- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.881
supersinGunaydin kizlarrr bugn biraz gec kaldim hemen paylasim yapiyorum
Gecen hafta 80.2
Bugun 79.6
7 li rakamlari gormeyi o kadar ozlemistim kiiiiiii
abla bide veremiyorum diyorsun
Hayırlı cumalar ablacim
Tebrikler güzelim maşallahGunaydin kizlarrr bugn biraz gec kaldim hemen paylasim yapiyorum
Gecen hafta 80.2
Bugun 79.6
Maşallah abla Bravo bence sen kesin listeye girmelisin
2 günü yaptım canımCok guzel canim tebrikler
Harika canim darisi basimiza
Pro diyetin işe yaramış kac gun yaptın bunu canim sadece alkali su mu ictin
Mutlu olmasın canım ne güzel kilo vermişsin sabit değil artı değil inşallah haftaya ulaşırsın hedefine ben tebrik ediyorum seni
Günaydın canım
Oyyy kıyamam ya Rabbim huzurlu uykular nasip etsin kuzuguma
Maşallah canım tebrikler
Oooooo maşallah canım tebrikler
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canım benim hayırlı cumalarmasallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Tebrik ederim canım benim
Artı değilsin canım devam et gidecek o kilolar
Oooooo maşallah canım tebrikler
Maşallah canım tebrikler
Canım lütfen diyetine devam et bırakma sağlıktan değerli bişey yok biliyorsun bunu kendin için yap sadece kendim için
Günaydın canım hayırlı cumalar tebrikler canım
Allah razı olsun canımcok teşekkürler
burcum nerede hata yaoiyorsun acaba sknucta gitmis ama yetmiyor sgaliba
gunaydin canim
supersiniz kizlar
hayirli cumalar canim
hayirli cumalar canim cok guzel gitmis
gayet iyi gitmis canim
Sagol canlar
Canim yaaa adina o kadar sevindim ki senle ayni baslamistik biz ayni haftada 89.3 ile başlamıştım. Rakamlar hemen hemen ayni giderken pzt bile 86.6 iken suan bana fark attinKızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hepimize
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 87.00
Bugün: 85.600
Fark: -1.400
%1,609
çok mutluyum
Eki Görüntüle 1961474
Haftasonu bagirsak calistiran odem attiran bir alet koyup durmustum karnima o yüzden pztsi eksi çıkmış olabilir ertesi gün o eksi arti olmustu bilegunaydin kizlar evi birazcik toparlayim heliyorum hemen
Hadi bakalım canım ben de duymuyorum devam ediyorum vermeye durmak yok bu hafta sporunu biraz artır diyetine bire bir uy göreceksin canım daha rahat vereceksin araları sakın atlama vücut şaşırıp kalıyor ne yesem ne yesem diye dolaniyorsun o zaman sabretmesi çok zor oluyor saatinde mutlaka ye ara öğününü ve kendine inan yapabilirsin hiçbir sebep hiçbir engel yok bunu yapamaman için ben inanıyorum sanaCanim yaaa adina o kadar sevindim ki senle ayni baslamistik biz ayni haftada 89.3 ile başlamıştım. Rakamlar hemen hemen ayni giderken pzt bile 86.6 iken suan bana fark attinSana ulasmaya caliscam. Fark ettiysen ara öğün çok atladim menulerimde. Bir de pişirdiğim yemeklerin tatlarina bakiyordum. Bu hataları duzeltcem inşallah. Tebrik ederim kocaman alkış
Çok iyi canım tebriklerGecen hafts:90
Bu hafta:88
Fark:2
Yüzde:2,22
Başlangıç için süperGünaydınlarrrt
Herkese bol eksili bir gün olsun.
Ben yeni olduğum ićin güzel kilo verdim.
Geçen cuma : 93.5 kg
Bu gün : 90.7 kg
Fark : 2. 8 kg
Haftaya artık düzene giriyorsun canımGeçen hafta:87.2
Bugün:87.2
Fark: 0 elde var 0
Haftasonu annemlerde ödem attıran bir masaj aleti vardi 3 gün boyunca karnıma onu koymuştum işe yariyacagina inanmamistim tartida ben de şaşırmıştım hatirlarsaniz. Onun etkisi varmış
Çok iyi listeye kısa zamanda girersinSelam kızlar
Başlangıç 78
Bugün 76.9
Fark 1.100 gr
Benim 1 hafta olmadı Pazartesi'den beri
Eksi olsun canım yeterkiGunaydin hanimlar sukur eksiye dusebildim cok degil ama buna da sukur.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
Fark:-400
Günaydınn kızlar... Öncelikle şunu söylemek istiyorum sınavım çok çok iyi geçti Allaha şükür... Bundan sonrada artık hep sınavlarım olucak ama bu haftaki gibi uğramama engel olacak kadar yoğun bi tempoyla gitmeyeceğim arkadaşımla beraber onun evinde çalıştığımız için böyle oldu...çok çok özür diliyorum ve eğer varsa bir ceza çekmeye razıyım...ya da eğer çıkmam gerekiyorsa takımdan ona da razıyım kızlarçünkü şu 4 gün boyunca hep aklım buradaydı... Geri dönüp nasıl tekrar beni aranıza kabul edersiniz diye düşünmeye başladım...aslında ilk gün yemek problemlerim oldu tartı yoktu o yüzden menümüde paylaşamadım daha sonrada spor vsde yapamayınca öyle öyle derken zaman geçti özür dilerim... Heleki beni gruba kabul ettikten sonra böyle olması beni çok üzdü... Dediğim gibi cezam neyse çekmeye razıyım kaptanım North River ...
Kilo bildirimim:
Geçen cuma: 65.00
Bugün:65.4
Fark: +400 gr
Reglim de başlamak üzere bu aradaher yerim şişti belki bununda etkisi vardır ama benim için yurttan uzaklaşmam ve sağlıksız bi beslenme süreci çok üzücü ve kötü bir deneyim oldu..kızlar senin hayatın bize uyumlu değil devam etmeyelim derseniz gerçekten anlarımm....o kadar alışmışım ki ağzıma her yemek atışımda yapma dedi vücudum bağıra bağıra.. Ben heralde 67leri görürüm derken yalnızca 400 grla kalması o kadar mutlu etti ki beni kızlar çok mutlu oldum.. Ama bu hafta hedefim 64...Ve eğer beni tekrar isterseniz sizinle beraber burada devam etmeyi çok isterim.. .
Tebrikler canım bundan sonrası önemli ödem gitti ya şükürHerkese günaydın ve hayırlı cumalar. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Çarşamba günü: 69.7
Bugün 68.4
Fark: 1.3 benimki tabiki de sadece ödem ama yine tartıda eksi görmek motive ediyor insanı
Maşallah canım ne güzel gitmişKızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hepimize
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 87.00
Bugün: 85.600
Fark: -1.400
%1,609
çok mutluyum
Eki Görüntüle 1961474
Tebrikler canımGunaydin kizlarrr bugn biraz gec kaldim hemen paylasim yapiyorum
Gecen hafta 80.2
Bugun 79.6
Bi liste adayı daha
Girmiş mıyız kız görmedim benHerkesi cok. Tebrik ediyorummm ne guzel sonuclar bunlar kizlarrrr daha da guzellerini gorelim insallahhh :)sans_sans . Listeye girmisizzz canimmmn cok heycanliii :)
Maşallah canım ne güzel gitmiş
Listeye hoşgeldin
Tebrik ederim canım müthiş bir farkMerhaba Arkadaşlar
Geçen cuma: 76.4
Bu cuma: 74.6
Fark: -1.8
Maşallah canım tebriklerTünaydın canlar :)
Salı 81:6
Bugün 80.9
Fark 700gr.
:) :)
Tebrik ederim canımÖzel günüme rağmen :)
Girmiş mıyız kız görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?