Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyettt olsun :)
ne yorum yapıcam sadece çıtırlarla uğraşırım pis pis çok daha eğlenceli olur heheheh
Hahaha ugras abla bu hafta hakettiniz:)
insan gerçekten buraya menü yazınca daha disiplinli oluyor. yoksa ipler kopuyor ben de en geç pazartesiden itibaren buraya menü yazıcam. kaçmak yok
Bekliyoruzzz canimm gel artikkk:)
Vazgecme canimmm kaldigin yerden devam et kesinlikleee
Afiyet olsun :)

Herkese iyi akiamlar. Grup içinde ayrı bir yarışma olduğunu bilmiyordum kazananları tebrik ederim.
Bugün diğer günlere göre daha dengeli oldu gibime geldi ama çerezi bugün biraz kaçırdım tüm gün dışardaydım ve yaşadığım yer küçük bir yer malesef böyle atıştırcak bişeyler bulamadım açlığımı çerez ile geçiştirmeye çalıştım.
Bana önerebileceğiniz şeyler var mı?
Yarında işe gitcem akşamada düğün var gene bütün gün dışardayım ve baya koşuşturmalı gececek bana enerji verecek ne götürebilirim kendim ile ve ya ne tüketebilirim?
Bide regl oldum tatlı krizlerindeyim çok şükür bugünü kazasız atlattım ama nefsimle ne savaşlar verdim. Ben zaten zar zor nefsime hakim olurken bide arkadaşlarım cipsler çikolatalar teklif etmez mi ben hayır dedikce onlar ısrar etti ben hayır dedikce onlar ısrar etti ama yinede kazanan ben oldum. Ama genel olarak tatlı krizlerini nasıl yenebilirim?

Canım neden özür diliyorsun ki aşk olsun bu gayet doğal bir durum hepimiz biliyoruz hepimize aynı şey oluyor lütfen kendini kötü hissetme sen bizim pozitif askimizsin
canımsın Ayşem

deneme suresi ilk uc
1. @hedef25
2. @shensuht
3. Pamukseker19

asil liste ilk uc
1. sans_sans
2. Habinar
3. Melekkk90

Tebrikler E ve t
spor puanlamalarını sen mi yapıyodun canımmm
Evet canım yarın paylaşacağım inşallah
Afiyet olsun cuma için güzel menü
@nanekekik askrhpozitif kızlar bu artılar neden? çok mu kaçamak yaptınız?
kaçamak yok canım reglden
Afiyet olsun
afiyet olsun

Afiyettt olsun :)

Hahaha ugras abla bu hafta hakettiniz:)

Bekliyoruzzz canimm gel artikkk:)

Vazgecme canimmm kaldigin yerden devam et kesinlikleee

bu hafta hak ettik de hadi oldu ki hak etmedik sence ben ve çenem durur mu
gülüm benim uğraşmam da motivasyon olsun gaz vermek amaçlı yoksa kıyar mıyım zayıflamak için uğraşıp duran birine ..asla yapmam kimse kırılmasın üzülmesin morali bozulup motivasyonu düşmesin isterim çünkü en güzel ve rahat zayıflama mutluyken oluyor

Kızlar akşam 8 tane falan sardalya yedim yanına lahana salatası yapmıştım salata modemi bulandırdı yiyemedim eşim gelince Carrefour a gittim geldik şimdi geldik acıktım sizce bunu yesem olur mü birazdan da İnsülin yapicam 11de

3 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 11.00
1kk b peynir
2ceviz
2d ekmek
Domates

Ara 13.00
1/2 ayva
1sb süt

Öğle 15.30
Yoğurtlu patlıcan salatası
2 d ekmek

Ara 18.00
1/2 ayva
1sb süt

Akşam 20.00
8 fırınlanmış sardalya
Lahana salatası
1 d ekmek

Ara henüz yapmadım sizden yorum bekliyorum

Su 2lt
Spor 60dk yürüyüş

askrhpozitif Habinar

Bestle rakiplesmissiniz sanirim
tatlı krizini tarçın kesiyor diye biliyorum çiğ kuruyemişler kurtarıcı oluyor

canım karbonhidrat Alman mı lazım yoksa protein olarak yoğurt yiyebilirim

Bestle rakiplesmissiniz sanirim
tatlı krizini tarçın kesiyor diye biliyorum çiğ kuruyemişler kurtarıcı oluyor

canım karbonhidrat Alman mı lazım yoksa protein olarak yoğurt yiyebilirim
Canım 3 d ekmek eksik yemistim akşam yediğim salata modemi bulandırdı hala devam ediyor ara bile yapamadım size danışmadan yemek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…