- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.861
Gunaydin kizlar cok mutsuzum -300deyim hedefi ulasmayi gectim iki haftadir 1 kilo bile veremedim offff
Gecen hafts:90
Bu hafta:88
Fark:2
Yüzde:2,22
Günaydınlarrrt
Herkese bol eksili bir gün olsun.
Ben yeni olduğum ićin güzel kilo verdim.
Geçen cuma : 93.5 kg
Bu gün : 90.7 kg
Fark : 2. 8 kg[/QUOTE
Süper
Cumanız mübarek olsun
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.8
Fark 1 kilo[/QUOTE
Tebrikler canım
Kizlaaar gunaydin pazartesi 66ydim. Simdi 65.2 . Boyuma gore ideal kiloma yakin oldugum icin zor gidiyordu kilom normalde su an cok mutluyum 800 gr :)
Tebrikler canım
Geçen hafta:87.2
Bugün:87.2
Fark: 0 elde var 0
Haftasonu annemlerde ödem attıran bir masaj aleti vardi 3 gün boyunca karnıma onu koymuştum işe yariyacagina inanmamistim tartida ben de şaşırmıştım hatirlarsaniz. Onun etkisi varmış
Olsun bu hafta verirsin, Canını sıkma canım.
Gunaydin hanimlar sukur eksiye dusebildim cok degil ama buna da sukur.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
Fark:-400
Cok guzel canim tebriklerGecen hafts:90
Harika canim darisi basimizaGünaydınlarrrt
Fark : 2. 8 kg
Pro diyetin işe yaramış kac gun yaptın bunu canim sadece alkali su mu ictinCumanız mübarek olsun
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.8
Fark 1 kilo
Cumanız mübarek olsun
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.8
Fark 1 kilo
Kizlaaar gunaydin pazartesi 66ydim. Simdi 65.2 . Boyuma gore ideal kiloma yakin oldugum icin zor gidiyordu kilom normalde su an cok mutluyum 800 gr :)
Geçen hafta:87.2
Haftasonu annemlerde ödem attıran bir masaj aleti vardi 3 gün boyunca karnıma onu koymuştum işe yariyacagina inanmamistim tartida ben de şaşırmıştım hatirlarsaniz. Onun etkisi varmış
***9.TAKIM 507. Etap***
askrhpozitif(76.6/
Nanekekik(70.3/
Habinar(75.8/74,8/1/%1.32)
Burcugncy(67.5/ 67.2/0.3/%0.45)
kkelebeketkisi(65/
9. Takım ortalama : %
deneme süresindekiler
selinay2002(78/)baslangic tar:27.02.17 grs kil:78 hdf:60
sans_sans(87/0)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(80.2//%)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65
isilkzlll(87.2/87,2/0/%0)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65
sehnsuht (76.4/)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(93,5/90,7/2.8/%2.99)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(90/88/2/%2,22)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: 60
Cakinin Gelini(81.6)bas tar :27/02/17 b.kil:81.6 hdf:68
bestt(66/65,2/0.8/%1,21)bas.tar.24/02/17 bas:,66hdf:58
ysmnshn1(69.7/)bas.tar.28/02/17 bas.kil:69.7 hdf:55
izindekiler
MuallimeA(74.4/76,5)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta ixne ayrildi
masal3487(65.5/)sbt
Evet canim normalde gitmiyodu. Insallah daha da gidecekTebrikler canım ćok güzel.
Kilon qz olduğu için normsl.
Ama çok güzel.
Olsun almamak da güzel.
Haftaya grlir eksiler
Eline sağlık canım.
Selam kızlar
Başlangıç 78
Bugün 76.9
Fark 1.100 gr
Benim 1 hafta olmadı Pazartesi'den beri
Gunaydin hanimlar sukur eksiye dusebildim cok degil ama buna da sukur.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
Cok guzel canim tebrikler
Harika canim darisi basimiza
Pro diyetin işe yaramış kac gun yaptın bunu canim sadece alkali su mu ictin
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Çarşamba günü: 69.7
Bugün 68.4
Fark: 1.3 benimki tabiki de sadece ödem ama yine tartıda eksi görmek motive ediyor insanı
Ben aslinda yazin 57 kiloyla mezun olmustum 74 kiloydum en fazla.Süper kaç kiloyla başlamıştın canım.bende bi 65 olsaydım.
Harikasin canim tebrik ederim.Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hepimize
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 87.00
Bugün: 85.600
Fark: -1.400
%1,609
çok mutluyum
Eki Görüntüle 1961474
Mutlu olmasın canım ne güzel kilo vermişsin sabit değil artı değil inşallah haftaya ulaşırsın hedefine ben tebrik ediyorum seniGunaydin kizlar cok mutsuzum -300deyim hedefi ulasmayi gectim iki haftadir 1 kilo bile veremedim offff
Günaydın canımUykusuz bir gecenin sonunda. Günaydın herkese
Oyyy kıyamam ya Rabbim huzurlu uykular nasip etsin kuzugumaBenim kız hala ayaklarım da ayaklarım. Koptu
Maşallah canım tebriklerGecen hafts:90
Oooooo maşallah canım tebriklerGünaydınlarrrt
Günaydın canım hayırlı cumalarHerkese günaydın.cumamız hayırlı olsun.
Günaydın canım benim hayırlı cumalarCumanız mübarek olsun
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.8
Fark 1 kilo
Tebrik ederim canım benimKizlaaar gunaydin pazartesi 66ydim. Simdi 65.2 . Boyuma gore ideal kiloma yakin oldugum icin zor gidiyordu kilom normalde su an cok mutluyum 800 gr :)
Artı değilsin canım devam et gidecek o kilolarGeçen hafta:87.2
Oooooo maşallah canım tebriklerSelam kızlar
Başlangıç 78
Bugün 76.9
Fark 1.100 gr
Maşallah canım tebriklerGunaydin hanimlar sukur eksiye dusebildim cok degil ama buna da sukur.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
Günaydınn kızlar... Öncelikle şunu söylemek istiyorum sınavım çok çok iyi geçti Allaha şükür... Bundan sonrada artık hep sınavlarım olucak ama bu haftaki gibi uğramama engel olacak kadar yoğun bi tempoyla gitmeyeceğim arkadaşımla beraber onun evinde çalıştığımız için böyle oldu...çok çok özür diliyorum ve eğer varsa bir ceza çekmeye razıyım...ya da eğer çıkmam gerekiyorsa takımdan ona da razıyım kızlarçünkü şu 4 gün boyunca hep aklım buradaydı... Geri dönüp nasıl tekrar beni aranıza kabul edersiniz diye düşünmeye başladım...aslında ilk gün yemek problemlerim oldu tartı yoktu o yüzden menümüde paylaşamadım daha sonrada spor vsde yapamayınca öyle öyle derken zaman geçti özür dilerim... Heleki beni gruba kabul ettikten sonra böyle olması beni çok üzdü... Dediğim gibi cezam neyse çekmeye razıyım kaptanım North River ...
Kilo bildirimim:
Geçen cuma: 65.00
Bugün:65.4
Fark: +400 gr
Reglim de başlamak üzere bu aradaher yerim şişti belki bununda etkisi vardır ama benim için yurttan uzaklaşmam ve sağlıksız bi beslenme süreci çok üzücü ve kötü bir deneyim oldu..kızlar senin hayatın bize uyumlu değil devam etmeyelim derseniz gerçekten anlarımm....o kadar alışmışım ki ağzıma her yemek atışımda yapma dedi vücudum bağıra bağıra.. Ben heralde 67leri görürüm derken yalnızca 400 grla kalması o kadar mutlu etti ki beni kızlar çok mutlu oldum.. Ama bu hafta hedefim 64...Ve eğer beni tekrar isterseniz sizinle beraber burada devam etmeyi çok isterim.. .
Günaydın canım hayırlı cumalar tebrikler canımHerkese günaydın ve hayırlı cumalar. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Bugün 68.4
Fark: 1.3 benimki tabiki de sadece ödem ama yine tartıda eksi görmek motive ediyor insanı
Allah razı olsun canımHarikasin canim tebrik ederim.
Aynen bende ki problemde o. Yemek yemesem sorun değil ama tatlı ve ya abur cubur yemeden duramıyorum ama bi şekilde onuda bırakacamMuzun saati geç olmuş yarısını yesen yeterdi
Eşim kiloluyken akşam yemeği yedikten sonra karnımı şişirecek bişeyler lazım derdi gıcık olurdum peşine hemen ya meyve ya aburcubur kuruyemiş bişeyler daha tıkınırdı
Diyette çok zorluk çekti sinirleri harap olmuştu nitekim başardı 20 kilo verdi
Karnını suyla şişir derdim bende
Sen de de onu görüyorum canım
Yemekten sonra hemen tatlı Çikolata kuruyemiş arıyosun su Yeşilçay yoğurt imdadına yetişsin
Sayende sebebini öğrenmiş oldum çok sağol. Sabretcez bakalım 21 gün İnşaallah karşılığınıda görürümallah güç kuvvet versin gülüm 21 gün sabret kesin olur
dedim ya ben azıcık cinsimdir her yerde karşıma bu 21 gün çıkıp duruyordu ne hikmeti var diye merak ettim niye 21 gün ki ;
meğer vucudumuz 21 gün de bir hücreleri tamamen yeniliyormuş, böylece tazeleniyoruz kötü alışkanlık bağımlılık ne varsa bedenimizden çıkmış atmış oluyoruz o yüzdenmiş işte :)
Çok hakslısın. Herşeyi beyinde bitirmek gerekiyor.damak tadi evet ama bizim beynimiz ac ben 40gun seker orucu yaptim 23nisanda bitirdim canim hic tatli istemedi ama sonra yine beyin durttu bende ona uyip bozdum
Bende almamaya gayret ediyorum çünkü seninde dediğin gibi devamı gelecek biliyorum buyüzden hiç yememek daha mantıklı.Aynen canım, ben çok ama çok küçükte olsa hiç kaçamak yapmıyorum. Bence küçük bir dilim börek yiyip dengeleyebilirsin gün içinde ama küçük bir dilimle kalabilecek misin gerçekten, bunun için çok iradeli olmak lazım. Bir de bugün börek yersen yarın dur çikolata da yiyeyim ne olacak dersin, o yüzden fazladan bir buğday tanesi bile yenmemeli. Ben kardeşime bonibon, küçük lokumlar aldım kahvenin yanına, rengarenk aman nolcan küçücük bonibondan bir tane tadayım demedim, çünkü kaçamak kaçamağı doğuruyor. Ben zaten bu hale bir kereden ne olucaklardan geldim sırf.
Senin menülerine bayılıyorum canım, çok sağlıklı gerçekten, patlıcan salatasına bayılırım, bende yapayım en kısa zamanda
Çok güzel canım maşallah
Harika, tebrikler
Zaten çok az yemişsin canım, sporu yarın yaparsın inşallah
Güzel menü canım, türk kahvesine tarçın atıp dene seviyorsan metobolizmayı hızlandırıyor
Harika menü, süpersin
Canım kaçamak kaçamağı doğuruyor, o yüzden hazır kararlı iken kaçamak yapmasan daha iyi olur senin için, yarın kendini pasta yerken bulabilirsin, bende öyle oluyordu. Vücut tatlı yemeyince alışıyor bir de, istemiyor bir süre sonra, yine de canın isterse tarçınlı sür süper geliyor. Bende kardeşime cheesecake aldım bugün çok da severim ama ucundan bile bakmadım tadına, böyle böyle manken gibi olucaz inşallah.
Su miktarın harika, ah şöyle bir su içebilsem keşke
Benimde kardeşim var onun için alıyoruz eve karşı çıkmak çok zor ama buda nefsimizin sınavıiyiydidi canım bu sene güzel şeyler olcak inşallah her anlamda kndim için uğraşıyorm bu sene :)
ayyyy onlardan kaçmak çok zor oluyooo bende çocuk vs olmadığı için hiç eve sokmuyorum soktugun zaman dayanması çok zor oluyooo regl dönemlerinde
sucuklarrrr !!! dikkaat et canım fazlamı kaçırdınn limonu
bende senin bu enerjini çok seviyorummmmmm ablacım maşallahhh
tebrik ederimmm :)
iyi gecelerr canım
amin canım yarın hepimiz için bol eksili olsun inşallahh
tam perş. menü olmuş canım tebrikler :)
Evet bırazcık öyle olduSaol canım.
Aktara gittiğim zaman alayım.
Menü güzel canım.
Afiyet olsun.
Bu gün çok cısssdlı bir gün olmuş
Ehhh guzel menü.
Biraz olmaması gerekenler olsada
Güzel menü afiyet olsun.
Teşekkür ederim. Evet gerçekten motive ediciSüper bence. Aynen devam
Kilona göre iyi. Az kilolarda çok vermek mümkün deģil.
Teşekkür ederim. Yeniyim ya daha ödem de gitmiştir. Ama moralim düzeldi.
Tebrikler. Ödem de olsa güzel eksi görmek
Teşekkürler :)Mutlu olmasın canım ne güzel kilo vermişsin sabit değil artı değil inşallah haftaya ulaşırsın hedefine ben tebrik ediyorum seni
Günaydın canım
Oyyy kıyamam ya Rabbim huzurlu uykular nasip etsin kuzuguma
Maşallah canım tebrikler
Oooooo maşallah canım tebrikler
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canım benim hayırlı cumalarmasallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Tebrik ederim canım benim
Artı değilsin canım devam et gidecek o kilolar
Oooooo maşallah canım tebrikler
Maşallah canım tebrikler
Canım lütfen diyetine devam et bırakma sağlıktan değerli bişey yok biliyorsun bunu kendin için yap sadece kendim için
Günaydın canım hayırlı cumalar tebrikler canım
Allah razı olsun canımcok teşekkürler
burcum nerede hata yaoiyorsun acaba sknucta gitmis ama yetmiyor sgalibaGunaydin kizlar cok mutsuzum -300deyim hedefi ulasmayi gectim iki haftadir 1 kilo bile veremedim offff
gunaydin canimUykusuz bir gecenin sonunda. Günaydın herkese
Gecen hafts:90
supersiniz kizlarGünaydınlarrrt
hayirli cumalar canimHerkese günaydın.cumamız hayırlı olsun.
hayirli cumalar canim cok guzel gitmisCumanız mübarek olsun
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.8
Fark 1 kilo
gayet iyi gitmis canimKizlaaar gunaydin pazartesi 66ydim. Simdi 65.2 . Boyuma gore ideal kiloma yakin oldugum icin zor gidiyordu kilom normalde su an cok mutluyum 800 gr :)
olayi anlamafim odem mi tuttun yoksa ptesi gordugun eksinin sebebimi cihazduGeçen hafta:87.2
guzel canimSelam kızlar
Başlangıç 78
Bugün 76.9
Fark 1.100 gr
gayet iyiGunaydin hanimlar sukur eksiye dusebildim cok degil ama buna da sukur.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
gunaydin kelebek buranin etkisini gordin mu tekrarlamayacagina inaniyorum haftaya super bi eksi hafta boyu super bir katilim bekliyorim yapamam dersen simdi soyle tatlimGünaydınn kızlar... Öncelikle şunu söylemek istiyorum sınavım çok çok iyi geçti Allaha şükür... Bundan sonrada artık hep sınavlarım olucak ama bu haftaki gibi uğramama engel olacak kadar yoğun bi tempoyla gitmeyeceğim arkadaşımla beraber onun evinde çalıştığımız için böyle oldu...çok çok özür diliyorum ve eğer varsa bir ceza çekmeye razıyım...ya da eğer çıkmam gerekiyorsa takımdan ona da razıyım kızlarçünkü şu 4 gün boyunca hep aklım buradaydı... Geri dönüp nasıl tekrar beni aranıza kabul edersiniz diye düşünmeye başladım...aslında ilk gün yemek problemlerim oldu tartı yoktu o yüzden menümüde paylaşamadım daha sonrada spor vsde yapamayınca öyle öyle derken zaman geçti özür dilerim... Heleki beni gruba kabul ettikten sonra böyle olması beni çok üzdü... Dediğim gibi cezam neyse çekmeye razıyım kaptanım North River ...
Kilo bildirimim:
Geçen cuma: 65.00
Bugün:65.4
Fark: +400 gr
Reglim de başlamak üzere bu aradaher yerim şişti belki bununda etkisi vardır ama benim için yurttan uzaklaşmam ve sağlıksız bi beslenme süreci çok üzücü ve kötü bir deneyim oldu..kızlar senin hayatın bize uyumlu değil devam etmeyelim derseniz gerçekten anlarımm....o kadar alışmışım ki ağzıma her yemek atışımda yapma dedi vücudum bağıra bağıra.. Ben heralde 67leri görürüm derken yalnızca 400 grla kalması o kadar mutlu etti ki beni kızlar çok mutlu oldum.. Ama bu hafta hedefim 64...Ve eğer beni tekrar isterseniz sizinle beraber burada devam etmeyi çok isterim.. .
gunaydin canim gayet guzelHerkese günaydın ve hayırlı cumalar. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Bugün 68.4
vuhuu superizKızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hepimize
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 87.00
Bugün: 85.600
Fark: -1.400
%1,609
çok mutluyum
Eki Görüntüle 1961474
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?