Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugünkü menüm
sabah 11.30
karısık tost
sekersiz cay
öğle 15.00
6 adet nugget
ara 17.00
sekersiz türk kahvesi
kuru üzüm
akşam 20.00
yumurtalı ıspanak
yarım dl tb ekmeği
spor 40 dk kardiyo
15 dk kol ve sırt
su 1.5 lt en fazla 2 olur
Habinar askrhpozitif

Canısı kacamaklari sabah erken saatlerde yapmaya çalış akşama kadar yakarsin akşam olunca kilo olarak dönüyor

ahh canım yaa beni cidden hem onure ediyorsun hem de şımartıyorsun gülüm yatasıya sırıtıcam ben yine mutluluktan
free angel hihihihihi free si tam bende angel da senin gönlünün güzelliğinden eklemişsin :)

guruplar da ilk 3 e girenlerii özellikle birincileri tebrik ederim her hafta böyle bol eksiler gelir inşallah
topik genelinde bakınca herkes kilo vermiş (reglden çıkan artıyı saymıyorum sayılmaz çünkü) nanekekik senin kide nazar canım ondan artı çıktın hiç takılma bu gün bitti geçti yeni güne bismillah diyip devam edicez

bu gün 2 posta misafir ağırladım, sonra yemek hazırla v.s. derken ancak gelebildim
kusura bakmayın kilo bildirimini yapıp ortadan kayboldum, normalde pusuya yatmış kaplan gibi beklerdim kilo bildirimlerini :)
makine de çamaşır kaç saattir duruyor sermeye fırsat olmadı serip geliyorum :)

Ay evet haklisin ya. Ama iste yapasim gelmiyo ya evde keyif yaparken daha guzel oluyo onu nasil yapcaam kocisimle kahve keyfi yaptik

Kolayy gelsinnn olsun yogunmussun bugn aksam yaparsin yorumlarini herkeseee

menüm

öğle
1 haşlama yumurta
yeşil biber domates marul maydanoz
tel peynir
3 zeytin
2 d. ekmek

misafirle
bir kaç tane kuru kayısı

akşam 19:20
roka dere otu marul yeşil biber
tel peynir
6 tane( büyük sıktım ama) etsiz çiğ köfteye benzetmeye çalıştığım bulgur köftesi
1 tane kornişon turşu

su 2 litre yatana kadar 3 olur
spor yok

North River

Kıtırlar tebrik ederim. yalnız grup içi birinciliğim kıl payı kaçmış.tebrik ederim H hedef25

sans_sans Canım listeye girişini ve 1.liğini tebrik ederim çok çook mutlu oldum senin adına maşallah

North River kaptanım diyete devam etmeyi çok istiyorum ama okulum olduğu için bıralarda çok görünemiyorum yalnızca akşamları uğrayabiliyorum... Tabi ki böyle iken kabul edildim gruba ama benim içimde hep bir vicdan azabı var aktif olamadığım için...
Bu grubun değerini çok iyianladım ne kadar kontrollü olsada tam anlamıyla dikkat edemiyor insan burası olmayınca...Ve ben bu kadar inanmış ve bu kadar hayal kurmuşken vazgeçmek istemiyorum...

Şimdi güzel bi duş almak haftanın tüm negatif enerjisini üstümden atıp duştan sonrada güzel bi leslie ile yeni haftaya tertemiz başlamak istiyorummm  bu hafta reglimin başlama ihtimali var ama ben ona rağmen 64 kilo olacağımm inşallah

Sabah: 10.40
3 yk yoğurtun içine 1 yk yulaf, 2 ince dilim muz ve 2 çilek
Fındık ve badem karışımı tam olarak ölçüyü bilmiyorum

Öğlen 13.00
Izgarada tavuk göğsü ve salata (az mısırlı)

Ara: 15.00
2 çok çok ufak kornişon turşu o ikisi anca normal nirtanesinin yarısı eder

Ara 16.00
Bir bardak tarçınlı süt 2 ceviz

Akşam 19.20
2 büyük bardak ayran (sade yoğurt sevmediğim için ayran yapıp içiyorum)

Su 1.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…