- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.821
Çok tatlısın yaaa çocuk 1 ay neler çekmişsende zihin altına tamam bu çikolatayı yiyebilirim ama acıkıp yemekten sonra diye söyle esirgemediğin için yoksunluk haline girmez bedenin zaten yemekten sonra canın da çekmez ben 1 ay 1 tane çikolatalı gofreti yiyeceğim diye oğluma elletmedim üstüne kaç tane daha aldı yediler ama ona elletmedim yiyecektim hep acıktığım da yemek sonrası dedim yemek sonrası canım istemedi 1 ayın sonun da evde çikolatanın bittiği zaman da oğluma ben yemiycem sen ye dedim :))
Sabah 9.30:
2 yumurta peynir ve 3-4 küçük ince dilim sucuktan omlet yanina 4-5 tane çeri domates
10.00
5-6 tane fındık, 5 tane badem
Ara 12.00:
1 adet portakal
13.00 gibi dayanamayıp yine bitter çikolata yedim ama busefer sondu çünkü evde başka kalmadı bende almıcam
Ara 15.00
4 yk yoğurdun içine 2 çay kaşığı reçel koydum ama sadece 1 tk kaşıyı yedim
Akşam 19.00
2 parça tavuk ve bir büyük kase cacık
19.30 açlığım hala geçmediği için bir adet muz yedim
Regl olmak üzereyim ve tatlı krizleriyle savaş içerisindeyim evde hangi dolabı açsam çikolata, tatlı şeyleri varonları yememek içinde bu sefer meyveyi fazla kaçırdım
Yaklaşık 30 dakika yürüyüş
Yatana kadar su 2 litreyi bulur
Bugün de ikinizi yakaladım sucuk zedelerMenum
08.00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 ince dilim sucuk
11.00
1 bardak süt
12.00
2 küçük tavuk budu derisiz
1 kase yogurt
1 kepçe çorba
16.30
2 kase çorba
Sabahtan kalan tereyaginda 3 ince dilim sucuklu yumurta
20.00
1 fincan sütlü kahve
22.00
Limonlu sicak su basim dönüyor sanirim tansiyonu düşürdü
50 dk tempolu yürüyüş3lite su
Geçmiş olsunGeçmişi okuyamiyorum bugün üzücü bir olay yaşadım.migrenim tuttu.iyiki varsınız size hesap vermek olmasa ben bugünü abur cubur yiyerek doymayarak geciriridim.
Ben duan zihnimden tamamen normal cikolata yeme işini çıkardım ztn bitter çikolata yiyebilirim sanıyordum dün onunda zararlı olduğunu öğrenince onuda çıkarcam demiştim kendime ama bütün gün önümde durduğu için nefsime hakim olamayığ yedin ve yerken aç olduğum için değil canım tatlı istediği için yedim mesela evde bitter olmasaydı hiç bir çikolatayı yemezdim ben kendimi birşeyden mahrum bırakmadığım sürece kendimi zapt edemiyorum yani ya hiç ya tam ortası yok malesef bende o yüzden hiç yemem daha iyi gibi ama belki ayda bir hedefime ulaşırsam küçük bir çikolata ödülü yapabilirim :) internetde okumuştum eğer kendini birşeyden 21 gün mahrum bırakırsanız onu bir daha canınız hiç istemez diye bende onu deniyeceğim bakalım bende işe yarayacak mısende zihin altına tamam bu çikolatayı yiyebilirim ama acıkıp yemekten sonra diye söyle esirgemediğin için yoksunluk haline girmez bedenin zaten yemekten sonra canın da çekmez ben 1 ay 1 tane çikolatalı gofreti yiyeceğim diye oğluma elletmedim üstüne kaç tane daha aldı yediler ama ona elletmedim yiyecektim hep acıktığım da yemek sonrası dedim yemek sonrası canım istemedi 1 ayın sonun da evde çikolatanın bittiği zaman da oğluma ben yemiycem sen ye dedim :))
Suçukta mı yasak elimde bir o kalmıştı oda gittiBugün de ikinizi yakaladım sucuk zedeler
Tartı öncesi
Muzun saati geç olmuş yarısını yesen yeterdiSabah 9.30:
2 yumurta peynir ve 3-4 küçük ince dilim sucuktan omlet yanina 4-5 tane çeri domates
10.00
Ara 12.00:
1 adet portakal
13.00 gibi dayanamayıp yine bitter çikolata yedim ama busefer sondu çünkü evde başka kalmadı bende almıcam
Ara 15.00
Akşam 19.00
Regl olmak üzereyim ve tatlı krizleriyle savaş içerisindeyim evde hangi dolabı açsam çikolata, tatlı şeyleri varonları yememek içinde bu sefer meyveyi fazla kaçırdım
Cuma günleri sucuğu ödül verebilirsin kendine tabi kilo verdiysen canımSuçukta mı yasak elimde bir o kalmıştı oda gitti
Tamam sağlıksız olduğunu biliyordumda bir kaç ince dilimden bişey olmaz demiştimneyse hedefe ulasana kadar sucuğuda hayatımızdan çıkartıyoruz
arada pis inadım tutar azcıkta cinsimdir övünmek olsun olsuunnn:))Çok tatlısın yaaa çocuk 1 ay neler çekmiş
allah güç kuvvet versin gülüm 21 gün sabret kesin olurGeçmiş olsun
Ben duan zihnimden tamamen normal cikolata yeme işini çıkardım ztn bitter çikolata yiyebilirim sanıyordum dün onunda zararlı olduğunu öğrenince onuda çıkarcam demiştim kendime ama bütün gün önümde durduğu için nefsime hakim olamayığ yedin ve yerken aç olduğum için değil canım tatlı istediği için yedim mesela evde bitter olmasaydı hiç bir çikolatayı yemezdim ben kendimi birşeyden mahrum bırakmadığım sürece kendimi zapt edemiyorum yani ya hiç ya tam ortası yok malesef bende o yüzden hiç yemem daha iyi gibi ama belki ayda bir hedefime ulaşırsam küçük bir çikolata ödülü yapabilirim :) internetde okumuştum eğer kendini birşeyden 21 gün mahrum bırakırsanız onu bir daha canınız hiç istemez diye bende onu deniyeceğim bakalım bende işe yarayacak mı
Hem sabah hem akşam sucuk !!!Menum
08.00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 ince dilim sucuk
11.00
1 bardak süt
12.00
1 kase yogurt
1 kepçe çorba
16.30
2 kase çorba
20.00
1 fincan sütlü kahve
22.00
Abla sen benim komşum olsaydın keşke beraber kilo verirdik beraber spor yapardıkinşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin
komşum geldiğin de ikramlık 1-2 çeşit olursa oluyor yoksa ceviz badem kuru kayısı kuru dut v.s. var onları çıkarıyorum zaten eli boş gelmez kendi yapar getirir olmadı alır herkese öyle vazgeçiremedim bir türlü :)
gülüm zaten ben her şeyi dengeli pişiririm et varsa mutlaka yanına sebzesi yada zeytin yağlısı da olur makarnayı çok seviyorlar makarna varsa oğlum için köfte ya da tavuk yapıyorum bazen akşama kahvaltı tarzı istiyorlar o zaman babamız yine bir şeyler daha yap diye söylüyor yapmadığımdan değil söylemezse içi rahat etmiyor :)
benim de bekarken vardı muhabbet kuşum 33 kelime konuşturmuştum gözümden sakınırdım misafir gelse ortada asla bırakmaz odama götürüp kordum çoluk çocuk kafese parmak sokup sevimlimin psikolojisini bozmasın diye :)
canını acıt demem şoktan çıkması içindi eline alıp sevsen o şokta farketmeyebilirdi bile
Canım benim bu hafta güzel kilo vereceksin sen ben eminim :)İyi. Aksamlar kızlar anca gelebildim eşim arkadaşına gitti kız da anca uyudu Bir de bugün adet oldum Karnım ağrıyor bu hafta menü paylaşmadım biliyorum yarından itibaren Tam Gaz devam edeceğim
Sorma canım ya ben de çok korktum önce ben kendime geldim sonra kuşla ilgilenebildim sonra dikkatli sisiriyorum artıkevrene pozitif enerji yolluyorumyarın eksi olacağım inşallah
Bu arada kuşuna çok üzüldüm Yazık ben bile çok korkuyorum balon patlamasından
Hayırdır canım
Kararlı ol canım yapabilirsin kendi kendine tekelinde bulun inan hepimizin canı istiyor ama sabrediyoruz ki sonu selamet olsunsende zihin altına tamam bu çikolatayı yiyebilirim ama acıkıp yemekten sonra diye söyle esirgemediğin için yoksunluk haline girmez bedenin zaten yemekten sonra canın da çekmez ben 1 ay 1 tane çikolatalı gofreti yiyeceğim diye oğluma elletmedim üstüne kaç tane daha aldı yediler ama ona elletmedim yiyecektim hep acıktığım da yemek sonrası dedim yemek sonrası canım istemedi 1 ayın sonun da evde çikolatanın bittiği zaman da oğluma ben yemiycem sen ye dedim :))
Afiyet olsun ablam çok erken kapatmistin dükkanı zatenakşam 9 :20 de acıkınca
haşlanmış karnıbaharı 1 kase sarımsaklı yoğurdun içinde karıştırıp yedim
Ben de bütün yemekleri su ile yapıyorum yağa gerek yok vücudumuzda yeterince yağ var ekstraya ne gerek var öyle değil mi :)Sabah akşam sucuk :)
Çorbanın yanında az yeşillik yeseydin ya canım
Diyette yasak olan ürünlerden birisi de sucuk
Keşke canın çok istediyse canın cumaya kadar sabretseydin ben regl öncesi resmen aş eriyorum sucuğa ama sabrediyorum Cumayı bekliyorum birde sucuğu suyla pişirmeyi deneyin içerisindeki kuyruk yağı gidiyor
Yağlı ve kolestrolü doymamış yağ oranı fazla bi yiyecek üstüne tereyağda yumurtalı sucuk yumurtanın masumiyeti de gidiyor tereyağ ve kuyruk yağı karışınca kalori bombası oluyor
Cuma öncesi dikkat etmeye alışmalısınız canım
Y ysmnshn1
Aynen canım soğanı yağda değil suda yumuşatın salçayı suyla açın makarna bile az tereyağı salçalı suyu kaynatın içine katın suyu çektikçe rengi koyulaşır yemeğe atılan yağ gözle görülmüyor ama kalorisini yükseltiyor ayrıntı ama çok önemli alışkanlıklarımızdan vazgeçmeliyiz kilo verdik diyelim eskisine dönmemek için herşeyde Yeni bir başlangıç olmalıHem sabah hem akşam sucuk !!!
Abla sen benim komşum olsaydın keşke beraber kilo verirdik beraber spor yapardık
Kuşun canını acıtan dedin diye anlamadim zaten ablam ama aklıma gelse kuyruğunu çekerdim kendine gelmesi içinama şükür iyi ya problem yok atlattık benimde bu sirinden önceki sirinim bir sürü kelime biliyordu kedi den korktu aklını kaybetti Yavrucuk beni bile tanımıyordu değiştirdim ölmesine dayanamazdim çünkü
Canım benim bu hafta güzel kilo vereceksin sen ben eminim :)
Sorma canım ya ben de çok korktum önce ben kendime geldim sonra kuşla ilgilenebildim sonra dikkatli sisiriyorum artık
Sevgili evren arkadaşlarım ekşi çıksınlar yarın lütfen sana sesleniyorum
Kararlı ol canım yapabilirsin kendi kendine tekelinde bulun inan hepimizin canı istiyor ama sabrediyoruz ki sonu selamet olsun
Afiyet olsun ablam çok erken kapatmistin dükkanı zaten
Ben de bütün yemekleri su ile yapıyorum yağa gerek yok vücudumuzda yeterince yağ var ekstraya ne gerek var öyle değil mi :)
damak tadi evet ama bizim beynimiz ac ben 40gun seker orucu yaptim 23nisanda bitirdim canim hic tatli istemedi ama sonra yine beyin durttu bende ona uyip bozdumGeçmiş olsun
Ben duan zihnimden tamamen normal cikolata yeme işini çıkardım ztn bitter çikolata yiyebilirim sanıyordum dün onunda zararlı olduğunu öğrenince onuda çıkarcam demiştim kendime ama bütün gün önümde durduğu için nefsime hakim olamayığ yedin ve yerken aç olduğum için değil canım tatlı istediği için yedim mesela evde bitter olmasaydı hiç bir çikolatayı yemezdim ben kendimi birşeyden mahrum bırakmadığım sürece kendimi zapt edemiyorum yani ya hiç ya tam ortası yok malesef bende o yüzden hiç yemem daha iyi gibi ama belki ayda bir hedefime ulaşırsam küçük bir çikolata ödülü yapabilirim :) internetde okumuştum eğer kendini birşeyden 21 gün mahrum bırakırsanız onu bir daha canınız hiç istemez diye bende onu deniyeceğim bakalım bende işe yarayacak mı
Sabah ki borek olmamis cnm kicuk de olsa yenmemeliydikacamaklar cumaya lutfen emin ol bi sure sonra alisiosun
Kızlar Menu paylaşımı yapayım
Bugün ogleden 2 d. Akşamdan 2 d. Ekmek kestim dikkat ederek yapıyorum bugüne özel
2 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 11.00
1kk b peynir
2ceviz
1D ekmek
Domates
Ara 13.30
1 elma
1sb süt
Öğle 15.30
2 avcum kadar haslanmis dana eti
Yoğurtlu köz patlıcan salatası (4-5yk patlıcan 3 YK sarımsaklı yoğurt)
1D ekmek
Ara 18.00
1 elma
Akşam 19.30
1 avuç kadar haslanmis et
Patlıcan salatası (3yk patlıcan 3yk yogurt)
1D ekmek
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Su 2.5 lt
60dk yürüyüş
20 balon
@askrhpozitifHabinar
Sabah
11:00=iki yumurta bir dilim ekmek sekersiz cay iki çeri domates
4:00Öğle: bir kepce yayla çorbası salata
Ara:1 dilim ekmek bir kase yogurt
Aksam7:00=bir kase yayla çorbası
Ara:bir meyve yerim
Spor:1.5 saat yürüdüm.
Su:1.5 oldu iki anca olur akşama
Menüm
Sabah 9:30
100 gr kadar karabiberli beyaz peynir
Öğlen 14:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
3-4 parça küçük but
1haşlanmış yumurta
Bitki çatı
Filtre kahve
Su 2 ti geçer
Spor 1 saat aerobik
Menüye gelince
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Öğlen 14.00
2 haşlanmış but
1 bardak ayran
Akşam 18.30
1 küçük güveç mantar ( çok az patates varda )
2 litre su
Spor bu gün yapmayacağım.
Kizlar selam misafirim var menu yazip kaciom
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim ananas
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
1 kuru incir
Ogle 13.00
4 kofte
Kozlenmis mantar domates biber
Salata
Aksam 18.30
Firinda sebze
Yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
kızlar bugünkü menüm
sabah 12.00
2 yumurta beyaz peynirli yagsız omlet
1 dl tb ekmeği
1 çay kaşıgı acuka
şekersiz çay
ara 17.00
sade türk kahvesi
akşam 19.30
1 kepçe yogurt çorbası
tavuk sote
ara 21.00
yeşil elma
su 1.5 lt
spor yok bugün maleseff
Habinar @askrhpozitif
Sabah 9.30:
10.00
Ara 12.00:
1 adet portakal
Ara 15.00
Akşam 19.00
Menum
08.00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 ince dilim sucuk
11.00
1 bardak süt
12.00
1 kase yogurt
1 kepçe çorba
16.30
2 kase çorba
20.00
1 fincan sütlü kahve
22.00
iyiydidi canım bu sene güzel şeyler olcak inşallah her anlamda kndim için uğraşıyorm bu sene :)Canım benim nasıl geçti sınavın inşallah iyi geçmiştir
ayyyy onlardan kaçmak çok zor oluyooo bende çocuk vs olmadığı için hiç eve sokmuyorum soktugun zaman dayanması çok zor oluyooo regl dönemlerindeSabah 9.30:
10.00
Ara 12.00:
1 adet portakal
Ara 15.00
Akşam 19.00
sucuklarrrr !!! dikkaat et canım fazlamı kaçırdınn limonuMenum
08.00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 ince dilim sucuk
11.00
1 bardak süt
12.00
1 kase yogurt
1 kepçe çorba
16.30
2 kase çorba
20.00
1 fincan sütlü kahve
22.00
bende senin bu enerjini çok seviyorummmmmm ablacım maşallahhharada pis inadım tutar azcıkta cinsimdir övünmek olsun olsuunnn:))
kendimi seviyorum ben yaaa
tebrik ederimmm :)Evet kızlar misafirim gitti ve ben kuru fasulyeyi yemedim, haşlanmış tavuk, salata , 1 tane kornişon turşu yedim
iyi gecelerr canımİyi geceler kızlar :)
amin canım yarın hepimiz için bol eksili olsun inşallahhİyi geceler güzel bacilarim bol eksili sabahlara uyanmak dileğiyle inşallah
tam perş. menü olmuş canım tebrikler :)Kızlar bugün çok yoğundum yeni yazabiliyorum menümü
Sabah:
Roka
2yk lor
2 adet domates
Öğle:
8 adet ızgara köfte
2yk yoğurt
Ara:
Sütlü nescafe
Akşam:
160 gr ton balığı
1 domates
Tere
Ara:
2 yk yulaf kepeği+Yoğurt
2 lt su
1 yeşilçay
ben spor yapmayı sevmem o yüzden direk kas güçlendirme hareketleri yapıyorum :)Hem sabah hem akşam sucuk !!!
Abla sen benim komşum olsaydın keşke beraber kilo verirdik beraber spor yapardık
Kuşun canını acıtan dedin diye anlamadim zaten ablam ama aklıma gelse kuyruğunu çekerdim kendine gelmesi içinama şükür iyi ya problem yok atlattık benimde bu sirinden önceki sirinim bir sürü kelime biliyordu kedi den korktu aklını kaybetti Yavrucuk beni bile tanımıyordu değiştirdim ölmesine dayanamazdim çünkü
Canım benim bu hafta güzel kilo vereceksin sen ben eminim :)
Sorma canım ya ben de çok korktum önce ben kendime geldim sonra kuşla ilgilenebildim sonra dikkatli sisiriyorum artık
Sevgili evren arkadaşlarım ekşi çıksınlar yarın lütfen sana sesleniyorum
Kararlı ol canım yapabilirsin kendi kendine tekelinde bulun inan hepimizin canı istiyor ama sabrediyoruz ki sonu selamet olsun
Afiyet olsun ablam çok erken kapatmistin dükkanı zaten
Ben de bütün yemekleri su ile yapıyorum yağa gerek yok vücudumuzda yeterince yağ var ekstraya ne gerek var öyle değil mi :)
sağol gülüm bende sizi seviyorum kuzuklarım benimmmmiyiydidi canım bu sene güzel şeyler olcak inşallah her anlamda kndim için uğraşıyorm bu sene :)
ayyyy onlardan kaçmak çok zor oluyooo bende çocuk vs olmadığı için hiç eve sokmuyorum soktugun zaman dayanması çok zor oluyooo regl dönemlerinde
sucuklarrrr !!! dikkaat et canım fazlamı kaçırdınn limonu
bende senin bu enerjini çok seviyorummmmmm ablacım maşallahhh
tebrik ederimmm :)
iyi gecelerr canım
amin canım yarın hepimiz için bol eksili olsun inşallahh
tam perş. menü olmuş canım tebrikler :)
Ne güzel anlatmissin canım kaçamak olayını kesinlikle katılıyorum sana ben ödül olarak bile yemek ya da yenilecek birşey olmamalı diye düşünüyorum çünkü o kadar emek verip neden yemekle kilo vermemizi sekteye ugratalim öyle değil mi hepsinin tadını biliyoruz ideal kilomuza geldiğimizde miktarlarıni abartmadan belli aralıklarla yiyebilecegiz nasıl olsa ben kaçamak yapmayı düşünmüyorum dışarda bir yere gittiğimde yanımda yulafim yada başka sağlıklı birşey ile gideceğim ki sagligima kavusayimAynen canım, ben çok ama çok küçükte olsa hiç kaçamak yapmıyorum. Bence küçük bir dilim börek yiyip dengeleyebilirsin gün içinde ama küçük bir dilimle kalabilecek misin gerçekten, bunun için çok iradeli olmak lazım. Bir de bugün börek yersen yarın dur çikolata da yiyeyim ne olacak dersin, o yüzden fazladan bir buğday tanesi bile yenmemeli. Ben kardeşime bonibon, küçük lokumlar aldım kahvenin yanına, rengarenk aman nolcan küçücük bonibondan bir tane tadayım demedim, çünkü kaçamak kaçamağı doğuruyor. Ben zaten bu hale bir kereden ne olucaklardan geldim sırf.
Senin menülerine bayılıyorum canım, çok sağlıklı gerçekten, patlıcan salatasına bayılırım, bende yapayım en kısa zamanda
Çok güzel canım maşallah
Harika, tebrikler
Zaten çok az yemişsin canım, sporu yarın yaparsın inşallah
Güzel menü canım, türk kahvesine tarçın atıp dene seviyorsan metobolizmayı hızlandırıyor
Harika menü, süpersin
Canım kaçamak kaçamağı doğuruyor, o yüzden hazır kararlı iken kaçamak yapmasan daha iyi olur senin için, yarın kendini pasta yerken bulabilirsin, bende öyle oluyordu. Vücut tatlı yemeyince alışıyor bir de, istemiyor bir süre sonra, yine de canın isterse tarçınlı sür süper geliyor. Bende kardeşime cheesecake aldım bugün çok da severim ama ucundan bile bakmadım tadına, böyle böyle manken gibi olucaz inşallah.
Su miktarın harika, ah şöyle bir su içebilsem keşke
Dukanlarin prensesisin ya hala devam ediyorsun maşallah ben de senin kendi yaptığım ekmeklerin hayraniyimKızlar bugün çok yoğundum yeni yazabiliyorum menümü
Sabah:
Roka
2yk lor
2 adet domates
Öğle:
8 adet ızgara köfte
2yk yoğurt
Ara:
Sütlü nescafe
Akşam:
160 gr ton balığı
1 domates
Tere
Ara:
2 yk yulaf kepeği+Yoğurt
2 lt su
1 yeşilçay
Ohhhh yandan yandan ne iyi olur ve ablasi dur yarın karşılıklı oynayalım aynı anda sen orda ben Burda yanyana olmadan ne yazar gönüller bir olsunben spor yapmayı sevmem o yüzden direk kas güçlendirme hareketleri yapıyorum :)
komşu olsak esti mi gel hadi der müziği açar kudururduk ne güzel, spordan neyi eksik dansın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?