Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu komşuların ye diye ısrarları Yokmu deli ediyor beni
Gerçi artık kimse bana ısrar edemiyor
Kızcaz diyet yapıyor saygımduyalım diyorlar
saat 2 yi biraz geçe gittim sıcak sıcak ye dedi tontişim saatim dolmadı 6 saat dolsun bari leptin hormonu salgılanmaz dedim de 4 de kadar bir şey demedi :) cidden çok iyi niyetli biri hatta arkadaşım bile diyebileceğim tek komşum ah bir de ikramlamayı sevmese diğerlerine dokunmadım artık o da ısrar etmedi tabağa koyup eve yolladı :)))

Kızlar yoğun bir gündü benim için.
Öğlen okuldan grldim.
Küçük kızımı anaokuluna alıştırmak için bizim evd yakın bir tane oyun grubu vardı oraya götürdüm. Ama durmak istemedi. Müthiş canım sıkıldı. Büyük kızımda 3 yıl aynı sıkıntıları çekmuştim. Küçükte dd aynı problrmle uğraşacağım yine.
Oradan da arkadaşlarla onları oyun alanına götürfüm. Ancak geldim. Suyum çıktı.

biliyorum olmadı ev de kalsam cıs olmazdı akşam yemeği hafif birşeyler yerdim ama gittim yedim bile
gülüm ben pazartesi tartılmasam olur mu çarşamba bizim topikte tartı günü cuma burada bir de hafta sonu pazartesi tartı var diye hep eşimle oğlum yerken ben yemiyorum yada ayrı hafifi bişeyler atıştırıyorum eşim iyice ailenin düzenini bozuyorum herkes aynı anda aynı şeyi yer ailecek yemekte yiyemiyoruz diye söylenmeye başladı ben de psikolojik etkileniyorum 3 kere tartılmaya ne yalan diyim
ama olmaz dersen de uyarım hallederim eşimi bir şekilde :))

Menüm
Sabah 9:30
100 gr kadar karabiberli beyaz peynir
Öğlen 14:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
oyy oyy maşallah tam tartı öncesi menüsü olmuş süper (benim dilimden korktun demiii)hihihih

inşallah ablası gibi olmaz çabuk alışır guruba

afiyet şifa olsun güzel menü

olir ama listede degilsin sen bi nevi motivasyin kocusun sana ptesi tarti yok hadi

olir ama listede degilsin sen bi nevi motivasyin kocusun sana ptesi tarti yok hadi
hahahah çok hoşuma gitti motivasyon koçu senin datluk dilini yesinlerr :))
liste dışıyım da gurubun da düzenine uymam lazım diye kendimi biraz da mahçup hissederek yazdım zaten
sağol gülümmmmm

Kizlar selam misafirim var menu yazip kaciom

Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim ananas
Sekersiz cay

Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir

Ogle 13.00
4 kofte
Kozlenmis mantar domates biber
Salata

Aksam 18.30
Firinda sebze
Yogurt

2 litre su
30 dk yuruyus

Menüm
1 kase yoğurt
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
waosww
canim sikilma belki ilk gun diye boyledir bi iki kere gidince alisir

afiyet olsun guzel canim
hahahah çok hoşuma gitti motivasyon koçu senin datluk dilini yesinlerr :))
liste dışıyım da gurubun da düzenine uymam lazım diye kendimi biraz da mahçup hissederek yazdım zaten
sağol gülümmmmm

çok dengeli her şey kararın da olmuş bana göre menün ben çok beğendim afiyet olsun
misafirin de varmış kolay gelsin bol muhabbetler:)

guzel menu burcum sebze ile kapatmissin

Afiyet olsun erken bir kapanış tam perşembe ye göre
Helvayı görmedim sanma
Afiyet olsun canım suyunu biraz daha arttırmaya çalış istersen
Geçmişi okuyamiyorum bugün üzücü bir olay yaşadım.migrenim tuttu.iyiki varsınız size hesap vermek olmasa ben bugünü abur cubur yiyerek doymayarak geciriridim.
Geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu abur cubur migreni arttırıyor uzak durmanız iyi olmus
Sağol ablam elimden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyorum sen de yaz balonlarını senden de imreniyorum hatırlayıp yapmak isteyen olabilir
çok geçmiş olsun .. migrende abur cubur özellikle çikolata daha kötü yapıyor ensene azcık yukarı başına doğru hatta buz koy dayanamazsan beze sar 15-20 dk dursun allahın izniyle çok rahatlatacak
Bana da ılık suyla duş almak iyi geliyor deneyebilirsin bunu da
Canım cuma tartı kafayı yemişti ortalama 87 gösterdi cuma günü bir sürü tartı ile tartildim 100-200gr oynama ile ortalama 87 idim
yeni tartım salı geldi ama kahvaltı sonrası geldi bende tartildigimda iki tartı arasında yeni gelenin 200g eksik tarttigini gördüm yani
Eski 86.6
Yeni86.4 gösterdi
O günden sonra yeni tartiyla tartiliyorum bugün aç karna 85.8 gördüm yarına da eksi görürüm inşallah durum bu yani canım
Menüm
1 kase yoğurt
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
Protein askinaaaa afiyet olsun canım benim
Kız abla komşum kilolu değil mi o da başlasın diyete sana yoldaş olur hem beraber spor da yaparsınız ne güzel olur sen bunu bir düşün
Zor bir durum ya bizde sağolsun eşim bana uyuyor laf etmiyor Allah razı olsun ben ne yersem o da yiyor ben de onun çerezleri ne meyvelerine karışmıyorum bu şekilde anlaştık
Afiyet olsun canım benim çok guzel

Yanlışlıkla 2 defa gönderdi telefon mesajımı ben de silip size bişey anlatayım dedim

Benim bir muhabbet kuşum var adı şirin yeşil 1yasinda sevimli bişey
Bugün balon sisirirken şirin de otup konuşup duruyordu birden balon bir patladı neye ugradigimi bilemedim kendi şok halim geçince hemen şirine baktım ki zavallı kalakalmış tuneginde cm oynamıyor yanına gittim gözlerini bir açmış fal taşı gibi göz bebekleri yerinden cikacakmiscasina yawrum çok korkmuş ya konuşuyorum onunla hiiiiccc duymuyor beni öylece saf saf bakıyor 5 dk falan sürdü sanırım zaballicigin kendine gelmesi ama ben de çok üzüldüm onu korkuttuğu için ama itiraf edeyim ben de çok korktum beklemiyordum çünkü

Son düzenleme:
Menum
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
11.00
1 bardak sütlü neskafe
12.00
1 kase corba
3 kasik yoğurt
2 kadinbudu köfte
14.30
Sütlü kahve
16.00
1 kivi
19.00
2 kase corba
Salata
1 saat yürüyüş
3 litre su

Güzel menü. Afiyet olsun

Her akşam yemeğinden kalkar kalkmaz funda çayı içiyorum yağ yakıcı özelliği var yarında nasipse maydanoz sapı çayına başlıycam ilk diyetimde bunlarla verdim 23 kiloyu

Funda çayı nasıl yspıyorsun ya da alıyorsun canım.

Kızlar güzel menüler.
Afiyet olsun. Yarına bol eksili olsun.

Kolay gelsin canım.
Ev mis. En sevdiğim an.

günaydın kızlar yarın tartı günü umudum var ama hedef tutmıcak gibi gitti waffle yaa

Tutar burcum. İnsallah istediğin olur.

Günaydın Yaratmak Allah'a mahsus kız

O anlamdz drmedim csnım.
Sizin desteģinizle anlsmınds dedim.

Ne kadar bebeģin canım.
Yürümeye başladığında biraz daha rshat edetsin canım.

Kızlar söģlemiş kurufasulye fazlalık.

Börek cıssss

Agiyet olsun. Güxel menü.

Niye ısrar ederler snlamam.
Yine hafif atlatmışsın.

Afiyet olsun güzel menü.

Geçmişi okuyamiyorum bugün üzücü bir olay yaşadım.migrenim tuttu.iyiki varsınız size hesap vermek olmasa ben bugünü abur cubur yiyerek doymayarak geciriridim.

Hayrola canım.
Gećmiş olsun

Menüm
1 kase yoğurt
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik

Güxel menü afiyet olsun

inşallah ablası gibi olmaz çabuk alışır guruba

İnşallsh canım.
Yine korkularım başladı.

afiyet şifa olsun güzel menü

Teşekkür ederim canım.

ay canım yaaa . ne kadar korkmuş

Son düzenleme:

Aktardan 100gr. Kadar funda bitkisi alıyorum cezveye 1kupa suyu koyup kaynatıyorum altını kapayıp 1tatlı kaşığı funda yaprağını atıp karıştırıp üstünü kavanoz kapağıyla kapatıyorum hava almaması gerek tam 25 dk.sonra süzüp içiyorum (yemeklerden kalkar kalkmaz) afiyet olsun canım :)

Bugunku menum sabah 10: 1d ekmek 1kk peynir maydonoz 3 zeytin 2 ceviz
Oglen 12.30 2 kase sehriye corbasi
Ara:2 ceviz
Aksam: disari gittik kayinvalidemle esimle adana soylemistim yarim yemek icin ama begenmedim dolayisiyla mezelerden yedim :) keskek,salata,bir kucuk cig kofte, yogurt, cok az pideden yedim. 2 lt su. 1.5 saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…