- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.781
saat 2 yi biraz geçe gittim sıcak sıcak ye dedi tontişim saatim dolmadı 6 saat dolsun bari leptin hormonu salgılanmaz dedim de 4 de kadar bir şey demedi :) cidden çok iyi niyetli biri hatta arkadaşım bile diyebileceğim tek komşum ah bir de ikramlamayı sevmese diğerlerine dokunmadım artık o da ısrar etmedi tabağa koyup eve yolladı :)))Bu komşuların ye diye ısrarları Yokmu deli ediyor beni
Gerçi artık kimse bana ısrar edemiyor
Kızcaz diyet yapıyor saygımduyalım diyorlar
biliyorum olmadı ev de kalsam cıs olmazdı akşam yemeği hafif birşeyler yerdim ama gittim yedim bileborek olmamis cnm hemde persembe gunu
tatlim simdi 200g soyle acaba sen tarti gelene kadar o gr vermis olabilir misin cuma eski tartida kactin
insallah canim
supersij
afiyet olsun canim guzel
helva olmamis persembe persembe abla ama aksama birsey yemeyeceksin sanirim etkilemez
bol corbali bign olmus
hayir olsun canim
oyy oyy maşallah tam tartı öncesi menüsü olmuş süper (benim dilimden korktun demiii)hihihihMenüm
Sabah 9:30
100 gr kadar karabiberli beyaz peynir
Öğlen 14:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
inşallah ablası gibi olmaz çabuk alışır gurubaKızlar yoğun bir gündü benim için.
Öğlen okuldan grldim.
Küçük kızımı anaokuluna alıştırmak için bizim evd yakın bir tane oyun grubu vardı oraya götürdüm. Ama durmak istemedi. Müthiş canım sıkıldı. Büyük kızımda 3 yıl aynı sıkıntıları çekmuştim. Küçükte dd aynı problrmle uğraşacağım yine.
Oradan da arkadaşlarla onları oyun alanına götürfüm. Ancak geldim. Suyum çıktı.
afiyet şifa olsun güzel menüMenüye gelince
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Öğlen 14.00
2 haşlanmış but
1 bardak ayran
Akşam 18.30
1 küçük güveç mantar ( çok az patates varda )
2 litre su
Spor bu gün yapmayacağım.
olir ama listede degilsin sen bi nevi motivasyin kocusun sana ptesi tarti yok hadibiliyorum olmadı ev de kalsam cıs olmazdı akşam yemeği hafif birşeyler yerdim ama gittim yedim bile
gülüm ben pazartesi tartılmasam olur mu çarşamba bizim topikte tartı günü cuma burada bir de hafta sonu pazartesi tartı var diye hep eşimle oğlum yerken ben yemiyorum yada ayrı hafifi bişeyler atıştırıyorum eşim iyice ailenin düzenini bozuyorum herkes aynı anda aynı şeyi yer ailecek yemekte yiyemiyoruz diye söylenmeye başladı ben de psikolojik etkileniyorum 3 kere tartılmaya ne yalan diyim
ama olmaz dersen de uyarım hallederim eşimi bir şekilde :))
hahahah çok hoşuma gitti motivasyon koçu senin datluk dilini yesinlerr :))olir ama listede degilsin sen bi nevi motivasyin kocusun sana ptesi tarti yok hadi
waoswwMenüm
1 kase yoğurt
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
canim sikilma belki ilk gun diye boyledir bi iki kere gidince alisirKızlar yoğun bir gündü benim için.
Öğlen okuldan grldim.
Küçük kızımı anaokuluna alıştırmak için bizim evd yakın bir tane oyun grubu vardı oraya götürdüm. Ama durmak istemedi. Müthiş canım sıkıldı. Büyük kızımda 3 yıl aynı sıkıntıları çekmuştim. Küçükte dd aynı problrmle uğraşacağım yine.
Oradan da arkadaşlarla onları oyun alanına götürfüm. Ancak geldim. Suyum çıktı.
afiyet olsun guzel canimMenüye gelince
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Öğlen 14.00
2 haşlanmış but
1 bardak ayran
Akşam 18.30
2 litre su
hahahah çok hoşuma gitti motivasyon koçu senin datluk dilini yesinlerr :))
liste dışıyım da gurubun da düzenine uymam lazım diye kendimi biraz da mahçup hissederek yazdım zaten
sağol gülümmmmm
çok dengeli her şey kararın da olmuş bana göre menün ben çok beğendim afiyet olsunKizlar selam misafirim var menu yazip kaciom
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim ananas
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 13.00
4 kofte
Kozlenmis mantar domates biber
Salata
Aksam 18.30
Firinda sebze
Yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
guzel menu burcum sebze ile kapatmissinKizlar selam misafirim var menu yazip kaciom
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim ananas
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 13.00
4 kofte
Kozlenmis mantar domates biber
Salata
Aksam 18.30
Firinda sebze
Yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
Afiyet olsun erken bir kapanış tam perşembe ye göreiyi akşamlar kızlar
menüm
sabah 8 :45
2 yumurtayı azcık sütle çırpıp kabarık omlet yaptım tabağa korken incecik incecik kaşar kıyıp ikiye katladım eriyince yedim
5 yeşil zeytin
1 domates
komşuda 16:00
2 yemek kaşığı irmik helvası
el kadar lahmacunun 6 da 1 i (çok ısrara etti )
geç saatte çok açıkırsam 1 kase yoğurt olabilir
yatmadan önce 1 yemek kaşığı damla sakızı zeytin yağı karışımı içicem unutmazsam (kabızlık için ilk defa deniycem)
ben yine suyu sporu unutuyordum
su 2 litre bitti buçuğuna geçtim
15 dk yürüyüş (bakkala gitme bahanesiyle şemsiyem savrula savrula)
Afiyet olsun canım suyunu biraz daha arttırmaya çalış istersenSabah
11:00=iki yumurta bir dilim ekmek sekersiz cay iki çeri domates
4:00Öğle: bir kepce yayla çorbası salata
Ara:1 dilim ekmek bir kase yogurt
Aksam7:00=bir kase yayla çorbası
Ara:bir meyve yerim
Spor:1.5 saat yürüdüm.
Su:1.5 oldu iki anca olur akşama
Geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu abur cubur migreni arttırıyor uzak durmanız iyi olmusGeçmişi okuyamiyorum bugün üzücü bir olay yaşadım.migrenim tuttu.iyiki varsınız size hesap vermek olmasa ben bugünü abur cubur yiyerek doymayarak geciriridim.
Sağol ablam elimden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyorum sen de yaz balonlarını senden de imreniyorum hatırlayıp yapmak isteyen olabiliroo maşallah gülüm yürüyüşte yapılmış balonda şişirilmiş menü de düzenli daha ne olsun afiyet şifa olsun :)
ben balon şişirmeyi yazmıyorum zaten günde 50-60 kere bazen daha fazla nefes egzersizi yapıyorum diye senin yazman iyi olmuş unutanlar olursa görünce hatırlayıp yapar:)
Bana da ılık suyla duş almak iyi geliyor deneyebilirsin bunu daçok geçmiş olsun .. migrende abur cubur özellikle çikolata daha kötü yapıyor ensene azcık yukarı başına doğru hatta buz koy dayanamazsan beze sar 15-20 dk dursun allahın izniyle çok rahatlatacak
Canım cuma tartı kafayı yemişti ortalama 87 gösterdi cuma günü bir sürü tartı ile tartildim 100-200gr oynama ile ortalama 87 idimborek olmamis cnm hemde persembe gunu
tatlim simdi 200g soyle acaba sen tarti gelene kadar o gr vermis olabilir misin cuma eski tartida kactin
insallah canim
supersij
afiyet olsun canim guzel
helva olmamis persembe persembe abla ama aksama birsey yemeyeceksin sanirim etkilemez
bol corbali bign olmus
hayir olsun canim
Protein askinaaaaMenüm
1 kase yoğurt
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
Kız abla komşum kilolu değil mi o da başlasın diyete sana yoldaş olur hem beraber spor da yaparsınız ne güzel olursaat 2 yi biraz geçe gittim sıcak sıcak ye dedi tontişim saatim dolmadı 6 saat dolsun bari leptin hormonu salgılanmaz dedim de 4 de kadar bir şey demedi :) cidden çok iyi niyetli biri hatta arkadaşım bile diyebileceğim tek komşum ah bir de ikramlamayı sevmese diğerlerine dokunmadım artık o da ısrar etmedi tabağa koyup eve yolladı :)))
Zor bir durum ya bizde sağolsun eşim bana uyuyor laf etmiyor Allah razı olsun ben ne yersem o da yiyor ben de onun çerezleri ne meyvelerine karışmıyorum bu şekilde anlaştıkbiliyorum olmadı ev de kalsam cıs olmazdı akşam yemeği hafif birşeyler yerdim ama gittim yedim bile
gülüm ben pazartesi tartılmasam olur mu çarşamba bizim topikte tartı günü cuma burada bir de hafta sonu pazartesi tartı var diye hep eşimle oğlum yerken ben yemiyorum yada ayrı hafifi bişeyler atıştırıyorum eşim iyice ailenin düzenini bozuyorum herkes aynı anda aynı şeyi yer ailecek yemekte yiyemiyoruz diye söylenmeye başladı ben de psikolojik etkileniyorum 3 kere tartılmaya ne yalan diyim
ama olmaz dersen de uyarım hallederim eşimi bir şekilde :))
Afiyet olsun canım benim çok guzelMenüye gelince
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Öğlen 14.00
2 haşlanmış but
1 bardak ayran
Akşam 18.30
2 litre su
Menum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Her akşam yemeğinden kalkar kalkmaz funda çayı içiyorum yağ yakıcı özelliği var yarında nasipse maydanoz sapı çayına başlıycam ilk diyetimde bunlarla verdim 23 kiloyu
Sabah 10.00
1 light ekmekli tost, 5 zeytin
Ara12.30
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 15.00
1 kase yoğurt çorbası
Akşam19.00
2 pirzola, salata, 1 bardak ayran
6000 adım yürüdüm
Akşam belki acıkırsam yarım portakal, 2 kaşık yoğurtla birlikte
2 litre su şimdilik
Menumu paylasayim kızlar
Bugün ara yapamadım pek yarın daha iyi olur inşallah
1 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1 kk b peynir
3 ceviz
2 d. Ekmek
Domates
12.30
1 sade Türk kahvesi
Öğle 14.00
Fırında alabalık
Salata
2d ekmek
Aksam 19.30
Nohut salatası (6yk nohut 3 YK sarımsaklı yoğurt taze soğan maydanoz)
3 ceviz
Ara 21.30
1 elma
1 sb süt
Su 2lt
Spor 80dk yürüyüş
15 balon şişirme
Kahvaltı:11.00
2haşlanmış yumurta+2dilim kepek ekmeği sekersiz cay
Öğle: 15:00
Bir kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
(Aç değildim,aksam abartmayim diye yedim)
Aksam: 7:00
1küçük yağsız karnı yarık bir dilim ekmek
Bir kase yogurt (yogundum salata yapamadım)
Ara :1 diyet bisküvi mandalina
Spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 oldu iki anca olur
İyi aksamlar kızlar bugun. Dıp kose temizlik. Yapmaya Çalıştım belim kopuyor suan
Hosbuldum kaptanım
Ahh Ahh hİÇ kıymet bilmıyoruz sevdıklerımızın bızım evde. Buz gibi masallah
Memnun oldum. Demet
sıcak su ıcmenın bir sebebi var mı
Afiyet olsun
Funda. Cayını b en de tüketiyordum bir ara
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun meyve yerine yoğurt daha İyİ bir tercih
haftada bir gün yenılebılırbence
Supersın tatlım
gayet güzel
Afıyet olsun
spor super balon şişirme ne ıse yarıyor
Aldım notumu canım
sorun degil canm
günaydın kızlar yarın tartı günü umudum var ama hedef tutmıcak gibi gitti waffle yaa
Günaydın Yaratmak Allah'a mahsus kız
Mercimek corbasi 1 dilim içinde sehriye pirinç bulunan corbalar iki dilim diye biliyorum canim o yüzden iki kase dedim. Mercimek corbasi da siskinlik yapiyor mu sizde. Bir de bakliyat evet siskinlik yapıyor tartiyi etkiledigini bilmiyordum etkiliyor mu su mu tutuyor
Basin sagolsun canim. Cok haklısın cok güzel yazmissin. Resmen benim için Ihtiyaca binaen olmuş. Sali sabahi haftasonu verdiğim kiloyu geri aldığımı gördum diyetimi kistigim halde bu sabah hala aynıydı iyice moralim bozuldu metabolizmamin yavaşlığı beni delirtti. Motivasyonum sayenizde düşmedi ama çok üzülüyorum strese giriyorum. Eşim ben senin kadar az yicem üstüne bir de senin gibi spor yapacam bir deri bir kemik kalırım diyor üstüne üstelik emziriyorum da. Resmen bu durum beni delirtiyor daha ceviz suyu çörek otu yağı ve bir kür kullanıyorum. Bunlari düşünüp üzülüp dururken mesajını okudum. Kesinlikle herşeyin başı sağlık. Stres kilolarin karin bölgesinde birekmesine neden oluyor. Etrafa da karamsarlik sacmis oluyoruz böylece kilo hayat kalitemizi hayati yasamamizi engelliyor. Kesinlikle katılıyorum sana. Allah mekanlarini cennet etsin inşallah
Evet canim bebeğim sürekli onu yürütmemi istiyor biraz yuruttukten sonra boynum sirtim belim her yerim ağrıyor tutuluyor yetemiyorum yetemedikce sinirleniyorum çocuğa kızıyorum babasina atiyorum akşam 22de de bebekle birlikte bayilip yatıyorum. Uykusuzluga yorgunluğa hiç gelemiyorum. Hele yemek o kadar bagimlilik yapmış ki önceden sinirlenince yemekten acisini cikariyordum şimdi çıkaramıyorum hayatimi nasil mahvettigimi görüyorum her geçen gün. Ne kadar yazik acı. Böyle gelmis böyle gider kabullen artik veremezsin bari hayatini yasa demek istemiyorum artik. Olmuyor işte hayat bu şekilde yaşanmıyor eziyet çektiriyor
Selam kızlar akşama misafirim var menümü yaşamayabilirim bugün pek bişe yitirmedim koşturmaktan.
Sabah9.30. 1 dilim light ekmek peynir 5 zeytin
Ara 13.00 1 avuç kuru üzüm
Öğlen 1 kase yoğurt çorbası
Akşamda 2 kaşık kuru fasulye, salata, biraz haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum.
Yürüyüş yaptım 5000 adım kadar
Bu günlük böyle
menüm
sabah-11:30
tamamen kenar küçük 2 dilim börek
1 kk.peynir,10adet zeytin
çay ve biraz tere
akşam-19:00
dünden kalan domates çorbası
dereotlu kabak yemeği(sadece 1 çorba kaşığı yağ ile pişirdim)
yoğurt ve birkaç lokma ekmek
gün boyu sıcak su yatana kadar 3.5 litre su
şimdiden sizede afiyet olsun kızlar :)
tabi yemeklerden yarım saat önce dereotu kürüm ve funda çayı
Kızlar Menu paylaşımı yapayım
Bugün ogleden 2 d. Akşamdan 2 d. Ekmek kestim dikkat ederek yapıyorum bugüne özel
2 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 11.00
1kk b peynir
2ceviz
1D ekmek
Domates
Ara 13.30
1 elma
1sb süt
Öğle 15.30
2 avcum kadar haslanmis dana eti
Yoğurtlu köz patlıcan salatası (4-5yk patlıcan 3 YK sarımsaklı yoğurt)
1D ekmek
Ara 18.00
1 elma
Akşam 19.30
1 avuç kadar haslanmis et
Patlıcan salatası (3yk patlıcan 3yk yogurt)
1D ekmek
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Su 2.5 lt
60dk yürüyüş
20 balon
@askrhpozitif @Habinar
iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah 8 :45
2 yumurtayı azcık sütle çırpıp kabarık omlet yaptım tabağa korken incecik incecik kaşar kıyıp ikiye katladım eriyince yedim
5 yeşil zeytin
1 domates
komşuda 16:00
2 yemek kaşığı irmik helvası
el kadar lahmacunun 6 da 1 i (çok ısrara etti )
geç saatte çok açıkırsam 1 kase yoğurt olabilir
yatmadan önce 1 yemek kaşığı damla sakızı zeytin yağı karışımı içicem unutmazsam (kabızlık için ilk defa deniycem)
ben yine suyu sporu unutuyordum
su 2 litre bitti buçuğuna geçtim
15 dk yürüyüş (bakkala gitme bahanesiyle şemsiyem savrula savrula)
Sabah
11:00=iki yumurta bir dilim ekmek sekersiz cay iki çeri domates
4:00Öğle: bir kepce yayla çorbası salata
Ara:1 dilim ekmek bir kase yogurt
Aksam7:00=bir kase yayla çorbası
Ara:bir meyve yerim
Spor:1.5 saat yürüdüm.
Su:1.5 oldu iki anca olur akşama
Geçmişi okuyamiyorum bugün üzücü bir olay yaşadım.migrenim tuttu.iyiki varsınız size hesap vermek olmasa ben bugünü abur cubur yiyerek doymayarak geciriridim.
Menüm
1 kase yoğurt
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
inşallah ablası gibi olmaz çabuk alışır guruba
afiyet şifa olsun güzel menü
Ben yürüyüş yapıyordum
borek olmamis cnm hemde persembe gunu
insallah canim
supersij
afiyet olsun canim guzel
bol corbali bign olmus
hayir olsun canim
Bende yarın çok fazla çıkıcam regl den dolayı biliyorum
ay canım yaaa . ne kadar korkmuşYanlışlıkla 2 defa gönderdi telefon mesajımı ben de silip size bişey anlatayım dedim
Benim bir muhabbet kuşum var adı şirin yeşil 1yasinda sevimli bişey
Bugün balon sisirirken şirin de otup konuşup duruyordu birden balon bir patladı neye ugradigimi bilemedim kendi şok halim geçince hemen şirine baktım ki zavallı kalakalmış tuneginde cm oynamıyor yanına gittim gözlerini bir açmış fal taşı gibi göz bebekleri yerinden cikacakmiscasina yawrum çok korkmuş ya konuşuyorum onunla hiiiiccc duymuyor beni öylece saf saf bakıyor 5 dk falan sürdü sanırım zaballicigin kendine gelmesi ama ben de çok üzüldüm onu korkuttuğu için ama itiraf edeyim ben de çok korktum beklemiyordum çünkü
Güzel menü. Afiyet olsun
Funda çayı nasıl yspıyorsun ya da alıyorsun canım.
Kızlar güzel menüler.
Afiyet olsun. Yarına bol eksili olsun.
Kolay gelsin canım.
Ev mis. En sevdiğim an.
Tutar burcum. İnsallah istediğin olur.
O anlamdz drmedim csnım.
Sizin desteģinizle anlsmınds dedim.
Ne kadar bebeģin canım.
Yürümeye başladığında biraz daha rshat edetsin canım.
Kızlar söģlemiş kurufasulye fazlalık.
Börek cıssss
Agiyet olsun. Güxel menü.
Niye ısrar ederler snlamam.
Yine hafif atlatmışsın.
Afiyet olsun güzel menü.
Hayrola canım.
Gećmiş olsun
Güxel menü afiyet olsun
İnşallsh canım.
Yine korkularım başladı.
Teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?