- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.021
Tebrik ederimm :)İyi geceler kızlar.
Akşam annemdeydim.
Eve geç geldik ama yürüyüşümü yapmadan yatmak istemefim.
Gece 01.00 ben bantta yürüdüm. Gerçekten bir tebriği hak ettim.
gunaydin guzeller
Gunaydin hanimlar musmustlu bir haftasonu olsun hepimiz icin
Günaydınn kızlarr :)
Gunaydin herkeseee mutlu kacamaksiz bir haftasonu diliyorum :)Günaydın canlar mutlu ve kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum
profil resminin altına yazmıştım yaşımı görünüyor:) ama senin gül hatırına baştan kendimi tanıtayım canımcımAbla diyorlar sana da merak ettim canim kac yasindasin? Muhtemelen kendini tanitirken yazmissindir ama ben kacirmisim.
2 hafta deneme süresi oluyordu galiba kilo vermeye devam edersen çaba harcadığın onaylanırsa listeye giriyorsun yanlış hatırlamıyorsamGünaydın kızlar ,kahvaltımı yaptım, ne zaman listeye alınacağım ben
Gunaydin hanimlar musmustlu bir haftasonu olsun hepimiz icin
Günaydınn kızlarr :)
Günaydın canlar uykusuz geceler yine başladı bizim sarhoş gibiyim baba olmak varmis
Dersten önce bi oryantal iyi gider tüm hücrelerim bi uyansın bakalım sağol ablacım ilk günümüzde enerji depolayalım :)
enerjin bol olsun gülüm günün çok güzel geçsin inşallahİnşallah canımm benimm bende 64 istiyorum.. Şaka maka gerçekten herkesin istediği kilolara kavuşmasını çok isterim :)
Günaydınnn :) bende çok erken kalktım bugün çamaşırhane sırası kahvaltı derken şu saati buldum :) şimdide ders çalışıcam biraz inşallah :)
Dersten önce bi oryantal iyi gider tüm hücrelerim bi uyansın bakalım sağol ablacım ilk günümüzde enerji depolayalım :)
Anaamm biz yari hemseriyuz seninle ozamanprofil resminin altına yazmıştım yaşımı görünüyor:) ama senin gül hatırına baştan kendimi tanıtayım canımcım
adım ekim 37 yaşındayım
3.5 ay kaldı 18 yıllık evliyim, 16 sına girmek üzere olan bir oğul annesiyim,
haşere ve bazı sürüngen türleri sürüngen huylu insanlar da buna dahil) hariç, tüm canlıları olduğu gibi kabul edip seven biriyim ev hanımıyım malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum
2 senedir haydi yine yeniden adlı topikteyim, mefkurem sayesin de sizi buldum liste dışı olarak sizlerleyim 2 hafta oldu galiba :)
kızlar gençler baya sağ olsunlar sevdiler de abla diyor kuzularım
oldukça cins ve tuhaf huylarım vardır, bunlardan biri de abla diyenleri sahiplenme iç güdüsü, hafıza sorunlarını çok fazla yaşıyorum bazen kiminle ne konuştuğumu yada kaşar peynirini nereye koyduğumu tamamen unutabiliyorum(buzluktan çıktı allahtan kaşar bu defa götürüp çamaşır odasına bırakmamışım )
sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım
yarı toprağım diycem ama malatya da doğmuş büyümüşsün bildik toprağımsınAnaamm biz yari hemseriyuz seninle ozamanaslen Elazigliyim ama dogma buyume Malatya ailelerimiz de malatya da suan ben de gorev icabi Elazigin Maden ilcesinde bulunmaktayim.
Aramizda cok yas farki yok(30 yasindayim) ama ben de abla diyeyim ozaman.
Ben yazin mezun olmustum o nedenle suan liste disi takiliyorum ama itiraf etmek gerekirse gecmisi bazen okumuyorum kaptan duymasino nedenle kendini tanitan uyeleri kacirabiliyorum.
En kısa sürede deniyeceğim teşekkürler tavsiyen içinBazen ne yaparsak yapalım olmuyor kuzum
o zaman başka onerim ne olabilir 2-3 hurma yiyebilirsin yada keçiboynuzu
Bestttt
İnşallah canımm benimm bende 64 istiyorum.. Şaka maka gerçekten herkesin istediği kilolara kavuşmasını çok isterim :)
Insallahhhh kavusuruz hepimiz. Bakalim yaklasabilcez mi 64 e
Günaydınnn :) bende çok erken kalktım bugün çamaşırhane sırası kahvaltı derken şu saati buldum :) şimdide ders çalışıcam biraz inşallah :)
Aman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumakyarı toprağım diycem ama malatya da doğmuş büyümüşsün bildik toprağımsın
elazığ dediğin ne 50 dk lık yol, istanbul da bir ilçeden diğerine gitmesi bile çok daha uzun sürüyor ailene yakın olman çok güzelistesen her hafta sonu hatta her gün gidip gelebilirsin :)
gülüm benim için yaş önemli değil saygı sevgi olduktan sonra kim nasıl rahat ediyorsa öyle hitap etmeli bence ister ekim ister abla de canın nasıl çekerse :)
çok sayfa olduğun da ben de etiketlenmişsem yada alıntı varsa onlara bakıyorum hepsini okuyamıyorum okumak mı lazımdı aboooo çaktırmayalım o vakit hehehe
Az diil mi canim yaaaSabah: 10.40
3 yk yoğurtun içine 1 yk yulaf, 2 ince dilim muz ve 2 çilek
Fındık ve badem karışımı tam olarak ölçüyü bilmiyorum
Öğlen 13.00
Izgarada tavuk göğsü ve salata (az mısırlı)
Ara: 15.00
2 çok çok ufak kornişon turşu o ikisi anca normal nirtanesinin yarısı eder
Ara 16.00
Bir bardak tarçınlı süt 2 ceviz
Akşam 19.20
2 büyük bardak ayran (sade yoğurt sevmediğim için ayran yapıp içiyorum)
Su 1.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Yaaaaa ne kadar güzel dualar etmissin öyle ağzından inciler dokulmus resmen ben de istiyorum böyle duaCanım benim şuan var ya göğüs kafesimi açıp içine seni koyup sıkıca kapatmak istedim iyi ki varsın iyi ki burdasın iyi ki karşılaştım iyi ki buraya sürükledi internet sayfaları beni Allah razı olsun senden
Rabbim bütün istediklerini gönlüne göre versin ağzına dua diye bile almadan Rabbim karşına çıkarsın aklından gecirmesen bile önüne gelsin yüzünden tebessüm mutluluk huzur eksik olmasın yuvandan ailene evine bereket yağsın hep mutlu olun inşallah
Ben eminim senin çok yakında istediğin kiloya ulaşacağına tek korkum kiloları verin ve bizi bırakır gider mısin çünkü bizim uzuuuuun bir yolumuz var Burda senin desteğine yorumlarına moral vermelerine hadi demene ihtiyacımız var
Bak adın gibi bahar geliyor en sevdiğim mevsim ruhum heyecanlı bahara kilo vermeye hedeflerime ulaşma hevesime ve bu heyecanı benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim sana
Seni seviyorum kaptanicem
Oooo süper benim en sevdiğim oryantallerden kiloluyum diye oynamiyorum ne zamandir gaza geldim oynucam bugün
profil resminin altına yazmıştım yaşımı görünüyor:) ama senin gül hatırına baştan kendimi tanıtayım canımcım
adım ekim 37 yaşındayım
haşere ve bazı sürüngen türleri sürüngen huylu insanlar da buna dahil) hariç, tüm canlıları olduğu gibi kabul edip seven biriyim ev hanımıyım malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum
2 senedir haydi yine yeniden adlı topikteyim, mefkurem sayesin de sizi buldum liste dışı olarak sizlerleyim 2 hafta oldu galiba :)
oldukça cins ve tuhaf huylarım vardır, bunlardan biri de abla diyenleri sahiplenme iç güdüsü, hafıza sorunlarını çok fazla yaşıyorum bazen kiminle ne konuştuğumu yada kaşar peynirini nereye koyduğumu tamamen unutabiliyorum(buzluktan çıktı allahtan kaşar bu defa götürüp çamaşır odasına bırakmamışım )
Oooo hemen abla diyoruz o zamanAbla diyorlar sana da merak ettim canim kac yasindasin? Muhtemelen kendini tanitirken yazmissindir ama ben kacirmisim.[/QUO
Afiyet olsun canım
Heeyyyy maşallah ne olacak canım 1.5 kg dediğin nedir kisen iste yeter ki Kaptanım inşallah elimde n geleni yapicam 1.5 kg için
Maşallah canım tebrikler herkes yapamaz bu yaptigini
Kabak tatlısı mı gördüm
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canıminsallah
Aman aman sakının kendinizi bu hafta çok onemli
Günaydın canım
Tebrik ederimm :)
Gunaydin herkeseee mutlu kacamaksiz bir haftasonu diliyorum :)
profil resminin altına yazmıştım yaşımı görünüyor:) ama senin gül hatırına baştan kendimi tanıtayım canımcım
adım ekim 37 yaşındayım
Temizlik olimpiyatları başladı
Aman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumakailelere yakin olmak guzel tabi ama burasi cok kucuk nasip olursa tayin isteyecez hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Dünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak.sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyim Zaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)
Cok doğru diyorsun canim foto hiç cekinmiyordum bu haftaya kadar şimdi bol bol çekiniyorum before after yapmak içinTeşekkür ederim.
Bundan sonra sporumu eksik bırakmamayı düşünüyorum. Çünkü sporla birlikte daha hızlı kilo veriliyor.
Haydi oynamaya.
Kalkın kızlarrrr
Teşekkür ederim.
Ayyy çok tatlısın.
Harika tanıtmışsın kendini.
Ayyy hiç sevmiyorum temizlik yapmayı.
Ama maalesef ben de totoyu ksldırıp yspmam lazım.
Hayıtlısı olsun canım.
Tayin süreci çok heyecanlı.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Süpersin. Pişman olmamak için hayır diyelim canım.
Yaza daha mutlu olmak sadece hayırın ucunda. Ve bir mağazaya gittiğinde istediğini seçmek.
Daha özgüvenli olmak için sağlıklı beslenmeliuiz.
bundan sonra daha dikkat edeyim bari geçmişin hepsini okumaya :))Aman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumakailelere yakin olmak guzel tabi ama burasi cok kucuk nasip olursa tayin isteyecez hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
ciddi misin sen kilolusun diye mi oynamıyordun yaaav gülüm içinden nasıl geçiyorsa öyle davran öyle yaşa ömür dediğin gelip hızlıca geçiyorAz diil mi canim yaaa
Yaaaaa ne kadar güzel dualar etmissin öyle ağzından inciler dokulmus resmen ben de istiyorum böyle duamaşallah
Oooo süper benim en sevdiğim oryantallerden kiloluyum diye oynamiyorum ne zamandir gaza geldim oynucam bugün
Oooo hemen abla diyoruz o zamanablacim cok güzel anlatmissin tanıdığıma cok memnun oldum. Bütün paylasimlarinla gruba renk katiyorsun cok pozitifsin enerjiksin esprilisin sen de sakin eksik olma
Amin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)bundan sonra daha dikkat edeyim bari geçmişin hepsini okumaya :))
ben yokken çok sohbet etmeyin
hayırlısıyla istediğiniz yer olur inşallah istediğiniz yer belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?