- 29 Temmuz 2012
- 485
- 509
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.841
Muzun saati geç olmuş yarısını yesen yeterdi
Eşim kiloluyken akşam yemeği yedikten sonra karnımı şişirecek bişeyler lazım derdi gıcık olurdum peşine hemen ya meyve ya aburcubur kuruyemiş bişeyler daha tıkınırdı
Diyette çok zorluk çekti sinirleri harap olmuştu nitekim başardı 20 kilo verdi
Karnını suyla şişir derdim bende
Sen de de onu görüyorum canım
Yemekten sonra hemen tatlı Çikolata kuruyemiş arıyosun su Yeşilçay yoğurt imdadına yetişsin
hahaha doğru valla ben müziği ayarlarım paylaşırım burada ayrımcılık olmasın hepimiz birden oynarız :))Ne güzel anlatmissin canım kaçamak olayını kesinlikle katılıyorum sana ben ödül olarak bile yemek ya da yenilecek birşey olmamalı diye düşünüyorum çünkü o kadar emek verip neden yemekle kilo vermemizi sekteye ugratalim öyle değil mi hepsinin tadını biliyoruz ideal kilomuza geldiğimizde miktarlarıni abartmadan belli aralıklarla yiyebilecegiz nasıl olsa ben kaçamak yapmayı düşünmüyorum dışarda bir yere gittiğimde yanımda yulafim yada başka sağlıklı birşey ile gideceğim ki sagligima kavusayim
Dukanlarin prensesisin ya hala devam ediyorsun maşallah ben de senin kendi yaptığım ekmeklerin hayraniyim
Ohhhh yandan yandan ne iyi olur ve ablasi dur yarın karşılıklı oynayalım aynı anda sen orda ben Burda yanyana olmadan ne yazar gönüller bir olsun
Aynen canım soğanı yağda değil suda yumuşatın salçayı suyla açın makarna bile az tereyağı salçalı suyu kaynatın içine katın suyu çektikçe rengi koyulaşır yemeğe atılan yağ gözle görülmüyor ama kalorisini yükseltiyor ayrıntı ama çok önemli alışkanlıklarımızdan vazgeçmeliyiz kilo verdik diyelim eskisine dönmemek için herşeyde Yeni bir başlangıç olmalı
Ne güzel anlatmissin canım kaçamak olayını kesinlikle katılıyorum sana ben ödül olarak bile yemek ya da yenilecek birşey olmamalı diye düşünüyorum çünkü o kadar emek verip neden yemekle kilo vermemizi sekteye ugratalim öyle değil mi hepsinin tadını biliyoruz ideal kilomuza geldiğimizde miktarlarıni abartmadan belli aralıklarla yiyebilecegiz nasıl olsa ben kaçamak yapmayı düşünmüyorum dışarda bir yere gittiğimde yanımda yulafim yada başka sağlıklı birşey ile gideceğim ki sagligima kavusayim
Canım zaten sen küçük bir şey ne olacak dersen bile vücut inan savunmaya geçiyor ve kilo verme duruyor. O yüzden 1 dilim sucuk, 1 kare çikolata bunlar kilosu olmayan insanların yapabilecekleri kaçamaklar, biz yaparsak duraksarız, ödül ancak ideal kilona geldikten sonra yapılabilir. Seni biliyorum zaten sen süper sağlıklı besleniyorsun maşallah. Ben bu düzeni çok benimsedim, ideal kiloma geldikten sonra da hiç zararlı şeyler yemeyeceğim, çünkü sırf kilo için değil, şekerli şeyler doğada olmayan sağlıksız şeyler. Doğadan gelmeyen şeyi yememek lazım. Canım çok börek istedi diyelim, yulaf kepeğinden yapabilirim aslında, o sağlıklı, geçen kek yaptım hatta işe götürebilmek için ama canım bile istemiyor inan artık.
Dukanlarin prensesisin ya hala devam ediyorsun maşallah ben de senin kendi yaptığım ekmeklerin hayraniyim
Canım peyniri de kendim yapıyorum, Dukan o açıdan zahmetli bir diyet, yapmazsam kaçamak yapmak zorunda kalırım, o yüzden hiç ihmal etmiyorum şükür. Bugün işten çok yorgun geldim yapamadım, bu durumda ton balığı yiyorum ki hiç sevmem aslında ama sağlıklı sonuçta. Kaçamak yok, kilo vermek var.
Ohhhh yandan yandan ne iyi olur ve ablasi dur yarın karşılıklı oynayalım aynı anda sen orda ben Burda yanyana olmadan ne yazar gönüller bir olsun
çok geçmiş olsun .. migrende abur cubur özellikle çikolata daha kötü yapıyor ensene azcık yukarı başına doğru hatta buz koy dayanamazsan beze sar 15-20 dk dursun allahın izniyle çok rahatlatacak
menün güzel de gülüm o kadar çok yürümüşsün nasıl daha 1.5 litrede kalmışsın kız yürürken de mi ağzın dilin kuruyup su içmiyorsun :))
spor yürüyüş yapıldığın da daha fazla su içmeye çalış sağlık her şeyden önemli:)
evrene pozitif enerji yolluyorumyarın eksi olacağım inşallah
Bu arada kuşuna çok üzüldüm Yazık ben bile çok korkuyorum balon patlamasından
Hayırdır canım
İnsallah doğru alıntı yapmışımdırGeçmiş olsun
Ben duan zihnimden tamamen normal cikolata yeme işini çıkardım ztn bitter çikolata yiyebilirim sanıyordum dün onunda zararlı olduğunu öğrenince onuda çıkarcam demiştim kendime ama bütün gün önümde durduğu için nefsime hakim olamayığ yedin ve yerken aç olduğum için değil canım tatlı istediği için yedim mesela evde bitter olmasaydı hiç bir çikolatayı yemezdim ben kendimi birşeyden mahrum bırakmadığım sürece kendimi zapt edemiyorum yani ya hiç ya tam ortası yok malesef bende o yüzden hiç yemem daha iyi gibi ama belki ayda bir hedefime ulaşırsam küçük bir çikolata ödülü yapabilirim :) internetde okumuştum eğer kendini birşeyden 21 gün mahrum bırakırsanız onu bir daha canınız hiç istemez diye bende onu deniyeceğim bakalım bende işe yarayacak mı
Aktardan 100gr. Kadar funda bitkisi alıyorum cezveye 1kupa suyu koyup kaynatıyorum altını kapayıp 1tatlı kaşığı funda yaprağını atıp karıştırıp üstünü kavanoz kapağıyla kapatıyorum hava almaması gerek tam 25 dk.sonra süzüp içiyorum (yemeklerden kalkar kalkmaz) afiyet olsun canım :)
kızlar bugünkü menüm
sabah 12.00
2 yumurta beyaz peynirli yagsız omlet
1 dl tb ekmeği
1 çay kaşıgı acuka
şekersiz çay
ara 17.00
sade türk kahvesi
akşam 19.30
1 kepçe yogurt çorbası
tavuk sote
ara 21.00
yeşil elma
su 1.5 lt
spor yok bugün maleseff
Habinar askrhpozitif
Sabah 9.30:
2 yumurta peynir ve 3-4 küçük ince dilim sucuktan omlet yanina 4-5 tane çeri domates
10.00
5-6 tane fındık, 5 tane badem
Ara 12.00:
1 adet portakal
13.00 gibi dayanamayıp yine bitter çikolata yedim ama busefer sondu çünkü evde başka kalmadı bende almıcam
Ara 15.00
4 yk yoğurdun içine 2 çay kaşığı reçel koydum ama sadece 1 tk kaşıyı yedim
Akşam 19.00
2 parça tavuk ve bir büyük kase cacık
19.30 açlığım hala geçmediği için bir adet muz yedim
Regl olmak üzereyim ve tatlı krizleriyle savaş içerisindeyim evde hangi dolabı açsam çikolata, tatlı şeyleri varonları yememek içinde bu sefer meyveyi fazla kaçırdım
Yaklaşık 30 dakika yürüyüş
Yatana kadar su 2 litreyi bulur
Menum
08.00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 ince dilim sucuk
11.00
1 bardak süt
12.00
2 küçük tavuk budu derisiz
1 kase yogurt
1 kepçe çorba
16.30
2 kase çorba
Sabahtan kalan tereyaginda 3 ince dilim sucuklu yumurta
20.00
1 fincan sütlü kahve
22.00
Limonlu sicak su basim dönüyor sanirim tansiyonu düşürdü
50 dk tempolu yürüyüş3lite su
Kızlar bugün çok yoğundum yeni yazabiliyorum menümü
Sabah:
Roka
2yk lor
2 adet domates
Öğle:
8 adet ızgara köfte
2yk yoğurt
Ara:
Sütlü nescafe
Akşam:
160 gr ton balığı
1 domates
Tere
Ara:
2 yk yulaf kepeği+Yoğurt
2 lt su
1 yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?