Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar.
Akşam annemdeydim.
Eve geç geldik ama yürüyüşümü yapmadan yatmak istemefim.
Gece 01.00 ben bantta yürüdüm. Gerçekten bir tebriği hak ettim.
Tebrik ederimm :)

gunaydin guzeller

Gunaydin hanimlar musmustlu bir haftasonu olsun hepimiz icin

Günaydınn kızlarr :)

Günaydın canlar mutlu ve kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum
Gunaydin herkeseee mutlu kacamaksiz bir haftasonu diliyorum :)

Abla diyorlar sana da merak ettim canim kac yasindasin? Muhtemelen kendini tanitirken yazmissindir ama ben kacirmisim.
profil resminin altına yazmıştım yaşımı görünüyor:) ama senin gül hatırına baştan kendimi tanıtayım canımcım
adım ekim 37 yaşındayım
3.5 ay kaldı 18 yıllık evliyim, 16 sına girmek üzere olan bir oğul annesiyim,
haşere ve bazı sürüngen türleri sürüngen huylu insanlar da buna dahil) hariç, tüm canlıları olduğu gibi kabul edip seven biriyim ev hanımıyım malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum
2 senedir haydi yine yeniden adlı topikteyim, mefkurem sayesin de sizi buldum liste dışı olarak sizlerleyim 2 hafta oldu galiba :)
kızlar gençler baya sağ olsunlar sevdiler de abla diyor kuzularım
oldukça cins ve tuhaf huylarım vardır, bunlardan biri de abla diyenleri sahiplenme iç güdüsü, hafıza sorunlarını çok fazla yaşıyorum bazen kiminle ne konuştuğumu yada kaşar peynirini nereye koyduğumu tamamen unutabiliyorum(buzluktan çıktı allahtan kaşar bu defa götürüp çamaşır odasına bırakmamışım )
sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım

Bestttt
İnşallah canımm benimm bende 64 istiyorum.. Şaka maka gerçekten herkesin istediği kilolara kavuşmasını çok isterim :)

Gunaydin hanimlar musmustlu bir haftasonu olsun hepimiz icin

Günaydınn kızlarr :)

Günaydın canlar uykusuz geceler yine başladı bizim sarhoş gibiyim baba olmak varmis

Günaydınnn :) bende çok erken kalktım bugün çamaşırhane sırası kahvaltı derken şu saati buldum :) şimdide ders çalışıcam biraz inşallah :)

Arama Sonuçları

► 3:31
Oryantal Darbuka - YouTube
@sans_sans dün fırsat olmadı şimdi oynayalım :)
Dersten önce bi oryantal iyi gider tüm hücrelerim bi uyansın bakalım sağol ablacım ilk günümüzde enerji depolayalım :)

enerjin bol olsun gülüm günün çok güzel geçsin inşallah

Anaamm biz yari hemseriyuz seninle ozaman aslen Elazigliyim ama dogma buyume Malatya ailelerimiz de malatya da suan ben de gorev icabi Elazigin Maden ilcesinde bulunmaktayim.
Aramizda cok yas farki yok(30 yasindayim) ama ben de abla diyeyim ozaman.
Ben yazin mezun olmustum o nedenle suan liste disi takiliyorum ama itiraf etmek gerekirse gecmisi bazen okumuyorum kaptan duymasin o nedenle kendini tanitan uyeleri kacirabiliyorum.

yarı toprağım diycem ama malatya da doğmuş büyümüşsün bildik toprağımsın
elazığ dediğin ne 50 dk lık yol, istanbul da bir ilçeden diğerine gitmesi bile çok daha uzun sürüyor ailene yakın olman çok güzel istesen her hafta sonu hatta her gün gidip gelebilirsin :)
gülüm benim için yaş önemli değil saygı sevgi olduktan sonra kim nasıl rahat ediyorsa öyle hitap etmeli bence ister ekim ister abla de canın nasıl çekerse :)
çok sayfa olduğun da ben de etiketlenmişsem yada alıntı varsa onlara bakıyorum hepsini okuyamıyorum okumak mı lazımdı aboooo çaktırmayalım o vakit hehehe

Aman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumak ailelere yakin olmak guzel tabi ama burasi cok kucuk nasip olursa tayin isteyecez hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Az diil mi canim yaaa
Yaaaaa ne kadar güzel dualar etmissin öyle ağzından inciler dokulmus resmen ben de istiyorum böyle dua maşallah

Arama Sonuçları

Oooo süper benim en sevdiğim oryantallerden kiloluyum diye oynamiyorum ne zamandir gaza geldim oynucam bugün

Abla diyorlar sana da merak ettim canim kac yasindasin? Muhtemelen kendini tanitirken yazmissindir ama ben kacirmisim.[/QUO
Oooo hemen abla diyoruz o zaman ablacim cok güzel anlatmissin tanıdığıma cok memnun oldum. Bütün paylasimlarinla gruba renk katiyorsun cok pozitifsin enerjiksin esprilisin sen de sakin eksik olma

Dünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak. sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyim Zaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)

Teşekkür ederim.
Bundan sonra sporumu eksik bırakmamayı düşünüyorum. Çünkü sporla birlikte daha hızlı kilo veriliyor.

Arama Sonuçları

Haydi oynamaya.
Kalkın kızlarrrr

Tebrik ederimm :)

Gunaydin herkeseee mutlu kacamaksiz bir haftasonu diliyorum :)

Teşekkür ederim.

Ayyy çok tatlısın.
Harika tanıtmışsın kendini.

Temizlik olimpiyatları başladı

Ayyy hiç sevmiyorum temizlik yapmayı.
Ama maalesef ben de totoyu ksldırıp yspmam lazım.

Aman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumak ailelere yakin olmak guzel tabi ama burasi cok kucuk nasip olursa tayin isteyecez hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Hayıtlısı olsun canım.
Tayin süreci çok heyecanlı.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Süpersin. Pişman olmamak için hayır diyelim canım.
Yaza daha mutlu olmak sadece hayırın ucunda. Ve bir mağazaya gittiğinde istediğini seçmek.
Daha özgüvenli olmak için sağlıklı beslenmeliuiz.

Evet canım çok doğru
Cok doğru diyorsun canim foto hiç cekinmiyordum bu haftaya kadar şimdi bol bol çekiniyorum before after yapmak için bir de özgüvenim şimdiden yerine geldi nasil olsa sayili günler kaldi diyip komplekslere girmiyorum.

bundan sonra daha dikkat edeyim bari geçmişin hepsini okumaya :))
ben yokken çok sohbet etmeyin
hayırlısıyla istediğiniz yer olur inşallah istediğiniz yer belli mi

ciddi misin sen kilolusun diye mi oynamıyordun yaaav gülüm içinden nasıl geçiyorsa öyle davran öyle yaşa ömür dediğin gelip hızlıca geçiyor

sağol gülüm ben de memnun oldum seni tanığıma enerjim eskiden o kadar çoktu ki ve sürekli başkaları için o enrjiyi harcardım kendime kalmazdı son 2 senedir artık önce ben diyorum çok huzurluyum şunu yapıyorum:

bundan sonra daha dikkat edeyim bari geçmişin hepsini okumaya :))
ben yokken çok sohbet etmeyin
hayırlısıyla istediğiniz yer olur inşallah istediğiniz yer belli mi
Amin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…