Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar selamlar bu hafta niye boyle oldu bilmiyorum anlamiyorum sifir kacamakla 300 gram gitti sabah erken tartilma.uykusuzluk filan sanirim bunyem ters tepki verio anlamiyorum bu hafta ekstra bi dikkat edicem umarim cozum.olur

Kizlar selamlar bu hafta niye boyle oldu bilmiyorum anlamiyorum sifir kacamakla 300 gram gitti sabah erken tartilma.uykusuzluk filan sanirim bunyem ters tepki verio anlamiyorum bu hafta ekstra bi dikkat edicem umarim cozum.olur
Bazen ne yaparsak yapalım olmuyor kuzum
Onuda denedim fayda etmedi
o zaman başka onerim ne olabilir 2-3 hurma yiyebilirsin yada keçiboynuzu

Ablammm sen motivasyonsuz birakma bizi baska bisey istemeyiz :)

Afiyet olsun kuzumm
Umarim olur canim odem vs. Bir sey vardir mutlaka normale doner
Kızlar var mısınız bu hafta birincilik için elimizden geleni yapmaya hem takımlar arasında birinciligi hemde bireyselde almaya var mısınız bu hafta nota aldık
Ben varimmmmmm :)

Tamamdir :) hadi bakalim. Iyi olan kazansin
İnşallah canımm :) hedefin var mı bu hafta için?

Kızlar var mısınız bu hafta birincilik için elimizden geleni yapmaya hem takımlar arasında birinciligi hemde bireyselde almaya var mısınız bu hafta nota aldık
Bende varımmm 9. Takım cuma günü birinci olacakkk inşallah
İyi geceler kızlar
İyi geceler canımm

evettt duyduk duymadik demeyin

Ben kimim, kim olmak istiyorum?

Ben 31yasinda 155boyunda 71.5 kg
2yasinda bir oglunu hala emziren cirkin ordek yavrusuyum cevrem kilomu soyledigimde inanmasada 7kg yag fazlam var bol bolda odemim kas yogunlugum cok oldugu icin ve ust bolgem ince oldugu icin kiyafetle yirtsamda aynada cibildak et tavugu gibiyim bildiginix butlarim var
hamilelige kadar max 63olmus genelde 53_56 arasi takilmis bir omrum vardi
ee kocayi bulunca her Turk evi gibi bizde abur cubura gomulup film keyfi yaparken 63oldum beklenmedik bir gebelikle 67 ve gebeligim dusukle sonlaninca verdim 57e indim 2sene hamile kalmak icin ugras stres derken yine 63e ciktim ve hamile kaldim ve yine riskli oldugu icin 5ay birfiil yattim sonrasindada minumum harejetle 76yla doguma gittim sut olsun derken 83e ciktim
bir sene sut danasi gibi gezdim taki eltim doguma giderken benim diguma gider gibi bir fotomunn gorunce dankk etti

peki kim olmak istiyorum
kugu olmak istiyorum ...
istedigim elbiseyi giyince suzulmek en onemlisi aynada cibildakkende kendimi begenmek istiyorum
tamamen jaybetmesemde zedelenen ozguvenimi tavan yaptirmak istiyorum .
ee bide ogluma kardes istiyorum nasipse yaz sonu hedefe ulasip korunmayi birakmak istiyorum esimin bile haberi yok ilk size dedim ona kalsak kilo vermeye gerek yok nasil olsa tekrar alacagim hemen yapalim der

kabaca bu benim ve sizide tanimak istiyorum malum kalabalik bir aileyiz her bireyi tanimaliyiz

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
canımsın Ayşem

Tebrikler E ve t

Evet canım yarın paylaşacağım inşallah

Afiyet olsun cuma için güzel menü
kaçamak yok canım reglden

Afiyet olsun
afiyet olsun
Sen benim canımsın ya moral oluyorsunuz bana hepinizi çok seviyorum ben
Ye o zaman canım madem eksik yemişsin şekerin falan düşer
İyi ki yedim çok fena olacaktım yoksa iyi kurtardım düşüyordu zaten 50lerde olunca çok fena oluyorum şükür kurtardim
Canım benim unut geçen haftayı pozitif düşünelim bu hafta çok iyi olacak emin ol ben eminim senden görüyorum cabani olabilir bazen takılma hiç biz yanındayız
Ben varım canım sonuna kadar varım hemde elimden geleni yapacağım sporun dibine bırakın 1.lik bizim olacak
İyi geceler kızlar
İyi geceler canim
Ablammm sen motivasyonsuz birakma bizi baska bisey istemeyiz :)

Afiyet olsun kuzumm

Umarim olur canim odem vs. Bir sey vardir mutlaka normale doner

Ben varimmmmmm :)
Hadi canım 1lik bizim olsun son gaz girelim bu haftaya
butun alintilar gitti

herkese cvp vermis yorum yaomistim telefonu kirasim var
Kız canım sağolsun boşver alıntıları aklına gelince yazarsın boşver bak biz Burda 1. Olma kararı aldık sen ne diyorsun kaptanımız olarak

Canım benim şuan var ya göğüs kafesimi açıp içine seni koyup sıkıca kapatmak istedim iyi ki varsın iyi ki burdasın iyi ki karşılaştım iyi ki buraya sürükledi internet sayfaları beni Allah razı olsun senden
Rabbim bütün istediklerini gönlüne göre versin ağzına dua diye bile almadan Rabbim karşına çıkarsın aklından gecirmesen bile önüne gelsin yüzünden tebessüm mutluluk huzur eksik olmasın yuvandan ailene evine bereket yağsın hep mutlu olun inşallah
Ben eminim senin çok yakında istediğin kiloya ulaşacağına tek korkum kiloları verin ve bizi bırakır gider mısin çünkü bizim uzuuuuun bir yolumuz var Burda senin desteğine yorumlarına moral vermelerine hadi demene ihtiyacımız var
Bak adın gibi bahar geliyor en sevdiğim mevsim ruhum heyecanlı bahara kilo vermeye hedeflerime ulaşma hevesime ve bu heyecanı benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim sana
Seni seviyorum kaptanicem

Ben yarın yazicam olur mu

benim gpzum oyle cok yukseklerde degil herkes 1.5kg versin yeter cok azla yetinenim

oy bende seni yerim :)'
Allahtan bi mani olmadigi surece burdayim canim nasil birakiyim
Ben yarın yazicam olur mu
olur baby
Tatlı uykular cici kızlarr
sana da canim
afiyet olsun menu guzel canim

ayy ne tatlı anlatmışsın kendini
gülüm yaz sonuna çoktan hedefine ulaşmış sabitlemeyi bile yapmış olursun allahın izniyle
hayırlısıyla 2. çocuğu da yaparsın hatta gebe kalınca bile buradan devam eder sağlıklı menüler paylaşırsın
böyle samimi topik olunca kocadan önce arkadaşların haberi oluyor şükür bu ortamı (ve diğerini) buldum böyle güzel samimi insanlarla rahatça her konu da paylaşım yapabiliyorum - yapabiliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…