- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.901
Canım neden özür diliyorsun ki aşk olsun bu gayet doğal bir durum hepimiz biliyoruz hepimize aynı şey oluyor lütfen kendini kötü hissetme sen bizim pozitif askimizsinBu hafta için herkesten özür dilerim çarşamba günü kilom sabitti aslında Dün Adetim sökülmeye başladı sanırım artı çıkmanın sebebi Umarım haftaya fazlasıyla telafi ederim gerçekten kusura bakmayın
Canım sağolsun tatlım bu kadar üzücü olaydan sonra olabilir tabi hepberaber hallederiz inşallah bu hafta moral bozmak yok hadi yeniden başlayalımkizlar bende artiyim malesef hicte sebebim yok karman corman bi hafta meyve agirlikliydi menum hic pro yoktu aksamlarida sebze bilmiyorum kusura bakmayin haftaya liste bende soz
Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hepimize
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 87.00
Bugün: 85.600
Fark: -1.400
%1,609
çok mutluyum
Eki Görüntüle 1961474
Gunaydin kizlarrr bugn biraz gec kaldim hemen paylasim yapiyorum
Gecen hafta 80.2
Bugun 79.6
7 li rakamlari gormeyi o kadar ozlemistim kiiiiiii
burcum nerede hata yaoiyorsun acaba sknucta gitmis ama yetmiyor sgaliba
gunaydin canim
supersiniz kizlar
hayirli cumalar canim
hayirli cumalar canim cok guzel gitmis
gayet iyi gitmis canim
olayi anlamafim odem mi tuttun yoksa ptesi gordugun eksinin sebebimi cihazdu
guzel canim
gayet iyi
gunaydin kelebek buranin etkisini gordin mu tekrarlamayacagina inaniyorum haftaya super bi eksi hafta boyu super bir katilim bekliyorim yapamam dersen simdi soyle tatlim
gunaydin canim gayet guzel
vuhuu superiz
gunaydin kizlar evi birazcik toparlayim heliyorum hemen
Çok teşekkür ederim canım ben de sana cani gönülden onaniyorum sen zoru basardigin icin bizden bi adim ondesinHadi bakalım canım ben de duymuyorum devam ediyorum vermeye durmak yok bu hafta sporunu biraz artır diyetine bire bir uy göreceksin canım daha rahat vereceksin araları sakın atlama vücut şaşırıp kalıyor ne yesem ne yesem diye dolaniyorsun o zaman sabretmesi çok zor oluyor saatinde mutlaka ye ara öğününü ve kendine inan yapabilirsin hiçbir sebep hiçbir engel yok bunu yapamaman için ben inanıyorum sana
Estağfurullah canım benim olur mü öyle şey hepimiz emek veriyoruz hepimiz bireylerden ödün veriyoruz hepimiz aynı hedef için uğraşıyoruz hepimiz kilo vermek sağlıklı olmak istiyoruz ben inanıyorum hepimiz teker teker burdan mezun olacağız yeter ki vazgecmeyelim hadi kızlar moral bozmak yok toparlanıp silkelenelim bakın yeni bir hafta başladı bile bu hafta 1. Lik bizim olacakÇok teşekkür ederim canım ben de sana cani gönülden onaniyorum sen zoru basardigin icin bizden bi adim ondesin
kizlar bende artiyim malesef hicte sebebim yok karman corman bi hafta meyve agirlikliydi menum hic pro yoktu aksamlarida sebze bilmiyorum kusura bakmayin haftaya liste bende soz
Ben de ben de sorma heyecanla bekliyorumAyyy ben çıtılrar pitirlar kıtırlar ne oldu cook merak ediyorum
Kizlar gelemedim cok yogundu simdi eve geldim kizimi uyutup temizlik yapicm
Ayyy ben çıtılrar pitirlar kıtırlar ne oldu cook merak ediyorum
Aynen bakalım haftayada bu performansı sergileyebilecek miyimÇok iyi canım tebrikler
Başlangıç için süper
Haftaya artık düzene giriyorsun canım
Çok iyi listeye kısa zamanda girersin
Eksi olsun canım yeterki
Hiçbirşeyi kendine dert edemezsin kaçış Yok listeye girdin bi kere
Gerçekten istiyprmusun bunu kendine sor ilk önce
O zaman zevkle heyecanla devam etmelisin
Tebrikler canım bundan sonrası önemli ödem gitti ya şükür
Maşallah canım ne güzel gitmiş
Listeye hoşgeldin
Tebrikler canım
Bi liste adayı daha
Tebrik ederim Ekimcim
Sen haftaya birinci bile olursun sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?