200gr eksik tartiyor tekrar haber vereyim dedim
Börek mı gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…