- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #193.961
Ben de varim :)Ben varım
Ben de varim :)
Haftaya da yensınlerde görelim. bu hafta. Avans verdi k
Afiyettt olsun :)menüm
öğle
1 haşlama yumurta
yeşil biber domates marul maydanoz
tel peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
misafirle
bir kaç tane kuru kayısı
akşam 19:20
roka dere otu marul yeşil biber
tel peynir
6 tane( büyük sıktım ama) etsiz çiğ köfteye benzetmeye çalıştığım bulgur köftesi
1 tane kornişon turşu
su 2 litre yatana kadar 3 olur
spor yok
@nanekekik
Hahaha ugras abla bu hafta hakettiniz:)ne yorum yapıcamsadece çıtırlarla uğraşırım pis pis çok daha eğlenceli olur heheheh
Bekliyoruzzz canimm gel artikkk:)insan gerçekten buraya menü yazınca daha disiplinli oluyor. yoksa ipler kopuyorben de en geç pazartesiden itibaren buraya menü yazıcam. kaçmak yok
Vazgecme canimmm kaldigin yerden devam et kesinlikleeesans_sans Canım listeye girişini ve 1.liğini tebrik ederim çok çook mutlu oldum senin adına maşallah
@nanekekik kaptanım diyete devam etmeyi çok istiyorum ama okulum olduğu için bıralarda çok görünemiyorum yalnızca akşamları uğrayabiliyorum... Tabi ki böyle iken kabul edildim gruba ama benim içimde hep bir vicdan azabı var aktif olamadığım için...
Bu grubun değerini çok iyianladım ne kadar kontrollü olsada tam anlamıyla dikkat edemiyor insan burası olmayınca...Ve ben bu kadar inanmış ve bu kadar hayal kurmuşken vazgeçmek istemiyorum...
Şimdi güzel bi duş almak haftanın tüm negatif enerjisini üstümden atıp duştan sonrada güzel bi leslie ile yeni haftaya tertemiz başlamak istiyorummm bu hafta reglimin başlama ihtimali var ama ben ona rağmen 64 kilo olacağımm inşallah
Afiyet olsun :)Sabah: 10.40
3 yk yoğurtun içine 1 yk yulaf, 2 ince dilim muz ve 2 çilek
Fındık ve badem karışımı tam olarak ölçüyü bilmiyorum
Öğlen 13.00
Izgarada tavuk göğsü ve salata (az mısırlı)
Ara: 15.00
2 çok çok ufak kornişon turşu o ikisi anca normal nirtanesinin yarısı eder
Ara 16.00
Bir bardak tarçınlı süt 2 ceviz
Akşam 19.20
2 büyük bardak ayran (sade yoğurt sevmediğim için ayran yapıp içiyorum)
Su 1.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
HahahahahaBiz yeriz
İsmin ayrı güzel gülüm profil resmin ayrı bir güzel.Bugün giremedim
Afiyet olsun :)Menüm
Sabah 11:30
10 zeytin
1 kk.peynir
2 dilim ekmek
Siyah Çay
Akşam 19:00
2 avuç kadar kabak yemeği
2 kuru köfte
1haşlanmış yumurta
8 zeytin (siyah,yeşil)
1 kk.peynir,
Yoğurt
2 dilim ekmek
Funda çayı,dereotu ve 3.5 litresinin sıcak su
canımsın AyşemCanım neden özür diliyorsun ki aşk olsun bu gayet doğal bir durum hepimiz biliyoruz hepimize aynı şey oluyor lütfen kendini kötü hissetme sen bizim pozitif askimizsin
Tebrikler E ve tdeneme suresi ilk uc
1. @hedef25
2. @shensuht
3.Pamukseker19
asil liste ilk uc
1.sans_sans
2.Habinar
3.Melekkk90
Evet canım yarın paylaşacağım inşallahspor puanlamalarını sen mi yapıyodun canımmm
Afiyet olsun cuma için güzel menümenüm
öğle
1 haşlama yumurta
yeşil biber domates marul maydanoz
tel peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
misafirle
bir kaç tane kuru kayısı
akşam 19:20
roka dere otu marul yeşil biber
tel peynir
6 tane( büyük sıktım ama) etsiz çiğ köfteye benzetmeye çalıştığım bulgur köftesi
1 tane kornişon turşu
su 2 litre yatana kadar 3 olur
spor yok
@nanekekik
kaçamak yok canım reglden@nanekekikaskrhpozitif kızlar bu artılar neden? çok mu kaçamak yaptınız?
Afiyet olsunSabah: 10.40
3 yk yoğurtun içine 1 yk yulaf, 2 ince dilim muz ve 2 çilek
Fındık ve badem karışımı tam olarak ölçüyü bilmiyorum
Öğlen 13.00
Izgarada tavuk göğsü ve salata (az mısırlı)
Ara: 15.00
2 çok çok ufak kornişon turşu o ikisi anca normal nirtanesinin yarısı eder
Ara 16.00
Bir bardak tarçınlı süt 2 ceviz
Akşam 19.20
2 büyük bardak ayran (sade yoğurt sevmediğim için ayran yapıp içiyorum)
Su 1.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
afiyet olsunMenüm
Sabah 11:30
10 zeytin
1 kk.peynir
2 dilim ekmek
Siyah Çay
Akşam 19:00
2 avuç kadar kabak yemeği
2 kuru köfte
1haşlanmış yumurta
8 zeytin (siyah,yeşil)
1 kk.peynir,
Yoğurt
2 dilim ekmek
Funda çayı,dereotu ve 3.5 litresinin sıcak su
bu hafta hak ettik de hadi oldu ki hak etmedik sence ben ve çenem durur muAfiyettt olsun :)
Hahaha ugras abla bu hafta hakettiniz:)
Bekliyoruzzz canimm gel artikkk:)
Vazgecme canimmm kaldigin yerden devam et kesinlikleee
Afiyet olsun :)
Bestle rakiplesmissiniz sanirimBen varım
tatlı krizini tarçın kesiyor diye biliyorum çiğ kuruyemişler kurtarıcı oluyorHerkese iyi akiamlar. Grup içinde ayrı bir yarışma olduğunu bilmiyordum kazananları tebrik ederim.
Bugün diğer günlere göre daha dengeli oldu gibime geldi ama çerezi bugün biraz kaçırdım tüm gün dışardaydım ve yaşadığım yer küçük bir yer malesef böyle atıştırcak bişeyler bulamadım açlığımı çerez ile geçiştirmeye çalıştım.
Bana önerebileceğiniz şeyler var mı?
Yarında işe gitcem akşamada düğün var gene bütün gün dışardayım ve baya koşuşturmalı gececek bana enerji verecek ne götürebilirim kendim ile ve ya ne tüketebilirim?
Bide regl oldum tatlı krizlerindeyim çok şükür bugünü kazasız atlattım ama nefsimle ne savaşlar verdim. Ben zaten zar zor nefsime hakim olurken bide arkadaşlarım cipsler çikolatalar teklif etmez mi ben hayır dedikce onlar ısrar etti ben hayır dedikce onlar ısrar etti ama yinede kazanan ben oldum. Ama genel olarak tatlı krizlerini nasıl yenebilirim?
canım karbonhidrat Alman mı lazım yoksa protein olarak yoğurt yiyebilirimKızlar akşam 8 tane falan sardalya yedim yanına lahana salatası yapmıştım salata modemi bulandırdı yiyemedim eşim gelince Carrefour a gittim geldik şimdi geldik acıktım sizce bunu yesem olur mü birazdan da İnsülin yapicam 11deEki Görüntüle 1961854
Canım 3 d ekmek eksik yemistim akşam yediğim salata modemi bulandırdı hala devam ediyor ara bile yapamadım size danışmadan yemek istemedimBestle rakiplesmissiniz sanirim
tatlı krizini tarçın kesiyor diye biliyorum çiğ kuruyemişler kurtarıcı oluyor
canım karbonhidrat Alman mı lazım yoksa protein olarak yoğurt yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?