Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok tatlısın yaaa çocuk 1 ay neler çekmiş

Bugün de ikinizi yakaladım sucuk zedeler
Tartı öncesi

Geçmişi okuyamiyorum bugün üzücü bir olay yaşadım.migrenim tuttu.iyiki varsınız size hesap vermek olmasa ben bugünü abur cubur yiyerek doymayarak geciriridim.
Geçmiş olsun
Ben duan zihnimden tamamen normal cikolata yeme işini çıkardım ztn bitter çikolata yiyebilirim sanıyordum dün onunda zararlı olduğunu öğrenince onuda çıkarcam demiştim kendime ama bütün gün önümde durduğu için nefsime hakim olamayığ yedin ve yerken aç olduğum için değil canım tatlı istediği için yedim mesela evde bitter olmasaydı hiç bir çikolatayı yemezdim ben kendimi birşeyden mahrum bırakmadığım sürece kendimi zapt edemiyorum yani ya hiç ya tam ortası yok malesef bende o yüzden hiç yemem daha iyi gibi ama belki ayda bir hedefime ulaşırsam küçük bir çikolata ödülü yapabilirim :) internetde okumuştum eğer kendini birşeyden 21 gün mahrum bırakırsanız onu bir daha canınız hiç istemez diye bende onu deniyeceğim bakalım bende işe yarayacak mı

Muzun saati geç olmuş yarısını yesen yeterdi
Eşim kiloluyken akşam yemeği yedikten sonra karnımı şişirecek bişeyler lazım derdi gıcık olurdum peşine hemen ya meyve ya aburcubur kuruyemiş bişeyler daha tıkınırdı
Diyette çok zorluk çekti sinirleri harap olmuştu nitekim başardı 20 kilo verdi
Karnını suyla şişir derdim bende
Sen de de onu görüyorum canım
Yemekten sonra hemen tatlı Çikolata kuruyemiş arıyosun su Yeşilçay yoğurt imdadına yetişsin

Suçukta mı yasak elimde bir o kalmıştı oda gitti
Tamam sağlıksız olduğunu biliyordumda bir kaç ince dilimden bişey olmaz demiştim neyse hedefe ulasana kadar sucuğuda hayatımızdan çıkartıyoruz
Cuma günleri sucuğu ödül verebilirsin kendine tabi kilo verdiysen canım

allah güç kuvvet versin gülüm 21 gün sabret kesin olur
dedim ya ben azıcık cinsimdir her yerde karşıma bu 21 gün çıkıp duruyordu ne hikmeti var diye merak ettim niye 21 gün ki ;
meğer vucudumuz 21 gün de bir hücreleri tamamen yeniliyormuş, böylece tazeleniyoruz kötü alışkanlık bağımlılık ne varsa bedenimizden çıkmış atmış oluyoruz o yüzdenmiş işte :)

Hem sabah hem akşam sucuk !!!
Abla sen benim komşum olsaydın keşke beraber kilo verirdik beraber spor yapardık
Kuşun canını acıtan dedin diye anlamadim zaten ablam ama aklıma gelse kuyruğunu çekerdim kendine gelmesi için ama şükür iyi ya problem yok atlattık benimde bu sirinden önceki sirinim bir sürü kelime biliyordu kedi den korktu aklını kaybetti Yavrucuk beni bile tanımıyordu değiştirdim ölmesine dayanamazdim çünkü
İyi. Aksamlar kızlar anca gelebildim eşim arkadaşına gitti kız da anca uyudu Bir de bugün adet oldum Karnım ağrıyor bu hafta menü paylaşmadım biliyorum yarından itibaren Tam Gaz devam edeceğim
Canım benim bu hafta güzel kilo vereceksin sen ben eminim :)
evrene pozitif enerji yolluyorum yarın eksi olacağım inşallah
Bu arada kuşuna çok üzüldüm Yazık ben bile çok korkuyorum balon patlamasından

Hayırdır canım
Sorma canım ya ben de çok korktum önce ben kendime geldim sonra kuşla ilgilenebildim sonra dikkatli sisiriyorum artık
Sevgili evren arkadaşlarım ekşi çıksınlar yarın lütfen sana sesleniyorum
Kararlı ol canım yapabilirsin kendi kendine tekelinde bulun inan hepimizin canı istiyor ama sabrediyoruz ki sonu selamet olsun
akşam 9 :20 de acıkınca
haşlanmış karnıbaharı 1 kase sarımsaklı yoğurdun içinde karıştırıp yedim
Afiyet olsun ablam çok erken kapatmistin dükkanı zaten
Ben de bütün yemekleri su ile yapıyorum yağa gerek yok vücudumuzda yeterince yağ var ekstraya ne gerek var öyle değil mi :)

Aynen canım soğanı yağda değil suda yumuşatın salçayı suyla açın makarna bile az tereyağı salçalı suyu kaynatın içine katın suyu çektikçe rengi koyulaşır yemeğe atılan yağ gözle görülmüyor ama kalorisini yükseltiyor ayrıntı ama çok önemli alışkanlıklarımızdan vazgeçmeliyiz kilo verdik diyelim eskisine dönmemek için herşeyde Yeni bir başlangıç olmalı

damak tadi evet ama bizim beynimiz ac ben 40gun seker orucu yaptim 23nisanda bitirdim canim hic tatli istemedi ama sonra yine beyin durttu bende ona uyip bozdum

Sabah ki borek olmamis cnm kicuk de olsa yenmemeliydi kacamaklar cumaya lutfen emin ol bi sure sonra alisiosun

Aynen canım, ben çok ama çok küçükte olsa hiç kaçamak yapmıyorum. Bence küçük bir dilim börek yiyip dengeleyebilirsin gün içinde ama küçük bir dilimle kalabilecek misin gerçekten, bunun için çok iradeli olmak lazım. Bir de bugün börek yersen yarın dur çikolata da yiyeyim ne olacak dersin, o yüzden fazladan bir buğday tanesi bile yenmemeli. Ben kardeşime bonibon, küçük lokumlar aldım kahvenin yanına, rengarenk aman nolcan küçücük bonibondan bir tane tadayım demedim, çünkü kaçamak kaçamağı doğuruyor. Ben zaten bu hale bir kereden ne olucaklardan geldim sırf.

Senin menülerine bayılıyorum canım, çok sağlıklı gerçekten, patlıcan salatasına bayılırım, bende yapayım en kısa zamanda

Çok güzel canım maşallah

Menüm
Sabah 9:30
100 gr kadar karabiberli beyaz peynir
Öğlen 14:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik

Harika, tebrikler

Zaten çok az yemişsin canım, sporu yarın yaparsın inşallah

Güzel menü canım, türk kahvesine tarçın atıp dene seviyorsan metobolizmayı hızlandırıyor

Harika menü, süpersin

Canım kaçamak kaçamağı doğuruyor, o yüzden hazır kararlı iken kaçamak yapmasan daha iyi olur senin için, yarın kendini pasta yerken bulabilirsin, bende öyle oluyordu. Vücut tatlı yemeyince alışıyor bir de, istemiyor bir süre sonra, yine de canın isterse tarçınlı sür süper geliyor. Bende kardeşime cheesecake aldım bugün çok da severim ama ucundan bile bakmadım tadına, böyle böyle manken gibi olucaz inşallah.

Su miktarın harika, ah şöyle bir su içebilsem keşke

Kızlar bugün çok yoğundum yeni yazabiliyorum menümü

Sabah:
Roka
2yk lor
2 adet domates

Öğle:
8 adet ızgara köfte
2yk yoğurt

Ara:
Sütlü nescafe

Akşam:
160 gr ton balığı
1 domates
Tere

Ara:
2 yk yulaf kepeği+Yoğurt

2 lt su
1 yeşilçay

Canım benim nasıl geçti sınavın inşallah iyi geçmiştir
iyiydidi canım bu sene güzel şeyler olcak inşallah her anlamda kndim için uğraşıyorm bu sene :)

ayyyy onlardan kaçmak çok zor oluyooo bende çocuk vs olmadığı için hiç eve sokmuyorum soktugun zaman dayanması çok zor oluyooo regl dönemlerinde

sucuklarrrr !!! dikkaat et canım fazlamı kaçırdınn limonu

arada pis inadım tutar azcıkta cinsimdir övünmek olsun olsuunnn:))
kendimi seviyorum ben yaaa
bende senin bu enerjini çok seviyorummmmmm ablacım maşallahhh

Evet kızlar misafirim gitti ve ben kuru fasulyeyi yemedim, haşlanmış tavuk, salata , 1 tane kornişon turşu yedim
tebrik ederimmm :)

İyi geceler kızlar :)
iyi gecelerr canım

İyi geceler güzel bacilarim bol eksili sabahlara uyanmak dileğiyle inşallah
amin canım yarın hepimiz için bol eksili olsun inşallahh

tam perş. menü olmuş canım tebrikler :)

ben spor yapmayı sevmem o yüzden direk kas güçlendirme hareketleri yapıyorum :)
komşu olsak esti mi gel hadi der müziği açar kudururduk ne güzel, spordan neyi eksik dansın :))

sağol gülüm bende sizi seviyorum kuzuklarım benimmmm

Ne güzel anlatmissin canım kaçamak olayını kesinlikle katılıyorum sana ben ödül olarak bile yemek ya da yenilecek birşey olmamalı diye düşünüyorum çünkü o kadar emek verip neden yemekle kilo vermemizi sekteye ugratalim öyle değil mi hepsinin tadını biliyoruz ideal kilomuza geldiğimizde miktarlarıni abartmadan belli aralıklarla yiyebilecegiz nasıl olsa ben kaçamak yapmayı düşünmüyorum dışarda bir yere gittiğimde yanımda yulafim yada başka sağlıklı birşey ile gideceğim ki sagligima kavusayim
Dukanlarin prensesisin ya hala devam ediyorsun maşallah ben de senin kendi yaptığım ekmeklerin hayraniyim
ben spor yapmayı sevmem o yüzden direk kas güçlendirme hareketleri yapıyorum :)
komşu olsak esti mi gel hadi der müziği açar kudururduk ne güzel, spordan neyi eksik dansın :))
Ohhhh yandan yandan ne iyi olur ve ablasi dur yarın karşılıklı oynayalım aynı anda sen orda ben Burda yanyana olmadan ne yazar gönüller bir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…